090930

Godmorgon! ♥

Det var bra igår! Först lagade vi middag, jag & Mehdi, och jag vet inte om jag har sagt det innan med min ugn har inte fungerat sen jag flyttade dit, ( 1 juli ) Den blir knappt varm asså.. men igår, kom jag på vad som är fel!!
Man kan ju ta av dom där knapparna som man snurrar på, och den som är för grader och den som man typ väljer olika "mode" typ grill, varm uppe & nere, aa, ni fattar va? dom hade bytts plats så jag tog av dom och satte dom tvärtom och nu har jag en fullt fungerande ugn!! :D:D

Rätt pinsamt om jag hade ringt och sagt att den inte funkar så är de det där lilla haha

Iaf, sedan åkte vi hem till syrran och hämtade hyllorna, till köket och till hallen! Bar som aldrig förr och har typ ont i ryggen. Sen åkte vi och hyrde film(er): Fast and Furious, Johan Falk & dumpa honom. Vi började kolla på fast an furious men somnade som vanligt efter inte ens halva filmen! haha

Hörs senare!! PUSSSSS 

Answer

C om Bio-freak :):
Det blir ungefär 600 kr för dina biobesök tänkte bara förstöra det roliga lite :P

Svar: Ja, här var det någon som inte vill att jag ska njuta i biomörkret med mina snacks, utan jag ska sitta och ha ångest för att jag slösar pengar ! :( Men haha nej nej, jag slösar i själva verket (tar fram miniräknare) bara 482:- Då är det en stor snacks och en stor fanta inräknad i priset, en meny till varje film :) :)
Plus att den ena bion, (Twilight) är i November, alltså! Ny månad, ny lön! :D:D


Puss Puss

Bio-freak :)

Det blir lite mycket bio nu märker jag! Var ju på bio igår som sagt, jag ska på bio imrgon med lovisa och se
" Prinsessa ", och sedan ska jag och mehdi gå på bio igen, för att se " flickan som lekte med elden ", och sen ska jag gå på bio IGEN, med becka och emilia för att se " Twilight - New Moon "
Älskar att gå på bio, det är så mysigt att sitta där i mörkret, kolla på en bra film och äta sour-cream snacks :) 

Haha, kom och tänka på när jag var på Batman, med Johanna Dagge & Fredrik! Jag sov igenom hela filmen typ, försökte hålla mig vaken och så fort jag kände att någon kollade på mig så låtsades jag vara vaken :P efteråt frågade dom om jag tyckte den var bra.. jaa, den var okej sa jag haha medans alla andra tyckte den var grymm osv :) Men dom avslöjade mig att jag hade sovit hela filmen :P

Efteråt va det inte mer att göra än att sticka till rose n crown och dricka öl :) mmm fina minnen måste jag säga, detta var förr-förra sommaren, efteråt åkte jag hemåt och träffade mehdi, vivi, carro, jerry & daniel. Vi gick till adas och hade en time of our life! Vi hade otroligt roligt den perioden!! Fan saaaaknar så sjukt mycket ! <3<3<3

Iaf, imorgon går starskottet för mitt bio-maraton.
Vill se "prinsessa" för att Anastasios Soulis är så sjukt söt :) haha




Anastasios Soulis och Zandra Andersson



Det blir aldrig som man tänkt sig....

Godmorgon! ♥

Känner mig grymt glad idag! :) Hoppas att det alltid kommer att kännas såhär!! Mehdi & pelle hämtade mig igår efter jobbet, så kom vi på att vi ville gå på bio, så vi åkte raka vägen, ( typ eftersom det var hundra köer överallt..) till bion, bergakungen, och bestämde oss för att se The final destination 3D!! Det var roligt och spännande, men eftersom att filmen inte var jätte bra och såååå himla mycket action var det inte, så det kändes inte så coolt som det borde ha gjort, men det var en rolig idé och vi hade ett gott skratt åt glasögonen. Speciellt när jag och mehdi lekte man in black med dom inne på willys sen efteråt hahahahha

sedan gick vi hem, kollade såklart på ebba och didrik :) Men nu har vi sett alla avsnitt så nu blir det att fortsätta kolla på bert i fortsättningen :)

Ikväll blir det iaf först att laga mat, potatisgratäng, kött och 3 st. olika smaker av creme fresh :D


Fan va svårt det var att hitta bilder från ebba & didrik. men jag skiter i det nu! haha :) Bjuder på ett kort på mig själv istället ;P mig och johanna blev det, detta är från Midsommar :P

 


090928

Igår Söndag, efter att jag sovit hundra år gick jag ner till willys och handlade mat, sen lagade jag spagetti och köttfärssås, väckte mehdi vid 6-tiden då maten var klar och precis i tid till One Tree Hill! :)
Efter vi kollat på det och ätit upp åkte vi till macken och köpte massa coca-cola! Sen kollade vi på ebba & didrik tills vi somnade skavfötters i soffan! :) (Jag visste att han skulle bli lika besatt av e&d som jag redan är... haha! För den serien är grymm)

Det blev inte ritkigt som vi tänkt oss imorse, och även om jag åkte i tid, i god tid till och med så är det dom satans rödljusen vid backaplan som är helt sjukt irriterande. Men jag kom i tid i alla fall!! Som tur var!! Men imorgon blir det antingen bussen eller ännu tidigare!

Mehdi ringde ialf för en stundsedan och sa att han hämtar mig efter jobbet! Snääääällt. Sen ska vi åka till min systers gamla lägenhet och hämta 2 bokhyller som vi ska ha hemma. En i hallen och en i köket! Kommer bli bra ska du se.. Nu blir det kaffe och kvart över ska jag träffa Johanna här utanför på lite rast!

Puss och kram hela daan


Vissa dumheter för med sig något bra...

Har haft en helt okej helg, både bra och dåligt och mycket blandade känslor, men det var inte förräns igår morse som jag verkligen kände att det har kommit lite gott ut från det ändå.. Saken är den att ingen är mer än människa och alla kan göra misstag, det är alltid lätt att vara efterklok men så mycket som jag bara önskade att jag kunnat spola tillbaka tiden eller bara att jag hade gjort en sak ogjort har jag aldrig någonsin känt innan. jag var inte mig själv och tänkte inte klart!

Men, som sagt, det har ändå kommit ut något gott av det, för jag hade ingen aning om att du kände som du gör eller att du bryr dig så som du gör. Jag borde väl ha vetat det men om man inte visar ordentligt hur man känner så kan man inte veta... men nu vet jag och det gör mig så otroligt glad så du kan inte ens förstå hur speciell jag känner mig! <3

Och sen vet jag att det är några som inte förstår, eller som inte kommer att förstå. Men jag gör i alla fall de och då hoppas jag ni stöttar mig och kanske iaf kan försöka förstå ?  



Nu i alla fall ska jag hämta lite mer kaffe, är otroligt hungrig men får inte mat förräns om 2 timmar :(

 

Puss heeeejj


Ikväll fredag! :) 0909¤25¤

Lönedag idag! Wohooo
Det ska vi fira!

Först är backaplan, shoppa skor med mehdilicious :) Sen blir det systemet, sen blir det hem till morsan med carro, göra oss ordning och börja dricka! :) Sedan hem till Anders i Frölunda.. Förfesta och efter det blir det staaaan :) En sjuhelvetes utgång med massa trubbel! Mama's lock up your boys!! hahha Nej, nu gick jag för långt. "det kände jag direkt" som carro & camilla skulle ha sagt ;P haha <3

Ska ladda min mobil nu nere hos Andreas, som vanligt! Räddaren i nöden, utan honom hade jag varit handikapped.... ingen mobil = ledsen :( hahaha

Hej då
hörs sen

wakeeee uuuuup <3 :)

Det finns dom människor som ber om hjälp och som är beredda att kämpa för att få den hjälpen man behöver, det finns de som har kämpat så otroligt mycket och som tillslut ger upp, de finns de människor som även de har kämpat otroligt mycket men aldrig ger upp, de finns även de personer som alltid allting gått vägen för, som aldrig behövt göra något utan fått allt serverat och sen finns det de jävlarna som inte ber om hjälp, utan får hjölp automatiskt och inte gör ett skit, varken tillbaka eller kämpar utan tror att alla andra ska göra det åt dom!


