SORRY.

LÄGGER UPP BILDERNA SENARE. HINNER TYVÄRR INTE NU :) STRANDEN VÄNTAR! NIIICE

PUSS SÅLÄNGE

Nice helg :)

Jobbade ju i Fredags och var hemma ganska sent. Nu när det är officiellt så kan jag avslöja att det faktiskt var min sista dag i Fredags på The draft! jag har trivts otroligt bra och haft skit kul :) Träffat hur mycket underbara människor som helst :) You know who you are. Anledningen till att jag slutade var att jag fick jobb igen på Schenker :) Börjar redan imorgon :) It's the only reason, men jag vill tacka alla på The draft för allt skratt och allt som det har gett mig :)

Igår var jag i skatås hela dagen :) det var sååå kul och mysigt. Vi drack, grillade, spelade kubb, brännboll, beach volleyboll och strut-fotboll. Det var säkert en 70 personer som var där :) Så det var riktigt lyckat. Det kommer fler bilder senare, har bara de få som jag tog med min mobil :)

Efter detta lilla jippot så åkte jag therese lovisa in till stan. Satte oss på rose & crown och drack öl :) efter ett tag kom dagge och christoffer(göran;P ) och sedan Niklas. Vi hade sjukt kul, blev lite mycket dricka bara men det hör till :) Sedan gick vi vidare och kvällen slutade med att alla var dyngraka så vi åkte hem :)

Är ändå inte sååå bakfull idag som jag trodde att jag skulle vara. Har varit vaken ett tag nu och druckit miljoner koppar kaffe. och nu väntar jag bara på Malin så ska vi åka till askims badet och sola & bada :) Nice nice nice..

Jag är redan klar så jag har massa tid att slösa på ingenting haha.

Ikväll blir det film på 3an klockan 21. Shopgirl :) Hoppas den är bra, för den verkar bra iaf hehe


Freaky Friday :)

Hemma igen efter en lång och hård arbetsdag :) Är sjukt trött så det blir bara en slapp hemma kväll med lite OTH :)

Ska bjuda på lite sköna bilder som jag tagit med min NYA telefon, wich i LOOOOOVE :) :)


090527

Tjolahopp! Sitter nu hemma hos syrran och hon kom precis innanför dörren nu :) Vi ska hem till mamma om en lite stund på lite grill. Halvsyrran fyller år så att vi ska fira henne lite. Fick nyss reda på det, känns lite dumt att jag inte visste det hehe. 21 fyller hon :)

Idag har jag varit hos läkaren för lite tester, och efter det var jag och mehdi runt med bilen, var vid röda sten, glass baren och lite så :) Ska lägga upp bilder när jag kommer hem! Har inte med mig sladden till mobilen såklart :(

gotta go!

Have a nice day ;)

wihoooo

fast, egentligen har jag inte gjort så mkt.. jag har en tendens att när allting går dåligt, så vänder det het plötsligt av sig själv, har liksom glidit som på en räkmacka i större delen av mitt liv iaf! :) 

Mamma säger dock att anledningen till allt som gått bra är mig själv och att inget händer av sig självt, utan att det är bara jag själv som har fått allt att vända. Så det kanske är så, mamma har oftast rätt ;)
 

Tålamod!

Har kommit på att det gäller att ligga i och att ha T Å L A M O D ! :) Då löser sig allting tillslut! Fast, det händer ingenting om man inte gör något åt det själv, så som sagt. ligg i och ha tålamod så blir allting bra igen :)

Mår mycket bättre idag, skönt! :) Så nu blir det av till jobbet! saknar det lite liiiite faktiskt ;P

Men har inte tid att sitta här, ville egentligen bara säga det, att allting har löst upp sig nu och bara springa sista biten så är det K L A R T ! =)

Im feelin' goooood ;)

