TOP 4 <3

*Listan är ej i ordningsföljd*


BRITNEY SPEARS
För att hon har tagit sig upp ur skiten, är kickar fortfarande ass!
Alla har sina dåliga perioder och det är lätt att falla tillbaka, men jag tror på dig Britney till 100 %.

You want a piece of me



LINDSAY LOHAN
För att hon har en underbar röst och är en fantastisk skådespelare och sångerska! Har dock varit nere i träsket hon också, men hon är en krigare och står för sina misstag.

Confessions



PARIS HILTON
För att hon är alltid glad och positiv. Hon tar för sig av sin rikedom och skäms inte för att vara en Diva. Har man pengar ska man visa upp dom också. Hon gör helt rätt i att skapa en egen klädkollektion, parfymer, you name it! För att allt hon rör vid blir till guld

Nothing in this world



AMANDA BYRNES
För att hon är begåvad från topp till tå. Har stått på sina egna ben sen dom var ett par centimeter. Hon har inte fallit för Hollywood-syndromet. Synd att hon inte får bättre roller, men hon är grymm på det hon gör!

Amaaanda shooow


29/5-08

Jättefint väder idag! Och i helgen ska det bli 27-28 grader varmt! Sola sola sola!!

Vill bara hem nu, slutar jobbet om 2 timmar. Jag har för tillfället suttit i samtal i 29 min. med en blåst brud om man får uttrycka sig så, det tog 10 minuter för henne att inse att det kanske fungerar bättre om hon sätter på datorn ! :S.
Blir så trött ibland.

Jerrys student igår då! =) Grattis för fan jerryman =) det var riktigt trevligt tycker jag.. Åkte dock hem ganska tidigt, med tanke på att jag börjar jobba idag kl 08.00.

Mehdi körde mig med racerfart idag (igen!) för att inte komma för sent. jag fattar inte hur det kan vara så svårt att bara gå upp.. vi är ju ändå vakna liksom. jag kom på iden imorse att vi skulle gå upp samtidigt, för vi har konstaterat att han går inte upp förräns jag går upp, och tvärtom! han skrattade bara åt mig när jag sa det..

Men tillslut kom jag upp, och sedan efter ett tag kom han upp han också.
Men då var klockan redan 10 i 8. så vi fick skynda oss som fan ut till bilen och sedan var jag på jobbet inom 5 min. (även om det var kö)

Såna här tillfällen har han faktiskt tillåtelse av mig att köra fortare än lagen säger! :) haha

Lisa fyller 20 på lördag då alltså, och dea fyller 21. Men enligt min kära mamma så får jag inte gå te dea, utan, nu citerar jag, " nej det är inte okej att gå hem till Andrea efteråt. Hon fyller faktiskt 20 år. Nu stannar du hemma. Du ska ändå inte dricka så mycket. det är inte bra. Alltså, det är inte OK ".

Jag sa ingenting, blev bara irriterad och sa, fine! förstör mitt sociala liv! . Hon förstod att jag bara skojade men sa bara, jag citerar igen: " Bete dig inte som en barnunge Mickan. hej då"

*klick*

Måste jobba!
 ha de

men där hade jag fel :)

Killen jag skrev om i förra inlägget, är min nuvarande pojkvän =) Han är underbar!!

Jag har flyttat nu till min lägenhet, äntligen! Har ingen dator och har varit ledig en del från jobbet så har inte kunnat skriva något och uppdatera, men nu är jag tillbaka på samma spår igen =)

Jobbar till 1600 idag och ska hem till min kusin på middag och några glas vin efter jobbet, känns skönt att bara ta de lungt för en gångs skulll.

Ne, jag kan faktiskt inte klaga på något just nu! Städade hela lägenheten igår, toaletten och allt! Men jag har ingen dammusgare ännu så att jag fick tvätta golven direkt, de var lite äckligt med damm och sånt som jag fick ta med händerna ( har handskar dock =P ), men det gick okej bra iaf.

Min mehdi.. Han e så söt ! =)

Nu sitter jag på jobbet med en kaffe som smakar skit och jag är trött som fan, men funderar på att sticka ut på en cigg om några minuter.. Mehdi körde mig till jobbet idag, var lite sen så han körde hit på kanske 3-4 min. rekord! haha...

Jag har glömt båda mina mobilen hemma idag :( ( JA JAG HAR 2)...... Jobbigt läge, men så e de.. kanske e skönt att inte vara så tillgänglig idag.. hehe.. har mailat mamma och sagt att jag bara kan nås på min mail idag..  hon har ju en tendens att ringa 10 ggr om dagen..

Längtar tills jag kommer hem och kan se hur många det är som har ringt mig =) *tror jag är populär* Hrm. nej.


Ha det så bra så hörs vi!


Pussar & kramar