Jag själv är en salig blandning utav allt detta, Jag har alltid haft något problem av något slag, jag har ibland bett om hjälp och då fått det, men har inte alltid visat min uppskattning och ibland har jag fått hjälp som jag inte bett om och då har jag gett mig tusan på att kämpa och ge tillbaka. Alla kommer någongång till en gräns då man ger upp, jag har själv gett upp många gånger, grejen är med mig bara att de gånger har det lett till något bra.


Jag vet att de gånger man får hjälp men blir arg, säger emot eller helt enkelt bli ledsen.  Man vet att personen som som vill hjälpa har rätt, men ibland är det hårt att höra sanningen. Det är svårt att acceptera vissa saker när man inte har en aning om hur man har hamnat där... Alla måste i alla fall tänka om. Även om personen förstår en och egentligen vill ge en klapp på ryggen och säga det ordnar sig, allt kommer blir bra. så MÅSTE man ibland låta bli, Hur mycket man än vill ge den en värmande kram och kanske inte säga något alls utan låta ögonblicket passera med en känsla, så måste man skaka liv i personen och säga till. Tyvärr, men det är så vi människor fungerar, man behöver någon som ruskar liv i en, skäller på en så att man förstår allvaret.


det blev kanske lite rörigt, men jag hoppas att någon förstår vad jag vill komma fram till i alla fall :) :) Människor är godare än vad man tror. :) Vänner vill varandra väl och ingenting annat! :) :)


Alla gör sina misstag

Såhär är det, Killar tänker med fel hjärnhalva. Jag ska inte sitta och skriva att jag har jätte mycket erfarenhet för det har jag inte, men jag är ändå 22 år och då har man varit med om en del.

Man gillar ju att jaga, det ligger i människans natur, och det är samma för både killar och tjejer, faktiskt! Killar är riktigt sluga och egoistiska, (jag menar inte någon speciell, pratar generellt om killar, och läs: inte alla såklart!! ) Iallafall, Allting är perfekt, man får söta sms, härliga samtal om kvällarna, man hittar på roliga saker och allt som hör till. man är super lycklig, MEN, när känslorna är som starkast och man blir lika dan själv tillbaka, går allt käpp rätt åt helvete! Seriöst, vad är det för jävla stil egentligen?
Man tror att man gör allting rätt och tror att allting är perfekt, så över en natt blir allting bara fel. allt man gör, säger eller menar blir bara fel fel fel. Tillslut orkar man inte mer och ger upp, skiter i det fullständing. VAD HÄNDER DÅ? JO!! då kommer han sakta men säkert tillbaka igen, allting blir perfekt igen! men tjejer, var på eran vakt... Killar lindar oss kring sitt lillfinger, när dom har oss där dom vill ha oss, så får man en kniv i ryggen. samma visa om och om igen! BEHANDLA ANDRA SOM DU SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD, TA ALDRIG NÅGON ELLER NÅGOT FÖR GIVET, TÄNK EFTER FÖRE OCH SIST MEN INTE MINST SÄG ALDRIG NÅGOT TILL DIN "PARTNER" SOM DU INTE MENAR. ÄRLIGHET VARAR LÄNGST!

Det finns inget mysigare än att ha någon vid sin sida som finns där och som ställer upp. Tänk att somna på kvällen och veta att det finns någon som tänker på en och som uppriktigt bryr sig! <3
Men glöm aldrig, aldrig! att vara självständig, kom ihåg att du har dina vänner som också finns där, ta dom heller aldrig för givet utan visa att du bryr dig då får du tusen gånger tillbaka!! <3




HAHAHAHAHAH

Jag dör av garv! Min kompis camilla, som jag nämnt innan har skaffat sig en blogg. Och alltså hon skriver så jävla roligt, asså man lever sig verkligen in i det hon skriver, och det är likadant när hon berättar något IRL, underbart att lyssna på hennes historier.

Så jag beodrar all att gå in och läsa, gör det nu! :)


millank.blogg.se


VAD FINNS DET FÖR IDIOTER EGENTLIGEN???




http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.210315-onanerade-nar-lastbilen-valte


Torsdag = pannkakor

Godmoooorgon!! :)
Idag är det torsdag och det betyder att jag ska äta pannkakor! Ska faktiskt äta lite soppa denna gången också, förra gången gick jag raka vägen till pannkakorna :) haha!!

Hade det jätte bra igår.
Först fick vi åka en konstig väg för att dom har spärrat av överallt pga eu mötet som ska vara nästa vecka, och det är poliser verkligen öööööverallt!! Men i alla fall så har dom en tillfällig busshållplats, så vi fattade först inte att vi skulle gå av. Kan tänka mig att vi såg ganska roliga ut haha.
 

först; ska vi av här ? nee... joo shit vi ska av vi ska av, så hålls dörrarna på att stängas igen så vi typ slänger oss på knappen så utbrister carro helt plötsligt! påååsen ta pååååsen och medans carro står hälften inne i bussen och hälften utanför, så springer jag tillbaka till våra platsen och det finns ingen påse där, så carro står och ropar påååseeeennnn och jag säger tillbaka, vilken påse, det finns ingen påse här!! Så vi går av bussen och kommer fram till att hon glömt påsen på den andra busshållplatsen! hahhaa. men hon vägrar åka tillbaka så vi skiter i påsen. Med hennes kläder i... ajja.

Det var roligt iaf :) Men sen när mehdi kom för att äta middag med oss, som jag och carro så duktigt lagade, så svängde han förbi hållplatsen och tog med sig påsen! Snäll liten mehdi. carro undrade om han var sjuk, för att han var så snäll och hämtade den! haha ;P

Sedan kollade vi på andra avenyn, åt chokladfromage, (carro kommer bli tjock om hon fortsätter umgås med mig ;P ) och sen gick jag in och duschade i favoritdushen, slängde in en tvätt, carros strumpor tillexempel som hon letade efter imorse, och jag trodde det var natten så fattade inte varför hon skulle ha dom nu haha :P Och sen la vi oss i sängen och kollade på en film, seeing other people, den var bra, men jag somnade som vanligt efter typ halva filmen.



Nu ska jag hämta lite kaffe hade jag tänkt! Pusssssssssssssssssssssssssssssss <3<3<3

Look into my eyes
You will see, what you mean to me
Search your heart, search your soul
When you find me then, you'll search no more

Dont tell me its not worth trying for
You cant tell me its not worth dying for
You know its true, everything I do, I do it for you

Look into your heart, you will find
There is nothing there to hide
Take me as I am, take my life
I would give it all, I would sacrifice

Dont tell me its not worth fighting for
I cant help it, theres nothing i want more
You know its true, everything I do, I do it for you

There is no love, like your love
And no other, could give me more love
Theres nowhere, unless you're there
All the time, all the way

You cant tell me its not worth trying for
Just cant help it, theres nothing in the world i want more
I would fight for you, yeah I'd lie for you
Walk the wire for you, yeah I'd die for you

You know its true
Everything I do, I do it for you


16:45


Ibland måste man tänka till...

Jag tror inte att det är många som förstår att det är så himla lite som krävs för att göra en person glad, ibland tillochmed förgylla hela ens dag! Idag är en sån dag. En sån liten sak, (säger inte vad ;P) men en sån liten sak gör mig så otroligt glad. För att det visar att du bryr dig. Nu fattar du nog vem du är och vad det är, och förstår du nu hur lite det är som krävs för att få mig att åka på moln ? :) <3

Iaf, ikväll blir det myspys och middag med Carro :) Längtar som in i bänkarra :) haha

 

Puss och kram alla söta för nu

 


Visst drömmer du om att bli bäst i sporten " sten sax påse" ? ;)

Tips & Trix för att bli en mästare:

Byta hand
En klassisk fint som främst gör sig bra i början av en match. Även om den så klart är användbar genom hela matchen. Den går till som så att du slår helt vanligt på ett och två, med din högra hand. På tre tar du dock bort din högre hand och håller istället fram din vänstra hand. Din motspelare får en chock och tappar koncentrationen inför nästa omgång.

Du kan så klart byta plats på höger och vänster hand i exemplet ovan. Du kan även finta genom att slänga fram båda händerna för att ge din motståndare en värre överraskningseffekt.

