Converse

Nu har Lily en tävling !


Där du kan vinna valfria Converse från Junkyard.se



Klicka bilden för att komma direkt till tävlingen ! ♥


Jag sj hittade tävlingen på enbloppis, kolla även in där om du är shop sugen :)

Friday

Nu när jag skulle skriva rubriken, upptäcke jag att frida är ett fint namn :)
Det heter dock min kusins syster.. ( Hans halv syster, dom har inte samma mamma som jag är släkt med.. )

Och som ni vet är ju min syster gravid. Har både Frida & Lydia nu som jag tycker är fina. Jag har mitt namn som mina barn ska heta men tänker inte säga det..

1) Ni kommer skratta.
2) Ni kommer sno det.


Idag har jag betalat resten av hyran på stugen lindvallen, Bokat och betalt tåget upp, ( ska åka till Mora så hämtar dom mig där.. dom åker ju upp imorgon. Så har jag kollat upp vad liftkort kostar och räknat ut ca hur mycket pengar jag kommer spendera under hela vistelsen.


Jag säger bara en sak, Å N G E S T !


Men nu ska jag inte tänka på det.
Ska glassa runt under helgen och inte spendera en krona. Ska grilla ( Mehdi får bjuda ) . Tackade nej till Laserdome och ska tvätta och städa imorgon.

Och nu ska jag fortsätta TJÄNA PENGAR, istället för att spendera dom ;)

Massa pussar och goa kramar

 

 


--

Maybe I'm addicted
I'm out of control
But you're the drug
That keeps me from dyin'
Maybe I'm a liar
But all I really know is
You're the only reason I'm tryin'


Snart kommer jag halka på en hamburgare..

Min tur fortsätter i vanlig takt :)

1) Jag vann biljetter idag igen till Standupen ikväll, fast denna gången med Peter Wahlbäck (vem det nu är, ha ha)



2) Jag hjälpte en kund idag som hade åkte ända hit från Stockholm, och sedan kom dom tillbaka och hade köpt blommor, choklad och ett jätte fint kort! :) Himla snällt !!:D:D


Men jag är inte helt 100 på att jag ska gå på standupen.. fast å andra sidan, det är skönt att komma ut lite och kanske om jag inte går så vinner jag inte nästa gång. Camilla och Sofia ska gå iaf.



PUSSSSS

Greece

good morning :D

Vi var ju på kreta förra året också, enda skillnaden är att Therese inte ska med, pga att hon är Gravid! Lite tråkigt att hon inte ska med, men vi kommer ha minst lika trevligt iaf :D

Plus att vi ska inte till samma ställe, sist var vi i platanias och detta året ska vi mer mot Chania-området!

Hit ska vi nu, hotellet!


Här är lite bilder från förra årets resa! :)


Jag, en eftermiddag på stranden:)


Härlig bild :)


Mamma <3


Lisa :)


Hotel by night!

Och dricka äckliga shots.. saknar det ändå haha





Kreta! :D

Hello !

Har precis pratat med mamma och nu är det bokat och klart, 29April åker vi till Kreta! :D:D:D

precis vad jag behöver just nu och herreminjesus vad jag längtar!! Kommer bli så otroligt skönt med avslappning och solbränna! Underbart!!

Be jelous ;P

wohoooooooooooooooooooo
puss ♥

Tävling! Bloggie!

Anledningen till att jag borde vinna är för att jag ska kunna lägga in bilder, videoos you name it på min blogg och även kunna dokumentera mitt liv och min vardag inte i bara text utan även bilder. Jag köpte mig en splirrans ny kamera men efter bara 3 veckor så sluta den fungera ! Blev fruktansvärt ledsen för det och är därför i stort behov av en ny. Och denna är ju oerhört fin och verkar även vara kanonbra! :)

Så jag borde definitivt vinna, är tacksam och jag gör det!



Edit: Fick en kommentar som förklarade för mig att det bara är en videokamera.. inga stillbilder! Nu vill jag vinna ännu mer, ännu bättre liksom! :D :D


Här ska du skriva en rubrik...

Hatar att komma på rubriker.. vet aldrig vad jag ska skriva där haha

Iaf, har precis kollat på Precious.. Den var riktigt bra den också.. Jag skulle ha bränt den utav Johanna men nu fixade jag den själv, och medans jag höll på att kolla på den ringde hon och sa att hon hade den på skiva till mig<3 Mycket snällt, men jag har den redan.. visste inte att hon hade fixat den.. :) Tack ändå!

