Godmooorning neverlaand

Fick en vecka till :) Så jäkla nice<3 Pengarna rullar in som dom ska.. ;P


Var ju på IKEA igår som sagt med pappa, satte upp rullgardinen och det blev aas bra :) Äntligen lite mörker. Fick även mattan som vi innan hade hos pappa när jag bodde där, men nu är den hemma hos mig. Den är vit och lite lurvig typ. Den fäller damm som tusan men det är de värt. Bara att sätta på mehdi ett förkläde och en dammsugare så ordnar han det, eller hur babe ? <3


Efter IKEA åkte jag, mehdi, farar, sofia, faras kusin med hans tjej och syster till casinot. Jag mehdi spelade upp våra sista pengar medans faras och sofia vann hur mkt som helst ;( grattis till dom iaf! Fast faras fyllde år så det var därför han vann. DET VAR DÄRFÖR. BARA DÄRFÖR! :)


Efter det åkte vi till Subway och käkade. Det var ritkigt gott och som vanligt hade jag redan slängt i mig min innan de andra knappt fått sin ;) Efter det envisades dom med att vi skulle åka till creperiet, jag ville verkligen hem flör det var kallt och jag var kissinödig. Men sen fick jag reda på att det fanns med choklad. Nutella<3 Så jag gick med på att åka dit, ofc! Men det var stängt! :) skönt, så hemgång blev det och både jag och mehdi somnade på soffan efter typ 5 min. Vaknade där inatt nångång och vi gick som 2 zombies till sängen haha!


Ikväll iaf ska det bli lugnt tänkte jag. Ska ringa en vän eller 2 och se om dom vill fika med mig. är jätte sugen på att fika. Sitta på uteservering med kaffe, filt och varma kläder! ( och en kladdig kaka som kallas kladdkaka ;P)


Nu ska jag iaf kolla på Mickan som har klippt sig. hon har tydligen klippt av sitt långa hår, axellångt och klippt upp det lite.. tror nog det blev jätte fint! ;)

 

SHULULULUUUU GUZZARNAAA (H)

 

 


Kommentarer
Postat av: Heidi

HAHA! va, det kommer inte jag ihåg :O


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback