Jusste

Tjena Tjena!

Igår var riktigt trevligt. Mötte Lisa utanför mig, så gick vi till Willys och handlade mat. Tog sjukt lång tid innan vi kunde bestämma oss vad vi ville äta men tillslut så kom vi på det ;)

Vi åt kyckling som var delad i "tärningar", dränkta i CitronOlja och massa massa massa olika kryddor. In i ugnen och i slutet på med Feta ost...... Till detta hade vi Ris och Cremefresh, Tomat & Basilika. Helt otroligt gott var det :) Rekomenderar jag verkligen att testa, det går fort att göra också :)

Efter vi hade ätit, skulle jag in och duscha i super-duper-mega-duschen med massage, radio, ånga och vattenstrålar från alla håll och kanter och tak! Ville verkligen inte gå därifrån, hur ballt som helst. Måste ha blivit extra ren haha !

Efter detta la vi oss i mammas sköna hästensäng med massage osv. skulle kolla på film, Something new hette den. Jag såg ungefär 15 min på den innan jag somnade. Var så otroligt trött, vaknade igen att älsklingen ringde. prata lite med han, kollade på filmen typ 5 min. innan jag somnade om. Vaknade upp som om jag sovit världens skönhetssömn ! Saknade bara att inte vakna upp brevid min älskling!! ♥

Men han kom och hämtade mig och körde mig till jobbet! Säger ju det, världens snällaste!!!


Puss och kram

Last day @ work

Japp, nu sitter jag här återigen, fast denna gången är det sista dagen. Som sagt, så var detta bara ett tillfälligt jobb så imorgon är jag återigen hemmaliggandes i sängen till klockan 2 och bra måååår :)

De som känner mig, vet att jag absolut inte har något emot att ligga hemma och bara slappa hela dagarna. Fast klart, även jag klättrar på väggarna efter ett tag.

Får hoppas att jag får det nya jobbet nu då. Ska provjobba på Fredag, så får jag veta nästa vecka om jag får jobbet eller inte. Men det ska nog inte vara några problem, inte för att vara den som är den, men jag är ingen svår människa, och det är ganska svårt att INTE tycka om mig ! haha... Det är faktiskt sant.

Fast Marie sa nyss, att hon kanske har lite jobb till mig imorgon också, men jag vill sova imorgon! haha, latmasken.



HAHA, denna bilden är as rolig, om man var med när det hände då asså... Detta är taget utanför mig, fast där jag bodde innan. Jag och Carro kände oss lite ensamma.... 
VÅRAN NYA VÄN MASKEN ! :)

Audrina & LO

När Lauren åker til italien, lämnar hon Audrina & LO hemma själva. Förvånat nog går det riktigt bra, Dom går ut ocg festar tillsammans, äter lunch osv. :) Tycker det är riktigt roligt, och är glad för Laurans skull att det inte blev några intriger när hon var borta.

Att Audrina och Justin gick ut tillsammans med Heidi och Spencer, tycker jag inte är något fel. Audrina har inget problem gentemot Heidi. Om Lauren kan umgås med både Steph och Holly, måste faktiskt Audrina få umgås med Heidi, dom var dock kompisar innan Lauren och Audrina blev vänner.  Fast ärligt talat, verkar det inte som att Heidi & Audrina har nåagot gemensamt längre.

Stephanie Stephanie Stephanie, Hon kunde i alla fall väntat tills Lauren kommer hem och fråga. Egentligen så har inte Lauren något att säga till om, hon dumpade honom. Men!! Jag personligen hade inte velat att en av mina närmsta kompisar hade börjat dejta en kille som jag redan dejtat innan. Som en oskriven kompis-lag :P


Melt all my heart away with a smile

Jag har verkligen världens underbaraste kille ♥ Jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag tycker om honom och hur mycket det betyder för mig att han finns i mitt liv ! Jag vet att jag kan vara lite "jobbig" eller "tjatig" ibland, men enda anledningen är att jag saknar honom när han inte är hemma och att det har hänt, dock en eller två gånger, att jag inte fått tag på honom och inte vet vart han är. Och det är klart att det gör att man blir rädd ibland, rädd för att förlora den man älskar. Innerst inne vet jag att jag inte kommer förlora honom och att det inte är något att ens oroa sig för, men med tanke på vad jag varit med om innan, så kan jag inte hjälpa att jag tänker dumma tankar ibland. Och ärligt talat, det finns inget bättre än att bara ligga och mysa framför en bra film med honom. 

Du är det bästa som finns!!
Älskar dig så otroligt mycket!!



Sleep-over

Pratade med Lisa igen. Jag ska sova där. Har planerat in i min planering att jag ska duscha där. Vääärldens underbaraste dusch :)

Massage-dusch, med radio och allt möjligt. Den är grymm helt enkelt. så man måste ha tid om man ska duscha, för man vill aldrig aldrig aldrig gå därifrån utan vill bara stå där och bara..... stå helt enkelt..... längtar !


Saturday night booowl ;)

Efter mycket fram och tillbaka, hämtade Jag & Mehdi tillslut Malin i Majorna, Elin i Fräntorp, köpte pizza och åkte hem till Daniel och började dricka...Sen åkte vi och bowlade. Vi hade ju slagit val, jag & Mehdi 500 :- om vem som skulle få flest poäng. Självklart vann jag över honom, men kom dock 2:a på själva bowlingen. =)

Efter detta åkte vi in till stan, Gick till trädgårn, igen. haha! Men det var helt OK.




Vi sov hemma hos Daniel så vid halv 12 åkte jag & Mehdi till Mölndal för han skulle göra nåt. Jag körde faktiskt bil, helt själv. haha. Ett par 100 meter bara men ändå. Det var roligt faktiskt, har aldrig kört när jag sitter heeelt helt ensam i bilen. :)

Efter detta åktevi in till stan, skulle äta på warehouse men det var borta :( Dom ska öppna Stadium där istället, helt onödigt!! Så vi käkade paste buffe istället. det var gott som fan :) Sen skulle vi bara och duscha osv så skulle Mehdi åka hem till sin bror, men vi somnade. Vaknade vid halv 8 igen.... Då var jag hungrig igen haha. Så vi gick upp och åkte till stan, käkade på Subway. Mycket gott fast det hade räckt med en halv för mig, för slängde halva hehe. Mättsamt.

Sen åkte vi hem och kollade på Andra avenyn. somnade gött sen ! Men vaknade inte likte bra faktiskt. Är fortfarande heeelt döööd känner jag..




Ikväll ska jag nog hem till Mamma och kolla på film med Lisa ! och spela lite Wii,,, tanken var att jag skulle sova där, men vettefan om jag pallar det.. Det e ju bra om Mehdi hämtar mig där sen, så kan vi ta hem fåtöljen. (Fan va svårt det var att stava till "fåtölj" )


Puss Puss

Friday night

Ligger hemma i sängen nu och väntar på Vivi så ska vi gå te backaplan. Hon behövde ett par skor och jag är hungrig på paprika....baguette med havsröra :)

Igår var rikigt roligt faktiskt. Jag var så sjukt trött efter jobbet och ville bara sova.. men de gick inte så bra så fick förbli trött. Förfestade hos Carro med Carro, Vivi, Natta & Jessika. Sen gick vi till Trädgårn. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde. Carro är sjukt rolig när hon är full.  Hon blir så blåst på nåt  sätt hahaha :)

Ibland undrar jag hur jag tänker haha. Är typ schizo... Fast å andra sidan är det inte konstigt eftersom saker och ting har hänt. Men men... Allt är perfekt och jag är glad :) <3

Måste upp ur sängen nu och ta på mig lite kläder så att jag är klar tills Vivi kommer. Hon hatar att vänta på mig som hon alltid får göra. Men jag tror att det är hon som är snabb, inte jag som är långsam haha.


Saturday night bowl

Bowling blir det imorgon. Niiiice :) Det verkar som vi blir ett par stycken ändå! Är i alla fall 8 st. som är helt säkra och några som är tillfrågade men inte bestämt sig ännu.

Vi ska nog äta på resturang vasastan innan bowlingen. Därför hade det varit ganska bra att veta vilka som ska med, alltså hur många vi blir med tanke på att vi måste boka bord och bana.

