Friday night lights

Hallå :)

Gårdagen var riktigt trevlig.
Jag Mehdi, Abbe & Sarah var och bowlade,spelade biljard osv.
Var jätte roligt faktiskt.

Under kvällen dog min kamera men ett par bilder fick jag iaf :)
Mer bilder får sarah skicka eftersom att mina bilder bara består av tidsfördriv när vi fick vänta hundra år på både taxi till bowlingen och sedan när vi skulle där ifrån..

Men idag har jag faktiskt varit uppe tidigt, har handlat och håller nu på att baka bröd.. JA, BAKA BRÖD! har faktiskt aldrig gjort det innan och fick helt plötsligt igår för mig att göra det. Så jag fick recept och lite tips och trix av jobbet. så får se hur det ¨går.. just nu jäser det! :)

Bilder från igår.



haha jag trodde att det var fler bilder, men alla var typ likadana..
får vänta på resten av korten istället, där man ser att vi verkligen bowlade :P

Så det kan gå..

Hellooo :D

åååh vet ni vad!
Idag efter jobbet ska jag köpa nya fiskar!
Jag hade ju 2 st ett tag tills dom blev 3 men inte lång tid efter det dog en av dom :( RIP

Jag gav då bort dom resterande 2 och den ena är iaf lycklig! :) ♥

Men nu känner jag att jag är redo att skaffa nya. 2st vill jag ha, jag vet precis vad den ena ska heta, den andra också dock men tror nog att jag ska låta Mehdi få bestämma.
Det är mycket han får säga till om så att det kan han faktiskt vara värd ♥

Jag längtar iaf sååå mycket efter att få åka och köpa dom, jag har ju akvarium och pump osv kvar hemma så det är bara sand som behövs köpas till, och en växt då. (typiskt man skulle glömma fiskarna änna hahhaha )
död humor.

Bjuder på en dagens bild som fick mig att skratta högt iaf ! HAHAHAHAHAHA
Så kan det gå om man har bråttom ;)


Mascara Vibrate

Detta inlägget har jag kopierat helt från denna tjejen.
Jag ska åka och köpa denna idag men har inte bestämt mig vilken det blir än. Jag har ju 20% så lite billigare blir det ! :)

Men läs
hennes recensioner och stick o köp haha.. dom verkar as coola! ;P

 "

vibrerande

Att IsaDora ger sig in i leken och släpper en vibrerande mascara har vi sett rapporteras som på en given signal på ett flertal bloggar i dagarna, jag läste om släppet i en krönika i början på december men sen har det varit tyst om det tills ett pressprov dök upp i brevlådan i veckan - så jag har verkligen hunnit med att bli rejält nyfiken på hur IsaDoras variant skulle te sig.


När jag började planera mitt inlägg om VibraLash så insåg jag att jag inte hade hunnit med att recensera Maybellines Pulse Perfection som släpptes tidigare i år, och som vad jag vet var den första vibrerande mascaran att släppas i ett lägre prissegment. Då är det ju som bäddat för duell!

 vibrerande2

Jag har en prisuppgift på 175 kr för Maybelline Pulse Perfection, det är möjligt att den inte är aktuell då det är ett tag sedan mascaran släpptes.

Maybelline Pulse Perfection Define-A-Lash har en knapp som hålls intryckt för att mascaran ska vibrera, vibrationerna stänger du av genom att sluta trycka helt enkelt. Jag upplever det som lite jobbigt att behöva hålla knappen intryckt medan jag applicerar, men samtidigt så tycker jag inte att vibrationerna tillför något alls utan jag får precis samma resultat om jag applicerar utan.


Att vibrationerna inte ger mig något annat än kill i fransötterna gör naturligtvis det här till något av en “onödig pryl”, men som mascara betraktat är Pulse Perfection riktigt bra. Det är lätt att bygga grym längd, svärtan är super och hållbarheten över förväntan. Formulan är lite tung och det märks ganska väl på mina spikraka fransar, har man mer böj så kanske tyngden snarare bygger på “maffighetskänslan”.


IsaDoras
VibraLash Mascara (195kr) har vibrationer i tre steg, väntar man lite med släppet så hinner man komma på smarta grejer som ens föregångare har missat. Här behöver man inte hålla inne någon knapp, är vibrationerna på så är de på. Ett litet minus för att man får klicka sig igenom alla lägen innan mascaran stängs av. Även VibraLash killar i fransrötterna men här ser jag nyttan av vibrationerna, det är stor skillnad mellan att applicera mascaran med dem på eller av. Vibrationerna gör att fransarna omsluts med tunna jämna lager av mascaran, fransarna blir maffiga men är fortfarande mjuka och följsamma.