Ska försöka glömma bort huvudverken och snörja in näsan i försvarets hudsalva och ta tag i städningen lite.. Blir bara ännu segare av att bara sitta här så något måste jag göra och sedan ska jag försöka få i mig lite mat.. man blir ju inte hungrig när man bara ligger hemma i soffan.. :/

Men ändå ska jag bara vila nu hela helgen så att jag är frisk, för jag pallar inte vara hemma en dag till.. det är tillochmed så att man saknar jobbet!


plus att mehdi ska komma hem med en överraskning till mig om jag städar :D hihi

puss sålänge


Såhär sjuk är jag :( Stackars mig....




The Stoning Of Soraya M

Har precis kollat på filmen, The stoning of Soraya M. Och fy vilken gripande och hemsk film.
Jag som är lite mesig var tvungen att spola fram lite i filmen för jag klarar inte av att se det :/

Ska nu kolla på Precious och håller på att bränna filmerna och ska ge dom till mormor imorgon i födelsedagspresent. Men jag har förvarnat henne att den filmerna är ganska hemska och kanske lite jobbiga att titta på, men hon är härdad sa hon! så det ska hon nog klara. Annars kan hon ju spola som jag gjorde hehe

Men det är iaf sevärdiga filmer, rekommenderas starkt !




LITTLE HELP FROM MY FRIENDS...

God morgon ♥

Jag är hemma idag också, är lite piggare faktiskt än vad jag var igår, men är fortfarande superförskyld och hostar och huvudverken kommer och går men är inte lika intensiv..så jobbigt.. ska vara hemma och vila hela helgen så att jag är frisk till på Måndag.. enda jag ska göra är att jag ska på restaurang imorgon eftermiddag för min mormor fyllde år igår. Men mat måste jag ju ha och restaurang kan man inte säga nej till!

Men nu när jag är hemma hade jag tänkt att jag skulle grejja lite med min design, en ny header är på G men har lite beslutsångest angående vilken bild jag ska ha.

Jag har märkt att jag inte riktigt gör mig på bild som brunett så det får bli en blond bild men det spelar ju egentligen ingen roll eftersom att det fortfarande är jag :)

Men vilken ska jag välja??????
Hjälp mig!

   
            1                                  2                            3 

Tänk minus bakgrunden.. ska ju göra en egen.. think outside the picture liksom! :D haha

Eller ska jag samla energi och ta en ny bild som brunett ?

PUSS OCH KRAM HEJJJ

Får du inte nog av Robert Pattinson?

Nu kan du vinna biljetter till Twilight-hunkens nya film Remember me.


Robert Pattinson,
känd från filmerna Twilight och New Moon, är aktuell med en ny film, det romantiska dramat Remember me. Pattinson spelar Tyler, en ung man som har ett ansträngt förhållande till sin far, spelad av Pierce Brosnan, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally (Emilie de Ravin). Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.


Förutom Robert Pattinson, Emilie de Ravin (Lost) och Pierce Brosnan ser vi bland andra Chris Cooper, som spelar Ally pappa, Martha Plimpton och svenska superstjärnan Lena Olin.


Remember me hade svensk biopremiär 12 mars. Finest har kommit över 10X2 biljettpaket till valfri föreställning. För att vara med i tävlingen måste du ha en blogg och tipsa om tävlingen med länk. Sedan skickar du oss länken ditt blogginlägg till [email protected].


Skicka in ditt tävlingsbidrag senast onsdagen den 24 mars. Vinnarna presenteras på finest.se


PS: Du behöver inte ha en blogg på finest för att delta. Din blogg kan ligga på vilken portal som helst.


Bilder från igår:)

Det var Carro, Camilla, Lovisa & Jag som var där.

           
Carro                           Jag                       Lovisa                    Camilla


Först var det 2 killar som var uppe, kommer dock inte ihåg vad dom hette, dom va la sådär.. Verkade som att dom var nervösa, och iochmed att detta är deras jobb så borde dom inte vara det. Kändes lite amatörigt..





Men Anna-Lena var verkligen hur grymms om helst !! Skit duktig och hon la fram mycket om typ lycka och kärlek samtidigt som det var roligt liksom, och det var intressant, underhållande och rikitgt roligt att lyssna på :D



Grymma platser vi hade, ett eget bås, precis vid scenen! :D


kalaspuffar <3

Nu när jag är lite piggare känner jag mig något bättre men är fortfarande tät i näsan och pratar som en ringrostig gammal kärring :( Huvudverken har släppt och det kan bero på att jag nu får i mig lite mat.. eller mat och mat, vaniljyoghurt med kalaspuffar haha! :P

Dock gick yoghurten ut igår men den var oöppnad så det går bra att äta den idag iaf! Men jag är alltid skeptisk till sånt men det är det enda jag kan äta nu för har ingen matlust alls.... Men eftersom att jag har en så snäll pojkvän kommer han hem emellan jobbet och ger mig mat ! ;D hehe <3

Jag hoppas jag blir frisk snart för jag verkligen HATAR att vara hemma såhär, fiinns absolut inget att göra och orkar inte göra något heller.. bara sitter här eller ligger i soffan o tittar på TV:( fyy fan..