Stilla hand
Medan din motspelare anstränger sig och räknar till tre så håller du din hand helt stilla. På tre väcklar du lugnt upp ditt tecken. Denna fint får ofta motståndaren okoncentrerad vilket är effektivt.

Annat tecken
Normalt när man markerar första och andra slaget så håller man handen knuten som en sten. Du kan dock pröva att hålla ett annat tecken. Du kan till och med byta mellan första och andra slaget. Om du tex. först håller en sten och sen en sax kanske motståndaren reflexmässigt tror att du kommer ta påse på ditt tredje slag. Då håller du kvar din sax och får ett poäng!

Mjuk till hård
Denna finten får nästan vilken motståndare som helst att skaka, och där med tappa koncentrationen. Vi rekomenderar inte att du använder den på nybörjare, då dessa riskerar att inte våga fortsätta med sporten.

Du börjar med att spela försiktigt några gånger. Markera ut slagen mjukt och försiktigt. Efter ca 3 omgångar så tar du mjukt på första och andra slaget. Men på tredje slaget så slår du en hård sten mot bordet, samtidigt som du trampar med foten i golvet. Din moståndare kommer garanterat tappa koncentrationen!


Rätt sätt att göra tecknen på!

 

 

 

Hoppas att ni tar lärdom av detta nu, 
Få se sen vem som vågar utmana mig i sten sax påse! :)





















Vill du veta mer, gå in på http://www.margretevall.se/ssp/sten.html


Määäättt :)

hallå hallå :)

Är sjukt mätt. Dom hade verkligen allt på den där restaurangen! Det gillar jag... ;)
Där kommer jag äta oftare vill jag lova. Bara att det var sjukt mycket folk (kan bero på att det är lunch) och det var svårt att hitta ledig parkering plus att man får köra i cirklar för att komma dit, härifrån jobbet alltså! :)

Men det var muy gott iaf och nu är jag tillbaka på jobbet och slutar om inte mindre än 3,5 timmar. Men har möte klockan 17:00 så vet inte när jag är färdig! Sen idag vet jag inte vad som händer, men update kommer senare!

Tjingeling sålänge bloggisen <3

12:00


ooj

Skulle ju skriva om Mr Johansson! :)
Mr Johansson är en restaurang där jag ska äta lunch på idag!

Ska träffa Mehdi där klockan 12. han har tydligen hittat den och det ska vara grymt där, så dit ska vi äta idag!
Jag som brukar äta lunch halv 12 egentligen har bytt med en kollega. Iaf, jag är skit hungrig redan nu och det är över 1 timma kvar, istället för 45 minuter.... :C

Kyss, smek och mycket lek hahahahha


Mr Johansson! :)

Jag satt och läste min egna blogg igår och skulle skriva, men glömde av det! :) Jag var inne och allting men sen kom väl något annat upp för jag kom på det nu! :P

Hade det jätte bra igår :) Verkligen rådde om mig själv. Vi satt på balkongen, datanördade oss, kollade på tv, sushi, sen kvällsmacka, dushade i den hightech-iga duschen och tillslut la vi oss i sängarna med massage och kollade på film, helens små underverk. Min absoluta favorit film! :) Tyvärr somnade jag i slutet....



På tal om film. Haha, jag har beställt 3 st.

Ebba och Didrik, alla avsnitt! :) :) Världens bästa barn-serie!!



Bert stjärt serie.. Några avsnitt :) Han är grymm!



En actionfilm som heter Animal. Typ prisonbreak-stuk fast film.



Och sist men inte minst, ett nytt spel till mitt Nintendo WII !

WALLEEEEEEEEEEEE...................EVAAAAAAAAAAAAAA






Dom ligger redan i brevlådan hemma, så det blir raka vägen hem efter jobbet och hämta dom! :) Wohooooo
Har beställt dom på Discshop.se så gå in och handla något du också.
För alla dessa 4:a betalar jag 327kr med frakt och allting !:) Det är ju skit billigt.. Finns allt att välja mellan.
Du behöver alltså inte köpa samma som mig. hahah fan typ som man hade velat det. Nej hej då


Måndag!

Denna dagen har gått så sjukt fort. Känns inte ens som jag har varit på lunch ännu, och det var jag halv 12.. :S
Men det är bra dock!:)

Ska åka hem laga lite mat och sen hem till mamma och sova där med carro :)
Men får inte tag på henne den lilla fjanten! JA DU JA!! hahaha

 

Pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


BabyShower ♥




   









   










   

Tog dessa bilder från Camillas blogg :) millanK


Mina planer gick i stöpet...

Goodmorning sweeties :) ♥


Hade riktigt trevligt och roligt i lördags! Det var poängpromenad, presentöppning och massa trevligt snack :) Det skulle ju bli utgång, men eftersom jag var så sjukt trött så orkade jag inte och vid 12-tiden åkte jag hem. La mig i soffan och somnade efter ca 15min! Fatta då att jag var trött!! ;)


Vaknade upp ganska sent ändå igår men mådde riktigt bra, och det var sååå skönt! Kollade på idol och njöt lite av att vara ensam hemma och bara göra vad jag vill, tills Mehdi hämtade mig så åkte vi och åt kina mat och sen hem till hans kompis. Där satt vi och kollade på idol auditions på datan och pratade strunt! :) Vid 9 vad vi hemma igen och kollade på miss secret agent 2 som var på TV!


Nu är jag på jobbet och ska aldeles strax dricka lite kaffe! :) :)


Pussssssssssssssssssss <3 

 


latare än latast

Jag ska ju bara gå ett par meter ändå e jag så sjukt seg, ska bara fixa håret så e jag klar sen. men ändå!!!
är redan försenad :( Kommer inte sist iaf det vet jag haha men ändå jag borde vart typ först! :p
men nu måste jag rycka upp mig! Ska dricka en snabb kaffe och sen gå.. Mamma har världens sötaste lilla rosa
plattång :) :)
uppdaterar mer senare eller imon! :) tjiiiing

Fin vänskap kastar man inte bort...

Känns så bra nu när jag och vivi har blivit vänner igen! :)
Vi hade inte så mycket att söga till varann eftersom att det gått såpass lång tid nu. Så vi pratade om hur det ska bli i fortsättningen och kom även fram till att det blivit ett par missförstånd under vägen gång. Och som sagt, så kanske man skulle tänkt lite extra innan man drog slutsatsen. 

Men det är i alla fall riktigt skönt och bra att vi har fått löst detta nu. För det har ju varit riktigt tomt och det har verkligen märkts att hon varit borta. Från att prata telefon varje dag, flera gånger om dagen tillochmed, till att inte prata ALLS, så är det en otrolig lättnad. För en vän som henne är svår att hitta! <3

Jag älskar dig Vivianne Ottosson ! ♥

åååh

Hallåå
Mår apa! :(
Sitter hemma hos mamma nu, åkte till banken förut och hämtade pengarna.. :) Dom stängde kl 15:00 och jag var där 14:56. Hade glömt av så mehdi körde mig, rally ända till stan!! ;)
Sen blev det pizza och stress så åkte jag hem till mamma, ska ju ändå hit sen så tänkte det e lika bra att va här redan innan :D Slipper åka bussen haha.. så jävla lat.
Igår var faktiskt riktigt roligt med tanke på omständigheterna. Det blev ungefär.. eller ganska exakt som jag förutspått, men det var sjukt kul ! dansade och drack och pratade med folk hela natten lång.
Sen när vi skulle hem, så tog vi svarttaxi från stan, jag carro och markus, och markus skulle betala för jag o carro hade inga pengar, SÅ DRAR HAN! allvarligt, han bara sticker.. där står vi med en arg man och har inga pengar. tillslut skrapar vi ihop 50kr och han får helt enkelt nöja sig med det.. ush. 
Annars var det en skön kväll med sköna människor <3 Älskar alla mina vänner som får mig att må så bra!! ;)
Carro och jag <3

Still friday

Kom till banken och det var så sjukt lång kötid. jag hade nummer 150 och det var nummer 115 när jag kom dit. Så jag sket i det och får låna pengar av pappa i stället..

