Tyvärr...

Tyvärr har jag överskridit gränsen, som jag så sjukt länge försökt undvika men nu är det en omöjlighet för mig att ignonera problemen och därmed sätter jag punkt och nu är det förändring som ska ske snarast och vem vet när allt kommer att bli Okej igen, förhoppningsvis inom närmaste framtiden, men det finns även en risk att jag aldrig kommer bli densamma som jag en gång varit, och då kommer allt falla i bitar. Tyvärr så är det så..... och den som mår dåligt av det, är endast jag själv. Så fuck alla andra, nu kör jag mitt eget race!!!!!!!

Amor vincit omnia my ass....


As usual....

Känner det på mig och det är fan inte roligt. Varenda eviga gång är det samma samma samma sak!!!!!
Förändring tack! NU!

väntaaaaaa

Hatar att vänta, varför inte bara släppa det? Jag har nämligen skickat ett mail till min gamla chef, som har sagt för länge sedan att det finns en chans för mig att få jobb där igen. Jag har alltså sommarjobbat samt haft ett vikariat där innan och jag verkligen stormtrivs.

Jag får olika besked hela tiden, dom måste nämligen lägga ut de internt först innan dom får anställa utifrån då. Men det händer ju aldrig något.. :( Så jag skickade ett lite halvroligt mail, typ " påminna om att jag finns :)" smile klyshigt. :P Känns som att jag är liter för påstridig men fan jag ÄR desperat!

Börjar bli färdig med mina uppdrag på detta jobbet jag har nu, och man vet aldrig om dom kanske inte har någon användning för mig efteråt...

Kanske blir att man drar någonstans iaf då... men åker bara med älsklingen isåfall. Han har inte heller något jobb nu så varför inte ? Han säger att om vi får jobb så är han på att åka vartsomhelst...

15 min kvar till rasten!! =)

xoxo
        /M

McDonalds...

...blev det till lunch idag. Anledning för att det skulle gå fort så att vi skulle hinna kika lite i affärer en stund :) Köpte dock inget då ekonomin inte räcker till denna månaden :( ÅÅÅÅNGEST!

Men nu blir det kaffe och jobb. Så får jag tillbaka mina skor idag som har varit inne på lagning. Jippiiiiii
Tack snälla babe för att du hämtar dom åt mig! <3

xoxo
           /M


In love with this song <3



 
Love can be hard sometimes
Yes it can catch you off guard like bad crimes
Yes it can make you depressed and angry
Make you say why me why won't anybody try me

You might be saying ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely
Why ain't anybody lovin´me

But there's always someone out there who'll be there for you
there is always someone out there who'll care for you
there's always someone out there who'll be true, true, true
hold on, hold on, be strong

Love can go away forever if you push it
And you have to remember don't rush it
If it ain't right it is wrong
And you'll be crying why me, why won' anybody try me

You might be saying ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely -no, no
Why ain't anybody lovin' me

But there's always someone out there who'll be there for you
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

Yes, there's aways someone out there who'll be there for you,
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true,
Hold on, hold on, be strong,
Hold on, hold on, be strong
My child hold on, hold on be strong

Whitney Whitney Whitney

Asså jag har alltid gillat Whitney, men ibland stört mig lite på att hon ibland avslutar sina ord med ett tydligt G.
Typ, NothinG, ThinkinG. A ni fattar, men ändå, jag gillar henne.

Så nu har hon alltså flyttat till New York och försöker förändras från the LA-girl till the NY-Girl !
Det är inte någon överraskning att hon hittar vänner så snabbt med tanke på vilken underbar och omtänksam vän hon är. Jag skulle lätt vilja vara vän med henne. Om jag flyttar till NY är hon den färsta jag ska söka upp ;P 

MEN, Jag håller med Oliwia, som btw är en BIITCH! som jag absolut inte gillar, men vissa av hennes värderingar är ganska okej faktiskt, att hon säger till Whitney att liksom, Lägg dig inte i andras kärleksproblem, vi går inte på highschool längre. Håll dig utanför all drama.. Whitney har aldeles för mycket annat att tänka på som jobb, sin pojkvän jay, som är en kopia av Justin Bobby, Audrinas pojkvän från The Hills. iuuuuh!