Slottskogen

Finally im home :) Kallt ute nu på kvällen, plus att jag inte hade någon jacka eller tjockare tröja på mig :( eller, malin damp ner med en påse med lite gamla grejer som jag glömt hos henne för herrans många årsen, så en gammal tröja från bikbok hade jag som värmde lite grann haha

det gick bra tillslut att köra til mammas jobb förutom att jag åkte runt runt runt i stan och hittade inte till järntorget för dom håller på att bygga om överallt. Så tilslut körde jag där man inte får, på spårvagnsrälsen och ställde bilen vid skanstorget och gick till järntorget därifrån. Problemet var bara att jag hittade inte tillbaka sen där jag ställt bilen. fick panik men tillslut såg jag själva skansen krona byggnaden så jag följde bara den =) haha

Efter det åkte jag och hämtade malin sen åkte vi till Slottskogen där Sofi satt och väntade så grillade vi och satt å tjöta. Det var mys mys mys! :)

förutom att engångsgrillen vi hade köpt funkade inte rikigt som den skulle, så när mehdi kom för att  hämta sin bil :@ haha iaf, så fick han köpa med sig en ny =) Och den funkade kanon så det blev massa gott kött! :D

Sen kom han och hämtade mig, eftersom jag hade tagit hans bil dit och tar ju inte spårvagnen hem! :)

Men nu e jag hemma iaf och ska se om de kommer något bra på tv, mamas boys som jag hade tänkt kolla på har jag missat för länge sen.  Fast jag e sjukt trött så ska nog sova nu, så att jag inte mår lika dåligt imon/inatt som jag gjorde föregående. För imon ska jag jobba!!!!!!!!!!!


So long suckers <3

:(

Mår dåligt som fan idag så jag e hemma. Ska åka till mammas jobb senare bara för att ringa lite samtal..
Men annars ska jag bara ligga hemma och kurera mig så att jag är fit for fight till att jobba imon! :)


Fick hämta strandsatta mehdi & kamil i Landvetter förut.. mådde bajs när ja körde. men nu e jag äntligen hemma och ska handla yoghurt och banan! =)

hejråå

Äntligen min nybäddade säng! :)

Nu e jag hemma, så NU ska jag sova! :) trött som fan! haha
Körde Mehdi & Kamil till stan! och det gick utan problem att köra hem helt själv :) Är inte så haj på hans bil ännu, en Honda Civic. Älskar dom bilarna, kör alltid den på Need for speed på ps2 :) haha

Hoppas bara jag inte vaknar när dom kommer hit sen inatt för att sova, haha! fan, måste ju öppna för dom... hm. ajja, får iaf sjuts till mammas jobb imon bitti, om inte, tar ja bilen själv. för det gick ju så bra idag! =) haha

men iaf, välbehållen. Så god natt igen och sov så gott!!! =)

goodnight sweetheart!<3

Blir att sova hemma, skönt :)

Fan va bra click e asså :) började typ gråta när jag såg slutet! :) Även om jag har sett den hur många gånger som helst, som sagt, så är den alltid lika bra! :)

men iaf, nu blir det sängen! :) nice price

fortsättning följer...

fastnade i gamla minnen ;)

Men iaf, efter stan träffade jag Lovisa så var vi på Café :) Det var mysigt och trevligt, lite kallt bara, vi satt på uteservering och dum som jag var så hade jag ingen jacka :) Men det fanns filt =) Tiden bara sprang iväg så det blev lite sent. men nu är jag hemma iaf. Ska nog sova hemma inatt som det ser ut nu iaf hehe:) You never knoow.

Ska till mammas jobb imon tidigt innan jag börjar jobba. Ska ringa lite samtal därifrån, plus att hon vill gärna vara med när jag ringer så att allt går rätt till! :)

Glömde av att jag skulle kolla på Click på 3an klockan 9. Har sett den triljoner gånger innan men iaf, den är bra. Så nu ska jag kolla klart på den, även om det redan har gått 1 timma & 20 min på filmen :(



Unsatisfied...