Och efter det blir det utgång.
Får passa på denna helgen för sedan kommer min ekonomi inte tillåta mig att gå ut mer, denna månaden.




Slutar jobbet om en halv timma. Ska bli såååå skönt att komma hem och ta de lite lugnt en stund innan fredagkvällen sätter igång :)

Egentligen har jag och Mehdi slagit vad om vem som vinner bowlingen, 500 :- Jag har nämligen skrytit om att jag är så jääävla bra och gör bara strikes hela tiden. Det är faktiskt inte sant, jag ville bara göra honom lite nervös inför att vi ska bowla tillsammans för första gången :)




ÄLSKAR DIG MIN MEHDI

Pirrar nästan i magen....

Sjukt spännande. Beställde kläder från HM för ett tagsen. Nu har dom kommit och jag har ingen aning om vad det är för något. Rena julafton :) Vet iaf att jag får en mössa och en halsduk på för 0:- as nice.

Kollade min mail, orderbekräftelsen. Står liksom typ klänning, svart. Men kan ju inte se hur det ser ut eller något. Så det ska bli roligt. Skulle egentligen hämtat kläderna igår. Affären stänger 22. jag var där typ 21.15 men då var det redan stängt. :( 

Han stänger tydligen när han vill den där Akram. haha.

i alla fall, sakar min sööööööötnööööt. Nu ringde han haha.. <3 


Puss och svälj trevlig helg. 

Hmm...

Satt och funderade på en sak. En sak som Heidi säger angående att Steph och Lauren har blivit så bra kompisar.

Hon säger att, det är konstigt, att Lauren inte kan vara kompis med Heidi pga hennes pojkvän, spencer. Men hon kan vara kompis med Spencer's syster.......

Hon har rätt, om det är så situationen skulle ha varit. Men hon förstår fortfarande inte, som jag även nämnt i ett tidigare inlägg, att det är inte just DET som är anledningen till att Lauren klippt av banden, utan det är vad Heidi gjorde och hur hon bettedde sig mot Lauren PGA Spencer.

Tillexempel: Dom bestämmer att dom ska äta middag tillsammans på kvällen. Så ringer exempelvis Audrina till Lauren och frågar om dom ska gå ut. Nej, säger Lauren då. Jag ska äta middag med Heidi. Så kommer hon hem, och där ligger en lapp skriven av Heidi.  Typ, gick på bio med Spencer, sover hos Spencer osv osv. Varje gång.

liksom hallååååå. FATTA HEIDI !!!!!!!

Ska Lauren lita på Steph ?

Halloween

Funderar på detta till Halloween festen?
Inte direkt scaaary som jag ville. Men snygg som fan :)




Man får dock endast klänningen, vingarna och staven. Så peruk måste jag köpa. Har hittat en redan :)
Fast minus Spindeln då. Men visste var den cool ?





Får se, det beror ju lite på hur mycket pengar man vill lägga på en enda kväll. Det blir aldrig att man använder det igen som man säger.. Nästa år vill man ju ha en nyare, fräshare utstyrsel :)


Dessa bilderna är tagna från
www.bodega.se

70 talsfest :)

Var på 70tals fest för ett tagsen, i april eller nåt sånt har jag för mig.
Det var sjukt skoj.

Speciellt att jag vann 1:a pris för bästa utklädnad. Dock gällde det att försöka bli populärast på festen

<--- Sådär såg jag ut :)

 THE WINNER TAKES IT ALL :P

 Här e jag Nina, Syrran (till höger) och min kusin emelie ( hon som fyller 20 idag)







VAR EN RIKTIG NICE FEST FAKTISKT. 1 NOVEMBER ÄR DET ÅTERIGEN FEST, FAST DENNA GÅNGEN HALLOWEEN-FEST =)

FÖRRE HALLOWEEN FEST DOM HADE SLUTADE JU I KATASTROF, MEN DENNA SKA BLI SJUKT BAAAAAAALLLLL !

KANSKE VINNER DÄR OCKSÅ? FÅR HITTA EN RIKTIG HALLOWEEN DRÄKT SOM E RIKTIGT SCARY :P






Nu ska jag ha rast, äntligen :)
Tjing tjing barriiiiiiiiiiiiiiiing

Every little thing...

...you do!


Skulle hämtat min mobil igår, men de blev ändrade planer.. Så får ta den imon istället. Eller idag kanske? Om jag hinner efter jobbet. Ska på kalas hos min kusin som fyller 20 år idag. Grattis Emelie! :)

Men igår i alla fall, Mehdi och Lorenzo hämtade mig så åkte vi till Mehdis jobb i Mölndal. Försökte hjälpa han att jobba men det gick väl sådär :P

Efteråt hyrde vi film och åkte hem till Lorenzo.
He's the girl. Den var faktiskt helt OK. När vi kom hem, la vi oss med en gång och somnade på sturt :) Häärligt.

Fast när ja vaknade imorse kändes det som att jag inte sovit alls.., =( Ville verkligen inte gå upp.......

Yesterday...

...when my troubles seems so far away !

Åkte efter jobbet med Therese till Gina tricot och sen till Apoteket. Jag hade fått ut mer av det, om jag inte vart så idiotiskt pissnödig hahah :P
Elina kom och hämtade mig vid halv 7, så åkte vi in till stan för att möta Lovisa och ta en fika. Först åkte vi runt överallt för att hitta en parkering men tillslut gav vi upp och åkte till vasa istället, som vanligt. Fick dock vänta där en stund också för parkering, men det gick ganska snabbt iaf.

Det var riktigt trevligt på cafét. Pratade och skrattade åt allt möjligt. Speciellt Elina när hon berättar om hur hennes systerdotter utvecklas. "hon har börjat gurgla nu" haha och ska visa hennes miner när hon berättar om det.

Sedan ringde Mehdi precis när  vi skulle åka hem, passande för då fick jag sjuts hem :P Nice nice...

Kom hem, klockan var väl halv 10 kanske, satte på en film, om en sjöhäst och en liten spoling vid namn Angus. Det är de ja kommer ihåg från filmen, för efter det somnade jag :)





Och nu är jag åter tillaka på jobbet. samma samma samma.


Jobb

Söker jobb som fan.
Här jag jobbar nu är ju bara tillfälligt. kanske kommer vara kvar här 3 veckor till, om inte mindre.

Måste verkligen ha jobb rullande hela hela tiden för att ekonomin ska gå runt. Har hyra, räkningar och massor att betala.

Skickade in en ansökan till ett cafe imorse, mest på skoj. Fick svar nästan med en gång. Hon tyckte min ansökan lät intressant och frågade om hade möjlighet att provjobba redan nu i denna veckan.

Egentligen tar jag ju vilket jobb som helst, har ju inga förpliktelser att stanna här liksom. Kan ju sluta när jag vill.
Men saken är jag måste ju få veta vad jag kommer få i lön. Med tanke på som sagt att jag har massor och betala. Räknade på att jag måste iaf ha ut minst 10 000 i månden för att jag ska klara mig.

Svara på hennes mail gjorde jag. tackade för erbjudandet och frågade när och vilken tid osv jag skulle provjobba i såfall  typ. Tänkte att när hon svarar på det mailet, då kanjag fråga om lön och arbetstider osv.

Vet endast att det är tillsvidareanställning, heltid (40tim/veckan) och fast lön.

Vill inte vara framfusig eller så, men vafan, måste ju veta. det förstår nog hon också.

Men har ju inte fått svar än :( Jag svarade vid 12 tiden typ. 2 timmar seanre har hon fortfarande inte svarat.. är nyfiken som fan..

Det tar bara 14 min. med vagnen dit hemifrån mig :) Det är nice.....

Even an angel can end up falling....

....dont you cry becuse you're crawling!!



Bara 3 timmar kvar innan jag slutar. Ska till apoteket och sedan hem och vika kläder och sen bara lägga mig och kolla på tv och film. Ska ha en riktigt myskväll :)





It's us against the world

Inloooooooooove <3




Your smile is heavenly
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm not ever alone
You're not ever alone



Monday is Cleaning day

Hade en bra dag igår :)
Fick gjort en massor:
 



  • Sökte 2 jobb =)
  • Skickade ett mail till Studievägledare på Komvux.
  • Städade HELA lägenheten (tog 3 timmar)
  • Gjorde syn undersökning, klarade det men jag ser inte as bra asså...
  • Handlade toapapper, schampoo osv, som varit slut i typ 4 dagar...
  • Fönade håret och plattade det, KVÄLLEN INNAN ! :P


  • Var bara heeelt awesome last night :)

    " you allways miss a best friend "

    Är glad att Lauren och Audrina äntligen är vänner igen. LO kan ta sig någonstans, hon lyckades inte i slutändan iaf haha, Bitch!!  Fast det verkar nästan nu som att LO är trevligare än innan mot Audrina ? återstår att se.