Men, saken är bara den att utan drama blir det ingen bra TV! plus att det är ganska intressant vad som egentligen hände, kvällen då Adam, Allies pojkvän, påstås ha varit otrogen med Cat.

Hur ska det gå för tjejerna egentligen? Allie har förlåtit Adam och tror på hans historia, Whitney och Jay bråkade pga Adams beteende och Oliwia försöker få whitney över till "uptown" -sidan...

The City kommer varje måndag kl. 22 på MTV.

Sry

Asså jag följer The hills som en finne i röven men vafan, jag är sjukt dålig på att skriva om det! Men nu när det varit säsongsavslutning och aldeles för mycket drama, tyckte jag att det skulle vara skönt med en paus. Men fan, The City, som jag skrivit i ett annat inlägg att jag missat. Så nu kollar jag på det iställlet.

Så jag ska istället ha en kategori, The City instead, istället <3

Ciaoo

090129

Hejsan hoppsan! Idag är jag faktiskt på jättebra humör! Kanske bara för att allt har varit så bra sen jag fick nobben från jobbet jag hade sökt! Men det blev aldrig någon bowling igår :( Kom till bowlinghallen 30 min. innan de stängde, så jag Mehdi och Nicke åkte till Kvillebiljarden istället, blev ingen biljard men en del jack vegas istället! :) Inga förluster iaf! :) Så vi ska bowla idag istället :) Ska knäcka dom båda 2 mohahaha!!!! 

Som sagt, dom må vinna på WII, men IRL, är det jag som knäcker hahaha

xoxo
           /M

@ home

Är hemma nu äntligen, har precis ätit potatisgratäng, kött och svampsås som var kvar från igår! Ibland smakar nästan maten godare dagen efter ;)

Kollar på när Mehdi spelar guitar hero.. han börjar bli riktigt duktig nu! :P ( NOOOOOOT) hahaha

Vi ska nog bowla idag, eller biljard, eller bio. Blir nog bowling! Var skit längesen jag spelade det. På wii kanske Mehdi är bättre, men fan inte i verkligheten höhö!

Fick mail från det där jobbet jag var på intervju för, fick det inte. Fan känns som om man börjar om på 0 igen.. Har lust att bara dra iväg någonstans. Hyra ut lägenheten och ta med mig min älskling till Norge eller något varmt land och jobba och leva kanske 3-4 månader så e man hemma perfekt till sommaren, och kanske har sökt sommarjobb då som man kommer hem till! ja menar, varför inte ?

ciaaoooooooo
                         
                                   / M



 

090128

Det är så jobbigt att vänta på samtal. Väntar på att dom ska ringa från jobbet som jag var på intervju på förra veckan. Dom sa bara att dom ska höra av sig denna veckan. Jag hoppas att dom hör av sig vilket fall som helst, om jag fick jobbet eller inte. Jag hoppas verkligen att jag får det! :)

Det är så svårt att veta om jag ska ringa eller inte, jag har ju inget direktnummer till tjejen som intervjuade mig så det blir lite svårt att ringa via supporten kanske. Men fan, borde ta mig i kragen och ligga i om jag verkligen är intresserad, som jag för övrig är!

Morfar fyller år idag, Jag & Syrran hade tänkt åka dit efter jobbet men det passade inte för dom idag, så vi är bjudna dit på middag på söndag istl. Mormor sa att hon tänkte på mig, och skulle därför bjuda på stek, potatis, sås & lingon! :)

Dricker varm Oboy nu och slutar om ca. 45 min! Ska hem och väcka min baby som fortfarande ligger och sover. Jag har en sprillans idé nämligen! ; )
 
xoxo
           /M

090127

Idag är en riktigt seg dag! Vaknade med världens huvudverk så jag somnade om igen. Kom te jobbet vidhalv 10. Mår mycket bättre nu men e fortfarande seg & trött.

åå måste städa nu inför helgen. Ska tvätta idag så funderar på att ta en stor låda och slänga ner allt som jag inte behöver ha framme, och sedan in i förrådet.