Sen tyvääääärrr!!!!!! blev det inte sejfile utan jag tog ädelostgratinerad kycklingfile istället och det smakade fööör mycket ost. Så kunde knappt äta det. tryckte i mig knäckemacka och bulle istället för jag fick typ spyattacker när jag åt... :( Tur att man ska på färdig middag efter jobbet då ;P

Och så jävla typiskt mig, det är nämligen min tur att ha med mig fika till jobbet idag, så kom jag på igår att min ugn inte funkar! Så ska åka iväg nu och köpa något, iochmed att jag glömde det på lunchen när jag var ute och åkte... :S:S

Så gotta goooooo... fikat är halv 3!!!!

PUSS PUSS PUSS PUSS

Tonight!

It's alright
You're ready for the night
Of your life
Stars will shine so bright
They say
We're dancing the stress away

This beat
Is underneath your feet
Right now
Together we will meet
This place
Will blow your mind away

Welcome to the club now
Gonna pump it up now
This is an emergency
Music is my galaxy

Welcome to the club now
Everybody's up now
We've gotta going on
To the break of dawn

Welcome to the club now
Gonna pump it up now
This is an emergency
Music is my galaxy

Welcome to the club now
Everybody's up now
We've gotta going on
To the break of dawn
So put the record on

Right now we're standing here in line
Open up the door mr frankenstein
Cause we're here to dance the night away, hey hey


Ikväll blir det party! :) Becka fyller år, fast shhh! säg inte till någon ;P Grattis till dig iaf gumman! =) Men först ska jag och Mehdi hem till hans lillebror som fyllde 20 år häromdagen:) Grattis till dig också lilla pojkspoling! haha Vi ska dit och äta middag med några andra ochs senare ska vi bowla. Efter det, får jag se vart alkoholen tar mig. Ska förmodligen träffa Becka och dom! :) får la se får la se :) Ska iaf hem till mamma och hämta alkohol :) haha

Lunch om 20 minuter! Är hungrig som fan!! :)

edit: Inte hem till mamma och hämta alkohol, utan det blir systemet :P


Ärende!

Gissa vem som har fått pengar, igår!? Dum fråga, jag såklart =) Från Alfa-kassan. efter typ ett år ringande och skickande och massa meck så har dom äntligen gett mig dom pengar jag förtjänar!! =) Och det här är bara början. Känns så jäkla göttttt


Så nu ska jag åka till banken idag på lunchen för att hämta ut dom. Hoppas bara att dom kan sätta in dom på kontot så att jag inte får alla i kontanten, det är lite jobbigt i så fall


Jag kommer ihåg när jag började jobba på volvo, som ni kanske märkt så är jag ganska seg på att ta tag i saker, och det tog alltså typ 3 månader innan jag gav dom mitt kontonr, så under 3månaders tid så hade jag x antal tusn i kontanter varje månad. det gjorde även att pengarna tog slut fortare och när jag skulle betala räkning m.m så kostade det typ 50kr extra. Fick ju skylla mig själv men det var verkligen jätte jobbigt!


I alla fall! Banken på lunchen så jag får slänga i mig maten, idag blir det sejfilé :)


Fredag 090918

Godmorgon ♥

Har helt plötsligt gått och blivit förskyld. Fattar inte :(

Hade det jätte trevligt igår med Lovisa. Åkte direkt från jobbet in till stan och mötte henne vid Valand. Så gick vi till Condeco och jag käkte en varm macka med kycklingfilé, solt. tomat och sallad. Så var det någon god dressing till också! :) Jätte gott var det. Sedan satt vi där och när solen försvann var det svin kallt. var helt frusna och satt & huttra typ ;P Men som vanligt kan man inte motstå henns puppyeyes så vi gick till chez och tog en öl :)

Senare la jag & mehdi oss skavfötters i soffan för att kolla på film, kartellen, men jag vaknade efter ett tag och upptäckte att vi båda hade somnat. Som vanligt!! haha men jag lät mehdi ligga kvar i soffan och själv la ja mig i sängen! :) Stressad morgon som vanligt och rally till jobbet!!! Men nästa vecka är det nya friska tag! och då är det fan BUSS som gäller, för dom där jävla rödljusen får mig att se rött!!! haha klyftigt..

iaf, nu är det kaffe och sen rast  om 15-30 minuter.

holahola


Äntligen! :)

Hoppas att jag kommer piggna till lite nu när jag ska göra något.
Ska ålka till stan och fika med Lovisa nu direkt efter jobbet.
Skulle egentligen tänkt åka hem emellan men kände att gör jag det så kommer jag sega ner mig och det är nog inte värt att testa ;P haha

Iaf, tror jag håller på att kissa ner mig nu så måste springa till toaletten ;P hahaha sant eller falskt??

 

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Lovisa & jag ♥


Torsdag e deee

Det är Torsdag! Det betyder att det är Fredag imorgon. Och vad gör jag på fredagar? Jo då börjar festen:) :) Fest från fredag till söndag :) Denna veckan har gått så sjukt fort att jag knappt märkt av den. jag hoppas bara så jävla mycket att det blir bra i helgen så jag slippper massa jävla klumpar i magen! Ajja, på lördag är det iaf baby shower för challe och den lilla bebisen och tydligen har dom bokat mig på utgång efteråt men det kan jag väk bjuda på haha ;P


Men änsålänge är det torsdag och det är planerat fika i stan med Lovisa :) ´Jag fick en sån där känsla att jag bara vill sitta på en uteservering med tjock jacka, filt, kaffe, kaka och bara snacka lite skit! :) Undeeerbart!!

Nu blir det iaf kaffe ! Sniiice

 

♥ Puss puss puss puss ♥


Godmooorning neverlaand

Fick en vecka till :) Så jäkla nice<3 Pengarna rullar in som dom ska.. ;P


Var ju på IKEA igår som sagt med pappa, satte upp rullgardinen och det blev aas bra :) Äntligen lite mörker. Fick även mattan som vi innan hade hos pappa när jag bodde där, men nu är den hemma hos mig. Den är vit och lite lurvig typ. Den fäller damm som tusan men det är de värt. Bara att sätta på mehdi ett förkläde och en dammsugare så ordnar han det, eller hur babe ? <3


Efter IKEA åkte jag, mehdi, farar, sofia, faras kusin med hans tjej och syster till casinot. Jag mehdi spelade upp våra sista pengar medans faras och sofia vann hur mkt som helst ;( grattis till dom iaf! Fast faras fyllde år så det var därför han vann. DET VAR DÄRFÖR. BARA DÄRFÖR! :)


Efter det åkte vi till Subway och käkade. Det var ritkigt gott och som vanligt hade jag redan slängt i mig min innan de andra knappt fått sin ;) Efter det envisades dom med att vi skulle åka till creperiet, jag ville verkligen hem flör det var kallt och jag var kissinödig. Men sen fick jag reda på att det fanns med choklad. Nutella<3 Så jag gick med på att åka dit, ofc! Men det var stängt! :) skönt, så hemgång blev det och både jag och mehdi somnade på soffan efter typ 5 min. Vaknade där inatt nångång och vi gick som 2 zombies till sängen haha!


Ikväll iaf ska det bli lugnt tänkte jag. Ska ringa en vän eller 2 och se om dom vill fika med mig. är jätte sugen på att fika. Sitta på uteservering med kaffe, filt och varma kläder! ( och en kladdig kaka som kallas kladdkaka ;P)


Nu ska jag iaf kolla på Mickan som har klippt sig. hon har tydligen klippt av sitt långa hår, axellångt och klippt upp det lite.. tror nog det blev jätte fint! ;)

 

SHULULULUUUU GUZZARNAAA (H)

 

 


Bilder från Marykay partyt. Fler bilder från helgen kommer...

Man är ju inte snyggast när man sminkar sig.. :P jag för övrigt..