    I alla fall, Nu när Holly är tillbaka i LA och tagit upp kontakt med Lauren, förstår jag Heidis situation. Hon saknar sina vänner, speciallt Lauren. Det började med att Steph och Lauren blev nära vänner, ska Holly och Lauren bli nära vänner dom också ? Det är nog svårt för Heidi att se alla sina vänner inkl. hennes egen syster tillsammans när hon själv sitter hemma med purkna Spencer ? Tröttnar hon inte snart ?


    Det är svårt tycker jag, att veta om Lauren har gjort rätt genom att stöta Heidi bort helt och hållet eller om hon skulle hållit henne närmre än nånsin ? Tillochmed jag saknar Lauren och Heidis vänskap. Innan spencer kom in i bilden, var Heidi världens bästa vän, så man förstår att Lauran saknar henne. " you allways miss a best friend ", hette senaste avsnittet som var i måndags. Det är Lauren som säger det om Heidi.

    Heidi säger hela tiden att Lauren sagt upp vänskapen pga att hon inte gillar hennes pojkvän. Men jag tror nog att Lauren skulle kunna stå ut med honom, men det är vad Heidi gjorde mot Lauren PGA sin pojkvän. Att Heidi totalt struntade i Lauren och istället hängde med Spencer. När Heidi upptäckte att Lauren fått nog, då började hon tänka oj ungefär och försökte lappa ihop det, men sa bara fel saker, eftersom att, som menat, hon har totalt fel uppfattning om vad det egentligen är hon har gjort.

    Men jag hoppas innerligt på att Heidi en dag fattar att Spencer är en idiot. Vad betyder mest egentligen? En bästa vän och en syster, än en kille som är en IDIOT ?

    Heidi Montag, öppna dina ögon nån gång och se dig omkring. Du kan få det så mycket bättre utan honom!!!!


    Summering av min Söndag.

    Som sagt, träffade Lovisa över en kaffe. Det var trevligt =) Satt å tjöta lite.
    Så tillslut var hon tvungen att åka för att tvätta bilen, så jag gick åter hem och fick tillslut väckt Mehdi :)

    Båda två var as hungriga, (
    kommer ihåg en gammal arbetskamrat till mig, som alltid klagade på att jag sa as-hungrig/ as-mätt. "måste du säga as", ja det måste jag. Så förklarade jag för honom att as, är ett dött djur. Är jag sugen på kött, eller har ätit kött. KAN JAG DÄRFÖR SÄGA AS-MÄTT ELLER AS-HUNGRIG =p )

    Ibland asså får jag till det riktigt nice ;) enligt min mening så att säga.

    Men i alla fall. Efter mycket om och men, åkte vi tillslut mot Partille för att få i oss något att äta. Då vi inte är stenrika direkt, så funderade vi på Matbiten, men sen ångrade vi oss och skulle äta 90-grammare på Oves. För mycket folk. Så vi åkte istället till stans dyraste Pizzeria. Så åkte vi till K-sjön och käkade där. Fort gick det, för de kryllade av mygg eller knott eller vad det nu var, plus att Mehdi fick ett knott/mygg bett. stackars liten tyckte det var lite jobbigt haha :)

    Efter detta, åkte vi och hämtade Daniel, så satt vi å snacka över en kaffe på Mcdonalds :P Och efter detta, lämnade vi av Daniel, åkte och hämtade Lorenzo som är hemma på semester, vi åkte hem till Mehdis mamma och drack lite ännu mer kaffe.. Satt där en stund sen åkte vi hem till Lorenzos lägenhet och kollade slutet på en film och snacka lite.

    Eftersom min kära pojkvän är besatt av andra avenyn, blev det direkt hem och kolla 3 avsnitt på datorn. Fast jag smyg-sov lite :P Är nu på jobbet och är väldigt hungrig, och röksugen!!! Sitter med en kaffe längtar till nästa helg !! =)

    Över och Ute

    .




    But be careful what you wish for
    'Cause you just might get it

    söndag

    Söndag är en perfekt dag för att bara mysa och må bra :)

    Sitter nu och väntar på Lovisa ska komma hit, så ska vi sätta oss på uteservering i området och ta en kaffe och snacka lite skit :) Fick meddelande från Elin igår btw. Trevligt! Var ett tagsen jag pratade med henne. Ska ringa henne någon dag och snacka lite.. Var längesen vi gjorde det...

    När vi väl pratar i telefon, pratar vi i timmar, sen går det kanske 1 månad eller 2, så hörs vi igen och snackar i timmar. då & då ses vi och har kanon skoj. Saknar henne emellan åt. Men klart, När vi nu bor på helt olika håll och jobbar mycket så blir det ju så... men många många minnen har vi minsann ;D

    Skulle gått på bio idag me mehdi, men vettefan om de blir nåt.. kanske ska ha saw-maraton med Vivi & Ricky ikväll. Får se om ja pallar. Ska ju upp å jobba imon...

    ca 2 veckor kvar på detta jobbet. Sen vettefan vad jag ska göra. Måste hitta ett nytt jobb eller så börjar jag plugga, Kanske går en KY-utbildning. Har även funderat på att ta truck körkort :P haha, jag köra truck, skrattar bara ja tänker på de, men det finns sjukt mycket jobb om man har de...

    Nä, måste byta från myskläderna nu till vardagsklädsel. =)

    Have a nice sunday, I know I will :)

    Pizza & öl

    Äntligen slutade jag jobbet!
    Åkte direkt till systemet och sen följde jag med Mehdi för han skulle köpa skor.

    Sitter nu hemma och har precis ätit pizza och ska öppna första ölen om en liten stund :)

    Ska hem till Lovisa och sedan vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på...

    Men nu måste jag i alla fall hoppa in i duschen så att jag kan åka snart. BLIXTEN IS MY NAME ! =P




    Fredag ! :)

    Äntligen äntligen äntligen

    Fredag!


    Ännu en jobbvecka har passerat, och nu är det helg! Har även fått in lite kosing på kontot idag så något skoj kommer jag nog hitta på. Har planerat lite med Lovisa & Challe att vi ska ses och göra något.
    Och imon ska jag hitta på något med Mehdi, han fick ju välja dag, och han tyckte att Lördag passade bäst.

    Det är ju bra, för då är vi med varann, hela lördagen dag, kvällen, natten och hela söndagen. Kommer bli mys mys mys och förhoppningsvis lite alkohol inblandat med  :)

    Jag sa det till han också =P Och det tyckte han lät jätte bra!! Är glad nu att allting äntligen har blivit kanon igen :)
    Men nu är det Fredag kväll dock, och får väl hoppas att han inte gör mig besviken igen, nu när han har varit underbar hela veckan, som vi alltid hade det förut. Det är det enda jag vill.

    <3 I love you my darling <3


    inte för att vara den som e den....


    haha kunde inte hålla mig med rubriken. Har inget med inlägget att göra, är ett internskämt bara. Sägs alltid, asså verkligen ALLTID, så på fyllan i min omkrets =)

    Det var faktiskt längesen jag gjorde något riktigt roligt på en helg. Men denna helgen ska iaf bli bra har jag tänkt. har inga direkta planer men ändå. =)




    igår i alla fall.

    Mehdi hämtade mig vid 4. Så åkte vi hem för jag var tvungen att fixa lite saker snabbt, Så hade ju min syster glömt sin mobil på jobbet, så jag skulle vara snäll och lämna den till henne,kvart över 4. Men när jag var där (halv 5) kom jag på att jag glömde den hemma, när jag vara hemma snabbt emellan bara då.

    Anledningen är att, mamma ringde till hennes telefon, trots att hon visste att jag hade den, Så vi tjöta lite och sen la ja den på byrån, och såklart glömde den.