Borde kanske fixa lite fler hyllor till min babe.. Jag har tre skåp ovanför sängen med kläder, en byrålåda fullt med kläder och en garderob, varav han har en hylla i, till sina kläder & sen klagar jag på att hans kläder e överallt. han har ju ingen stans att lägga dom stackarn. fattar inte varför han inte sagt något. det är väl bara att flytta på min grejer.....haha

Ajja, får fixa det idag då!

xoxo

M


Buuhuuu

Asså jag mår verkligen as dåligt! Mår illa, ont i magen, huvudverk! Fortfarande. Hoppas inte det var kycklingen som gjorde det, (den som jag åt till lunch) för den var ju så sjukt god och vill verkligen äta den igen! =)

Nu är det i alla fall bara 30 min. kvar innan jag får åka hem. Hem och vila. Fyfan va skönt. Jag som hade tänkt möblera om och städa lite. Får se om jag orkar. Men det brukar ju vara så, att man alltid mår bättre när man väl kommer hem! :)

Pussssssssssssssssssss

yeah yeah yeah



When it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad

:'(

Var och käkade lunch på ett jättemysigt café inne i stan.

Åt en varm panini, med kyckling, tomat & basilika fyllning. Brödet var typ ngt tomat bröd. Skit gott verkligen!!
Men nu mår jag typ illa, har världens huvudverk också! :( as jobbiiiiigt :'( Tog en ipren och hoppas att det går över snart...

Ska dricka lite vatten nu.

090126 - 10:09

Jobb jobb jobb!

Helgen var helt OK.
var ute på Fredagen och det var riktigt roligt =) Träffade min älskling på efterfest tidigt Lördag morgon kan man väl säga men vid 8 kunde jag inte hålla uppe ögonen längre så vi lunkade hem och sov!

Sov i princip hela lördagen och sedan upp vid halv 9 på kvällen(!) Käkade och sedan hem till hans mamma, kollade på film och sov över.

Lämnade äntligen in mina skor för lagning igår, dragkedjan har gått sönder efter jag kanske använt dom 2-3 ggr...!!
Var sedan ute en stund och åkte runt med bilen haha

Kom hem vid halv 10 ca. och innan 10 bomsov jag! Riktigt gött faktiskt med en hel natts härlig sömn.
Är på jobbet nu och efter jobbet ska jag möblera om var det tänkt! ;) Ska testa lite o se om man kan få det bättre planerat..

Är jäkligt sugen på att byta till en 2a eller 3a :) Fast älskar min lägenhet ändå, för den e sååååå fiiin!!! :)

Är på riktigt bra humör idag! och det har jag min baby att tacka för han gett mig en underbar helg tillsammans med honom! <3

puss och kram

090123

Nu är jag äntligen hemma! Har varit helt seg på jobbet idag! Gick lite tidigare för att gå te stan å fixa lite grejjer.
Köpte mig ett par illrosa glansiga leggings som jag ska ha på mig ikväll, ihop med en svart t-shirts tunika. Kommer bli kalas.

Leggingsen köpte jag på JC, barnavdelning! Carro ville inte ens stå i kassan med mig när jag köpte dom för hon ville absolut inte att jag skulle köpa dom, men jag kunde bara inte hålla mig. dom är as balla! Fast lite stora var dom, så dom håller inte inne något fett iaf :( hahah

Kommer bli en roooolig kväll!!!!! Känner det på mig
Jag har tillochmed övat in Haj-låten som vi ska sjunga!

ni vet den där, pappa haj, mamma haj, farmor haj, mini haj... så gör man sådär roligt med händerna medans man sjunger!! =) ha ha.  Så rolig är jag iaf ;)

Ne, måste fixa mig iordning!

PUSS PUSS

Ajjemen!

En halvtimma kvar tills lunch! Är as hungrig. Blir nog bilen till Backaplan för att äta buffé, kolla rean på Cubus och självklart Systemet ;P Ska träffa carro efter jobbet och gå te systemet egentligen, men gött att ha det gjort så lämnar jag det hemma, och därmed slipper jag bära runt på det! =)

massa massa massa att göra nu på jobbet så måste sätta igång, med tanke på att jag planerat att gå hem vid halv 3 idag! ;P Kommer aldrig hinna annars.........Blixten själv! :) haha

Puss och kram, syns på stan (ikväll)




Blir bara så trött på allt...