Nice Söndag :)

Har varit runt i Partille och sedan åkte vi till stan å glassade haha :) Kollade på folk som skulle på bal. det var typ 6 limosiner som åkte runt hehe

Jag hade iaf sjukt roligt på min egna bal :) 2007. Den var på marstrand! As fint. Tog såna fina kort nere vid vattnet. har tyvärr inga på datan nu :( Som ni kanske vet så tog jag studenten 1 år senare än vad jag skulle. men jag var på bal 2006 också faktiskt så lovisas och camillas bal,den höll till på Valands festvåning. Det var också sjukt nice :) Var så jävla full bara. Höll tal för skolan, tackade lärare osv och sa att jag tyckte camilla hade gjort så bra ifrån sig osv ( hon hade inte ens fullständiga gymnasiebetyg) grejen e att  jag gick ju inte ens på den skolan haha! Men det är ett roligt minne iaf=)

Där har jag iaf en bilder ifrån! :)  

där vi e sjukt fulla och har as ball=) Lovisa, Camilla & Jag



Malin & Jag :)



Jag & Camilla dansar vals :P



Våra fina frisyrer. Jag längst t höger.



Camilla & jag



Lovisa blev såklart balens drottning :) :)




OBSERVERA ATT DESSA BILDERNA ÄR FRÅN 2006 ;P

Söndag

Hade det riktigt trevligt igår.

Körde mina mostrar och deras "respektive" till Bröllopsfesten och sedan var jag hemma hos morfar med mina kusiner nathalie och andreas. Vi lagade middag, spelade monopol, spelade wii, nintendo ds (som för övrigt är beroendeframkallande) och kollade på beverly hills :)

Lite senare in mot natten var jag tvungen att åka och hämta min ena moster för hon hade druckit lite för mycket och det var verkligen kvällens höjdpunkt. Hon var inte jobbigt full eller något utan var sådär roligt full så jag och nathalie bara skrattade åt allt hon sa och allt hon gjorde =)

Efter det gick jag och nathalie hem till henne, jag hjälpte till och bäddade hennes säng och sedan kollade vi på tv en stund tills Mehdi kom och hämtade mig. jag somnade på 5-10 min efter att jag kommit hem. Jag var visst tröttare än vad jag trodde hehe..

Det var en nice kväll iaf och riktigt mysigt!

Nu ska jag diska resten som jag inte orkat och sen blir det till att hitta på något roligt förhoppningsvis! :)


puss och kram hela daaan


Hämnd för att du la upp den där bilden på mig med världens fulaste peruk! (den svarta, remember? ) <3

Carro i sitt esse! ;P



Lördag, underbara Lördag! <3

Jag fick höra för en stundsen att jag har skrivit fel, har i ett tidigare inlägg skrivit att jag ska hem till min morfar på söndag, så nu har jag nånting att göra på lördag. haha! vet inte om någon annan än carro som lusläser min blogg varje dag typ, har lagt märke till det. :) men självklart så är det ikväll, lördag, som jag ska hem till min morfar! =) fast det är vid 6 tiden ungefär.

Så att nu är vivi på väg hit, med moppe! haha så sjukt nice! så jag kanske ska ta på mig lite kläder och wakey wakey lite! :) Jag vill åka en runda med moppe! Så det ska jag tvinga vivi att vi ska göra iaf! har inte suttit på en moppe sen jag var typ 15, ett par årsedan alltså! :) Old memories just pops up in my head! :)

soo looong suckers! :)

Hörs sen alltså.

Puss & kram

Samsung SGH-F480 Rosa "Touchwiz"

Jag har köpt en ny mobil och äntligen fixat ett bra abonnemang =)

Ringde till comviq och bad dom fixa det åt mig. Jag hade 1 miljon frågor och fixade tillslut så att jag betalar bara 100:- i månaden för mobilen, istället för 150:- och slipper inträdes avgiften =) Nice!