Sjuk :(

Orkar inte skriva nåt längre, är hemma och är sjuk ! mår piss och orkar knappt röra mig!!

Stand upen igår var riktigt roligt,  den där anna lena (flourtanten i mysteriet på greveholm) var verkligen skit grymm! Var skönt att komma ut lite o bara skratta !

Bilder kommer så fort jag fått dom av
camilla.

nu ska jag sova en stund...puss

Stand up :)

Jag fattar inte vad det är med mig!!!
Vann 2 biljetter till stand up med Anna-Lena Brundin ikväll ! :)

Ska gå med Carro plus att Camilla ringde och hon hade också vunnit 2 biljetter så det blir jag carro camilla och lovisa som går!! :D Kommer bli super skoj!

Biljetterna kostar egenligen 140:- st.  (kom på att jag kan sälja dom för 100kr st. hahahah :D men nä. )





pusssssss


Abslide ! :D

Nu är det dags!!

From idag ska jag använda min Abslide, morgon och kväll, eller iaf kväll :p



Wish me luck


17/3

Godmorgon ♥

ush vad jag hatar att må dåligt! det började igår morse (kanske för att jag somnade med fönstret öppet?) var lite småhängig och lite förskyld.. eller jag hade liksom ont i bihålorna, det typ stack och sved, Och efter mötet igår när jag kom hem mådde jag verkligen bajs! fy fan.. ingen sympati fick man heller från sina nära! ska komma ihåg det när ni är sjuka :@ hahah <3 skojja bara men jag ville att någon iaf kunde tycka åtminstonde lite synd om mig:(


Men värst var imorse! Ont i hela kroppen och (varning för känsliga läsare)snoret bara rinner och huvudverken dunkar som aldrig förr :'( fortfarande ingen sympati. Men jag får klara mig igenom detta! är på jobbet i alla fall men får se hur dagen blir om jag stannar hela eller om jag går hem senare, om jag inte är bättre. För detta är O L I D L I G T !  Att sitta och vara trevlig mot kunder hela dagarna när man egentligen bara vill kasta en toffla i
huvudet på dom är inte alls roligt ! 




jaja.



Dags att vara trevlig!
puss från en sjukling




Gratis = Bäst

Good day ♥


Jag älskar såna här dagar på jobbet, när det finns gratis i mat i terminalen från reklamation! :D


Idag var det havrefras & Kalaspuffar! :D Så nu var vi precis nere, med resten av schenker och plockade på oss! jesusgod, folk är som galna! Men vi var först haha

 


Nu ska han bli glad lilla söt där hemma när jag kommer hem med kalaspuffar!


Promenad blev det också under lunchen, ca 20-30min så jag kan bada i puffar när jag kommer hem.. nice!

 

Tjaooo


-

You're making me hot-hot-hot
You're making me ro-o-ock ♥
Come closer to me, feel the rush.
You're making me hot-hot-hot
You're lifting me up-up-up ♥
It's taken me over this crush


Koreansk man kär och nygift – med en kudde

Koreanen Lee Jin-gyu har under en tid varit djupt förälskad i en stor kudde, prydd med en bild av en kvinna.


Nu har han tagit förhållandet ett steg längre och gift sig med kudden.


– Han är helt besatt av kudden och bär med sig den överallt. När han ska gå ut och äta tar han kudden med sig och ger den en egen stol och en egen portion med mat, säger en vän till mannen i brittiska Metro.


(
Aftonbladet)


HAHAHAHA

Tillbaka till verkligheten!

vet inte vart jag ska börja riktigt! :D

Har verkligen haft en helt underbar helg som är en upplevelese i sig som vi aldrig kommer att glömma!♥

När vi kom upp gick vi direkt till Göta Källare där dom stog och väntade på oss.

 

Där fick vi lite plockmat, typ kycklingspett, bakad potatis, sallad, bröd och lite röror.. Vi fick även drinkbiljetter(öl, vin eller cider) Vi gick upp bakom scenen och upp på en balkong där vi satt och alla möjliga människor kom och gick eller gick förbi! :D

Här sitter vi med Alice från Idol!
 

Det var uppträdande av charlotte perelli på scen och det var helt otroligt att vi ens var där !! :) :)


Hon satt även framför oss under Melodifestivalen..

Efter detta var det bussar som hämtade oss och körde oss till globen! :)



Efter Melodifestivalen gick vi med till Pure. Där Jane Timglas, hon från mammas pojkar var värdinna så vi fick drinkbiljetter och Meral beställde in massa champagne (4 flaskor) :D



Sen gick vi och åt mat och hamnade på Hotell istället för hos Anna! Klockan var mycket och det var svanebanekallt!!