Vet inte hur jag ska hantera situationen. Jag kan inte bara sitta och inte säga ifrån. Vill inte att det ska komma till den gräns då jag inte bryr mig överhuvudtaget längre, för det är faktiskt inte roligt!




Till det roliga :) Kom hem igår, så satt Mehdi Kalle & Johan och spelade Guitar Hero, jag hoppade in och ägde dom allihop!! :) ................. NOOOT! haha

Efter det åkte vi till Partille och plockade upp issa, och sen tillbaka hem te oss igen. Vi spelade spel, tjötade lite och lyssnade på musik. Fast vid halv 1-1 gick jag och la mig. Somnade sjukt gött och nu sitter jag här på jobbet återigen och funderar ut hur jag ska kunna sluta tidigare idag ;P

Mehdi I love you!
Pusssssssss

Rast

Har rast nu! Var ute o tog en snabb cigg och ringde Mehdi och kollade angående Ulricehamn, men vi skiter i det...
Jag kan inte ens åka haha, har aldrig gjort det och det känns lite dumt att åka dit över en dag bara, för om man ska lära sig så får man nog hålla på i ett par dagar..

Tanken var att Kajsa, Johannas dotter skulle följt med, då kunde jag åkt pulka med henne medans de andra åker men nu ska hon inte med så ja bangar också. Plus att jag har lite svårt för att planera sådär i förväg, jag vet aldrig vad jag känner för när det väl gäller! Kan nog vara störande för andra, men dom har lärt sig hur jag funkar nu! haha.

Ska dricka en kopp kaffe och efter rasten är det bara 1 timma kvar innna jag slutar! :) Jippiii

pusssssss

The City!!!!!!!

Hallå hur kan jag ha missat detta?!?!?!?!?! Jag har aldeles för mycket att göra nuförtiden för att hänga me i svängarna! Får lägga av med det och tillbringa mer tid framför MTV.COM !

Fast nu har jag 5 avsnitt på raken att titta på :P

Mätt & belåten!

Har ätit min omtalade köttfärssås nu! =) jäättegottt...

Back to work och endast 3 timmar och 45 minuter kvar tills jag får åka hem! Skönt att åka bil hem idag. Slippa gå ut i det kalla vädret! Fryyyyyyser..

xoxoxo


Utgång Fredag!

Det kommer att bli superkul och killfritt!! :) Vi ska fira att vivi fyller 22år. Först hemma hos Carro med antagligen spel och annat roligt och sedan bär det av ut till Stan! =) Lönehelg, det kan inte bli bättre :P




Ska kanske åka till Ulricehamn i helgen, Lördag eller Söndag. Men med tanke på att jag inte ens kan åka skidor eller dylikt så känns det lite tråkigt. Tänkte att jag skulle fråga Mehdi om han ville åka med. Så kanske jag kan lära mig lite !? De andra åker ju Snowboard. Men får se om ekonomin ens vill att jag ska åka iväg!!!  Antagligen inte :(



Nu är det strax lunchdags, och jag ska äta min Spagetti & Köttfärssås som jag lagade igår! Är verkligen vrålhungrig nu. Therese sitter mittemot mig och hennes mage kurrar som fan! haha Roooligt!

Simma lugnt mina vänner! På återseende....


James Morrison ft. Nelly Furtado

Broken Strings





<3

Tänk att ett sms kan göra så mycket.
Kommer nog gå runt med ett leende resten av dagen!

Aftonbladets horoskop 22/1

Lejonet 23/7-23/8

Det händer ingenting speciellt och det passar dig ganska bra. Du mår fint av att bara koppla av lite.


Händer inte så ofta....

Jag brukar vakna med ett iaf relativt glatt humör, men imorse var helt katastrof. Vaknade av ett ryck, klockan var halv 7. Jag är ALDRIG vaken halv 7. Men det kändes inte som att jag sovit något alls.  Men eftersom att jag var ganska pigg så gick jag upp. Irriterad och besviken.

