Hemma

Längesen jag bloggade hemifrån! Har ju som sagt Carro & hennes dator här hemma!
Ikväll blir det öl i massor. Vi bestämde nyss att vi ska bli skit fulla ikväll:) haha! Bra planer eller hur?
Vi brukar nämligen inte blir så fulla att man kan säga dagen efter " fan va fulla vi var igår" Så det är vårat mål!!

Nu blir det dushen och sen smink. Har känt för det hela dagen, att sminka mig. Vet inte varför men känner bara för det. Jag hoppas också att det lite gula i håret lägger sig nu efter att jag har dushat. Plus att det ser alltid bättre ut när det är plattat och ordninggjort. Ska ta en bild sen med carros grymmemobilkamera och lägga in så att ni får se oss innan vi drar ut på våra upptåg! :)

Nu är det snart klockan "första ölen" så ska sticka in och dusha!!

Tingeling, baby i wanna se you shake that thing! <3

msn konversationer kan vara okej eller inte okej


Maaaaaaaat

Tjosan!

Har precis ätit lunch på Johanssons krog med Mehdi & Carro :)
Otroligt gott var det.

Jag åt stekt potatis med fläskfile-gryta.
Även om det fanns sjukt mycket annat att välja bland så fastnade jag för det endast.
Det fanns asiatisk mat, det fanns Pizza & fisk :)

Nu är jag mätt som en plätt och hoppas att tiden idag går lika snabbt som den gjort hittills.
Klockan är nu 1 så det är endast 4 timmar kvar, knappt det ens :) Wohoooo
Sen är det ledig ledig ledig!!!!

Jag är en Festis


Freeeeeedag!!

Hej på er sötisar!

Jag verkligen äääälskar fredagar! :) Man vet att man kan göra vadsomhelst på kvällen för att man kan sova läääängre dagen efter:) Eftersom att vi förra Lördagen bara spelade 3 av 5 spel på 5kampen på Liseberg och utnyttjade inte våra 3 lyckohjulsbiljetter så tänkte vi kanske göra det imorgon! :) Det är inget bestämt men vi får se! :) Det hade varit roligt i allafall. Bara att inträdet är så dyrt, 80:- kostar det. Men 5kampshätftet kostar endast 60:- det var förvånansvärt billigt tycker jag! :) Om vi åker imon blir det nog Gasten också, fast jag får se om jag vågar..

Sist jag gick gasten var jag så rädd att jag nästan började gråta. jag satte mig ner mitt på golvet och vägrade gå en meter till. så kom det fram en sån där äcklig och sa att jag kunde få gå ut nödutgång om jag ville. Men jag fick bara panik och bad han gå därifrån haha! Sen tappade min kusin sin sko. Och jag, räddast av alla fick krypa runt på golvet och leta efter den! Efter den gången sa jag aldrig meeer!!! :) Men vi får se. är ju äldre nu haha

Ikväll iaf är jag & carro sugna på en fet hemmafest! :) Synd bara att det aldrig är någon längre som har såna fester så vi får se hur det blir med det. Fest blir det i alla fall! Har carros dator hemma nu så jag kan nog uppdatera lite i helgen.

Men än är inte arbetsdagen slut så lite mer bloggis blir det under dagen! Stay update!

TINGALING!


Blir förbannad!

Asså seriöst!
Som ni vet så har jag ju flyttat för ett par veckorsedan.
Sa upp min förra lägenhet i slutet på juni och har dämed 3månaders uppsägningstid.
Tjejen som har hand om detta är för det första ett bitch och är svin tyken!

Till exempel när jag sa till henne att jag vill ha snabb inflyttning så att jag ska slippa betala dubbla hyror i 3månader och sa att det skulle ju kunna gå ganska fort eftersom att det är så pass eftertraktat med lägenheter nu, så en liten chans finns det ju. Så blev hon svin sur o ba:" Mikaela, det fungerar inte så, vi väljer inte en person bara för att denna kan flytta in snabbt utan vi väljer en person som vi tycker passar!! " Eh, det var inte riktigt så jag menade men fine! Blir så förbannad.

I allafall. Det har varit 5personer som kollat på den. men jag har fortfanade inte hört någonting, jag fick tillochmed skicka ett separat mail när jag ville ha inflyttning och detta var ju i slutet på juni. Jag sa då 1:a Augusti. Jag vet att 3 av dom som kollade på lägenheten iaf kunde flytta in detta datum. Men eftersom dom är så sjukt sega på det jävla bostadsbolaget så har absolut ingenting hänt. Jag har alltså fått betala dubbla hyrår 2gånger nu och det är inte lite pengar. Speciellt när jag knappt har några. 

Det jobbiga är att dom väljer liksom en person som redan har lägenhet för att dom säkerligen har bra referenser, och d har ju dom själva uppsägningstid. Istället för att välja en person som står utan lägenhet och verkligen är i behov.

Jag ringde iaf dit nyss och hon är på semester ett par dagar till. tack så hemskt mycket. Kommer jag få betala en hyra till så kommer jag personligen strypa henne och ta hennes jobb, hjälpa dom som behöver lägenhet!!!



Det jobbigaste av allt är att jag måste låna pengar av mina föräldrar hela tiden och det är verkligen inte kul. Vi tjaffsar om det och allt blir bara platt pannkaka på marken. Jag har en otrolig tur, att jag KAN låna av mina föräldrar. Så att jag ska inte klaga på det. men det är fortfarande jobbigt att behöva fråga dom! 

Nu hoppas jag iaf bara på att det löser sig, så att jag slipper betala en hyra till. För det hade varit droppen!! (läs ovan) =D 



Nu blir det jobb!!!!! TjingTjong
 

Lägenhet = Looovely

Jag är verkligen på humör för att vara hemma, gå runt i myskläder, dricka kaffe, kolla lite tv och typ sminka  mig för skoj skull.. Men nej, här sitter jag och jobbar och lyssnar på regnet. Blir deprimerad av detta skitväder.

Vi Städade ju igår som sagt, och asså seriöst vad vi städade!! Lägenheten är tipptopp och vi satt där när vi var klara, i soffan medans Mehdi & carro åt glass med varma hallon (jag ville inte ha(!) ) och vi hade tänt ljus och bara möööös!
Sen somnade jag. haha! 

Längtar tills jag kommer hem så att jag kan gå runt utan att behöva trampa på något hårt och få ont eller slippa gå slalom i hinderbanan som var byggd utav kläder. Underbart <3

Tack så hemskt mycket carro & mehdi! :) Spciellt carro, utan dig hade det inte blivit så fint! <3

// Mickan

 


Viraltrafik.se

Jag har nu blivit medlem på viraltrafik.se
Det ska tydligen göra att man får fler besökare och ska enligt många faktiskt fungera. Så jag tänkte, why not! Förlorar ju ingenting på det. Plus att det var lite roligt att bli medlem också :)

Klicka på länken och bli medlem du också vettja :)
Man kan ju alltid prova liksom! :)

http://www.viraltrafik.se/?Mickluss

Tjingeliiiiing sweeties (K)

Fredag 08:08

Hej mina ganla och nya läsare <3

Det är så roligt att kolla statistik, okej det är inget att skryta om men jag har iaf upp till 15 unika läsare per dag! :) Och för min lilla blogg så är det jätte roligt! :) Välkomna hit iaf! Borde bjuda på lite fler bilder, men eftersom att jag inte har någon dator hemma utan kan bara skriva på jobbet så är det lite svårt!