VibraLash håller sig bra på plats under dagen, men när det är dags att tvätta av sig så kan jag se lite smul under ögat.


Maybelline
Pulse Perfection har med sin formula befäst Define-A-Lash som en riktigt grym mascara medan IsaDora med VibraLash har visat vad vitsen med en vibrerande mascara


"


HALLÅ

CARRO KAN DU RINGA MIG, SKICKA MESS, SKRIVA DITT NR I KOMMENTAR ELLER NÅT!!

puss




Edit:
haha du har tydligen ditt vanliga nr.. har inte testat. hihi
Vi hörs senare då! puss


Onsdag 24e februari 2010

hello !

Idag ska jag bara hem och slappa.
Ska inte göra något nyttigt alls.
bara vara hemma och spela tv-spel, kolla på tv och myyyysa ♥

 

 

PUSS OCH KRAM


Converse

För oss som inte har så mycket pengar över varje månad eller som lägger pengar på annat skit istället för det som man verkligen verkligen vill och behöver ha ! får spara. 


Så nu ska jag spara pengar så jag kan köpa mig ett par ljusrosa converse :D


 

Eller ett par av dessa.. antagligen dom svarta! Det var ju ett par såna här liknande (billigare) jag köpte som inte passade men dessa är nog snyggare och lite mer hållbara.. eller så sparar jag dubbelt sålänge så kan jag köpa båda? eller så fjäskar jag för min kära pojkvän att han kan sponsra mig hihihi :D ♥

 

Jämför dom ovan med dessa nedan.. dom nedan är från H&M. Hade ett par såna svarta men sålde dom till carro :) hihihi



Perfekta skorna för vår/sommar/höst
Jag har ett par låga vita converse men jag gillar dom inte så mkt.
Dom är lite förstora och känns klumpiga plus att dom är inte så vita längre :( haha





PUSS PUSS PUSS


23e februari 2010

Hallå ! :)

Vilken mysdag det var igår! Riktigt mös i min ensamhet!
Spelade TV-spel, lyssnade på hög musik, bara va och gjorde absolut ingen nytta över huvudtaget! ;)

Låten som spelas mest just nu är en favorit i repris Paramore - Misery buissness Helt underbar ♥
Speciellt den aukustiska versionen som dock inte finns på spotify :(

Senare kom mehdi och hans bror hem och lagade mat!
Det blev Fläskkotlett, ris och grönpepparsås! var helt himmelskt gott och fick även en portion att ha med mig till jobbet, men det får bli imorgon för idag ska jag äta fläskkotlett med pommes frites och aioli.. konstigt blanding, i know, men det är vad som bjuds på retaurangen här på jobbet och jag har väntat nu ett tag efter att få smaka och se vad det är! hehe

Började kolla på den filmen Australia igår, har haft den hemma ett tag men har liksom inte kollat på den ännu men änsålänge är den helt okej. lite hemsk... Somnade rätt fort igår så hann inte se mer än första halvtimmen typ.. så ska fortsätta kolla på den ikväll :) Längtar typ.

hejdå hejdå hejdå   

 


Vara kompis med ett ex ?

Stora frågan år 2010 :)
haha Nej.. men allvarigt talat nu.
Att vara kompis med ett ex? funkar det?

Om en har känslor kvar och en inte går det ju def inte.
Men samtidigt tror jag inte att det skulle gå ändå, asså om ingen har känslorna kvar och man gjort slut tillsammans. Man känner fortfarande varann utan och innan och antagligen har man gått igenom så otroligt mycket tillsammans och det kan göra det väldigt svårt. Lätt kan man tror innan, eftersom allt detta, men i det stora hela så tror jag inte att det funkar.

När jag ock min nuvarande pojkvän gjorde slut hade jag tänkt att vi skulle vara vänner och umgås ändå fast som kompisar. Jag såg det liksom framför mig men jag visste ändå innerst inne att det aldrig skulle gå. Främst för att jag fortfarande hade kvar alla känslorna! men ändå. i teorin är det perfekt i men i praktiken är det pest.