Kaffet var slut. Tog en cigg men mådde lite illa. Upptäckte att jag inte hade några rena kläder så jag fick slänga på mig ett par gamla jeans. Dålig hårdag, för håret vägrade bli platt! :@ Ville verkligen bara gå och lägga mig igen.

Therese hämtade mig typ halv 8. Det var kallt och jag var fortfarande på dåligt humör. Och fortfarande hungrig. Lyssnade på kass irländsk julmusik och det gjorde verkligen inte min morgon bättre.

Stannade på Dahls och köpte en macka. Äter den nu med en kopp kaffe och hoppas att resten av dagen blir bättre.

speglar mig själv i fönstret och det är verkligen inte roligt. Måste jobba nu!

Pussssssssss

Bloggdesign.

Jag ger upp.. Nu har jag ändrat och klickat så vet inte ens vad jag har gjort :( Får be om hjälp av ngn som är duktigare och som vet vad den sysslar med istället haha

Vill kolla på Weeds men det bara hackar. :( Blir deprimerad av att bara inte göra någonting, Längtar tills helgen.

21/1

Har haft en skön eftermiddag! Kom hem och umgicks lite med Mehdi som sedan stack ut, så jag ringde carro, och samtidigt gick och handlade mat, lagade mat, och åt mat tog en cigg, och sedan kom vi på att vi inte hade så mycket mer att prata om :) Avslutade med att vi iaf skulle övertala Vivi att vi ska ut på Fredag för att fira hennes födelsedag! =)

Jag kommer ihåg när Vivi fyllde 18, så var jag lite short on cash så att säga, så jag & Malin bakade rosa och gröna muffins, med glasyr och hjärtströssel på. Vi la dom i en skolåda, som vi på utsidan klätt med rosa presentpapper och på på insidan med Folie. Det blev riktigt nice :) På insidan av locket satte vi även ett kort på oss 3. 
HIttade ingen bild på det, letade som fan hehe men riktigt lyckat blev de iaf =)

Har iaf lagt mig i sängen nu, tjötar på msn och ska nog fixa ordning lite här i bloggen, den ser helt B ut :/ har tappat allt verkligen.....


Ciao

Min väska (L)

Lisa hade den, så ska möta hennes i stan efter jobbet och få tillbaks den! =)

Har varit helt trött nu senaste timmarna att det är sjukt. Asså inte trött att jag vill sova, utan mer för trött för att anstränga mig... Där sket sig mitt " om man försvoer sig, är man dubbelt så effektiv än alla andra" - slogan.

Har ni hört talas om "Låna Erik"? Det roligaste jag sett, Tommy från mix megapol, är snäll nog att låna ut Erik på fredagar, bara att säga vad man behöver hjälp med. skulle kunna tänka mig att låna honom till att städa min lägenhet, och laga mat, så kan jag ha en gettogether med tjejerna :D Ja menar, varför inte ?


Måste jobba sista minuterna nu innan jag ska dra mig hemåt...

Puss Puss


åh


Asså, när jag ibland går tillbaka och läser inlägg som man postat, så kan jag inte annat än skratta åt mig själv, jävla tönt! HA HA!




Allt är iaf bara kanon nu och livet går vidare och jag med det. Var på Jobbintervju i måndags, och tyckte nog att jag gjorde ett bra intryck, så nu är det bara te att vänta till nästa vecka och hoppas att dom hör av sig och säger att jobbet är mitt! =)

Igår var jag hemma hos mamma på middag, sa hejdå till Lisa som ska åka till CentralAmerika! Fan va roligt, och NEJ JAG ÄR INTE ALLS AVUNDSJUK!!!

Men jag tror jag glömde min väska i hennes bil. Skit! Letade som en idiot imorse hemma utan resultat så fick sticka iväg utan den! om 1 timma ca, vet jag om den finns i hennes bil eller ej.

Ikväll ska jag nog vara hemma och mysa med älsklingen! =) tyvärr kollade jag veckans avsnitt av Andra avenyn igår, så ikväll blir det väl att hyra film, jag skulle röstat på skräckis, om han inte var så rädd haha! <3



Grattis  vivi som fyllde år igår!!!!!!!