Men som jag hoppas att ni inte har glömt av så fyller jag år på Måndag! :) 3 Augusti alltså, och har önskat mig en dator så kommer det bli bättre med det med snart nästa vecka :) Just hold on!

Tjingeling, Nu blir det kaffe och lite work <3

1635

Hello sweeties !

Tiden har gått snabbt idag också, kan inte riktigt fatta att det redan är Fredag igen! =)

Slutar jobbet nu om mindre än 10min. och får sjuts hem av johanna. Så ska jag carro & mehdi äta kina mat antagligen. Någon form av utemat iaf som inte är pizza eller hamburgare :) haha

Ska även förbi min gamla lägenhet och hämta lite städsaker och annat småkraffs, för nu är det städning på schemat som gäller!!! Alla goda ting är 3..... så går den inte va? haha!! ;)

See ya i dont wanna be ya :P


Torsdag

Hej mina fina! <3

Trist väder, jag säger aldrig trist, med detta är tamejfan trist!!!
Vill ha sommar och sol så att man kan åka och bada, sola, grilla, dricka kall öl.. ja you name it !
Men nej, sitter här och fryser och kollar ut genom fönster och ser bara grått ocg regn. därmed är det trist.

Har inga kratfer, är trött och orkar knappt resa på mig för att gå på toaletten haha!
Men imorgon är det Fredag och då smäller det... inte alls. Ska ta det lugnt denna helgen. Annars går helgerna way to fast. och det gillar jag inte när man sitter där en söndag kväll och vet att man ska upp tidigt och jobba dagen efter.

Nej denna helgen blir det vaken 24/7 för att ta vara på varenda minut som går. ( fast nej. inte igen. jag ska sova sova sova sova sova så mycket jag hinner mellan varven)

*slänger lite sol på DIG*


Sry men det går inte..

Jag har ju för en tidsedan sagt att jag ska vara ärlig, och allt folk får ta det lite med en nypa salt om dom känner sig träffade osv. men det går tyvärr inte, anledningen är för att jag kommer nog få ganska mycket skit för det om jag skulle göra det. Och det orkar jag verkligen inte med! har redan så jävla mycket att tänka på och saker som tynger ner mig. och en sak till hade gjort allting värre och att jag skulle börja skrika på fel person, som brukar få skiten när det inte ens har med den personen att göra. det är fel men det är så det brukar bli. Sry för det fresten :P <3

Iaf, tydligen ligger bollen hos mig, och jag vet inte riktigt om jag ska tycka det är rätt eller om jag ska tycka att det är fel :S
men vad jag tycker verkar inte spela särskilt stor roll. Jag vet att det alltid finns 2 sidor av en story och att alla människor ser saker på olika sätt, alltså från olika perspektiv. Lika bra att få ordning på detta nu, så har jag en sak mindre som ligger och skaver i magen och kanske jag då blir lite nöjdare med min tillvaro? Känns ju faktiskt lite tomt helt ärligt.

Men iaf, nu ska jag äta lunch! =) Muy goodie

pusssssssssssssss <3<3<3

måste fixa!!!!!

Jag måste verkligen skaffa mig en digitalkamera. Innan hade jag ju flashiga mobilen som kamera! Men nu när jag på senare tid. (typ 2 veckor) kommit på att det räcker med en mobil som fungerar att ringa från/till och sms:a från/till. Och som man kan ha iaf 1 bra mp3signall :)

Fyller år på Måndag, så efter det kanske jag har en digitalkamera ? Hoppaaaas

Tjingeling, nu ska jag och Johanna rasta! =)

090730

Godmorgon Sötnosar ♥

Kom i tid till jobbet idag :) Hur bra är inte det då? As bra!
Håret blev ungefär som jag hade tänkt att det skulle, så som tur är har jag slingor redo att läggas i mitt hår, som för övrigt blir tuggummi snart...

Carro hade köpt Chips & Dipp igår, och får för all del inte glömma marinerade vitlöksklyftorna :) Så underbart gott!
Nu har jag iaf bjudit alla på mitt kalas på Måndag :) Och Gunnsan kommer också! Mormors syster, hon är här för att hälsa på ett tag! :)

Ska bjuda på pastasallad tänkte jag. Tårtan får någon annan stå för, typ mamma eller någon! ;P

Nu ska jag dricka min kaffe i lugn och ro! Och såklart jobba lite.....

Puss hej =)

Varför låta det gå så långt??

Varenda eviga gång låter det gå så lång tid emellan jag fixar håret så att det blir ett helvete att fixa till det!! Nu sitter jag iaf här, med carros dator btw ;P med hårfärg kletat överallt och det sticks som fan :(

Kom hem för en liten stund sen, har varit i Skövde med Mehdi och hans bror, för mehdi skulle köpa en bil!
Jätte fin och han har hel-nöjd!
Ska bli kul att se hur lång tid det tar innan han säljer denna då !? =D mohaha
lång tid hoppas jag.. inte för att verka sån, men det är riktigt jobbigt när han inte har bil. Han bara sover och gör inget annat. han får bara myror i brallan och vill gå till mcdonalds mitt i natten tillexempel haha

tjing tjoooong

mwoahaha

Mehdi hade tråkigt och var trött förut, så jag sa till han att gå in och läsa min blogg. Nu är han säkart nyfiken, för jag  brukar be han att INTE läsa den.

Ska lägga upp denna fräcka bild som en liten välkomstgest till honom.
Sötnöten ♥


( OBS SPOILERS! ) carro du behöver inte oroa dig, inget för dig :P ♥

Godefterlunch allesammans :)

Sitter och dricker min kaffe och är mätt som en plätt efter maten.
Behöver lite hjälp med en sak så SNÄLLA HJÄLP MIG INNAN JAG SKRIKER! och på mitt jobb måste bara vara tyst för att inte störa andra, så ja, ni fattar....

Är inne på en iq sida.

Första gick ganska bra :)



Men vad kan 7:an och 9:an vara??
Och som ni ser så kom jag ju till nästa nivå då.. seriöst! OMÖJLIGT! Det är där jag behöver just DIN hjälp!



Hjälp mig snälla. Kan  liksom 3 av 10! behöver iaf minst 8!


ALLA SOM SÄGER RÄTT SVAR, FÖRST SÅKLART, FÅR EN LÄNKNING!



Onsdag!