Carro & natta :)



Bilderna är tagna från
Heidi! utan att fråga så hoppas det var okej gumman!? :)


lalalaaaa

Känner på mig att det kommer bli en bra dag idag ;)


har druckit aldeles för mycket kaffe, och vem vet inte att kaffe rinner rakt igenom om ni förstår vad jag menar :( Så jag springer på toaletten var och varannan minut typ. Nej inte så ofta men typ ;P

Jag har inte ens berättat om min helg va ? Luta dig tillbaka och läs bara ;P haha

I fredags hade vi ju mary kay party, det har jag nog sagt. Det var jag carro camilla och heidi och så natta då såklart som höll i det hela. Vi sminkade oss, drack vin och satt och pratade. Senare kom becka och vivi dit så åkte vi till camilla i frölunda för att lämna elliot. Just det, han var också med! Sötnöt-hunden ;) Som ville leka med mig hela tiden!! <3 iaf, sedan åkte vi till flame i majorna, när det stängde vid 2-tiden åkte vi in till stan, hamnade på trädgårn. det var faktiskt sådär, hade roligt o så men blev besviken över att det var så lite folk S: Efter det stack jag hem och sov..

Sov typ as länge, vet inte rirkgit när jag vakade på lördagen. iaf så kom mehdi och tobbe hem en stund så satt vi å tjöta lite och sedan körde dom mig hem till min syster. Så åt jag min syster och våra kusiner middag och satt och pratade :) det var jätte trevligt faktiskt. Men vid 10-tiden åkte jag iväg. Träffade becka och emilia och vi åkte och mötte upp carro, camilla och resten på fest! Vi hade sjukt ball :) Åkte sedan till flame och det var lika roligt som dagen innan. efter detta skulle vi bara gå till macken men träffade lite folk på vägen som vi hakade på ;) Men vi hade dock ingen stans att ta vägen så vi gick runt överallt typ och tillslut stack vi tillbaka till festen vi var på från början.. Sedan fick jag och carro sjuts hem till henne av våra nya vänner :) Riktigt trevliga prickar, får se om det blir något festande med dom eller om det var alkoholen som pratade, för i helgen var vi bäääästa vänner allihopa ! hahaha :D

summasumarum så var det en jätte bra helg!

Nu ska jag ta lite rast tänkte jag. Tjöta lite med prodsupp haha! :)


Jag blev jääätte määäättt :P

Det blev hamburgaretallrik :) Mycket gott måste jag säga. Men hedanefter är det hårdbanting som gäller. Ska försöka iaf! Nu har det blivit aldeles för mycket skitmat helt enkelt.


Ska till IKEA idag efter jobbet med pappsen. Vi ska byta rullgardinen som vi köpte sist vi var där eftersom att jag envisades med att 1,20 skulle passa ;) Det gjorde den dock inte så vi får byta den till en lite längre ;) Nästa g¨mg ska jag lyssna på pappa haha

Sedan blir det nog mys hemma med film och sovdags ganska tidigt så att vi kommer upp imorgon! Alltid lika jobbigt på morgonen, men det är för allas bästa :)

TjingTjong sålänge ♡


17 petits zezis

Så jävla roligt!
En arbetskollega skickar alltid massa roliga mail ;)

Idag fick vi ett mail, en video där det pågår en tävling på vem som har minst snopp!
Asså helt sjukt vem som ens kom på att tävla i det liksom.
Ska försöka få upp videon här så att ni också får skratta lite ;)

Nu ska jag gå ner till prodsupp och beställa mat till halv 12:) Får se vad det blir dåååå

Hejdå sålänge!

Chaffis

Jag är verkligen inte kräsen på mat whats so ever! men idag är det verkligen ingen god mat på jobbet!
Antingen honungsrevben med äpplemos.. (salig blandning :S ) eller så är det ansjovis med något.
Förstår inte vad dom tänker ibland där ute när dom kommer på vad det ska bli för mat... :S

MEN JAG HÅLLER HOPPET UPPE FÖR IMORGON ÄR DET PANNKAKOR IGEEEEN! <3<3<3
Dom har så att det är pannkakor varje torsdag, fast bara de månader som har ett R i sig :) Så alltså under sommaren, ( juni, juili & augusti ) får vi helt enkelt klara oss utan pannkakorna, så det är extra roligt nu då det är andra dagen torsdagen :) Sist slängde jag & Mickan i oss dom så vi var totalt spyfärdiga. så imorgon ska vi äta långsamt, och jag hoppar nog soppan denna gången! :)

Ska beställa någon mat istället.. blir antingen hamburgaretallrik eller sallad :) Vad ska man väääälja?? :)

PUSSSSSS ♥

Tuesday morning

Godmorgon! ♥

Hade en jätte trevlig kväll igår ändå tillslut. Det började med att vi åkte och åt kebab med ris, även om jag lovat Mikaela att jag ska vara nyttig med henne :) Dock har jag knappt ätit riktigt sen i Lördags så det känder helt Ok. Jag åt som en häst för övrig ;P

Sedan visste vi inte vad vi skulle göra så tillslut åkte vi hem och spelade Guitar Hero! Kollade snabbis på Idol och MISSADE ANDRA AVENYN! FATTAR NI ELLER? :'(  



Allting är så himla mycket bättre idag! Det är så lite som krävs, och jag tror inte att varken han eller någon annan förstår riktigt hur bra han får mig att må. Hans fina ord och hans sett att vara är helt otroligt och det är knappt att man kan tro det själv! Han är som en dröm som blivit verklighet! ♥ Det är bara dom jävla gångerna som han beter sig som en idiot som man bara har lust att strypa honom! Han tycker själv inte att han gör något fel och han förstår inte att han sårar andra människor när han beter sig sådär. Vad ska man göra liksom ? Hur länge kan man stå ut!? Jag vet att han inte menar något illa. Jag kan nästan själv tänka mig in i hur han tänker, but still!? Han har iaf sagt att han ska tänka på det i fortsättningen så att det inte blir såhär.. ( eller jag sa det och tvingade han att hålla med ;P hahaha Nej men han höll med <3)

Så vi får väl se.. men han fick en stjärna i kanten imorse iaf! Tänker inte säga vad det är för då tycker ni bara att jag är löjlig :P haha men som sagt, det är så lite som krävs och såna små gester gör att hela jag smälter! ;)♥

 

Tingaaaliiiiiiiiing !


Bye Bye

Hörs imorgon gott folk!
Ska åka hem nu, och eftersom att jag & carro har delad vårdnad av datorn så är det hennes vecka :)

Live Love Laugh


Nu har det gått för långt!

Ni vet den där skvallerbloggen, falsksanning.blogg.se
Nu har dom gått för långt. Visst, skvaller är as roligt, verkligen. men nu har dom tydligen fått en bild av någon som dom säger själv har tagit bilden och det kommer nog komma fler... Bilden är på desirees bröst. Det är fan barnpornografi, för tjejen är 15 år. Hur tänkte dom nu ? Okej att hon är som hon är så har dom ingen rätt att lägga ut en sådan bild. På internet!!!

Vem vet vad det är för fler bilder som kommer att komma ut... stackars lilla dessie. gillar henne inte och bryr mig om henne så, men ändå hon är fan som sagt 15år. Det är inte okej.

Tycker dom gick över gränsen där.

I got tired of waiting,
Wondering if you were ever comin' around.
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town,

And I said,
"Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in thy head? I don't know what to think-


Im a keeper ;)

Jag hatar den känslan när man vet att man kommer att bli besviken... om aldeles en liten stund. Man har det liksom på känn och ändå blir man lika besviken när det väl händer, det spelar ingen roll hur förberedd man är på att det kommer att hända!

Tror nog att det har med att göra att man ändå nånstans där inne hoppas och bara beeeer att det inte händer. För hoppet är något som alltid lever inom mig, jag tror alltid att allting löser sig.


Hoping for the best But expecting the worst


Jag hatar mig själv för att jag låter det ske..



dubbeldippa :)

Jag & mina kompisar brukar alltid skoja om att dubbeldippa! Detta efter att vi såg ett avsnitt av Seinfelt när George är hemma hos sin tjejs familj och såklart dubbeldippar och den här tjejens bror blir as arg och... aa massa iaf :P

(Dubbeldippa= När man äter typ chips eller morötter och har dipp till, man först doppar en gång, äter halva och sen doppas IGEN ;P )


För ett tagsedan var jag på en fest med massa folk och jag känder typ 3 st där. Det stog massor med olika chips och dippar, och för er som inte vet så är chirre m. dipp min absoluta favorit, tillochmed bättre än pannkakor, iaf och jag ville verkligen dubbeldippa men jag vågade inte!! :( Men efter ett tag blev alla fulla och jag dubbeldippade som aldrig förr, tror tillochmed att jag trippeldippa ett par gånger ;P


Nu iaf ringde Camilla nyss och berättade att hon kollat på Ellen Degenerous show, då hon pratade just om det att dubbeldippa. Hon hade lite tips på hur man kan göra.