Men vilken kväll!!!! helt otroligt! Allting gick så fort och det känns inte riktigt verkligt! Men herregud vilka trevliga människor. det kan man inte riktigt tro när man bara ser dom men dom är verkligen skit trevliga!

Avslutningsvis gick vi runt hela dagen i stockholm, besökte slottet, gröna lund, gick i stan, fikade och åt lunch och vid 6 åkte vi hem så vi var hemma runt 22-22:30 och där var det roliga slut !
Fler bilder kommer!!! Har inte lagt upp dom från min mobil ännu och eftersom att min kamera inte fungerade :@ så ska dom skicka bilder till min mail.. väntar spänt!

Hejråååååååååååååååååå




On our waaaaaaaaaaaaay <3

Nu sitter vi i bilen på väg!! Nervositeten börjar sakta smyga sig på igen men det var ju positivt? :D

Ska ta massa bilder och ha jävligt roligt..


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

OMG OMG OMG

Herregud! :D
Jag är fortfarande i chock.

KOLLA FÖRRFÖRRA INLÄGGET!



det gjorde att jag vann 2biljetter till FINALEN MELODIFESTIVALEN!
Med sällskap av Alexander Erwik, Meral Tasbas, Filip Benko & Annika Holtz.

Jag är verkligen i chock :D

Det kommer bli så sjukt jävla roligt och jag är så nervös att jag skakar :D haha
Jag kan inte riktigt fatta det.

Jag satt liksom på jobbet, lite halvseg och så ringer min mobil med ett nummer jag inte känner igen så svarar jag hallå?`haha

Jag tar såklart med mig min pojkvän som är en lika stor Melodifestivalen och Andra avenyn beroende som jag haha <3 Men nu har jag iaf fixat så vi åker upp jäääättte tidigt imorgon bitti och hoppar över bowlingen ikväll så vi är pigga och allerta imorgon och så ska vi sova över hos Anna i stockholm:D Tack Anna!!! :D

Men nu ska jag tvätta, kolla vad jag ska ha på mig, SHIT VAD SKA JAG HA PÅ MIG???? och sen ska jag slappna av och låta det sjunka in. Imorgon vill jag inte vara nervös så jag hoppas att det lägger sig.. men som tur är så pratar jag som en pratkvarn mer när jag är nervös just för att jag är det så det är väl positivt då? (think happy thoughts, think happy thoughts, think happy thoughts)



Och tack finest, (alexander) för att jag vann ! Är evigt tacksam och otroligt glad!!

Se länken:D Wohooo
http://finest.se/articles/article.php?aid=5574





PUSS OCH KRAAAAM

Idag är ingen vanlig dag för det är carros födelsedag hurra hurra hurra 10mars2010

EFTERSOM ATT DU FORTFARANDE INTE HAR MOBIL FÅR VI TA TILL HÅRDHANDSKARNA:D

ne, skoja bara!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN UNDERBARA MÄNNISKA!
HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG OCH ÄR GLAD ÖVER ATT DU HAR OSS! (mig och vivi)

DETTA ÄR IFRÅN OSS BÅDA EFTERSOM ATT VI ANSER ATT DETTA ÄR MYCKET COOLARE ÄN FACEBOOK.

I ALLA FALL, HA VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG OCH VI TÄNKER PÅ DIG UTAN STRÅLNING!!

MASSA GOA PUSSAR OCH ÖVERÖSER MED KRAMAR

MICKAAAAAN & VIVIIII


Vi tänkte ta den där fula bilden på plast runt huvudet, men vi är så snälla idag så det blev denna fina..


Exklusivt erbjudande – melodifestivalfinal 13 mars

Jag vill ge mina bloggläsare möjligheten att få detta exklusiva schlagerpaket från 1biljett i samband med melodifestivalsfinalen lördagen den 13 mars till ett riktigt bra pris. Du får uppleva en fantastisk kväll med förfest på Göta Källare och biljetter till finalen i Globen.

• Finalbiljett till Melodifestivalen sektion B
• Välkomstdrink
• Mingelbuffé samt kaffe
• 2 glas Öl/Vin
• Underhållning med bl.a. CHARLOTTE PERRELLI
• Garderob
• Transport till globen

Ordinarie pris 2995:-

Om du anger rabattkoden VIP-finest så får du 1000:- rabatt per paket.