Det är onsdag idag. jag trodde det var tisdag. Blev glad och besviken på samma gång. anledning är glad att det inte var tisdag, och besviken att det var onsdag, jag gillar inte onsdagar. Gillar inte onsdagar för att det är mitten på veckan. vet att jag inte är ensam om detta :)

Idag står det städning på schemat. Carro som skulle sovit hos oss egentligen, lovade att hjälpa till. eller jag sa att det kostar att sova här, alltså hjälpa till att städa. hon sa ja, och därmed har hon lovat. men hon sov inte hos oss utan åkte hem. Jävla latmask! ---> ja duuuuu! haha

Nej. för hon kommer senare och ska hjälpa till.
Men vi är så bra för att vi ska dela upp städningen i 2 dagar, alltså idag och imorgon. Dels för att det är mycket och städa och dels för att det är tråkigt att städa och  man kan städa lugnt om man har 2 dagar på sig, plus att vi är 3 st.

Om ingen sviker då. men man får ju ställa upp för laget eller hur! :)

Mat om 20min. Gottttttttttt. jag är jättehungrig.
Tjingeliiiiing

Jag visste väl det :)

Gjorde ett test som jag hittade på en blogg.

"hur ond är du?"

Mitt resultat

Du är 16% ond!



Du är en aningen ond, fast i smyg!

Visste väl det att jag är en liten ängel.. :)


Detta fält måste fyllas i

Godmorgon mina solstrålar! :)
Härlig dag att vakna upp på va ? ;)

Nej, jag sov som en stock hela natten och Johanna hade försovit sig så jag fick så och kedjeröka tills hon kom och hämtade upp mig! Blev lite sen till jobbet, igen!! Men denna gången var det inte mitt egna fel faktiskt... haha Älskar att skylla ifrån mig. men det är sant.

Efter jobbet igår gick jag, Mehdi & Carro till backaplan, var inne i massa meningslösa affärer och sedan HM :) Köpte nagelförstärkelse och hårfärg. Sedan gick vi och åt på Paprika. pastasallad med kyckling, fetaost och currydressing. Var jättegott och vi blev supermätta! Så det blev vagnen hem.

Efter ett tag kom Becka och vi satt och rökte och snacka skit. Kollade på beccas confessions och det var sjukt kul haha
Carro & Becka skulle gå ut, så dom satt och drack öl medans jag & mehdi satt och spelade guitarhero, på ELIT NIVÅ!

Ne, men den var trevligt igår iaf :) Fick många härliga skratt och det är något som förgyller ens dagar! :)

Live Love Laugh ..
har btw funderat på att tatuera in det där på handleden, men vet inte hur det skulle se ut...

Ska bjuda er på lite skratt nu:

 hahahahahhahahahah

Tagen från
argalappen.se

jag är på jobbet för övrigt :)

Blivit för mycket!

Nu måste jag faktiskt klaga lite.
Börjar bli så sjukt trött på att det är så mycket snack om vikt nu förtiden.
Jag har aldrig brytt mig speciellt mycket om min vikt.
Visst, jag tycker det är skit roligt och kanske skryter lite, om jag ställt mig på en våg och den har minskat mig 2kg.
Men jag bryr mig inte om det är så att den kanske gått upp 2kg.

Tro absolut inte att jag e smal, jag är inte tjock heller, men asså det är många smala tjejer som klagar på andra att dom fixerar sig vid sina kroppar & sitt utseende. Men jag förstår mycket väl att är man lite överviktig så vill man nog gå ner ett par kg. Speciellt nu inför sommaren och så.

Men jag jag menar bara att det har blivit en aldeles för  stor grej av det hela, folk är som besatta.
Är det någon som inte accepterar hur en människa ser ut, så kan den personen dra åt helvete!


Det är svårt att förklara vad jag egentligen menar, för att, vill man gå ner ett par kg. så gör det på rätt sätt, men det sitter i hjärnan. För ett par årsedan åt jag knappt och gick ner hur mycket som helst, sedan började jag äta och dubbelt så snabbt som jag hade gått ner, gick jag upp. vet ni vad jag sa då?? " hellre smal ett tag, än inte alls " . Hur tänkte jag då? Nu skämtar vi typ om det men ändå.

För några månadersedan, slutade jag med allt var läsk hette och knappt någon alkohol. Slängde pizza i väggen och levde för övrigt som vanligt. Jag gick ner 6 kg på 1,5 månader. 
Jag rörde mig inte mer än vanligt, jag åt inte mindre än vanligt. Jag behövde inte ens fundera på något. Nu kan det ha varit så att jag var pank och hade inte råd med allt de där som jag slutade med, men ändå :) haha
Som sagt, det sitter i hjärnan. 

Jag är i alla fall glada för allas skull som det går som det ska för ! ;) 

Simma lugnt alla smala, tjocka, knubbiga, normala, ännu smalare och mig själv : Nöjd precis som jag är !


 

Vad jag köpte på min shoppa-loss-aldeles-för-mycket-ryck!

Jag köpte:

- Mörka Jeans-leggings
Gina tricot
- En champagnefärgad topp med svart siden band Gina Tricot
- Ett Vitt Baslinne Vero Moda
- En svart tunn kofta Vero Moda
- Svarta Pumps Scorett
- Massa strumpor Stadium
- Örhängen Gina Tricot
- Hamburgare Max :P

Tror inte det var något mer faktiskt, kändes som massa men a, det är massor!


Det är sånt här som händer i "vår betong" =D



5 saker du inte visste...

  • Jag är sjukt mörkrädd, när jag sover ensam måste jag ha lampan tänd.
  • När jag inte kan sova, brukar jag sätta på musik på mobilen och sjunga med tills jag somnar
  • Jag vågar knappt kolla mig i spegeln, är rädd att jag ska se ett spöke i bakgrunden!
  • Jag älskar att åka bil i mörkret, med hög musik!
  • Jag brukar dricka dagen-efter-kaffe, värmer det i mikron!

Ibland är jag för rolig !

Vi hängde i partille igår :)
Jag carro & mehdi tog tåget dit, mötte Tobbe & linus och sen stog vi där och funderade på vad vi skulle göra.. och när man e sådär uttråkad får man sjukt dålig humor.

Först tänkte vi skicka sms till tobbe från carros mobil och skriva " hej snygging" och låta han undra vem det var :P
Men vi gjorde aldrig det.
Sedan slogs vi lite.
Sen kom jag på en rolig historia:

" Hur många finnar får man in i en bil?
- Vet inte
5
2 där fram och 3 där bak :)"

Jag skrattade hur länge som helst och tyckte jag var as rolig.

Sedan fick vi sjuts till Björndammen, sen promenerade vi till Allum, plockade bär, och Carro passar ritkigt bra som en skogsmulle, tror hon ska satsa på det.
Sedan gick vi runt på allum en stund innan vi tog tåget tillbaka till Göteborg och hamnade på city kebab.
Där jag inte inte kunde hålla mig, utan spelade på black jag och vann 300:- :) Wihoooo va glad jag blev!

Sedan var det hemgång och somnade på studs, typ, efter att jag & Mehdi hade sjukt humor och jag avslöjade en sak som jag inte sagt innan. Han tyckte jag var mesig :) Men jag vet att jag är inte den enda hahaha

TjingTjong Flaggstång

Tisdag

Godmorgon kära vänner!