Men det är klart att skulle man nu mot förmodan vara vänner så måste man såklart hålla "kärleks/privat-livet" utanför om det är möjligt, för även om man bara är vänner och känslorna borta så är det klart att man helst inte vill veta vad sitt ex som man delat sitt liv med sysslar med liksom.

Skillnad är såklart om man har barn tillsammans eller annat som gör att man har ett band föralltid, absolut inte det jag menar. :) Då är man liksom tvungen, men då kan man ju iaf hålla andra tjejer/killar för sig själv i början, så länge det inte är superseriöst.


Tack för mig ♥

Tjingeling


Telefonlös

God morgon!
Är telefonlös så om ni ringer får ni prata med min personloga assistent för dagen, (carro) hehe

igår var en mysig dag!
Städade och fixade, bakade sockerkaka, hade Mamma, Bengt & Syrran på besök, fika och tv-spel!
Lagade sedan lite mat och sen var det Wallander innan sängen lockade allt för mycket...(hur blev kl. helt plötsligt så mycket?)

Sen var det ett himla meck att komma till jobbet.
Det var överflöd med folk där bussarna går och det stod att bussen skulle komma om 20 min. så jag gick ner till spårvagnen där det också var massa folk men så ser jag efter typ 4min en buss... fan.. 1min senare kommer en till. H E L V E T E och där står jag och fryser och ingen spårvagn kommer..men efter 10-15mn kommer den och då har jag nog defenitivt missat min buss från backaplan.. men nej. :) 402 hade aldrig kommit, 142 visste man inget och efter 3min kom 42an :D fick gå en liten bit extra men vafan! :) sicken tur i oturen ♥


Var på jobbet 08:05! Det kunde varit värre, 2st av oss har inte dykt upp än och 1 stannar hemma..

 

Nu blir det kaffe och hoppas att vi får våra nya fliströjor idag.. det är väldigt kallt här ;( bluä

 

PUSS


Jamen visst är det :)♥

haha jag hatar att komma på rubriker :)

Iaf, here comes lite bilder på min fina lägenhet! Älskar den!! ♥



Visst är det fint/mysigt?
För er som har vart här, visst är det skillnad från hur det såg ut innan? haha.

Iaf, sitter i väntat på att åka hem till lilla carro på inflyttningsfest!
Är helt färdig, typ, så ska la börja dricka strax, men får ta de lugnt nu när jag inte druckit på ett tag, visst vettu har varit nykter ett tag!! Men ikväll smäller det, men som sagt får ta det lite lugnt hihi ♥

Visst är det skönt att vara nykter och det är faktiskt ganska roligt att se andra fulla och sitta och undra om man själv beter sig lika dant när man dricker? Men igår var änna droppen, alla var a pain in the ass och det var inte alls roligt.. så det är nog sista gången jag är ensam nykter! Vem är på ? haha

Men jag ska ju inte sluta helt utan har bara tagit en paus nu för det har blivit så mycket på senaste och jag orkar inte vara bakfull. men imon ska jag ligga på soffan så mycket jag kan för att mamma kommmer förbi imorgon på lite fika :) ♥ mys.

Sen är det åter jobb igen, veckorna går så jävla snabbt, och livet likaså, speciellt jämfört när man var liten.. men jag har liksom fått svar på varför det är så.. För att nu är man mer medveten som årstider osv, typ åå snart är det sommar och vad ska jag hitta på då? planerar resor o grejjer, och man väntar på saker som händer om flera veckor typ lediga dagar, helgdagar som julafton,nyår,påsk, midsommar etc. Och när man var barn var man inte lika medveten eller hur man ska uttrycka det, utan man tog vara på dagarna mer och levde mer i nuet liksom.

Så ett tips till alla er som tycker att livet springer iväg för fort för er!

Lev mer i nuet, Carpe Diem, Catch The Day, Fånga Dagen!
Utnyttja dagarna mer, längta inte så mycket efter saker som ska hända utan njut av det som redan händer och träffa era nära & kära ofta och tänkt inte så mycket helt enkelt!! Det ska jag börja med och hoppas att alla andra gör detsamma ♥

Massa pussar och kramar
Lilla Mickan ♥


Fresh Fish 2010

Hello :)

Idag var jag och Camilla på Fresh Fish 2010 - Modevisning!
Det var sådär måste jag säga men min halvsyster jobbade där som volontär så vi fick gå in på gästlista! :D

Tog ett par bilder med mina nya digitalkamera! :)



För er som inte vet så är det Modemässa i helgen med Nelly.com som huvudsponsor.
Var roligt att ha varit där iaf! :D


Strax kommer lite bilder från hur det ser ut i min lägenhet nu när det är ordning och nytt :) Så stay tuned  ♥
TJINGELING


Säger du tillräckligt ofta till dina nära & kära hur mycket du älskar dom?