    Så, vi åkte därifrån, till Mölndal, mötte upp Pelle och åkte med han och lämnade av lite saker på Dancing Dingo som är en bar inne i stan, han jobbar på Box delivery, som numera heter Bring express, men i alla fall, sen åkte vi tillbaka till Mölndal för att Mehdi skulle fixa med sin bil. Efter massor med av med däcken, på med däcken, av med däcken, gasa lite och skruva lite. Så åkte vi äntligen för att äta. Hungrig som fan var jag.

    MC'DONAAALDS :P Åt en Bacon Mc'feast Deluxe :) Mycket mycket smarrigt :)



    Åkte därefter till min syster för att lämna nyckeln, så att hon, om hon ville kunde åka hem te mig och hämta sin mobil. Kom senare fram att hon inte orkade, åkte därför dit heelt i onödan. :( men va gör man....

    Åkte tillbaka till Mölndal då mehdi skulle börja polera en bil. invändgt och utvändigt. Jag hjälpte faktiskt till denna gången :)

    Dammsög inne i bilen hjälpte att shamponera bilen utanpå :) Kände mig riktigt hjälpsam. Annars brukar jag bara sitta på en stol, ta en cigg, lyssna på musik. Och avbryta honom med något jag bara mååååste berätta just NU!

    thats my day, how was your day ?


    Over and out, >Mickan<


    Save the sharks

    Läste på Aftonbladet om 6-åriga Marcus var på vattenmuseum och lyssnade på en guide som pratade om hajar.
    På vägen hem i bilen, bestämde sig Marcus för att stoppa hajdödandet.

    Han har en hemsida:
    http://www.savethesharks.se/default.aspx

    Marcus har skapat en insamlings-protestlista, På aftonbladet står det att 10 000 personer har skrivit på. Men när jag var inne på hans hemsida och kollade var det över 15 000. ( Kanske fler som skrivit på nu efter att artikeln kommit ut )

    Men gå in på hans sida, och skriv på du med vettja ;)

    BTW, smaka aldrig på hajfensoppa, det ser ut som sperma typ, och smakar inte bra heller. Fast, smaken är som baken - DELAD.

     Bild tagen från Marcus hemsida,  http://www.savethesharks.se/default.aspx


    Byte av bil.

    Mamma har bestämt att byt ut bilen.

    Från en Audi A4 -99

     fast en blå, hittade ingen,

    Till en:

    Toyota  Aygo



    Vet inte riktigt vad jag tycker om detta byte. men tanke på att det är jag som kommer köra runt med den, när jag får körkort då :P




    Jag var så sjukt nära att få körkortet, Men nu går mitt lemp ut den 20:e.

    Men jag har redan betalat för att förnya det. Har bokat synundersökning och har fyllt i Hälsodeklarationen. Så det är inte mycket till som ska göras, bara skicka in papprerna.

    Hoppas bara att jag klarar synundersökningen. Att jag har jobbat med datorer nu i 2-3 år,  har gjort att jag ser som en kratta på långt håll :(

    Men äh, det ska nog gå bra. =) Har ju klarat den innan och har varken glasögon eller linser. Så, så farligt kan det ju inte vara, med synen asså.

    Längtar tills jag slutarjobbet klockan 4 !

    saknar min babe <3

    Thailand

    Hade vart så sjukt härligt att åka dit.

    Anleding till detta inlägg är att min mamma och hennes sambo åker till Thailand idag. Min syster ska köra dom till flygplatsen. Dom är nog på väg dit redan nu!




    Deras kompis Frank, har köpt ett hus där nere, i Hua Hin. Så det är dit dom ska. denna gången är fjärde gången dom åker till Thailand, detta året.

    Sist dom åkte frågade jag om jag fick följa med. Fick jag inte. Sa då att nästa gång dom åker ska jag följa med. Min ICKE , inte denna gången heller :(

    Har faktiskt ändå inte tid, eller råd. Men det hade varit sjukt hääääääärligt!!!!!


    Helluu

    Igår, efter jag varit hos mamma, kom Mehdi & Pelle och hämtade mig. Så åkte vi till Utby för dom skulle käka. kebaaab.. mmm blev läskad men smakade inte ens. inte ens lite.  =) Cred cred cred.

    Sen körde vi 2 tjejer till partille centrum. Så träffade vi Daniel & Faraz. Var i Brodalen och tjöta lite.
    Sen ville jag åka hem! Då var klockan halv 11. Så vi åkte hem.

    Kom hem, gick in i dushen med en gång. Skulle ta en snabbdusch  men det var så sjukt gött och stå i asvarmt vatten!! :)

    Tog på mig pjamas och kröp ner vid min älskling som redan lagt sig.  Han klagade på att mitt hår var blött, så att det kliade på hans arm. hahaha..

    Ajja, jag skulle ju ändå borsta håret och göra en fläta, ta en cigg och sen borsta tänderna innan jag la mig för att sova. Plus att Mehdi skulle duscha innan han somnar.

    HA ! a vesst änna. Vaknade halv 7 imorse istället. håret såg så sjukt roligt ut... Ni som känner mig, tänk mitt hår. Blött oborstat, och jag somnar så. hahahha Kunde inte ens borsta det och det tog så sjukt lång tid att platta det imorse. hahah


    Ajja, gårdagen var helt OK i alla fall. =)  HEJ HOPP


    alla tiders ;)

    Sitter nu hemma hos mamma med hennes gigantiska apple dator. Stor som fan är den, 24 tums skärm plus att det är ipod inbyggd och TV. 
    Så är det när man har en mamma som är datanörd ;) Mer än mig tillochmed haha! det går, sanning!

    Väntar på att maten ska bli klar. Och min fåtölj står mitt i vardagsrummet och bara väntar på att bli hämtad.... av mig såklart. Vet bara inte hur. det väger ju som helvete och är jävligt otymplig. (oj vad jag svor hehe ) 


    Jag har hittat 2 st. kompisar som bor i USA. Dom flyttade dit 1998 tror jag att det var. Men jag har i alla fall hittat dom på facebook nu. Så jag ska visa kort på dom för mamma. men hon vägrar komma. Jag sitter här och ropar och ropar hehehe...

    Ska gå igenom mammas garderob sen också. Hittar alltid något som jag tillslut får, när jag e här :) Snäll är min mamma ändå <3


    Have a continued nice day, I know I will :)

    Kan inte stå emot jag heller :)

    När fyller du?
    3 Augusti :)
    Är du singel?
    Nepp
    Vad ska du bli när du blir stor?
    Polis ! (måste bara träna lite först)
    Tycker du själv att du är snygg?
    Såklart
    Finns det någon som du vill dela ditt liv med?
    Min pojkvän och mina bästa kompisar

    Gröna eller röda äpplen?
    Allergisk mot skalet, så skiter i färgen, skalar ändå av det asså....
    Har du strumpor på dig nu?
    Ja, ovanligt men sant
    Vad ska du göra ikväll?
    Äta middag hos mamma och eventuellt till Lerums badhus.
    Var vill du bo när du blir stor?
    Pass

    Är det okej att gråta?
    Nej, fan heller. eller det beror varför man gråter.
    När grät du senast?
    I helgen.
    Vilken årstid tycker du bäst om?
    SOMMAREN!!

    Laddar du ner musik och film från Internet?
    Ne det skulle jag aldrig göra ;)
    Vad skulle du göra om du vann en miljon?
    Dra någonstans varmt.
    Bär du glasögon eller linser?
    Färgade linser :P
    När går du upp ur sängen en helgmorgon?
    Går inte upp ur sängen förrän på kvällen, om jag nu måste.

    Vill du gifta dig?
    Abso-fucking-lutley
    Vill du ha barn?
    Inte nu, men i framtiden ja! =)
    Gillar du att dansa?
    Älskar det.
    Är du flygrädd?
    Bara när man startar och landar! Inte under själva flygturen.
    Hur vig är du?
    ööh Kylskåp ?

    Vad dricker du helst när du är törstig?
    ÖL =)
    Vilken är din favoritglass?
    Marrängswiss :)
    Vad äter du helst när du ser på film?