Måste faktiskt återigen klaga på att jag inte har någon dator hemma, det är sjukt jobbigt, inte bara för bloggen utan även att jag inte kan betala räkningar, kolla på vilken dator jag vill ha, kolla bilder eller ens visa nya bilder för någon som är hemma hos mig...

Har med mig internetdosan idag så att jag kan kolla internetbanken, fasar och drar mig för att kolla, det blir nog inte roligt!

Sjukt trött idag asså!
Johanna hämtade mig imorse 20i8 :) Nice att inte behöve ta bussen, men ändå så trött.
Ikväll blir det läsa min bok, (twilight 2 ) och sedan sova, tidigt........
För Onsdag + Torsdag är det bestämt städning hemma så ska jag ha kalas på Måndag, för då fyller jag år! =D

SKREV ALLA NER DET NU! JAG FYLLER ÅR PÅ MÅNDAG DEN 3:E AUGUSTI

Tjingeliiingen

Måndagsmyset då?

Iaf, blev upptagen av vilken dator jag ska önska mig så att jag glömde av! :)

Sen iaf så ska jag & Carro äta sushi! var otroligt längesen vi gjorde det nu, förr åt jag det jämt, inte varje dag men nästan iaf! :)







Måndagsmys!

Nu slutar jag om en halvtimma typ, 16:45!
Ska träffa Carro på backaplan så ska vi hem till mig och hjälpas åt att väcka mehdi, för det är ju som sagt inte det lättaste, borde ha nämnt det innan tror jag... Har filmat en gång med hans mobil, sjukt kul! Ska lägga upp den om jag får lov och om jag får tag på hans mobil så att jag kan lägga in den på datorn först och främst.
Men viktigaste utav allt är att fixa en ny dator hemma!! Jobbigt att endast kunna blogga på jobbet.

Fyller ju år om exakt en vecka :) :) Längtar skit mycket. Fyller hela 22år för dig som inte visste det.
Även om jag lurade Mait häromdagen att jag skulle fylla 30. Han gick på det stenhårt och efteråt blev jag lite sur över att han kunde gå på det. Jag ser verkligen inte ut som att vara 30!! haha

Har iaf funderat lite på vilken dator jag ska önska mig. Funderar på rosa, men är nog tuffare med en svart.
Har 2 alternativ:




Läckert blanksvart mini-PC från Samsung med 160 GB hårddisk.

Minne: 1 GB (DDR2 1x1GB)
Hårddisk: 160 GB (S-ATA 5400 rpm)
Monitor: 10,2" WSVGA (1024x600)
1,3MP webbkamera
Operativ: Windows XP Home
Vikt: 1,33 kg

ELLER EN LIKADAN FAST...

        

VAD TYCKER NI? SVART ELLER ROSA?


Ändrat designen igen...

Nu har jag ändrat designen igen! Grejen är att jag ser framför mig en jättefin blogg som är precis som jag vill ha den! Men problemet är att: Jag kan inte! vet inte hur man gör! jag gör så gott jag kan, men det blir ändå aldrig som jag vill.
Har ingen större lust att betala ngn bloggare som gör det åt mig...
Övning ger dock färdighet men ändå!

Läste ändå webdesign, datakunskap, programmering och grafisk kommunikation och fick MVG resp. VG i dom ämnena så borde vara sjukt grymm på detta. Fast nej.

Ska se nu om jag kan fixa en bakgrundsbild som inte repeterar sig och som sitter fast eller vad man ska säga! se, inte ens förklara det kan jag! :)

TJINGELIIIING GODISAR

Här kommer bilderna :) (dom är lite Oordning.. )

Mehdi i sitt esse :) (födelsedagsbarnet ! )



Vi sjunger "Ja må han leva" för mehdi, och han sjunger med...



Nicke & lite av Mait



Dom blev maffia och tog kort :) Most wanted..



Rockar i bilen på väg till Liseberg



Nicke & Bella



Nicke



Mehdi & Mait



dead or alive.. :P



Carro, Jag & Bella



Carro, Jag & Mehdi



Jag i bilen :)



Jag & min Mehdilicious :P



Karl Åke ;)



Alla :) Kul att alla vi 3 blundar!!



Nicke & Bella :)



Snyggt !



Mait..



Glada mait & bella





Det var de :) lämnade ett par bilder till fantasin.... haha!

Måndag igen!

Har haft en rolig och hänedlserik helg! :)
I fredags tog vi det bara lugnt, jag & mehdi var på allum och shoppade loss, sen var hemma hos Mait lite, och sen var vi på Grekisk restaurang :) Och träffade sedan Carro & Anders en stund.
Sedan åkte vi hem och sov som två grisar:) Vi skulle ju upp tidigt på Lördagen för att fira Mehdis födelsedag på Liseberg.......

.......Men vi vaknade halv 2 och fick stressa massa.. göra oss iordning och sedan hämta carro i frölunda, men i frölunda upptäckte vi att vi fått punktering! Men dom där muttrana satt så sjukt hårt att det var omöjligt att få av dom!

Sedan började vi dricka så åkte Mehdi, jag, Carro, mait, Nicke & Bella till Liseberg och spelade 5kamp och drack massa öl :) Hade skit roligt! :) Efter detta var det krogen, Jag carro mehdi mait och mad. Då jag och carro fick igenom våran vilja så blev det trädgårn :P Även om det borde ha varit födelsedagsbarnet som bestämde :P haha

Efterfestade hos Mait och sedan upp på söndag för att fixa bilen! Gick åt helvete men efter trasiga fäljkors och mcdonalds gick det tillslut! :) Äntliiiigen! Åkte hem och somnade på studs!
Vaknade av att mehdi kom hem från krogen tyckte jag skulle vakna :S haha Hur full och söt som helst var han! :P

Nu är det iaf en ny jobbvecka och här sitter jag och bokar som aldrig förr. typ.

puss & kram

(bilder kommer)

Skulle jag?

Klockan är snart två och det känns som att jag nyss kommit hit, till jobbet asså, så snabbt går tiden! Det är bra! :)

Blev bjuden på lunch av Pappa idag på Albatross golf restaurang! Mycket gott och mycket uppskattat! :)
Har förutom det inte gjort något speciellt förutom att ha blivit medlem på
vetgirig.nu . Tänkte att jag skulle  testa min iq, och det visade sig att den inte är så hög som jag trodde, jag som tänkt mensa nästa! Men får nog öva lite mer innan jag ger mig in på det där!

Har fortfarande beslutsångest inför ikväll. Men först står det shopping på schemat!
Skrev ner på min mobil vad jag ska handla igår. Och det blev:

Löshår
Naglarstärkelse + nagellack
Klänning
Leggings
Tandkräm

Får se sedan vad utav detta jag köpte ev. hittade! Då det alltid är så för mig att när jag är ute efter något speciellt hittar jag absolut INGENTING! (tingaling)

Eh, hejdå :D


090724-Fredag

Godmorgon!
Äntligen Fredag! Fast jag har dock känt att det är Fredag hela veckan! :) Nog bra att tänka så tror jag!
Men idag inte bara känns det som Fredag utan det ÄR Fredag!