För mer information om de olika schlagerpaketen, samt för biljettbokning besök
1Biljett.nu 

WEEKEND IS OVER AND SO ARE WE

Goooodmorniing ;)

Har haft en väldigt bra helg faktiskt :)
Fredagen slutade med att jag gick hem till erika, där var vi jag, erika, linda, carro, Naika, och erikas och lindas kompisar jossi och adam. (erikas kille linus var också där men iochmed att han tydligen var nikotinberoende och höll på att sluta satt han mest vid datorn haha, stackare)

Det var iaf verkligen jätte roligt och vi spelade ett spel som hette; sex sprit och rocknroll. Vi förstod inte riktigt vad man skulle göra men kom på våra egna regler... men det var rolgit och under kvällen pratade vi om allt från ingenting till seriösa samtal till absolut onödigt vetande! :D Man fick lära sig ett och annat iaf! :D hehe

Vid halv 3 typ kom min mehdi och hämtade mig och vi åkte hem och sov hos hans pappa i Mölndal.
När jag vaknade ringde jag lovisa och tänkte komma bort på promenad iochmed att hon bor i närheten men hon skulle precis åka in till stan och fika med emelie så att jag hakade på och lovisas mamma likaså.

Det var verkligen fullt ÖVERALLT. Så tillslut gick vi in till hotell radisson och satte oss där, men det blev bara en kaffe för om man skulle ha något sött så var det minsta beloppet 68:- och det var typ glass :s men lika bra var väl det ;) ( sen i onsdags har jag redan gått ner 1kg och det är myyyyycket bra :D:D:D:D ) bara lite till sen är jag nöjd..

Sedan på kvällen åkte jag hem till camilla och som jag förutspådde älskade hon min present :D:D hihihi
Vi sjung singstar och pratade och dansade och hade roligt tills vi sedan begav oss till stan / excet och det var också mycket roligt.. roligare än jag hade tänkt mig för jag gillar helst inte det stället för det är alltid så sjukt mycket folk och trappa upp och trappa ner och massa gångar överallt och det slutar oftast med att man går vilse eller hamnar i baren istället för på toa.. men i Lördags var det helt ok. Och på hela kvällen gjorde jag inte ens slut på 100kr :D bra jobbat!! (96kr för att vara exakt. )

Söndagen spenderades sovandes och en rad avsnitt av The city..  nu har jag sett klart alla avsnitten och äääntligen hittat theme låten som är mycket svår att hitta men nu har jag den! :D finaaaally. men måste erkänna att den är mycket bättre som theme än som hela låten liksom, kanske för att man inte hör verserna då i programmet utan bara refrängen. Men det är nog en vanesak! :D

Låten är ju pussycat dolls - top of the world !

så på den vägen är det och nu är dags för mer jobb innan dt blir promenad under lunchen och mina älskade yoghurtar och massa frukt! :D

 

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Fredag den 5e Mars 2010

oh shit !

Helt slut !

Det är verkligen värre än vad man tror att gå fram och tillbaka till coop, gå runt där inne bland alla stissiga lunchmänniskor som "passar på" att handla under lunchen.

Köpte även present till Camilla, som har fyllt år och vi ska hem till henne imorgon.
Vi har ju dock bestämt att inte handla presenter till varandra längre allihop men jag gick förbi en affär och såg en sak, (säger inte vad ifall hon läser innan jag hunnit ge bort den) men såg iaf den är "saken" och det bara ringde massa klockor och skrek Camilla över hela bäckebol så jag kunde inte hålla mig och köpte den. Inget stort så men en jätte fin sak som jag VET att hon kommer älska ! hihi

Det är ju roligare att köpa något för att man vill och för att man vet att personen som ska få den kommer tycka om den, än att man SKA köpa och får springa runt halva stan för att hitta något, och tillslut bara köpa något för att "köpa".

Ajja, nu är det dags för att börja jobba igen.
Hoppas bara Mehdi är frisk till ikväll så vi kan hitta på något.. annars, vad ska jag göra då?
Någon som har något förslag ?


massa pussar och oändligt med kramar

wooowoo

Hello again! :D

Är fortfarande nöjd.. brukar ta ett tag efter att man sett sig själv i spegeln ett par gånger innan man ångrar sig men jag har fortfarande inte gjort det och kommer nog inte göra det heller :D

nu på lunchen, om 5min exakt ska jag gå bort till coop, köpte mig yoghurt och ny hårfärg, så det blir en massa på en och samma gång. (det är fortfarande viktnedgång som gälller ! ) trots att jag åt en redig middag igår hemma hos abbe & sarah, kyckling, ris och currysås.. någon arabisk paj med kyckling lite grönt och potatis och det var riktigt gott!! :D

Nu ska jag sticka iväg och ska ringa Elin på vägen och kolla hur det blir med våra planer på att börja med golfen igen i April! :D Längtar sååååååå !! hihihi

 

Pussar och kramar


woow :)

Nu är det gjort!! :)

Jag är officiellt brunett nu! :D Jag är mycket nöjd och ångrar mig absolut inte som jag var lite rätt att jag skulle göra !