    Chips & Dipp
    Bor dina föräldrar tillsammans?
    Noop

    Har du tandläkarskräck?
    Nää
    Är du morgon- eller kvällsmänniska?
    Kvällsmänniska
    Vilken ögonfärg har du?
    Grön/Gråa
    Vilka hårfärger har du haft?
    OJ, Brunt, svart, lila, blondt, ja, you name it ;)
    Har du någon gång gråtit dej till sömns?
    Jepp
    Biter du på naglarna?
    Nej
    Är du beroende av något?
    Umgänge, cigg typ

    Röker du?
    Ja
    Hur ofta tränar/motionerar du?
    Aldrig
    Senaste låt du hörde?
    I'm in the band
    Vad gör du på helgerna?
    Super, är med mina kompisar och super.
    Brukar du bädda sängen?
    Ja, faktiskt :)

    Hur många timmar sover du på en natt?
    Fööör många!!
    Önskar du att du bodde någon annanstans?
    Ibland..
    Saknar du någon nu?
    Ja.
    Hur många lampor har du i ditt lägenhet?
    Några spotlight i hallen, annars inga :S
    Vad är du allergisk mot? 
    Massor, tyvärr. 

    Var du glad igår?
    Ja faktiskt! =)
    Vad är din favoritfärg?
    Rosa'
    Sminkar du dig?
    Ja, men inte så mycket vanligtvis.
    Känner du dig värdelös?
    Nix
    hur många fingrar har du?
    10

    Skitsammafan

    har inte tid att fixa med bloggen nu haha



    Var hemma hos Carro igår, lagade spagetti och köttfärssås, carros köttfärssås för övrig, annars brukar jag alltid envisas med att vi ska göra min :)

    Efter det kollade vi på film, ( för carro kunde inte kolla samtidigt som hon åt, då skulle hon inte koncentrera sig på filmen sa hon, matvrak haha. )

    Vi kollade på en film som hette Americanizing Shelley, helt okej, 2 killar som ska göra en indisk tjej till amerikans/latina. Lite snabbt slut men annars bra. =)


    Efter det följde hon mig en bit till vagnan, över torget iaf. jag vågar faktiskt inte gå hem ensam därifrån. Haha!!




    Kom hem, så skulle Mehdi precis åka te stan o möta en kompis som fyllde år. Ändå var han tillbaka innan 12.

    Då vet jag en som blev glad iaf.. =) ( jag) haha



    Direkt efter jobbet ska jag hem till mamma för att äta middag. Ska egentligen åka på "vuxenkväll" på lerumsbadet, som Mehdi har tjatat om sen typ första gången jag träffade honom. Har skrattat lika mkt varje gång åt de där med "vuxenkväll" haha.

    Men i vilket fall som helst. Tror inte att jag hänger med ändå. Börjar bli sjuk också. Jag sa att vi kunde åka dit nästa vecka istället. Men han hade tydligen sett fram emot det idag.

    Ajja, skit samma. det blir nog bra me det me.




    BACK TO WORK.

    (ätit indisk idag igen, men denna gången blev det butter chicken! mmmmuuummmmssssaaa)

    Designa bloggen...

    Jag försöker verkligen men det går inte as bra tyvärr.


    Ska nog göra om igen! haha


    blir aldrig nöjd heller plus att der är fan omöjligt att få till heeela menyn i samma färg. :( haha

    ajjaaaaa

    Tog upp det med honom, och ser verkligen ingen anleding till varför jag inte skulle tro honom.

    Men han måste visa att jag kan lita på honom att liknande saker inte händer igen.

    Är trött på att gå runt och må dåligt och hålla saker inom mig.

    Men, jag älskar honom. och jag vet att han älskar mig, han visar det hela tiden. men ibland så gör han saker som får mig att explodera bara. Han ser inte det felaktiga i det, men jag vet att han vet att jag menar allvar med det jag säger.

    Och just verkar allt som att det ska bli bra.

    Det enda jag behöver är bevis på kärlek och ett tecken på att allt verkligen är som det ska!

    Varför skulle det inte vara det? Tror att jag bara inbillar mig saker bara för att jag är rädd att förlora honom. <3

    Måste skriva av mig annars sprängs mitt huvud!


    Okej såhär är det.

    I hela mitt liv, har jag blivit sviken på ett eller annat sätt.
    Av mamma, kompisar, killar,, skolan...

    Det har varit allt ifrån opålitlighet, otrohet, kompisar som hållt på med killar jag håller på att träffa, folk som snackat skit bakom ryggen, undanhållt viktiga saker, ja you name it.

    Detta har gjort det jätte svårt för mig att lita på någon annan. kan knappt lita på mig själv ibland.

    Alltså. Det gör att jag har väldigt svårt att tro på vad min nuvarande pojkvän säger att han gjorde i fredags. Han har sagt exakt vad han gjorde och vilken tid allt osv. Det stämde överrens dock, med vad jag redan visste som han inte vet att jag vet. (hoppas det inte blev för krångligt)

    Men jag kan inte släppa det. jag sa till han att om han säger att det är så, kan jag inte se någon anledning till varför det inte skulle vara så. MEN jag går runt och tänker på det hela tiden.

    Även om det nu gått 2 dagar, så har jag faktiskt all rätt i världen att ta upp det med honom igen.

    Jag måste veta- och måste få han att berätta en gång till. för att vara säker på att han inte undanhåller något.

    det är konstigt. Hur han, från att jag pratade med honom strax efter 23., då han var hemma hos en kille, som jag såklart inte känner, i Partille, till att hans mamma hämtar honom, på nåt sätt, i öjersjö, vid halv 12. och att han somnar!!!! klockan 12. när jag ringt precis innan 12 och han inte svarat, jag skickade meddelande till han 23.59 att han skulle ringa. lite efter det ett meddelande till, lite efter det ett till. och sedan ringt nästan oavbrutet hela natten.fram till typ 5 på morgonen. sedan vaknat klockan 9. ringt ända tills jag fick tag på honom klockan 12 dagen efter. då har han precis kommit hem till sin mamma.

    jag säger till han att han ska åka hem med en gång, att han har 10 min. på sig. han har tyken attityd och kommer hem 45 min. senare. men förklaringen ovan. jag somnade.

    jag har jävligt svårt att tro på det. men å andra sidan, varför skulle han inte svara? vad har han gjort? vad är det han måste dölja?

    detta gör mig sjuky frustrerad och det är omöjligt att få ett tyydligt svar från honom,


    VAD SKA JAG GÖRA ? pallar inte detta längre, att gå runt och undra. Måste ta upp det igen, när han nu kan tänkas komma hem idag.

    Simma...

    Nu ska jag ha rast till 3, och sen slutar jag klockan 4. Häääärligt!!  Borde fan va piggare än vad jag är, med tanke på att jag sov sjukt mycket igår och inatt! :)

    Idag ska jag gå å simma med vivi. Och efter det ska jag tillbaka hem och fortsätta städa. :( fyfan. Trååååkigt!

    men de  underlättar när man e 2 i allafall.

    Nu har jag hittat både Sarah & Stephanie på facebook. var kompis med dom när jag var liten, tills typ 1998, då flyttade dom till USA. har varit där och hälsat på en gång. 10 årsen nu dom flyttade, ojojoj. Men det är kul iaf, så har skrivit lite med dom nu :) Får väl åka dit och hälsa på igen någon gång. :)

    Nä, nu måste jag ta rast. är rastlös annars. hahhaha. Rolig e jag ibland iaf :)

    puss o kram


    Måndag igen...

    Nu är det måndag igen. (äntligen?)

    Sitter på jobbet och dricker kaffe.

    Helgen har varit lite blandad, både bra och dålig alltså.

    I fredags var jag hemma hos carro och drack, spelade buzz och sjung singstar. =) Det var mycket trevligt. Sedan gick vi ut. Skulle möta min kusin och hennes vänner, men när vi kom dit sa hon att det var typ 2-3 personer där så att det inte var värt att gå in. Så jag carro becka och Miralem stack till Nefertiti i stället. det var helt OK. Kom hem vid halv 5 och då började jävla skiten.

    Orkar inte skriva vad just nu, men kände iaf att enough is enough. 


    På lördag kväll åkte jag hem till Dea där dom satt och drack, kände inte för att dricka så förblev nykter. sen blev alla skitfulla och jag villle åka hem. Så Lovisa kom och hämtade mig var hemma typ kvart över 11. Somnade direkt och vid halv 2 typ kom Mehdi hem. Då gick jag upp igen och lyssnade på hans fyllesnack haha..