Är för övrigt så sjukt trött idag.. Blev lite sent igår! Var först hemma hos en Viktor med Mehdi och satt och tjöta och lyssnade på musik! Efter detta tog vi vägen om Johan på vägen hem som hade lite småfest så vi tjöta lite me folk där och sen ÄNTLIGEN fick jag åka hem! Men då blev Mehdi hungrig så han ställde sig och skulle göra makaroner och köttbullar, så jag fick hjälpa han med det och sedan kolla lite tv som sällskap medans han åt.

Ikväll iaf ska vi bara ta det lugnt, kanske hem till Viktor och kolla på fast and the furious 4 om vi får tag på den. :)
eller så bärsar jag med carro, camilla, anders & co. :P

Och imorgon blir det PARTYYY från morgon till kväll!!!!! :) Kommer bli svinkul!! Längtar som fan! Det blir nog 5-kamp på Liseberg som står först på schemat, efter frukost-öl då!



Back to work everybody, och ni slashasar som är arbetslösa och bara sitter  inne vid datorn!! Ta en promenad ffs!!

090723-eftermiddag

Nu slutar jag om 2 min :) Jättenice..
Åker bil hem idag också så det är himla skönt i detta pissväder!

Hörs imon!
Hej svej :D

Anyhow..

När jag kom hem igår hade det dumpit ner hur mycket reklam som helst, som tur var gillar jag reklam :)
Men iaf mitt bland allt så hittade jag en post avi. Då har jag fått paket, fan va kul, tänkte jag :)
Men senare kom jag på att det måste vara mina böcker som jag har beställt, Twilight 2&3 :)

Jag skulle hämta dom på Konsum och förberedde mig väl noga innan med att gå in och duscha,
ta på mig myskläder för att jag sedan bara kan lägga mig och läsa. läsa läsa läsa om denna
underbara edward <3 Sen iaf stack jag ner, men upptäckte då att det var senast klockan 19.00.
Klockan vad 19.20! stängt. O NOOOOO. så det blev till att gå hem igen till
att inte gör nånting.....

Hej svej :D

everytime..

Jag är verkligen för snäll.. eller inte egentligen men jag orkar verkligen inte med det bara.. Plus att lite lurig är jag, låtsas som ingenting, men sen!!! Jag ska ta emot så mycket fjäsk och bli så gottgörad att det står härliga till!
Tror jag ska börja med att kräva middag & massage..... ;P

200-längesen

Hittade en gammal bild, från den tiden då vi allting hängde på Honey! haha Vi är typ 17 år där.. Aningen berusade bör väl tilläggas om ni inte redan ser det då.... 8)


090723-Morgon

Goooodmooorning!! :)
Varsågod carro! Visste att du har saknat mig :P



Igår var en seg och tråkig dag! Efter jobbet gjorde jag absolut ingenting, eftersom att min dator inte funkar, och nu har jag nog gjort sönder den ännu mer, nu kommer det upp en ruta som säger " nu stängs datorn av" så räknar den ner på 10 sek. och jag bara tittar och väntar på att den ska explodera men den blir bara helt svart. och piper till 2ggr. :S ush.

Tv:n är inte mycket bättre den, det är myrornas krig med lite bild och brusigt ljud.. Enda kanalen som funkar perfekt är MTV (tur är väl det) och barnkanalen konstigt nog. Ändå tog jag mig igenom hela stora byggslaget! :)

Sedan somnade jag i soffan, andra natten i rad jag sover där nu och det är inte okej!!!
Vet inte om jag har sagt detta, men jag drömmer fruktansvärda mardrömmar! (tror det är för att jag inte fått upp min drömfångare än... ) När jag tänker på drömmen inatt är den rätt löjlig, men när man väl drömmer så är det sjukt hemskt!

Iaf, denna drömmer handlade om spöken,som vanligt. Jag var hemma i min trygghet(?) och hörde massa ljud och någon som gick, så jag började leta överallt och tillslut hittade jag en liten pojke, asså en spökpojke. Jag typ ruskade i han och sa "nej, nej" " du finns inte" osv osv. Men han försvann inte. Han var jätte söt och ganska snäll men jag var livrädd, fick tillslut låtsas vara snäll mot honom så att han inte skulle göra mig illa. Han tvingade mig att stanna hemma från jobbet och jag vågade inte säga emot. Men efter ett tag så såg han skit äcklig ut. sådär kritvit hy, svarta ögon och mörk runt ögonen.. Skit läskig och han satte naglarna i min arm (kollade nu om jag hade märken...... det hade jag inte ) för att jag ville gå till jobbet. Sen vaknade jag.....vettskrämd.

Kollade klockan och den var kvart över 11. haha! Somnade om och drömde inte mer sen.. vad jag kommer ihåg iaf.
Ush va detta är läskkigt ändå! :( Speciellt när jag sover ensam, nu för tiden... ensam ensam ensam. hör ni det nu allihopa att jag sover ensam.. haha!! fy fan va ja e patetisk ibland! :)


So looong m-f*ckers

Bläääää

Blir lika irriterad varje gång!
Jag & Mehdi bestämde igår att vi skulle hitta på något idag, bestämmer man något så tror man ju det eller hur!?

Ne nu helt plötsligt ska han iväg och kommer "senare". Vadå senare? "Hör av mig om 1 timma".
Blir så irriterad, asså det är ju skit samma så sätt, man man blir ju inställd på något och funderar vad man kan hitta på liksom, o sen 30 min innan jag slutar jobbet så säger han så. Ska nypa han i stjärten sen så att han får ett sånt där jobbigt blåmärke som aldrig försvinner, förräns det har hunnit få både, lila, grön & gul nyans! :) haha

Eftersom att min dator typ inte funkar hemma så skriver jag mera imon, om inte jag får den att funka såattsäga.

TJINGELIIING


Coola jag! :)

Jag har nog redan visat dessa bilder för längesen, Men här kommer om igen, för er som är nya i min blogg och inte har sett dom.. ;)




Här är jag prinsessa :)




På 70-tals fest, där jag för övrigt vann 1:a pris! :)





hahaha

hahaha asså, såg nu att jag har faktiskt inga skor på mig :D På kortet iaf, men jag hade dom på mig den dagen! =)
ska leta upp en bild på skorna. så får ni se ändå!!! =)

Roliga jag!

...forts

Borde kanske skrivit typ "dagens outfit".. skrivit vart jag köpt kläderna och vad dom kostade? Kanske jag hade fått mer läsare då??
Men vet ni vad, det tänker jag inte göra. I'm not like that! plus att vem bryr sig egentligen om det!?