Men det skiftar dock lite i grön just i själva "hängande håret" så det blir att färgda det en gång till antingen ikväll eller om jag gör det imorgon. Ska inte göra något speciellt ikväll ändå så att det är väl skönt att låta håret vila en dag i alla fall ;)

ååh stackars min älskling som har varit uppe och spytt hela natten!!!
Tyckte så synd om honom men jag kunde inte gå nära för då skulle jag spytt själv av den äckliga lukten plus att jag var så trött att jag trodde jag skulle somna stående. Men jag fick springa och hämta vatten, handduk, balja etc för så fort han rörde på sig så spydde han.. :( ♥

Jag känner i alla fall ingenting och inga symptom på att jag ska ha blivit sjuk. men peppar peppar ta i trä, jag har tagit i så mycket trä hela dagen! eller hela morgonen rättare sagt.

Ska lägga in bild på mitt nya hår i eftermiddag när jag har kommit hem.

 

Men nu ska jag ha rast så SMELL U LATER !


Hur bra går inte detta då? :)

Jag är stolt över mig själv ;)

Istället för att sitta på min feta röv, gick jag och jenny till coop och tillbaka.
Det blev yoghurt till lunch och jag är faktiskt mätt !

Så blir det promenad efter jobbet och sen ska jag ju faktiskt på middag hos abbe & sarah och det är ofärskämt att inte äta så det ska jag göra, men en liten portion!




Okeej inte en jättefin bild haha, men där väger jag bra mkt mindre än vad jag gör nu och kolla mina ben? smala och fina :D mitt mål hihi och som ni kanske märker då så ska jag inte rasa i vikt och se ut som ett benrangel, men som jag såg ut här var jag mer än nöjd ! (ska ju färga håret brunt idag också hihi ) mickan back to the old days


RIP TRÖJAN SOM FÖRSVANN NÅGON GÅNG UNDER DENNA CAMPINGTRIPP I VARBERG


Dagens meddelande

Livet är kort,
 bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt,
älska innerligt, skratta okontrollerbart
och ångra aldrig något som fått dig att le.  






4e Mars 2010

Godmorgon i alla fall !

Igår var en mycket mysig dag!
Först blev jag hämtad på backaplan av syster, vi åkte direkt hem till mormor och morfar, planen var ju att jag syster och mormor skulle gå ut på promenad, men vi fastnade hemma istället, drack kaffe och satt och pratade till klockan var halv 8 då jag och syster åkte hem.

Sen Kom Mehdi och hans bror och hämtade mig så åkte vi till hans bror i Mölndal och kom mitt och pricka till andra avenyn. Ä N T L I G E N ! som jag/vi + mormor har väntat! Det är vi 3 som jag vet som följer det slaviskt. Carro också... 4. Men undra om hon såg det? Hon hade kanske inte koll på att det började igen igår? Såg du det Carolajne ?

Det har ju varit uppehåll i 2 veckor för jävla OS.


På lunchen idag blir det en promenad bort till Coop Forum. En snabbis/nyttig/billig lunch och handla viktiga saker på coop! :) haha tjejsaker..

Massa pussar och massa kramar




Snart smäller det :)

är lite nervös.. Var och köpte brun hårfärg igår men vågade inte färga det ifall att det skulle skita sig.
Så jag gör det ikväll då klockan inte är så mycket ifall det skiter sigså jag måste sticka ner och köpa en färg till.
hade egentligen tänkt göra det igår så om det skulle bli bajs så kunde jag färga om det idag så får håret en dags vila.. men jag är lite mesig, så kan inte med att komma till jobbet med en ful hårfärg.. (inte för att in utväxt är speciellt fin just nu men den är ju alla vana vid att se ;)

Så ikväll efter middag hos Sarah & Abbe blir jag officiellt brunett !! ;) Hoppas bara jag köpte rätt färg nu. På vissa stod det att om man har ljust/blonderat hår ska man ABSOLUT inte använda denna men på min står det om man har ljust/blonderat hår blir resultatet kraftigt mörkare! :)

Det känns bra och jag har fått mer positiv respons än negativ! :)

Det är denna hårfärgen "folk" tycker att jag ska ha:


Så hoppas att jag har prickat rätt :)

puss och kram


energisk och idérik :D

haha alla säger olika.
Här på jobbet säger dom bara att det är att färga tillbaka om jag ångrar mig :D

Ska jag ju inte färga det MÖRKT BRUNT liksom. utan en fin mellan brun.
hihihi


ETT TECKEN PÅ ATT JAG SKA GÖRA DET!

Lejonet 23/7-23/8

Du är energisk, idérik och sugen på nya utmaningar. Du är också benägen att tänka framåt med finess.


Nu får det vara nog !!