    Igår, (söndag) Vaknade vi vid 11 typ, låg i sängen, spelade tvspel, kollade på TV. Planerade hela tiden att vi skulle gå upp och städa men det blev aldrig av. någon gång där vid 2 tiden, gick jag upp och kokade snabb makaroner och stekte falukorv ochn ägg. Åt vi det, sen tillbaka till sängen igen. Båda somnade vid halv 4 typ, vaknade vid 10 över 7. Fy fan, Vid halv 8 gick vi upp och började städa.

    Mehdi diskade och jag bytte sängkläder, och vek alla mina kläder och la in dom i garderoben.

    Men ändå såg de ungefär lika stäkigt ut som de gjorde innan vi började....... =S

    Vid 9 stack vi ut. Mötte Brahim och Daniel. Brahim fyllde år igår. Sen åkte vi och käkade på odinsplatsen och sen åkte vi hem igen.

    La oss me engång och jag somnade iaf inom 20 min. Vet inte när Mehdi sommnade, har glömt att fråga. Misstänker att han spelade tvspel efter jag somnat. För han " måste " ju ha fler stjärnor än mig :P "

    Det känns bra nu igen, men känner att jag inte kan lita på dig riktigt, att du har förstått vad du gör för fel, eller att du ska bättra dig.

    I love you too much for letting you go.....

    ingen thai :(

    Naa de blev  ingen thaimat idag iaf :(

    De andra skulle till Kopparn, så vi hängde med dom dit istället. men det var också gott. Åt kött med stekt potatis och någon sås. Det hade varit gott med lingonsylt till, men hittade ingen tyvärr. Kunde inte med att fråga.

    Som när jag jobbade på schenker, ville jag alltid ha lingonsylt till maten. Så tillslut behövde jag inte ens fråga längre, utan hon hämtade den till mig automatiskt. Mycket trevligt & bra! :)


    Kom på det, att det är lite spännande att inte veta vad jag ska göra ikväll. Jag brukar alltid veta allt typ 1 vecka i förväg att på Fredag ska jag.... aa till exempel. Men ikväll blir det som en överraskning. Funderar på ingen alkohol iaf!! Om ja blir bjuden, kanske. men itne annars. måste spara pengar och man behöver faktiskt inte dricka varje helg. haha intalar och peppar mig själv att sluta dricka ungefär, men vafan, det är fredag och man lever bara en gång, tror jag(!).

    Ha en bar Fredag allesammans.

    Freeedag !!!! :)

    Idag är vi ungefär 7 st. på heeela arbetsplatsen. För hela företaget har åkte till New York. Asså verkligen heeeela, dom är en del asså, över 100 st.

    Dom har delat upp sig på 2 olika flyg, för att om det ena krashar så är iaf hälften kvar, så att inte hela företaget går under.

    Kan ju tyckas lite hemskt, men faktiskt så måste man göra.

    Så idag är det tyst och lugnt, och vi röker tillochmed i rökrummet :) Jag vet faktiskt inte något annat företag som fortfarande har ett rökrum. Annars får gå ut och frysa så de e bra. :)

    Men nu är det snart lunch och vi ska äta Thaimat idag. MMMMM är sugen som fan på det! :)

    See yaa, I dont wanna be yaa ! ;)


    idol 2008

    Zappade över til Idol igår :)

    Fick verkligen ömhetskänslor för Andreas som skulle sjunga I want to break free. Han killen som var sååååå nervööös !! Tycker det var helt rätt att han skulle gå vidare, YOU GO JIHDE !


    Se klippet på:
    http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.624262


    Man kan ju ha delade meningar om han skulle fått gå vidare eller inte.
    Juryn hade ju rätt att dom sa att om han är så himla nervös här, att han troligen inte pallar att stå på scenen sen. Men å andra sidan, det är ju en stor skillnad på att stå framför en jury som ska döma en, om man går vidare eller inte, framför tv kameror, acapella, än att stå på scen och framföra det man tycker om, att sjunga och uppträda alltså.

    Men vi får väl se hur det går för Andreas i fortsättningen! :) Hoppas att han kommer över sin nervosi...nerv..nervos... äh skit samma :P

    bio bio bio

    Har inga direkta planer i helgen, förutom att jag ska på bio på Lördag. Fast det är vid 6 tiden, så har ändå hela dagen och hela kvällen på mig sen ifall att det skulle dyka upp något skoj! =)

    Ska se Patrik 1.5 :) Wohooo

    Tänkte åka och kolla på färgprover på lördag också. Ska nog måla en fondvägg. Min ytterdörr är röd, så det hade varit ballt att måla den i samma men det blir kanske liter mycket ?

    A vet inte.


    Kom på nu att jag har ju planer i helgen iaf. (se upp) haha.

    försökte vara smart :P


    pizza - principen

    Pratade med en gammal go vän igår. Bra att ha en killes åsikt ibland. Han pratade om "pizza-principen". vet inte om ni har hört den ?

    Det började med frågan, "Skulle du vilja äta pizza varje dag?" Sen flöt det på. Och ja, it makes sense. Men man har fortfarande en mun att prata med!!!


    I dont know

    dont dont dont know !
















    Ett gott skratt förlänger livet :P

    Hände en så jävla rolig sak idag på jobbet. Jag sitter på ett kontor med 2 andra personer, och de 2 andra, är anställda av Manpower, så Var det en kvinna i 50 årsåldern, Skit trevlig asså, lite snbbig så överklass :P,  som var här idag och skulle sitta med för att ser hur det går och att dom skickat ut rätt personer osv osv.

    Men när hon skulle gå hahahah.. jag doooog av skratt !!
    SÅ SNUBBLADE HON, OCH RAMLADE! MITT PLADASK PÅ GOLVET! asså jag visste inte vad jag skulle göra, jag tog ett djupt andetag och knep ihop för att INTE börja as flabba !! Så jag satt där medans hon försökte kravla sig upp. Och tillslut kom hon upp och sa, "oj då, det var mitt fel, vet inte riktigt vad jag snubblade på.....? ". Så efter att hon gott, slappnade jag av och började as flabba. Kunde inte sluta, Var tvungen att tänka på något allvarligt. Så jag började tänka på att jag måste städa hemma osv.

    Men ca. 20 min. senare gick jag in till Therese, så började jag as flabba igen för jag skulle berätta det. Hon skratta nog mest för att jag skrattade, man måste nog se det framför sig för att fatta de roliga! :)


    Har inte skrattat så mycket på länge, har liksom inte funnits något att skratta åt.. Men då asså, herrejääävlar vad ja garva.

    ååå :S

    1 timma kvar till rast. eller, 1 timma och 7 min. för att vara exakt.

    Laudrina



    ÄLSKAR ATT LAUREN OCH AUDRINA ÄR VÄNNER IGEN !
    LAUDRINA MOT VÄRLDEN <3

    Nya avsnitten !

    åååh de nya avsnitten av The Hills ! Heelt otroliga ! Men sänds en gång i veckan, är helt sjukt. Det värsta jag vet är att vänta vänta vänta!!

    Fast jag är ändå lika glad varje Måndag när det kommer ut på
    www.mtv.com .




    :)

    En sån liten sak som behövdes :)
     
    Jobbade igår till 4. Sedan tvättade jag. Sen kom Mehdi och hämtade mig så träffa vi daniel en stund och sen åkte vi hem. Så spelade vi TV spel och kollade på American Pie 2 som var på TVn.

    Sen somnade jag gott tillsammans med min älskling ! :)

    Tiden går lika snabbt på jobbet idag. om 2 timmar har jag rast, och sen slutar jag kl.4. Så ska jag hem och fortsätta tvätta. Och faktiskt ska jag städa också ! Det behövs verkligen !!! Men jag ska ha hjälp idag :) <3

    Allt e bra ! PUSS PUSS


    Nepp !

    Ne, färgade inte håret igår.

    Är på jobbet så har inte speciellt bra bilder men kan lägga in 2 st. en när jag är brunett och en när jag är blondin. Så får ni se skillnaden.

     VS

    Vad passar jag bäst i ? själv tycker jag blondin....

    fick precis en idé !!!!

    Fick precis för mig att jag ska färga håret idag kanske ? Funderar på att blondera det. Färga kanske svart underhår ? Tycker det är sjukt snyggt.