Men jag måste nog ändå säga att skorna har jag köpt på Kreta! Äkta läder.. Jag älskar dom, Mehdi hatar dom! varje gång jag har på mig dom ska han alltid kommentera och kalla dom för Herkules.. Men sist han sa det kom jag på att han bara var avundsjuk på mig för att jag är tjej, och han är kille och kan därmed inte ha på sig dom! ;) då blev han tyst ska ni veta!


...

Jag hatar att jag är så sjukt dålig på att lägga in bilder, jag tar alltid kort var när hur och ibland varför!
Bjuder därför på en gammal goding... (typ förra månaden)

Titta och njut och var avundsjuk på hur nice jag (vi) hade det på skatås-dagen!! =) Brände mig dock på ryggen..


det är såhär!!

Att jag har alltid, okej inte alltid med iaf 80% av mitt liv haft stökigt hemma & även i mitt rum när jag bodde hemma! Alla har alltid klagat på det, fast nu på senare tid så reagerar dom knappt eller så säger dom bara " när ska du städa upp här"... Min mamma kommer aldirg hem till mig, för att vi har kommit fram till att vi bara bärjar bråka då, (pga min städning) Men nu när jag har flyttat, har jag lovat och tummat (jag och min mamma brukar tumma när det är något allvarligt som vi kommit överens om, hennes påhitt! ) på att hon ska kunna komma hem till mig med kort varsel.

Så nu ska jag börja hålla ordning.. :)

iaf, min syster har alltid försvarat mig och säger att : " ett stökigt hem betyder att man har ett lugnt inre & ett städat hem betyder att man har ett stökigt inre"

Mina kompisar tror typ att jag är den enda i hela världen som har det såhär men nu har jag ett bevis.....
kolla
HÄR!

// Mikaela

BIRTHDAY.SE

jätte rolig sida! :)

Titta här:

Namn

Förnamn: Sanna Mikaela Anneli
Tilltalsnamn: Mikaela
Efternamn: ***********

Adress

Postort: Göteborg

Ålder och födelseinformation

Ålder: 21 år, 11 månader och 19 dagar
Född för antal dagar sedan: 8 024 dagar
Född på vilken veckodag: Måndag


Stjärntecken

Stjärntecken: Lejonet

Nyckelord:
Kunglig, faderskap, juveler, guld, värme, eld, solsken, drama, lockelser, befäl, mod, skapelse
Färg: Orange
Metall: Guld
Stenar: Rubin och diamant

Lejonet har tillräckligt med praktisk förmåga för att kunna göra något kreativt och vettigt av sin entusiasm. Han känner instinktivt att hans plats är på toppen och beter sig därefter. Vital, varmhjärtad, givmild och storsint, därför har han också många vänner. Tendens att överdriva och förstora allt de gör. Dominant och kan även bli arrogant. Stolthet och en inneboende värdighet skiner kring lejonet. Utpräglade skådespelartalanger, vilket gör att lejonet, även vid trängda situationer, kan hålla masken. Han ger inte vika, men går heller inte till motangrepp. Principfast och konservativ, har svårt att ändra åsikt när han en gång bestämt sig för något. Varm, tillgiven sexualdrift.

Lämpliga yrkesval: Alla som fodrar ledarskap, ex. PR-man, teaterdirektör, producent, eller de som har med juveler att göra, ex. guldsmed.
Fysiska kännetecken: Kraftig, stolt hållning och tjockt hår.
Känsligaste kroppsdel: Hjärtat


Kinesisk Astrologi

Födelseår: 4685 (enligt månkalendern)
Element: Eld
Djur: Kanin


Vilken veckodag inträffar födelsedagen på

(orkade inte ha med hela tabellen)
Men Detta året fyller jag år på en Måndag, och när jag fyller 25 är det en Fredag :)

Gå in och sök på erat eget namn vettja ;)


last night..

Hellu again..

efter jobbet igår kom jag hem och fick en ny upptäckt när jag stog i hissen och det var det första jag sa till Mehdi när jag kom in.. kan inte säga vad det är för då kommer mina vänner sluta vara vän med mig! hahaha grejjen är att håller på att spara till långa naglar, har aldirg haft det så nu jävlar ska jag anstränga mig.. och jag är på god väg! =) happy me..

Iaf, Både jag & Mehdi var på sjukt humör så höll på och fula oss! Ritkigt skoj, men han ska alltid göra 10 gånger värre tillbaka! haha

sen gick vi till affären och skulle köpa korv, men när vi väl kommer dit så blev det ju inte så.. vi handlade mat och gick sedan hem och lagade :) " Då fick vi mat idag också" :)

Sedan stack han iväg och jag blev ensam kvar :'( haha
Ne jag kollade på tv och sen somnade jag som en sten på soffan! Sov där hela natten och vaknade upp i morse jag undrade typ vart jag var! haha

Nu ska jag iaf ta lite rast, glömmer typ av att ta rast här för tiden går så snabbt!! :) Fast det är ju bara positivt frn alla synvinklar! :) Som jag sa igår, tiden går så snabbt att det känns typ onödigt att ens gå & jobba! haha, (menade det inte såklart men ändå )


Hörs senare!
Puss Puss


090722

Godmorgon!

Sitter på jobbet sen klockan 8 och tiden bara rusar iväg som vanligt!
sen jag började på denna avdelningen så har jag följt alla dom där bloggarna,
Paulina & Dessie, kisse, Amir, kenza och babysenorita. Asså Jag tycker att dom allihopa är så sjukt patetiska 
och jag förstår liksom inte vad dom får allting ifrån eller hur dom tänkte där liksom.. Men ändå kan jag inte sluta läsa, och jag & mina arbetskamrater kan inte sluta prata om det, (skratta åt det ;P )

Men ärligt talat så tror jag att om det här med blogg hade funnits då när jag var i den åldern (14-15) så hade jag nog varit likadan.. ! :) Kommer ju ihåg hur flitigt man skrev "dagbok" på typ Lunarstorm, Playahead m.m. haha!! 

Så i cant blame them.. Det är ju som sagt trots allt jävligt roligt att läsa! :) 

"keep on going bitcheeesss " hahahahahhaha

 

confession..

För er som inte visste det så är jag en besatt nörd utav harry potter och  nu även Twilight...
Jag har alltid tyckt att dakota fanning är en grymm skådis så att är happy happy happy nu att hon ska vara med i Twilight :)



Kan även erkänna att jag drömmer cencurerade drömmar om edward cullen ! :) ( märk att jag skrev edward och inte Robert Pattinson) Det är faktiskt edward som är hetingen, inte Robert, enligt min mening iaf :)


alltid lika svårt..

På Söndag (26/7) fyller Mehdi år.
Vet inte vad jag ska köpa till honom.
Varför är det alltid lika svårt?!?!

Förra året fick han ett jätte fint silverarmband, som han btw inte har tagit av sig en enda gång sen dess :) :)
Eller jo en gång, då blev jag skit sur och trodde att han hade pantat det haha, dagen efter kom han och hade det på sig igen :) (töntig jag kände mig nu när jag skrev det.... haha )

Iaf, får se vad jag kan hitta på att köpa till lilla grisen :)

Skriv gärna om ni har något tips...