Ska ha det där snackis 19öre -abonnemanget. =) Hoppas att det är lika bra som det sägs=)

Bild tagen från comviqs hemsida:) Meee Liiiike




Klicka för större bild.



090522

Nu har jag varit på arbetsförmedlingen :) Gick hur bra som helst. Ska bara ringa till Schenker och få arbetsintyg så att jag äntligen kan få min ersättning :)

wohoo! Nu blir mamma glad på mig också att jag äntligen har tagit tag i det på riktigt! ;)

mat och sen jobb! =)


puss puss puss puss


Twilight

God Morgon :)
Hoppas eran natt har varit bra?
Jag har sovit som en stock! =)

From nu har jag lärt mig att jag aldirg ska läsa en bok OCH kolla filmen, Jag får faktiskt välja ett alternativ utav dom.
Såg ju såklart Twilight igår! :) Den var skit bra, asså verkligen, men eftersom jag läst boken innan så visste jag ju vad som skulle hända plus att allting gick så fort i filmen och var inte riktigt som jag ville att det skulle  vara.

Men jag är helt klart nöjd och kommer nog kolla på den ikväll igen, bara för skoj <3

Javessssssst !

Nu blir det snabbdush och sen twilight!
datan ska aaaav! så hörs imorgon igen. ska hinna med ett inlägg innan långa långa långa dagen börjar igen! :)


kram kram kram kram!

ÄNTLIGEN =)

Stack till backaplan förut och träffade vivi & hennes mamma, Så åkte vi till stan en snabbis och sedan hem till verra och hälsade på hennes bebis som ääääntligen har kommit =) 3 dagar gammal och verkligen uuuursööööt. Hoppas att han får pappans hudfärg och bruna ögon, och mammans blonda hår och söööta näsa =) fast en kill version på näsan såklart =) han kommer nog bli helt sjukt söööt iaf =)=) Fast nu e han ju så liten så han bara sover men om några månader blir han nog lite mer intressant att titta på :P haha

Efter detta besöket åkte jag & vivi hem till henne och solade på hennes balkong och snackade skit, sedan kom dea ochvi skulle åka till kungälv men jag kände att när jag för en gångs skull är ledig ska jag passa på att vara hemma och städa lite. Känner att jag måste börja vara hemma lite mer, iaf sova hemma lite oftare och då är det mer än nice att ha en städad lägenhet =)

ska sätta igång nu och sedan lägga mig och kolla på Twilight! har fan inte sett den, men har läst boken och den var helt sjukt bra =)



denna helgen blir ganska lugn. Ska jobba imon kväll. tatuera mig i helgen iaf. äääääntligen! Ska inte avslöja vad ännu utan lägger upp  bild sen när den är på plats =) På lördag ska jag hem till min morfar på kvällen och mysa lite med morfar och mina 2 kusiner nathalie & Andreas. Kommer blir jätte roligt. Har inte tid att träffa dom så mkt längre :( Så Lördag kväll är bokad =) hihi

Längtar till den 6 juni då det blir heldag med tjejoooorna =) nice nice, har jag pengar så blir det Liseberg på dagen, annars blir det bara en röjjig röjjarkväll på krogen =) Elina har sagt att hon ska krypa hem och jag funderar fan på att joina hahah =) mmmm de kommer bli såååå niiiiice!

Tyvärr kan ju inte challe följa med eftersom att hon väntar bebis i magen :D:D:D:D <3<3<3<3 jag har redan paxat barnvaktsrollen =) wohooo Kommer bli såååååå roligt!! :) längtar som fan. bara typ 5 månader kvar nu ju!