1. krossa alla chipsen i påsen så att det bara är såna där små flisor, då kan man inte dubbeldippa ;P


2. Lägg upp en liten klick dipp så att alla har varsin portion


problem is solved :P hahahahahaha älskar ordet dubbeldippa, det ligger så gott på tungan... d u b b e l d i p p a


Zzzz

Har precis ätit lunch nu. Men var inte sugen på mat överhuvud taget även om jag var skit hungrig. Åt ändå.
Åt potatismos med falukorv, stuvad kål och ketchup. I Vanliga fall hade jag slängt i mig maten och tyckte det var wonderful men idag, inte så mycket.

Ska bli roligt och se senare om det blir som planerat, har inga större förväntningar så snälla hörrudu, överaska mig! ♥



Jag och Mikaela satt och pratade om drömmer och dess betydelse. Man drömmer så sjuka saker ibland som är så verkliga att när man vaknar så är man arg/glad/ledsen vad det nu är drömmer handlar om. Vi önskar att varje gång man drömde något sånt där konstigt, att det låg en lapp under kudden efteråt som sa varför man drömt som man gjorde.

Exempel hon drömde att hennes pojkvän var otrogen, med hennes kompis. Vad betyder det liksom? jag förslog att det inte behöver ha med honom att göra, utan att det kan vara så att hon har gjort något mot någon som hon har dåligt samvete för, eller att någon annan har gjort något mot henne? Det är svårt det där faktiskt..

Jag har hört att om man drömmer att någon dör, så betyder det att man lämnar något eller någon bakom sig. Och det stämmer nog ganska bra. När det tog slut mellan mig och mitt ex så drömde jag ofta att någon dog.. så det stämmer nog ganska bra. En hemsk drömm men vet man varför man drömmer så, så är det ändå okej! när man vaknar då alltså.

Jag har ju min drömfångare så jag drömmer inte så ofta, i den fastnar ju bara mardrömmar, så hade jag inte haft den så hade jag kanske drömt mardrömmar varje natt... ? Jag lovar att en drömfångare fungerar, för en gång drömde jag mardröm, blev arg när jag vaknade för att den inte hade funkat, men då hade den ramlat ner och låg under sängen! så JA den fungerar!! ;) Skaffa en sån om du inte redan har en...



Dreams to survive
Dreams make a wish come true
Keep your dreams alive
Dream... dream on
Your dream will come alive



OBS




Får du ett mail där ämnet är "Hello :D" av någon du känner: RADERA!


veckorevyn bloggawards

Nu är det dags för Veckorevyn bloggawards igen !

Är as arg för att inte
Egoina är nominerad. Hennes blogg är den bästa och roligaste och framförallt ärligast av dom alla! Jag har iaf varit inne och röstat nu! Vet inte varför iofs men hade jag varit en av dom hade jag velat att jag skulle rösta på mig.. hmm flummigt men hoppas ni fattar vad jag menar ;P

Röstar gör du hääääär ----> Veckorevyn bloggawards





singalong to that fucking love song

090915

Godmorgon! Det är faktiskt en god morgon, förutom att jag är så sjukt trött att jag knappt kan hålla uppe ögonen så känns allting så mycket bättre. Blev inte ens arg när jag missade morgon mötet, det var ju inte meningen. Mådde apa imorse och tänkte sjukanmäla mig, men efter 20 min till i sängen satte jag mig upp och tänkte, vafan! Ryck upp dig nu mickan. slängde på mig lite kläder och så sprang jag till spårvagnen och var på jobbet klockan åtta, sharp. (morgonmötet började 20i8...)

Har redan druckit 3koppar kaffe för att piggna till och känner redan att skakningarna börjar komma, ni vet när man inte har ätit och bara druckit kaffe och kedjerökt, då blir man sådär skakig och man vet inte riktigt vad man ska ta vägen.. Så känner jag nu. så bara lääängtar till lunchen för min mage skriker efter mat!

Jag var så arg igår som ni vet, och Du gjorde det inte bättre iaf ska du veta! Jag trodde jag skulle spricka av irritation så jag slöt ögonen och somnade.. jag skrattade inte ens åt 2 och en halv män som jag i vanliga fall brukar sitta och asgarva åt.. Men efter ditt fina sms imorse så är det iaf en början på att du ska göra mig glad igen.. men det är en lång väg kvar!




Dagen
horoskop!



Lejonet 23/7-23/8

Månen ger dig en sensuell, romantisk, charmfull tisdag.
Du har turen på din sida i stort sett hela tiden.







Ber om ursäkt redan innan...

Lika bra att säga förlåt redan nu, till den som råkar ut för det och till dig som behöver läsa om det..

Jag är alltid glad och tycker allting är fantastiskt! Njuter av livet och skrattar åt saker som jag gör fel. Inte heller brukar jag säga ifrån..Men idag är jag arg på allt och alla. är på så dåligt humör att jag bara vill hem och sova så att jag vaknar upp imorgon och är lika positiv och kan gå upp klockan halv 7 på morgonen med ett leende!

Här en del saker som jag inte ens skulle bry mig om i vanliga fall, men just idag så blir jag förbannad!


Kissie!! ååh, hej jag har fått present kort på 1000 kr. jag har så mycket pengar att jag lottar ut hälften. vadå hälften? har hon så mycket pengar så kan hon väl lotta ut hela. Det skulle Kenza gjort iaf!! Så måste man bli medlem. Så har hon länkat. och fattar inte människor att varje gång man trycker på den länken och blir medlem så får hon poäng! töntiga kissie.

Dom har skrivit på
falsksanning.blogg.se citeeeerar: "I natt är det VMA och Blondinbella kommer vara där och intervjua en massa kändisar. Bland annat, Janet Jackson. Beyonce osv. Vet ni nån som är avundsjuk? Kenza är nog det, fast inte bara. Som de flesta av er redan vet var det Kenza som skulle åka ner till new york men blev sjuk. Så nu åker Bella ner istället!Väldigt många blev chockade över Kenzas reaktion, som hon inte kunnat dölja för oss läsare. Hon är väldigt tjurig över att Bella tog över det märks. Visst, man förstår henne lite! Fast samtidigt är det kul för Bella att få uppleva nåt sånt. Kenza har gjort en massa sånt förut."
Kenza blev sjuk. Hon kunde inte åka. Men hon fick jobbet från början. Inte BB. Det enda hon är sur över, det är för att, som hon också själv skrivit i sin blogg, att varken BB, media eller MTV ens har nämnt att det var hon som egentligen skulle åka. Den personen som inte skulle bli sur för det ska jag personligen rycka lite liv i och predika om självsäkerhet och lära personen stå upp för sig själv och inte bli trampad på. Kenza jobbar stenhårt och förtjänar dom allra bästa jobben! kenzas.se

jag ville komma ifrån. sova i massagesäng, dusha med ångbastu och massage i en timma. tvätta lite på skoj bara för att jag kan. dricka kaffe på balkongen med öppen spis. Jag ville tillochmed kolla i kylskåpet för att bara njuta att det finns as mycket mat och jag kan äta precis vad jag vill. Men efterätt och alt!! Kanske låna lite kläder? Men nej. nej nej nej. :'(

Jag ville prata med en viss person,DU VET VEM DU ÄR, säga en viktig sak och...här tog det slut på ord för jag vet faktiskt inte. blir bara så arg!!

Jag vill ringa carro men hon har ingen telefon. Nu blir jag också arg. för vem lånar en telefon lite snabbt och sen glömmer att lämna tillbaka den, åker iväg och kommer inte tillbaka när man upptäcker att man råkar få med sig den ? så bor man as långt bort och måste bestämma tid i stan. staaaan! vem orkar åka till stan? jag slipper iaf. ;) haha Men det är inte det jag blir arg på. jag blir arg över att jag inte kan ringa henne...