Snubblade in på en sida med lite snabba frågor..tidsfördriv

1. vad heter du? Mikaela
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Mikaela
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? om jag blev en kille skulle jag hetat Kristoffer :)
4. vilket stjärntecken är du? Lejon
5. vilken årgång är du? 87:a
6. vart bor du? Hisingen, Götebprg
7. bott utomlands? nej, men skulle kunna tänka mig det för en kort period :)
8. flyttat antal gånger? 8ggr :)
9. vart skulle du vilja bo? Linné :)
10. yrkesval? Ingen aning än, trivs förtillfället med det jag jobber med just nu!
UTSEENDE
1. hur lång är du? 1.67 cm
2. hur mycket väger du? lagom ;P
3. hårfärg och frisyr? Blont, mellanlångt, ingen speciell frisyr...
4. ögonfärg? Grön-Gråa typ
5. mest nöjd med? Mina ben :)
6. minst nöjd med? vet inte
7. skostorlek? 38
8. glasögon? Nej
9. har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen, men ska tatuera mig i veckan :P
FAVORITER
1. filmer? Bridget Jones dabok-filmerna, och älskar nästan alla romantiska komedier :)
2. låtar? oj, allt möjligt! Lyssnar på det mesta! :)
3. årstider? Sommaren såklart! ;)
4. mat/dryck? hemmalagat och om jag äter ute blir det oftast kinamat eller sushi :) ( Pizza händer väl det också haha )
5. djur? Saknar mina fiskar.. :(
6. färg? beror helt på period och humör...
7. parfym? Just nu: Amor Amor (nästa jag köper blir naomi campbell)
8. tv-program? Gossip girl, OC, One tree hill.. m.m
9. sysselsättning? Jobbar, umgås med vänner fixar med min nya lägenhet :)
KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Min Devine korta vindjacka :)
2. vad använder du just nu för skor? Ett par platta tygskor.. svarta
3. favoritfärg på kläder? svart & rosa :)
4. favoritmaterial på kläder? jeans på byxor och bomull på överdelar. Men oftast är det leggings som gäller
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Fina tunikor... snart kommer löööööön :)
6. favoritaffärer? Gina tricot och Internet :P
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? aldeles för mycket..
8. favoritmärke(n)? Replay är min favorit, men jag bryr mig inte så mycket om att det ska vara märkes...
9. vad har du för byxstorlek? 28 tror jag..
10. vad har du för tröjstorlek? 36
BLANDAT
1. vad heter din morfar? Arne <3
2. var har du i din:
¤ jackficka just nu? En tändare och en 50-öring :P
¤ väska just nu? Mobil, Plånbok, smink, pennor, passerkort, cigg, nycklar, postitlappar med viktiga saker skrivna på :)
3. vad är du beroende av? Lediga dagar!!!! och att spara till långa naglar, kan inte låta bli att titta på dom ifall dom har väcxt något mer dom senaste 5 minutrarna..
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? Body Shop´s Lipbutter
6. vad tror du på? kärlek & vänskap
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? kristendomen (ej troende)
8. vad köpte du senast? Pizza :P

9. har du nåt husdjur? Nej, (förutom min apa som jag har hemma ) :P haha
10. vad bor du i? I en lägenhet
PRYLAR:
plånbok: röd med thailändska elefanter på :)
tandborste: En Rosa såklart
smycken: aldeles för mycket av allt !
solglasögon: faktiskt inga just nu, förutom alla trasiga som ligger hemma och skräpar..
underkläder: har jag ja..
nagellack: brukar bli rosa, men har planer på hallonröda nästa gång jag målar :)


Helt otroligt!

Godmorgon bloggen!

Asså, jag skrev ju igår att jag hämtade Mehdi så att han skulle kunna komma hem och sova! han sover fortfarande, från typ halv 1 igår på dagen!! Asså jag fattar liksom inte..

jag försökte väcka han igår i typ 2 timmar, tänkte att han skulle gå upp och äta middag med mig och sedan somna om, det slutade med att jag fick han att gå från sängen och sätta sig i soffan, sovandes asså! :) Jag filmade honom även och kollade på den typ 3 gånger och skrattade ihjäl mig.

Sedan beställde jag 2 pizzor!! och tro det eller ej, han vaknade, åt typ halva pizzan, bytte några ord med mig under " middagen " och sedan somnade han om igen! ha ha ! Han kommer kunna springa ett maraton så pigg kommer han att vara...

Plus att hans mobil ringt och ringt och ringt och ringt, i går kväll, i natt och imorse.
Förlåt Anders att jag tryckte på upptagetton! typ 7 gånger!!! Jag ville bara sova en liiiiiten stund till.. ta det inte personligt! :) haha

Efter lunch!

Har varit på lunch nu och ätit ungsmarinerad falukorv med egenlagat potatismos :) mums va gott!! Men med tanke på att jag inte har ätit alls mycket under helgen så var det svårt att få ner mycket mat... så e inte helt mätt ännu! :( men ska äta kexchoklad snart :P

Åkte även iväg på lunchen för att hämta Mehdi i partille och köra han hem så att han får sova i lugn och ro ! :P
Enda jobbiga att pga dom bygger om överallt så tar allting dubbelt så lång tid och eftersom man får stå i köer åt alla håll och kanter blir man lite "lätt irriterad"  ! haha

back to work !! 

Puss o Kram 

dags för bättre uppdatering! :)

Tjena Bloggen!
sitter på jobbet och läser lite bloggar :) Fick köra rally idag med till jobbet för att hinna i tid, kommer verkligen ALDRIG iväg i tid någon endaste gång! dålig tidsuppfattning antar jag...

Helgen har varit nice, åkte hem till lovisa i lördags som sagt men efter det åkte jag & carro hem till anders istället för stan.. var lite folk där och sen kom mehdi och co. dit! :) var riktigt trevligt faktiskt men sedan blev jag för trött och åkte hem! :)

Sova typ heeela söndagen och på kvällen satt mehdi o hans kompisar o förfestade och sedan körde jag in dom till stan. jag var fortfarande sjukt trött så jag somnade typ med en gång när jag kom tillbaka hem igen!

Så idag är jag pigg och glad inför en ny arbetsvecka! Till helgen blir det mega dunder fest då Mehdi fyller år! :) Känns verkligen inte som att det var ett årsedan han fyllde år sist.. :) konstigt vad tiden går fort!