Vet ni vad kära människor!
Jag har bestämt mig.
Jag ska färga mitt hår.
BRUNT.

jag orkar inte med utväxt och jag orkar inte med "gula nyansfläckar" och jag gillar inte friösörer som vägrar göra slingor ända in i hårbotten.. dom tycker det är snyggare med lite utväxt.. MEN DET TYCKER INTE JAG OCH DET ÄR MITT HÅR. jo säger dom. inte ända in!! suck on this and see me being i brunette....

Och om kanske 1 månad eller så lägger jag in ljusare slingor så det blir sådär fint ljusbrunt, och till sommaren bleks det av solen, slingorna alltså! Kommer bli as fint.

Ska alltså färga det typ mellanbrunt och ska undvika att få det grönt hahahah ja det har hänt ett par gånger.
Plus att jag vet att håret ser mycket fräshare och helare ut när det är brunt än när det är blondt.

Ska ringa mamma och fråga vad hon tycker.
Jag måste lova att inte ångra mig efter en vecka haha

Man kan ju alltid färga tillbaka det någon gång framöver.
Ska färga hälften av mitt löshår också.. så har jag blondt ofärgat oanvänt hår kvar som räcker ifall jag skulle ångra mig igen.


KAN INTE BLI MER PERFEKT

Hmm..

Det gick la sådär.
Var svårt att veta vad jag skulle välja till lunch idag, och jag var inte sugen på sallad.

så det blev kallops och potatis.
Kunde ju skippat potatisen men nä. Det ville jag inte.
Så jag får helt enkelt börja när jag kommer hem och förbereda inför lunchen imorgon.


Det ska gå bra detta!
I promise myself ♥

En bra idé är en bra idé

Som jag har sagt så många gånger förr, jag tycker absolut inte att jag är tjock, och jag bryr mig knappt(!) om hur jag ser ut osv osv osv jag orkar helt enkelt inte haha :D Hade jag velat träna hade jag gjort det, hade jag velat äta nyttigt hade jag gjort det.. men jag vill inte därför gör jag det inte och därmed, I DONT CARE!

Men, när man inte kommer i ett enda par jeans längre, har kanske 15par som ligger hemma i lådan och jag får inte på mig ett enda par.. då känns det liksom lite ledsamt.. Det är ju ganska mycket pengar som går till spillo om jag inte använder mina jeans eller om jag behöver köpa nya :P

Så efter jobbet ska jag syster och mormor gå ut på en promenad, vi alla 3 behöver röra på oss lite plus att varken jag eller syster träffar mormor så ofta längre, man vill och vi pratar om det ofta men det blir liksom aldrig av, även om vi bor så nära varandra alla 3!

Plus att from nu ska jag sluta äta:

Potatis
Pasta
Ris
Bröd
Godis
Chips
Läsk (inte light heller)
Alkohol (!) (ibland är ingen fara hihi;P)
etc.

Istället är det mycket grönsaker som gäller, mjölk i små mängder ( jag som dricker kanske 1L om dagen ) Tomat är mycket bra, och päron. Ska dricka mycket vatten och kaffe är helt okej, svart! :)

Men yoghurt, såser, smör osv är absolut inga problem. Så min stora last som är svårast är nog potatis och pasta.
Men med mycket grönsaker till kött, fisk whatever blir nog till en vanesak.

Jag ska testa detta och se om det fungerar.
Första gången jag gör något sånt här och jag ska banne mig hålla det till punkt och pricka, med undantag av alkoholen då.. jag ha dock inte druckit alkohol på 3 helger nu så att det ska nog inte vara nåt problem :D

Wish me luck ♥


<3<3<3

You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

snygging.. eller ?

haha tänk så är man aslycklig och man ska få en bild på Rob pattinson tillsammans med sig själv.
Så ser han ut såhär på bilden:



jag skulle seriöst fått ångest attacker och fått gå i terapi :S hahaha


mordkommisionen

tjabbaaa

Skulle kolla Mordkommisionen igår.
Har köpt 5st dvd med 3 eller 4 avsnitt per skiva och dom kostade 20kr st! :) Som hittat!!

Och igår skulle jag och mehdi (efter mycket om och men :@) börja kolla på skiva 1.
Efter första avsnittet, halva, somnade jag.. sedan vaknade jag till när det var slut och ba aa men då kollar vi på nästa då.. mitt i kom jag på att jag inte såg klart förra, så jag frågade mehdi, "vem var mördaren nu då? i förra avsnittet?" vadå änna somnade du? haha, njae, jag blundade lite bara.. okej!

så avsnitt 2 var på men jag somnade till igen.. och när den var slut vaknade jag till och ba okeej, nice, då tar vi 3an. eller mehdi är du trött? nää, vill du sova? nää.. okej inte jag heller då tar vi ett avsnitt till! :D

Så slår det mig att jag inte såg förra heller.. mer hinner jag inte tänka innan jag somnade om igen!
Sedan vaknar jag, någon gång mitt i natten och går och läggger mig i sängen. Undra om avsnitt 4var igång? var det jag som satt på det? Så virrig som jag var har jag ingen aning.. det konstiga var bara att varje gång jag vaknade var jag super pigg. för just den första minuten sen blev jag dödstrött. haha

Undrar om Mehdi fatta att jag sov igenom alla 3 avsnitten ? Undrar om han sov? haha ♥

 




Visar du din kärlek öppet ?