Vecka 28 blir det Magaluf med Lovisa och möta upp Malin & Josse där som ska på bartenderutbilding. ( duplex.blogg.se) gå in och läs!! =)


I need u right in front of me, 

wierd thoughts

Vet ni vad? allting är precis som det ska och allt känns verkligen helt okej. Men jag kan fortfarande inget annat än att undra en sak. Kommer inte skriva vad, men. Om jag frågar är jag rädd att saker och ting kommer ändras och det är det sista jag vill just nu. Ärligt talat, så är de 2 saker jag väntar på! en sak som ska hända och en speciell tanke som ska förändras. Jag vet inte om jag gör fel som tänker så, jag innerst inne vet jag att en person kan aldrig ändra på sig. jag kan inte så varför skulle jag förvänta mig att andra kan göra det? Innan visste jag precis vad jag ville, men den senaste tiden har jag funderat och ändrat åsikt faktiskt. Jävla jobbigt. fast ändå inte! :S det är ganska komplicerat, men som sagt,jag ska ingenstans så jag skulle kunna vänta hur länge som helst. Hoppas jag iaf......

Runaway

Nu händer det mycket grejjer faktiskt, men som jag sagt innan, att lite privat måste man ha som jag inte kan skriva om här :P Men det är mycket bra som händer iaf =)


Ska till arbetsförmedingen imon och fixa så att jag  nån gång kan få mina pengar som jag fortfarande väntar på!!! Blir så aaaarg. Bara det inte blir mer krångel nu!



Idag iaf vaknade jag vid 12-tiden och gick upp och gjorde mig en dunderfrukost. baguette med ost på, ett glas oboy :) ett glas yoghurt och kaffe =) Hur nice som helst =) Efter det gick jag bara runt på mehdis jobb som en stålle och gjorde ingenting haha.

Åkte till Becca vid 2 tiden och fixade hennes el =) Nice., Har fixat min egna nu också äntligen. grejjen är att jag har inte betalat någon el sen jag flyttade in här och det var 1 maj 2008 :) haha har inte fått ngn räkning ens. Men el har jag hat ändå haha!
Så jag hoppas att jag inte får en feting räkning nu när jag har anmält mig hos göteborgs energi :S

Har precis ätit lasagne och väntar på att vivi ska vara klar på backaplan och komma hit så ska vi leka =) försöker få hit carro också haha! Senare ska jag åka med vivi & dea till Kungälv. kul att hitta på något för en gångs skull me tanke på att det blir inte mycket fritid längre med tanke på att jag jobbar typ 6 ggr i veckan till sent på kvällarna. är väl hemma typ 11 varje dag. Börjar dock 12 men innan dess sover jag bara ändå hehe.

ajja nog tjötat :) Ska diska lite nu när jag har tid över till ingenting hahahha




finally

äntligen händer det något denna sega söndag.

Har dushat nu och väntar på carro. Så ska vi äta sushi och sen hem till vivi =)
men nu e ja klar och ska bara vänta tills hon kommer.

är svin hungrig så ska nog ta en macka nu. tror det tar ett tag innan hon kommer ändå :P

hejråååååååååååå

KRETA

jag hittade sladden till min mobil. inte alls många bilder som e bra. Min data är sjukt seg så det tar så lång tid att lägga upp bilder. så jag har gjort ett kollage med några bilder iaf om jag kan bjuda på =) så får jag lägga upp mer när jag får bilderna som resten har tagit =) just wait!  
























































var sjukt nice att komma iväg lite o bara slappa =)

ett exempel!

det händer att jag blir lurad på jobbet. hrm. typ jämt!!! haha igår är ett expempel.
Grejjen e att jag blir lite mobbad pga att jag bloggar! haha.

Jack ringde igår kväll, dom hade jobbat å inte jag, så han ringde å sa att Liseloth hade kommit på en bra grej som jag måste veta för att minimera ånger.