Jag blir arg över att jag var så stressad imorse att jag tog på mig ett par leggings som är korta. och jag har inte rakat benen. eller jag har men det är lite stubb. vad tänkte jag på?


Jag är pank. har gjort slut på alla mina pengar nu över helgen.  


Det var skitäcklig mat idag på jobbet men jag kunde inte välja något annat för jag är pank. Kunde betala imon sa dom, men jag är pank imon också.

Och mest av allt blir jag arg över att jag över huvudtaget blir arg för såna här grejjer! En vanlig dag hade jag vart med och tävlat för ett jävla presentkort, såklart! Jag hade levt lyx en annan dag! Jag hade gett personen och ett leende, sagt ta inte illa upp, menar inget illa, men..... sen hade allt varit bra! Jag har ringt carros mammas telefon för dom är arbetskamrater men just nu är det inte samma sak! Jag hade aldrig tagit på mig dom är leggingsen från början. jag hade inte haft pengar, men jag hade ätit maten som fanns och säkert gillat det. annars hade jag betalat imon. för jag har en tia hemma i min sparbössa, och det behövdes 9kr. 9kr!!!

Skönt att skriva av sig lite och hoppas för din, våran, min, eran, allas skull att detta inte upprepar sig!

nej ingen puss hejdå


Audrina

Nu kanske jag är lite efter med jag har verkligen missat detta!!



Jag tycker att det var jätte-fint men jag gillar att hon hade så mörkt hår, alla andra är ju blonda så hon var liksom speciell med sitt mörka hår!

Vad tycker du?


.

Oh when you feel your heart's guarded
And you see the brakes started
And when the clouds have all departed
You'll be right here with me

When your life is going too fast,
off the train tracks
I can slow it down, oh
Just when you think you're about to turn back
'Stead you might crash
I'll be your ground, oh

oh when you feel your heart's guarded
and you see the brakes started
and when the clouds have all departed
you'll be right here with me
and when your tears are dry from crying
and when the worlds have turned silent
so when the clouds have all departed
you'll be right here with me.

i'll be right here with you
you'll be right here with me

when you're trapped and there's just no key
and you can't breathe
i'll breathe for you, oh
the fire has=s got you down on both knees
and the walls are closing in but i will
break it through
and when you feel alone
im a be at home
whenevers comes and go
you know i got you


Hann med lite shopping också :P

Hallååååå ! =D

Sitter hemma nu i soffan och äter fil med flingor och lingonsylt såklart:) Tryckte även i mig 2 mackor med ost ;P
Det blir min middag för idag! Hinner inte med något annat.


Hann med lite shopping på vägen hem också och nu ska jag åka hem till carro! :)
Ska göra mig ordning där helt och hållet, ska bara välja vad jag ska ha på mig ikväll först, blir det det nyinlöpta eller något gammalt från garderoben?

Säger senare! =)

Puss och kram ♥

fredagsfika!

Har nyss haft fredags fika här på jobbet, det var en arbetskamrat som hade bakat en riktigt maffig chokladkaka :) Asså det var det godaste jag ätit på mycket länge, så var den egengjord vaniljkräm till! =) Den var ritkgit maffig så man kunde inte äta så stor bit, även fast man såå gärna ville ;P

Så nu kan jag nog skippa middagen ida! Min banting har skitit sig rejält! Jag får nog börja när jag känner att jag är redo.. för ju mer jag absolut inte får äta sånt där, ju mer äter jag! såklart..

Carro ringde mig nyss och hon har ännu ett problem men dom där j*vla alfakassan! Jag har hållt på och bollat fram och tillbaka med dom sen oktober 2008! Fick nu godkänt i veckan men ändå inte den högsta som jag egentligen ska ha, men det får fan vara nog nu! 280:- om dagen då jag inte jobbar! Det får duga.. Tänker inte kämpa mig mer, är bara så sjukt besviken på dom och hade jag vetat vart dom j*vlarna satt hade jag åkt dit och rånat dom och sedan delat ut pengar till alla som väntar! Kanske ska söka jobb där och styra upp det hela, åtminstonde tills allt är i sin ordning, för nu verkar det bara vara kaos!!! k a o s !


Idag blir det iaf buss hem med Mikaela, ska nog gå förbi cubus på hemvägen och se om det finns något nice att ha på sig ikväll. Sedan blir det stress hem och sedan raka vägen hem till carro! Blir det lika fint väder imorgon ska jag åka hem till mamma, som åker till grekland imorgon i 2 veckor, sola på hennes balkong och njuta av alla faciliteter som hon har hemma! rena lyxen att vara där :P

Och i nästa vecka ska jag och carro bo där i 2 nätter, 3dagar! Vi ska duscha i den fräcka duschen, kolla på tv på den stora tv:n. Ligga i massagesängar och kolla på film på en ännu större TV, dricka vin på balkongen samtidigt som vi har eldat i spisen både på balkongen och i vardagsrummet! Och självklart ska vi passa på att tvätta i tvättmaskinen, passa på så vi slipper jävla tvättstuga som suger as! Upp & ner för hundra trappor! släpandes på ikea-bags med kläder. Nej tack!! Jag hoppas att mamma inte tar med sig alla sina fina kläder, kanske man kan låna lite.... ;) (A)

Kommer tillbaka sedan när jag har kommit hem!
Nu är det läsning av Jennifer Åkerlunds blogg på aftonbladet,
LA Life, Som gäller! Den är grymmt kul att läsa! Hon lever drömlivet som alla önskar att man hade, som dom där i The Hills! Fan asså, kanske man ska flytta till LA ?


Hade varit snällt!

Okej, jag har inte många läsare, men det är väl iaf i genomsnitt 10st unika om dagen.. varav en av dom är jag själv, haha. Men ändå, hade varit roligt om någon iaf kunde kommentera något nångång. Skriva något roligt, bolla fram och tillbaka om något intressant, har du en egen blogg kanske det finns något du har skrivit som vi kan bolla fram och tillbaka om?? Visste låter det enkelt ?

;) ♥

Live
Love
Laugh

Mary kay

Fredag idag göbbs! :)

Jobbar och står i, fick veta att jag får en vecka till! Sjukt nice!!=) Det kan bli mer...
Iochmed jävla krisen så får dom inte anställa folk så dom plockar in mig då det är sjukfrånvaro osv, men dom får inte skriva kontrakt längre än vad personen som jag ersätter är sjukskriven.. därför har jag nu tagit reda på vart hon bor!! :@ hahaha

Ikväll blir det mary kay party hemma hos carro med carro camilla och natta =) Sedan bär det av på upptåg.. (vi får se vart alkoholen bär oss... :P carros nya ordspåk!)

Har iaf nyss ätit lunch på mc donalds med mikaela och sedan bara suttit och tjötat massa skit så att tiden raaann iväg! Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll.. kanske det blir något nytt ?! :P Ne, spara pengar var det ja!

Ska ringa lilla-al-madji och kolla vad han har för sig och om det blir middag efter jobbet innan jag ska iväg! Ska ju vara hos Carro klockan 19:00 och inte en minut senare!! Slutar vid 5 och är hemma strax därefter så kommer vara lite stressad. Som tur är har jag redan dushat håret, och ska inte sminka mig hemma utan det ska vi ju göra där.. Så ska helt enkelt bara hem och fräsha till mig lite och byta kläder, packa goodiebagen (alkoholen :P ) och sedan är jag klaaaar!!

Hoppas att det blir en perfekt Fredag för jag har ju längtat efter denna dagen hela veckan ;P hoho

 

See yaaa  i dont wanna be ya ♥



bilder tagna från
www.marykay.se


"jag har käkat pannkakor"

Gomiddag kära folk!

Idag blir det pannkakor till lunch!
Som jag har längtat...
helt sick! :P

Bara 50 minuter kvar nu! Nedräkningen har börjat!