Dags att jobba lite nu! Ciaooooo

090718

Idag har varit en jätte bra dag :D:D förutom att jag varit ganska bakfull :( satt hemma igår och hade verkligen inget att göra eller ingen att vara med, var egentligen skit seg men kände ändå för att hitta på något, knappt några pengar och ingen alkohol :(

Sen ringde Becka och frågade om jag ville hänga me på fest, eh svar ja :) as nice, åkte hem till henne och fick massa vin.. men sen fick vi samtal angående att alla typ dragit från festen och att det var bajs musik, så jag becka och carro  åkte in till stan istället, trädgårn som vanligt! :) vart där typ varje fredag i flera veckor och ibland även på lördagar :P

Gillar inte riktigt den musiken där men på sommaren när uteserveringen är öppen är det sjukt nice :)
Hade riktigt skoj iaf :)

 
Men iaf, åter till idag, Mehdi kom hem och väckte mig vid 1 tiden typ och vi satt och tjöta om massa saker och om lite problem som har uppkommit, och för en gångs skull så var han helt ärlig, och jag fick en klar blick över han han känner osv:) tror det var bra att jag fick höra det så att man vet liksom. :) :)

Så nu kommer nog allting att bli mycket bättre, för jag kommer att bli, ja såklart, bättre :)

Tycker om han så mycket!!! :) Underbara pojek <3

Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på carro så ska vi antingen åka hem till lovisa och sen en snabbis i stan på 1 eller 2 öl eller möter dom direkt inne i stan, beror på hur snabba vi e :P hehe

Ha de gött allesammans!! :)

puss & kram

En bråkdels sekund kan avgöra något som förändras livet ut

västtrafik

jag vill ta bort mitt förra inlägg!

hjälp mig jag vet inte hur man gör.
jag har tvångstankar att jag inte kan uppdatera innan jag har tagit bort de sista


men jag stör mig att alla e så tykna mot MIG idag :(

klockan är aldeles för mycket!!

rubriken säger men än tusen ord!

:D

var ¨på trädgårn och haf det sjuktm roligt. roligare än vad jag haft på riktigt  länge! kan bero på att jag träffade så mycket folk som jag kände, massa torslanda barn, dä'r jag kommer från början då ju!

Nu sitter jag iaf hemma med lite folk och typ efterfestar, men erftersom att jag är på sjukt bra humör och resten verkar inte vara det och är lite halvt sega så bestämde jag mig för att blogga lite..

ganska nice, men har fortfarande inget mer roligt att berätta att på trädgårn, där jag å carro var, hände något riktigt roligt :)

det kom på en låt från back street boys :) alla kunde den, hhaha och så har kenny sin spydiga attityd o klagar på att jag kunde sjunga med i hela låten, å ja ba aa men du sjöng ju också med å ja e tjej, så¨det är okej hahaha.. han blev helt tyst. okej jan tror att man måste varit ndär för att fatta. :) Sen sa han till alla att min syster är heterosexuell, så kom jag på att säga att, ne hon är het & sexuell :) haha bästa nya :P


ajja, får vara lite social nu :)

hörs imon när jag e bakis och trött som ett sviiiiiin :)

KÖSS HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJ


Gör er besvikna...

haha, besvikna.

Det finns fortfarande inget roligt att skiva:p
men tänkte att jag ändå ska berätta lite vad jag gör just nu!

Sitter hemma med några och dricker öl :) Ska strax åka in till stan och möta carro som e på askims camping, så ska vi gå ut och festa hela natten lång.. blev alltså alkohol idag ändå... :)

har inte gjort så mycket annat, stekt hamburgare och varit ute o åkte bil en stund. Var hemma hos mormor och hämtade mitt WII som legat där aldeles för länge och hämtade lite kläder som blivit tvättade =) nice.

gotta goooo!!

köss hajj!

Nice !!

Äntligen!! Nu kan jag andas ! :) mehdi kom hit nu med en fläkt!! den gör verkligen susen och jag har den just nu cirkulerande runt mig och jag bara njuuuuter!! :) niiice :)

Ikväll blir det nog lite drickande igen , ska ringa Linda och tvinga henne att pimpla vin med mig ! :)
Ska upp relativt tidigt imon för att åka till mamma och sola och bada på kajen :) Skulle dit idag men det är för varmt för att sätta sig på bussen, speciellt när jag e lite bakis, inte så farligt, men att jag har ont i halsen gör det lite värre!

ajja, ska ut på balkongen och sola nu igen! :)

hörs senare när det händer något roligare som jag kan skriva om.. ;P

vaaaaarmt

Vaknade för en stund sen och det är verkligen bastu. jag går ut och in från balkongen hela tiden för att svalka mig!!

Igår jobbade jag från 7.00 till 16.30 och var verkligen helt dööd, men ändå skulle jag på alkoholen och dra ut. Det var faktikt värt det för det var skit skoj. satta hemma hos Elin i Olskroken med Elin, Elina, Lovisa & Andreas och förfesteade lite, men eftersom att jag var typ 3 timmar sen så fick jag stress dricka och det är ju aldrig bra! ;P

Sedan kom vi in till stan och bestämde oss för Excet! Vi letade och letad från början till slut efter den där takterassen. Men sedan när vi var på balkongen så hittade vi en guide som guidade oss genom laboriten och VIPS så var vi på takterassen. Det var fuuuullsmockat med folk men vi hittade sitt platsen nästan med en gång! så det var nice...

Men efter att pengarna tog slut och tröttheten tog över humöret bestämde vi oss för att åka hem! Blev en kort men rolig kväll! Man säger ju att man ska åka hem när man har som roligast (?)

Jag vill åka och bada men jag pallar inte att ta mig ut, det är för varmt! Ska fan inte klaga, men man får faktiskt påpeka att det är varmt ute! :P

Kanske ska tappa upp badkaret med iskallt vatten och doppa  mig där varje gång jag blir för varm på balkongen?! haha kanske inte ändå....

see yaaaaaa ska ut o svettas igen!

saknar äkta vänskap

Det finns en sak i mitt liv som jag saknar och som jag verkligen behöver, men det fanns en person som var det där som jag verkligen behövde, den personen som fick mig att skratta varje dag och som jag hade så sjukt kul tillsammans med för att vi var så lika, lika på ett bra sätt. och verkligen kompletterade varandra med allt som vi var.

Jag hade egentligen tänkt skriva att det var du som förstörde allting och att det var ditt fel att vi slutade vara vänner. men det är inte sant. Jag har också gjort mycket fel och jag har också gjort dumma saker.. När jag tänker vad du gjorde som fick mig att glömma dig som vän, då glömmer jag av hur otroligt mycket du ställde upp när jag behövde det och att det räckte med ett samtal så släppte du allt annat och kom hem till mig och hjälpte mig. Det finns inte många som skulle göra så eller faktiskt stå ut med  att behöva göra så flera gånger om. Antar att det blev lite tröttsamt för dig tillslut när jag vägrade lyssna och förstå.

Man kan säga att det där sista har egentligen ingen stor betydelse, bara en ren princip sak att så gör man inte... Problemet var att jag slutade lita på dig, och det var det jag ville att jag skulle kunna göra, forever and ever..

Jag tror nog att vi båda vet om att det var båda två som förstörde våran vänskap. men sån vänskap slänger man inte bara bort sådär. Jag känner att det är dags att glömma och förlåta, vi har nog växt åt olika håll, men det är nog bara bra :) Tror vi behöver varandra mer än vad vi tror.. Vi var oskiljaktiga och det var aldrig någon som sa våra namn separat utan det var alltid Mickan & Malin <3