Han bad mig hämta papper & penna. ( han var helt seriös asså) Så efter att jag råkat göra sönder 2 pennor. vet inte hur men iaf, så hade jag papper och penna framför mig. han sa vad jag skulle skriva och jag börjar anteckna.

på baksidan av ånger blanketten skriver du: www.  (paus)  MICKLUSS.BLOGG.SE hahahhahah

Jag blir så trööööött! verkligen ansträngde mig och lyssnade. haha. ajja, han tyckte iaf det var jätte roligt. så fick väl bjuda på den då!

en annan gång lurade dom mig att jag inte skulle få lönen på fredagen som jag trodde utan på måndagen. Så jag blev as stressad och sa att då måste nån av dom låna mig pengar över helgen hahah det var inte förräns på fredagen när jag testade ta ut pengar som dom sa att amen haha vi skojade bara!! ååh. hahaha allways allways allways. hur skulle jag kunna veta det????? HAHA


söndag söndag söndag

har fortfarande inte blivit någon mer städning. Orkar inte haha. Vaknade vid 9 imorse och var skit trött men kunde inte somna om. Skulle egentligen börjat jobba iaf vid 12 tiden. Jag såg typ helt suddigt, gör det fortfarande. var vaken typ hela natten fredag till lördag men somnade gott vid 8 på morgonen i går och vaknade igen vid halv 11. Sen var det full rulle hela dagen.. var på " stranden " haha, björlanda kile, och åt pasta sallad och solade. somnade till typ en timma och blev väckt att vi skulle åka. jag hade tydligen snarkat hahahha

träffade vivi carro & jerry en snabbis igår som jag inte har träffat på hur länge som helst. har inte tid längre pga av mitt nya jobb på the draft. Men jag trivs sjukt bra med det jobbet och det går inte en dag utan att jag skrattar. otroligt =)

men fick sms vid 10 att vi skulle skippa jobba idag. det var då jag satte igång att städa lite. observera, LITE. haha

tog sparpengarna, 25:-  och gick till willys å köpte kaffe =) Idag ska jag nog hjälpa mehdi att städa hans nya bil. Gör det enbart för att jag ska få låna den. haha när jag vill enligt mig men vi får väl se =P haha

Gå in på Liseloth.blogg.se så kommer ni nog få ett gott skratt =)
en helt underbar tjej som får vem som helst att skratta haha.

hallåhallåååå

Kom hem från Kreta i Torsdags. Men har knappt varit hemma förrän nu. eller igår rättare sagt men jag somnade  nån gång där, stackars carro haha, jag somnade tidigt och vaknade imorse. Men då hade hon gått såklart, säkert igår kväll gick hon hehe :) Roligt sällskap jag var va? :S förlåt carro.

Iaf, har haft det heeelt underbart på kreta. Ska lägga upp massa bilder men har inte fått bilderna än och de som jag tog med min mobil, hittar jag inte sladden till. Köpte iaf ett par skit snygga gladiator skor :) Nice, Kreta är ju tydligen känt för sitt läder :) Så var ju tvungen :)

Nu iaf, kokar jag kaffe och har städat lite. Ska ta disken sen får det räcka för idag... tvättar senare ikväll. Vill ut & hitta på något men har inga pengar på mobilen. och inga pengar heller för den delen. eller jag har, men min plånbok ligger så fint på kontoret. Jävla skit. glömde den där i Fredags. Så en helg utan pengar! Inte så bra. Har dock inte behövt pengar heller så det har inte gjort så mycket.





Simple plan - happy together



Dont forget...





14 is the new 18














Jack the ripper ( raper )

wiiiiie

ÅKER TILL KRETA IMON :) SEE YAA , I DONT WANNA BE YA =)

wierd

Tänk att en sån liten sak, kan göra mig så mycket glad :)

Alanya

Jag och syrran ska åka utomland snart. någon gång nu i Maj :) Det blir nog Alanya som sist. Fyfan va roligt och mysigt vi hade det. Kanoooooon.

Bjuder på en bild från förra året då vi va där :) Röda & glansiga, det hör till :P




Jag & syrran.