    Men har lite hinder ändå faktiskt:

    • Har brunt färgat hår nu, det kommer bli typ oranged ?
    • Kanske inte passar med svart underhård eftersom att jag har inte sådär jättelångt, om man drar i det så e de lite längre än axlarna.

    Funderar på att skita i de svarta, de kan man göra efteråt.
    Kanske om jag blonderar först en slinga i bakhåret, ser hur de blir. färgar resten ( om det blir OK såattsäga) och efteråt lägger i blonda slingor också. Kanske blir bra ?

    Fan jag vet inte om jag vågar. ska jag kommer till jobbet imon då med missfärgat hår ?
    Utomhus kan jag iaf ta på mig en mössa ba, men inom hur. Sätta upp håret, men de märks ju ändå liksom.

    Messa precis carro och frågade vad hon ska göra idag, kanske hon kan hjälpa mig ?
    Hon har inte svarat än.....

    Får tänka en stund te !  Men jag vill ja vil ja vil l!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    på lunchen idag...

    På lunchen idag ska jag köpa med mig mat och gå ner till kajen och sätta mig för att äta. Therese är ledig idag pga att hon behöver plugga. Hon läser ju sitt examens arbete nu samtidigt.

    Therese är min syster har jag nog glömt att nämna. Vi är för tillfället på samma jobb :)

    Det är riktigt skoj faktiskt.....  ! :D

    Fast idag är hon ledig som sagt.

    Lovisa skulle ringa också efter att hon varit hos tandläkaren. ringde henne förut nämligen och föreslog att vi skulle luncha ihop idag. Men som sagt, hon skulle till tandläkaren. Hoppas hon kan komma förbi på en cigg iaf :) hade varit trevligt...

    2 min. kvar till lunchen. :) mmm.. (fast är inte såå hungrig, köpte en macka som frukost för typ 1.5 timmesen. Blir nog en sallad eller soppa eller ngt idag ! :) 

    Hej svej

    vet inte vad jag ska göööööraaa..........

    Orkar verkligen inte träna idag ! :(

    Jag jobbar till 16.00. Sen ska jag hem direkt för jag sak tvätta klockan 17.00-20.00 men så skulle jag ha tränat med Johanna halv 8. Då hinner jág inte tvätta klart, plus att jag ORKAR verkligen inte träna.

    Men jag bangar typ varje gång. Men asså jag är så jävla seg. Jag har inte tränat på skit länge och det är as svårt att börja och komma in i det igen... Men de känns så dumt att inte hänga med i dag heller. Hon kommer typ bli sur.... :(

    Det e jäkligt gött efteråt, men att masa sig dit är rena persen, och för att inte tala om själva träningen, fan tar kol på mig förhelvete, (ursäkta språket) men asså. Får väl ringa henne på lunchen. Ba säga som det är. Jag ska tvätta, kommer va trött och orkar fan inte....!



    Haha sprang på Erik igår, Jag o Therese var på väg till lunch, så kom det en liten lastbil som de stog typ blommor nånting på. Så hoppa han ur, Therese ba: meen e inte det han! och peka. ja ba joo haha eeeerik. haha..
    Visste inte att han körde blommor :P Therese var helt säker att han jobbade på Schenker.




    På tal om blommor, jag carro mehdi och pelle var på ullared. påvägen hem skulle vi leka lite. Körde såna här lekar nivet, ett skepp kommer lastat. Så körde vi typ bilar o så, som jag inte kan alls. Så kom jag på att aa men vi kör blommor då. Trodde jag skulle vinna eller komma 2a efter carro iaf.

    haha, först åkte jag ut, och sen., hahah PELLE VANN ! Ja ba, aa du detta är ngt att skryta med inför dina vänner, att du vann över 2 tjejer i en tävling vem som kan flest blommor ! =) sjukt roligt.

     <---- PELLE

    :)

    Denna tiden saknar jag!! :)

    Hade sjukt roligt de där 3 månaderna med dig Caroline...

    Fast de e klart, tiderna förändras och nya saker händer. Vi får helt enkelt se tillbaka och vara glada för det vi hade, och skaffa nya minnen och gå framåt. ;)

    Det kommer blir lika kul det. Och som jag vet, allting kommer att ordna sig.

    Vare sig det slutar bra eller dåligt så kommer man vara tacksam och känna lättnad efteråt.

    POSITIV & STUDSIG !! :)
    tappat mottot eller ? haha


    Älskar dig Carro, Nu & För Alltid !


    Pinkdr3ss

    Ååååååh jag soin älskar rosa... denna klänningen hade passat perfekt till mina nyinköpta svarta pumps. :) KLänningen hade fått mig se fett smal ut... Mee Like ! Kanske köpa ?

    Not good !

    Vi bestämde klockan 5. JAG ringde honom vid halv 3, då sa han att han kommer nog vid halv 6 istället. OK, sa jag. När klockan är 5, ringer jag för att se om jag ska börja med maten. Då säger han att han har suttit i bilkö i en timme. (utan att ens höra av sig och säga det. tänkt så hade jag inte ringt, då hade jag suttit hemma och väntat med mat och undrat vart fan han e ngnstans. )så att han nu är på väg till Mölndal. OK, sa jag. Och antog att han bara skulle dit och antingen få sjuts hem eller få låna bilen. 

    20 i 6 ringde jag för att se ungefär när han kommer, så att jag kan börja med maten, för tanken var att vi skulle göra det tillsammans. aa ja vet inte sa han då. så ja ba; aa men tar det en halv timma, timma..... neeej, en halv timma typ. Okeej sa jag. Så jag började.

    1.5 timma senare kommer han hem. Oj förlåt att det blev så sent.
     Fortfarande utan att höra av sig. Så tycker han det är jobbigt att jag säger till han om det och att jag är irriterad..

    Han måste faktiskt skärpa sig nu. Sånt här går jag inte med på. Man är 2 i ett förhållande. Det känns som att det är jag som har förhållande med han 100% och han har det ibland, typ uppdelade 30% när det passar honom.

    Sista chansen för honom nu att bättra sig. Annars vet jag inte vad jag ska göra  !!!







    Your words make me whole again

    oj då

    Kom på nu, Vart är den tröjan jag har på mig på profilkortet? Har inte sett den på länge. Säkert någon kompis som har lånat den :@.

    Vet att jag en likadan fast rosa hemma. Men den svarta. Vill ha den tillbaka fan.

    mmmmmysig

    Denna cadigan ser sjukt mysig ut. Funderar på......fast i affären såklart ! :) Inte beställa.


    Nät-shoppingberoende, jag? va? nääää aldrig

    Hmmmmm Ja! asså det kliar i fingrarna. Vill bara klicka in mig på hm.com och beställabeställabeställa.

    Pappa blev vansinnig varje gång jag beställde, tillslut fick jag åka hem te pappa varje dag den veckan jag visste att fakturan skulle komma. Då minn post kom dit då, och inte hem till mig.

    Men han kom på mig varje gång. Och tillslut var jag tvungen att sluta. Varje slutet på månaden gick jag in och beställde kläder för typ mellan 1000-1500 :-

    Hur käckt som helst att man betalar månaden efter, precis vid löning o allt :P

    Sen tillslut la sig tilloch med Carro i. För att hon visste att jag egentligen inte hade råd. Jag slutade beställa i typ februari-08 tror jag det var. Men förrförra månaden beställde jag igen. Och fick senaste räkningen på 985:- Då fick min pojkvän syn på det, och tror ni inte att folk har skvallrat så nu kan jag ändå inte beställa kläder.

    Men jag beställde 3 böcker igår. Det kan dom inte säga något om. Helt onödigt ja vet, men visst är det så jäävla roligt att få paket på posten?  :) :)

    Staaaaaaaaaaaaaaay wiiiiith meeeeeee

    Vad jobbar jag med då?

    Jag jobbar på ett företag som heter TTS ships equipment. Det är bara ett tillfälligt jobb. Jag stannar tills mina arbetsuppgifter tar slut så att säga.

    Jag scannar in kontrakt, fakturor och övriga dokument som hör till. De skickas därmed till min mail. Därifrån mailen arkiverar jag dokumenten i mappar som jag skapar utifrån ordernummer och sorterar utefter leverantör.
    Detta istället för att allt ska ligga i pärmar då det är jätte krångligt att få fram ett specifikt kontrakt etc.