Nästan lite tårögd... bara lite..;)

Nu är det snart dags!!
Våran aldeles egna Challe ska ha sin lilla bebis! :) Det är fortfarande spekulationer om det blir en tjej eller kille men jag har lite på känn att det blir en tjej! Vilket som är ändå bäst!! =)

Iaf, först på schemat står iaf babyshower´n ♥

"Agenda:
Välkomstdrink (alkoholfria då vi befinner oss med en blivande mor) vid alkoholbegär medtag själv :)
Alkoholfritt it is :)
Lättare förtäring kommer serveras Gött!
Hemlig gäst Spännande, undrar verkligen vem!!
Presentöppning Wohoo! ;)
Lekar Precis det jag gillar ;P
Barnsång och dans med en twist av magklappning. Ja, det gillar jag också. laalaalaaaaa *övar*

Medtag gärna en liten gåva, härliga barnminnen och dina bästa baby tips för att göra vår Challe till den bästa mamman. "


Kommer bli Wooonderfuuuul ;)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥








Hmm...



Lejonet 23/7-23/8

Fokusera på ditt kärleksliv. Du orkar inte med hur mycket som helst just nu, och du har två passionerade höstveckor framför dig bara du ger kärleken tillräckligt med tid och utrymme. En vän eller släkting kan bli besviken, men allvarligt talat: det är med största sannolikhet värt det.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3


asså nej

Godmorgon

Jag får helt enkelt börja imorgon! blev mc donlads igår med pappsen och idag börjar ju andra avenyn! =)=)
Då måste det vi fira premiären med chips & dipp. Sen blir det fan me hårdhandskarna!!! =)

Pappa och jag satte upp massa tavlor igår och möblerade om i vardagsrummet, eller vi flyttade allting mot väggen och satte fåtöljen på andra sidan! Det blev ganska bra, känns som att det är lite större iochmed att det blev lite mer utrymme =) Får se hur de känns efter ett par dagar :P

Sedan åkte jag & Mehdi hem till rebecka i Lindome och spelade lite wii och sen bar det hemåt och soooov !



btw Lördag :) Då ska vi ha "kusinträff" hemma hos min syster i hennes nya lägenhet som är riktigt mysig faktiskt.. .. vi skoja lite om det faktiskt, att har vi blivit så gamla nu att vi måste ordna kursinträffar för att vi ska ses ! (?)
Kommer nog bli mycket trevligt.. Lite tilltugg och vin står på listan!

Nu blir det kaffe ! ;)
tjolahooooopppppp ♥


Fullspäckad Måndag :)

slutar jobbbet om 15 min typ, och ska du raka vägen hem med Pappa och sätta upp tavlor och fixa mina gardinstänger som är lite hej kom och hjäl oss! ;P

Sedan ska jag åka till stan för att möta min mormor som kommer med tåget och hjälpa henne med sina väskor, antingen bara på bussen eller hela vägen hem!

Och efter detta blir det nog att agera wingman, men kan tyvärr inte säger mer än så... ;) Vill ju inte hänga ut någon om man säger så! :) Men iaf, ska jobba intenssssse sista kvarten och sedan blir det hemåt och då börjar min diet sättas på gång! Ska klara det denna gången, iaf längre än 2 timmar ;P

Har annars hittat en diet som man kan gå på i en vecka, då man ska gå ner typ 4,5 - 7,7 kg.

Då är der frukt och grönsaker som gäller, men även en soppa som man får äta hur mycket man vill av.. i den är det typ tomatsås, vatten, morötter, nudlar & lök. Egentligen också selleri men den skippar jag för det är inte min grejj allllllls... hoppas inte det förstör bara men de tror jag inte. (man får dricka kaffe, yes yes yes )

Det ska jag nog klara iaf, både billigt och BRA! :)

See ya i dont wanna be ya :P

BTW Im sorry!!

Asså jag klarader inte mer än typ 2 timmar.
Åt en kebab med ris vid 9 tiden! Var skit hungrig verkligen!

Plus att jag hittar inte min sån som man blandar pulverdrycken i, så att jag börjar helt enkelt ikväll istället.
(sa ju att jag skulle vara ärlig :P ) Men NU är det på allvar.

Ska köpa en sån dryckgrejjsimojjs idag. Bor ju på apoteket höll jag på att skriva. Men jag menar såklart bredvid. Och jag menar verkligen bredvid. Dörren bredvid. 1 knapp Meter ifrån. :)

Det kallar jag när till hands! :)

Tjolahoppppp ♥

Rocky!!


Godmorgon!

Inleder med humor, tagen från
http://channels.msn.se/serier/





Tycker den är klockren! ;)


:)

Hallå !

Endast 3 minuter kvar!!!

*trumvirvel*


Hurtig-Söndag!

Hallå så ! :)

Hade det jätte bra igår :) Kollade på stockholm boogie istället för 17 again och satt och pratade till klockan nästan var 2! =) Tiden bara sprang iväg..

Har varit uppe med tuppen idag och tvättat heeela dagen.. lägger in för mkt i tumlaren så kläderna blir fan inte torra :S Och massa i torkrummet också men de tar ju ååååår innan de blir klart.. tur att den personen som skulle tvättat efter mig inte kom, så kan ha kläderna kvar längre.. men innan 17 måste de va ute!

Nemas problemas

Nu ska jag ta mig något att äta för snart är klockan 18.00 och då är det ju slutätit (!) Hur ska detta gå? Jag som verkligen ääääälskar mat! =)

ja, mat var det ja! :)
Tjing sålänge ♥

Myskväll :)

Gokväll ! :)

Kom precis hem till Malin efter mycket velande på ica, men det blev tillslut chips & dipp :) Muumms ;P *slurp* hahahaha

Ska kolla på 17 again och bara vara allmänt slappa. Känns bra att inte dricka idag. Dels för att jag ska ju börja banta imon och för att jag ska upp och tvätta klockan 11! :)

Hade en riktigt rolig utekväll igår och är fortfarande bakfull... sov bort huvudverken förut iaf.. så mår ändå helt okej! =) Kom hem typ as sent som inte alls var tanken, men fick dock vänta på vagnen i 50 minuter!!! med min jävla skoskav också vandrade jag ensam fram & tillbaka från Nordstan till Brunnsparken typ 5-6 gånger! Tänkte att tiden skulle gå snabbare då! haha..

men nu ska vi sätta på filmen och bara mysa galet!

Trevlig Lördag allesammans! ♥
Puss & kram

i'm so sorry for what i've become...

Hello sweethearts :) ♥

Har nyss kommit ut från duschen och ska göra mig ordning.. aldeles strax! Ska bara slappa lite framför datorn, sen ska jag sätta på bra partymusik och ta fram the party-in-me-me :)

Ska hem till Lovisa och förfesta med henne och Malin och sedan blir det utgång!
Nice med en girls girls girls kväll då vi ska dansa dansa dansa tills det stänger och dom tänder lamporna! :) haha
(Det har hänt X antal gånger som man inte vill prata om, haha)

Jag som hade tänkt ta det ganska lugnt i helgen men, nä! Imon får det blir slappis-lördag istl. Ska ju tvätta klockan 11 på söndag och det är behövligt. Har bara svarta kläder nu, asså BARA! :) Så ikväll blir det svart! Men de e nice ändå...

Ajja, ska ta mig i kragen och göra något vettigt..

Puss & kram
ses på stan'


HAR BESTÄMT MIG!! :)

Har verkligen bestämt mig nu!
Från och med Söndag! Söndag klockan 18:00 Ska jag banta!
Vet inte hur länge, utan tills jag har nått mitt mål! Alltså ska gå ner 6 kg.

Tro inte att jag kommer bli trådsmal eller något för det är låångt ifrån, men kommer iaf gå ner från mina 60 kg (59,7 för att vara exakt ;P ) till 54 kg. Så har jag alltså 1 kg. jag kan gå upp ibland när jag vill unna mig något, så att jag då alltså kan hålla den vikten när jag sedan börjar äta normalt igen! :)

Ska alltså ta tag i min herbalife-pulver-burk som står så fint i köket är typ orörd.
Kommer skriva här hur det går osv och vara helt ärlig om jag skulle fuska! NEJ. SKA INTE FUSKA!

okej, börjar på söndag!

Wish me luuuuck ;)

<3pusspusspusspuss<3


Long time No see ;))

Godmorgon =)

Tillbaka på jobbet nu i 3dagar! :) Visst är det underbart ?

Mycket att göra, men får passa på att lämna några rader när jag har en dator :)

puss o kram hela dan :D