Jag & Charlie. Världens sötaste hund, som ägdes av restaurang Bacus :) Vi fick ta me den hem till hotellrummet om vi ville men, vi kan ju inte ta me en hund till hotellet hehe. Fast vi hade gärna velat. Wonderful var den iaf :)

klar i tid =)

Ibland är jag bara för grymm:) Som sagt tidigare så är jag alltid ute i sista, asså verkligen SISTA minuten.
Men idag är jag verkligen snabb! :) Är redan klar och klockan är bara 10 i 11. Jag ska vara på jobbet strax innan 12.

men först ska jag åka till syrrans jobb och lämna bilen till henne. Fast det ligger ju också inne i stan, så det är bara att gå typ 10 min. sen så e ja på mitt jobb. Nice.

Idag blir det Angered att jobba i :) Kommer nog bli kanoon. Jag & Linette ska störa jack heeeela vägen dit. :P Som vi gjorde när vi åkte till Lilla Edet. Vi satt och sjung den där en busschaufför, en busschaufför, de e en man med glatt humör... osv osv. Men vi körde hela. med mammorna som säger hysh och papporna som säger nej. dörrar o hjul o hundar o ja, ni fattar :P Sjukt roligt.

idag blir det nog SOOOOOOOPAA hahahhahah jönköping (L)
Btw, ska till Jönköping på Lördag. Ska på utbildning, men det blir nog så att vi stannar till söndag :D Vi kom på det igår att vi gillar Jönköping. haha.

På fredag iaf ska vi bowla. Jag, Lisa, Mamma, Bengt och förhoppningsvis Therese =) Kommer bli svin roligt. :D Jag ville göra det nu den Fredagen som var. Men det blev bowing på Wii i stället. Jag förlora:( Men jag vann på Mario Kart iaf.

I love my mammi :D Vi har bestämt att vi ska sammarbeta nu istället för att tjaffsa hela tiden.

i just dont get it

asså, måste bara säga en sak. Jag HATAR konstiga och komplicerade människor. Hur svårt är det egentligen?
Jag är nog, iaf en utav sveriges befolkning som är hur enkel som helst. Både att förstå sig på och att kunna prata med eller liksom, inte typ "skämmas" för att säga saker till. Ändå blir det så jäkla konstig.

ryck upp er människor och sluta göm er bakom era problem. Here I am =D

again, godnatt <3

trööööött

det har varit en lång dag idag :) Efter jag städat åkte hem hem till mormor o morfar en stund. Sedan hem till min kusin å va där lite.

Tog bilen sen ut till Torslanda och mötte Liseloth & Linette så åkte vi hem till Adde för dom skulle signa honom haha :)
Sen bar det av till stan, hem till Claudio för att lämna in alla grejjerna och nu e jag hemma.

Skulle inte hem egentligen, men allt blev så sent plus att jag är skit hungrig och har färdiglagad mat hemma :P
Nice nice nice.

Så nu håller jag på och äter och ska sedan lägga mig och sova. Kommer somna tvärsnabbt för e sjukt trött. (se rubrik) haha

Godnatt  allihopa! Sesss imon

for every step i take

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

I wanna love you
So if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
I wanna love you
So if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
Away

shit

haha fan va ja intensiv städar. Helt sjukt. Men grejen är faktiskt det att när jag väl börjar så går de as fort. problemet är bara det att ja ska börja också :) hehe

typ bränner i fingrarna nu! =)

Ska ta en kaffe paus. sen blir det snabba ryck för ja måste in till stan me Linette & möte Karro för att lämna in lite jobb grejjer om ett tag..

so long suckers

gött

Känns hur skönt som helst att vakna upp på en söndag och inte vara bakis :)

Har varit på kviberg och låst upp min mobil äntligen, tog bara 3 månader innan jag fick det gjort hehe :)
Var i stan också en stund och gick runt o kollade :) nice..