Folk som tycker det blir "för mycket" när man pussas öppet med sin pojk/flickvän, håller handen när man är någonstans, uppdaterar på facebook eller msn eller whatever typ jag älskar dig, nu ska jag och ***** kolla film etc. vad hände där liksom?
Att man gör det för att söka bekräftelse i sitt förhållande är bara helt fel uppdattning.

Vad är det för fel att tycka om varandra och visar det inför folk?
Klart att det inte ska gå till överdrift så att det blir äckligt att se.
Men det handlar självklart inte om att få bekräftelse från den andra, är man kära i varandra och är tillsammans så är det ganska svårt att hålla händerna i styr :p

Det finns inget mysigare än att se 2 personer som är upp över öronen förälskade och man ser blickarna dom ger varandra och dom visar det! Och dom visar det inte för att andra ska se utan dom gör det för varandra och bryr sig inte om andra ser. Det är kärlek, att kunna visa det öpptet och vara sådär gulligull även om man har varit tillsammans väldigt länge, kanske år!

Om min pojkvän till exempel lägger upp en bild eller skriver något fint om mig på facebook etc. för att han tycker så och för att han gillar bilden, blir jag bara glad! Detsamma blir han om jag gör likadant. Och det handlar inte om att man vill visa att hej "här är jag, jag har en pojk/flickvän och vi älskar varandra, HA!"


Utan man gör det för att man känner för det. och ska jag åka och handla med min älskling, varför kan jag inte skriva det på facebook? om man kan skriva att nu ska jag och min kompis ***** äta mat etc.

VISA ERAN KÄRLEK ÖPPET! KÄRLEK FÅR DIG ATT MÅ BRA, ÄR DET MED EN KOMPIS, POJKVÄN, SYSTER SPELAR INGEN ROLL. KÄRLEK SOM KÄRLEK, ÄVEN OM DET ÄR PÅ OLIKA SÄTT SÅ ÄR DET FORTFARANDE NÅGON MAN TYCKER VÄLDIGT MYCKET OM OCH VARFÖR INTE VISA DET ?

Jag tycker om dig min tjooky och jag saknar dig redan ♥



VAD TYCKER DU ?
SKA MAN VISA SIN KÄRLEK ÖPPET ELLER BARA HEMMA BLAND STÄNGDA DÖRRAR ?


10 03 01

You should've listen to me, baby
Becuse what goes around, comes around ♥


Helgen slut och nu är de Måndag igen..

Helgen har varit bra!

Ska bjuda på lite bilder från mitt bakade bröd som jag bakade i Lördags!
Dumma mig bara som glömde dom framme, eller a, glömde är väl fel ord. Jag lät dom stå framme hela dagen så dom var helt stenhårda!! Frös dock in dom och hoppas att dom blir goda ändå och fungerar att ätas när man vill ha.

Efter frukosten gick jag och mehdi ut o mötte upp syran och hennes kille på middag på restaurang, var mycket trevligt och gott :) Sedan släppte dom oss i stan och vi tog ett snabbt varv, mehdi köpte en jätte fin T-shirt och 2 as coola kalsingar, som jag valde ut såklart!! neongula och ett par illblåa med handavtryck på rompen! :) as balla, (det fanns neonROSA men dom var slut!!! jävla skit :S:S hahah )

Och jag köpte nytt puder, mascara vibrate från isadora! :D (den är grymmmmm :D I promise) och en ny plånbok. den gamla var lite sleten om man säger så.. ( as mycket trasig och ful ;S )

Lördag kväll spenderades i Mölndal till en början och sen åkte jag mehdi abbe & sarah hem till oss och åt pizza och sedan invigde vi bowlingen nedanför. Den var faktiskt riktigt bra! Lite spännande om man jämför med andra!

Sedan var vi uppe med tuppen Söndag morgon och funderade hela dagen på att städa men tillslut orkade vi inte ändå. Vi tog vagnen (vår nya bästa vän) till Mölndal. Sedan skulle mehdi o abbe till orienthus men jag blev avsläppt på Ö&B :D ååh, kan gå där i timmar! hahaha

EN BRA HELG HELT ENKELT! ♥