    Det är ett ganska enformigt arbete jag utför. men det är bra betalt (som fan) och det fördriver tiden ganska fort.

    Jag har planer på att börja läsa sen igen. Men jag börjar nog med en KY-utbildning som har med webdesign/grafisk kommunikation att göra. För det är något som jag skulle vilja arbeta med i framtiden.

    Men självklart vill jag resa och se världen innan jag bestämmer mig för vad jag vill göra. Men att läsa en 1-årig utbildning är nog nånting jag ska tänka över att kanske göra nu på en gång, är det tänkt.

    Puss !


    Efter lunch

    Kom precis tillbaka efter lunchen. Vi gick till ett mysigt cafe nere i hamnen. Åt dagens grillad panini. Kyckling med mango och rödlök. Riktigt gott var det! :)

    Men nu tillbaka till att jobba !!

    // Mätt och belåten

    åååååh!

    Blir så frustrerad !

    Ringde Mehdi nyss, bara kolla läget osv. Vi tjöta en stund, sen frågade jag vad han ville hitta på idag. Då blir han ni vet typ, "aa men vi behöver inte bestämma det nu, vi tar de senare, ring sen. mm puss hej "

    Jag vill verkligen inte verka som tjatig osv. Och jag är inte det heller. Men vafan, han måste inte säga att ja vi gör nåt då. han kan ju för fan säga neej ja kan inte idag eller vad som helst om det e så. Men han säger aa visst klart vi ska hitta på något då om de e så typ. Så beter han sig typ som om det är jag som bestämmer att nu ska han komma hem klockan 5 så ska vi hitta på något PUNKT SLUT ungefär. Men vafan, om inte jag föreslår att vi ska hitta på något så vem fan ska göra det då. Inte han iaf.

    Han är hellre ute och åker runt i en bil och spelar upp alla pengarna på Jack Vegas, än att vara med sin flickvän.

    Och som sagt, jag begär fan inte att han ska sitta hemma och trycka i en lägenhet med mig. Men iaf 2 dagar i veckan kan han väl umgås med mig innan kl 9 på kvällen. Han e ju inte hemma förräns typ 11-halv 12 ja mena, då sover jag liksom. Det kallar inte jag för att " träffas " direkt.  Plus att vi behöver inte sitta inne heller utan vi kan hitta på något, gå på bio, cafe, ut o gå. vadsomhelst.

    Det var mycket bättre förr ! :(

    So what



    You weren't there
    You never were
    You want it all
    But thats not fair
    I gave you life
    I gave my all
    You weren't there
    You let me fall

    4 månader.

    Idag har jag och min kille vart tillsammans i 4 månader. Så vi ska hitta på något idag.

    Fast han verkar inte speciellt på att göra något. Som igår sa han;  " men egentligen, 4 månader är ingeting att fira, man ska fira typ 6 månader, 1 år osv. "

    Ursäkta mig då ! Då sa jag att när han e tillsammans med mig så firar vi varje månad, skulle kunna fira varje vecka om det var så hahahah.. 

    Men jag är ju tvungen att fira jävla 4 månader för att få han att hitta på något. Han har varit ute och snurrat nu varje dag i över en vecka. Vi träffas ju varje dag, bor ju fan ihop. Men hur mycket begärt är det att han kanske inte behöver komma hem så sent för en gångs skull så vi kan umgås lite?? idjooot, ibland blir jag bara så trött på han. Då framstår ju jag som en jävla psykoflickvän. Men så är det ju inte. Men han fattar inte det bara...

    Ja mena, jag hittar ju också på saker, umgås med mina vänner liksom. Men inte VARJE VARJE dag. Vafan, man har ett jobb och sköta också.

    Fast vi har pratat om detta. Och han säger att han fattar och att han ska skärpa sig osv. men jag har ju inte märkt något än. Får se hur de blir idag. Jag ska inte påminna honom. Vi har bestämt klockan 17 att vi ska ses. JAG SKA INTE BEHÖVA PÅMINNA HONOM OM DET!! :)

    Fast han har sina stunder ärligt. Förutom detta så är han världens underbaraste pojkvän !! Han har bara myror i brallan haha.

    Älskar honom den myran

    Ny dag!

    haha ne ja tänker inte berätta ! :) För det var inget. change of plans.....

    Hemlighetsfull va?

    Halv 2... Jag ska gå tidigare idag, vid halv 3. Ska iväg på en sak idag halv 4. Men de säger jag inte vad det är. För det är ingen i hela världen som vet förutom jag! =) hahaha

    Det är faktiskt inte så hemligt som de låter, men kom på de idag. haha.

    Jag kommer ändå inte kunna hålla mig så på vägen kommer jag ringa några st. och erkänna och imon kommer det upp på bloggen också. Jag e inte bra på att hålla hemligheter sålänge det inte verkligen verkligen gäller såklart!

    Ska scanna fakturor.

    Hej svej


     


    I'm back

    Det blev ingen tidigare rast.

    Kom på det att tar jag rast halv 10, är jag tillbaka vid 10. Då är det bara 1 timmar och 15 min kvar till lunchen.
    kl. 12 är jag tillbaka efter lunchen, då har jag rast igen halv 3. Sedan slutar jag 4.

    Tiden bara rinner iväg. Men funderar på att gå lite tidigare idag. Har en anlednig, men det är en hemlis. Men vet inte om jag ska skita i det.  Får se. i såfall måste jag gå vid halv 3 ungefär.

    ska scanna lite kontrakt nu!

    hej svej

    Tidig rast ?

    Sitter på jobbet. Var sjukt trött imorse. Orkade verkligen inte att gå upp. Hade planerat att duscha imorse egentligen, men med tanke på att jag gick upp 10 i 7, ärlikamed att jag har 15 min. på mig innan jag måste sticka till spånken.

    Missade den dock och fick ta buss istället. Mötte syrran och så gick vi till jobbet. Hämtade lite kaffe, som jag inte hunnit dricka ännu, så det står en halv kopp kallt kaffe på mitt skrivbord nu! :) Tar en liten sup då och då men det är inte gott.

    Är röksugen som fan, funderar på att ta en tidig rast. har rast halv 10 egentligen, men jag tror inte någon dör för att jag sticker en halv timma tidigare på rast. :o

    Jag har ont i magen. Har haft det sen jag vaknade igår morse. Magsår typ. Ångest ?

    Today is gonna be the day.....

    Idag har jag inte gjort något annat än att vara hemma. För första gången på en vecka har jag varit med min älskling hela dan. Fast han har sovit de mesta av dagen, men vi har spelat tv spel och haft de mysigt!

    Men nu ligger jag hemma själv och har precis kollat på sneak peak av the hills! åååh cant wait !!
    Audrina är bäst! Kan nästan känna igen mig själv när jag ser henne. Hon vet inte riktigt vad hon vill och allt går för snabbt, och det känns som att folk alltid tar henne för givet. Det är dags att hon börjar säga ifrån, men först måste hon tänka igenom vad hon verkligen känner, annars kan det gå riktigt fel.


    Indisk lunch

    Kom precis tillbaka från lunchen. Det blev Indisk mat idag! chicken korma, min absoluta indiska favorit :)
    Efteråt gick jag och Therese till Gina tricot och kikade lite, sedan gick vi förbi Åhlens en snabbis och systemet. Lika bra att få det gjort nu när det inte är så mycket folk inne i stan.

    Nu är klockan snart halv 1, så har jag rast halv 3 till 3, sedan slutar jag kl. 4. Hääärligt med freeedag! !

    Men det blir inte dirket lugnt. Ska träffa Vivi, gå till systemet igen, hem och duscha, fixa mig och sen hem till Carro, Det blir inflyttningsfest ikväll i hennes nya lägenhet :) Rooligt med party!

    BTW,
    back to work


    Varför ?

    Nu var det bra längesen jag skrev något, varför då? Svaret på den frågan har jag faktiskt inte. jag går in och kollar lite då och då via mickluss.blogg.se bara för att! Konstigt tänker jag nu efteråt. ' Men nu sitter jag på jobbet, och ska sätta igång skrivandet igen. Saknar det aningen faktiskt. Och för tillfället har jag en del surr i tankarna. You and me together through the days and nights.