Men nu e jag iaf hemma och har inget annat val än att städa :S Ska ha städat klart till klockan 6. då börjar one tree hill och efter det kommer gossip girl :) Så nu får jag rappa på hehe :)

men jag ska lägga in lite musik på min mobil. eller rätare sagt byta ut musik, har bara massa gammal på den hehe :b


see ya, i dont wanna be ya

hahaha

kände mig as dum. Gick till affären och köpte den där stora marabou choklad och en cola :) Både jag & kassörskan typ fnissade, haha! 

Äter choklad ensam hemma på en Lördag kväll. Asså det är verkligen inte likt mig. Men vet ni vad, jag städar imon istället. jag orkar verkligen inte. Jag kommer typ somna as snabbt för e så enormt jävla trött. 

Ska sola imon :) och förhoppningsvis ska jag till kvibergs marknad haha, ska låsa upp min telefon så jag slipper gå runt med en gammal samsung, även om batterierna på den den är helt sjukt bra! :D Håller typ 3 dagar, och jag smsar och pratar i telefon aldlels föööööör mkt.


om du röker, ät inte frukt, det är farligt. 

090502

Ska till affären nu o sen blir det städning och efter det film. Ska kolla på Australia.

Fattar inte vad den handlar om, Men har ju backups ifall den skulle vara dålig.
Reserven är: The air i breathe!

Ha så kul alla andra denna Lördag :)


Jag sparar iaf pengar och kan göra annat roligt istället för att lägga dom på alkohol och inträden :)


flashbacks starts..

Sitter nu hemma och inte gör något alls. Skulle egentligen gått in o dushat för längesen men jag e så sjukt trött.

Låg och sov typ hela dagen igår och orkade knappt röra på mig, så jävla skönt att sova i sin egna säng ;) Men jag åkte hem till mamma och grillade o så, skulle egentlign hittat på massa igår en jag orkade verkligen inte och kände inte för det heller för den delen, så jag stannde hos mamma... Somnade ganska tidigt igår då iaf, så var jag uppe tidigt imorse och åkte å jobbade, det gick la sådär asså.. :S men men, det löste sig iaf.

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, har en del alternativ men jag funderar på att ligga hemma å kolla på tv o soma tidigt istället hehe :) maybe maybe maybe..

Bjuder på en mysbild :)





Fick för ca. 3 min. sen bekräftelse om en grej, tror jag. :S orkar fan inte med sån skit mer.. I give up snart






Ska fan inte sitta hemma ikväll! =)

090501

Fy fan va ja e slapp att jag bara sitter inne hela dagen. Har inte gjort det på hur många helger som helst i rad, har varit ute och lite överallt men idag orkar jag verkligen inte. Är hungrig som ett svin, men ska hem till mamma å grilla klockan 6 =) men ska nog äta något litet å snabbt nu innan ja åker :)

Igår var mycket trevligt :) Först och främst var jag sjukt stressad, men allting löste sig och vi åkte till slottskogen :) Det var huuur mycet folk som helst där, helt sjukt. Martin å hans kompisar kom och hälsade på oss också :) nice nice nice. Efter detta så skulle vi hem till Jennie för att lämna av kubbet å det var då jag kom på att va? vart e vi på väg? haha. Så vi skulle tydligen till stan å gå ut. Jag hade dock inga pengar men det löste sig det också :) Det var väl sådär kul faktiskt. Säger inte varför haha! För sånt säger man inte högt. VIVI !! haha (K)

Men iaf, sprang på en gammal pojkvän, han verkar inte fatta att jag inte vill prata med honom. idiot e va han e! :S jag igonerade bara när han pratade med mig haha, så tuff e jag! ;)

Sedan åkte jag & vivi hem till mig tills jerry kom och hämtade henne :) Efter det somnade jag på typ 2 sek. Var så sjukt trött.

Ikväll ska jag nog till slottskogen igen för att möta upp mina jobbarkompisar. Jakob från Jönköoing kommer idag :D Kommer bli sjukt roligt.

ne nu blir det duschen å sen något att äta :)

ha de götttttttttt