Det viktigaste i ditt liv är din familj & dina vänner ♥

Säger du tillräckligt ofta hur myckt du älskar dom?

Innan hade jag jätte svårt för att visa känslor, spelade ingen roll om det var ledsna, glada, kärleksfulla eller arga. Men med åren har man lärt sig och vågat släppa in fler folk och även vågat öppna sig mer. Det svåraste var att säga förlåt, men det beror nog på att man ofta kände sig tvingad att säga förlåt för att slippa tjat. Även fast man visste att man inte man inte hade gjort något fel och det kanske var en själv som blivit sårad? Sådana saker sätter sina spår och att inte våga säga förlåt är nog pga risken att inte mena det.
Det är nog det värsta som finns, att man själv eller någon annan säger förlåt fast man inte menar det.


Ärlighet vara längst, och jag har det mycket lättare att visa känslor nu, nästan för mycket :) höhö med huvudsaken är att jag menar det jag säger och gör, och det är precis det jag gör!! ♥

Något som också är viktigt är att visa uppsakattning för rätt saker och till rätt människor! Av egen erfarenhet så vet man hur det är att ställa upp för någon och försöka göra sitt bästa men att samtidigt känna att man inte riktigt når fram. Det är frustrerande och blir väldigt jobbigt i längden, att bli tagen för givet.

Så tänk på det, visa ALLTID uppskattning, även för de små sakerna! (som en mysig bakgrundsbild hihi♥)


♥ Alla mina nära och kära, jag älskar er och ni betyder allt och så otroligt mycket mer ♥





: )

Just det, vilket meck.
Igår!

Jag har ju den svarta spegelbyrån hemma i sovrummet (hade) och en bokhylla i hallen men jag skulle byta plats på dom och det var verkligen inte det lättaste!!

Jag tog ut själva lådorna och fick ut byrån till hallen ganska lätt, men bokhyllan var desto svårare! den var nästan 1meter för hög för att komma in under dörrkarmen så jag fick liksom luta den på högkant och dra in den!
Den vägde sjukt mycket och jag var aldeles svettig!! Men jag klarade det!! Helt själv och jag är såååå nöjd!

Och sen när jag skulle ut med själva lådorna så fastnade jag mellan dörren och lådan haha! Typiskt mig men jag drog mig igenom och jag gjorde inte samma misstag med resten av lådorna!

Nu är det hur fint som helst och är mer än nöjd! :) :)


19e Februari 2010

God morgon ♥

Idag är det äntligen Fredag! Änsålänge är det bowling som står högst upp på plan-listan för ikväll. Men först ska vi hämta Carros nya soffa :)


igår lagade jag mat, det  blev fläskfile i pepparsås med ris till :) Mycket gott! och till "efterätt" blev det morötter med dipp. Helt otroligt gott.


När jag hade handlat så åkte jag i hissen med ett äldre par som bor ovanför mig, dom är lite sådär snobbiga och typ lite rädda för mehdi haha för en gång i somras typ, sa mehdi till mig " tror du jag kan hoppa över bänken?" (det är alltså bänkar på torget, och om han frågar liknade såna saker och jag säger nej så måste han ju såklart bevisa att han kan, och ibland säger jag nej fast jag vet att han kan bara för att liksom, och det gjorde jag denna gången)


Så han tar sats och springer och hoppar! Landar precis framför detta paret som är somsagt lite snobbiga och dom blir ju såklart chockade när han kommer flygandes haha! :)


Men iaf, detta paret åkte jag i hissen med, och gubben kollar ner i min påse, där det är morötter högst upp och coca cola och fanta sticker upp.. så säger han " höhö har du inhandlat helgens slödricka? höhö"


Jag: öö asså njae aa hihi jag har iaf handlat morötter och dipp istället för chips :) hehe....


*tyst pinsam stämning*


sen är jag inte mognare än så att varje gång jag ser dom kan jag inte hålla mig för skratt, inte mehdi heller. Så det slutar alltid med att man står i hissen med dom (som är otroligt långsam och tar dubbelt så lång tid som en vanlig hiss) och anstränger sig för att inte brista ut i ett as garv, ni vet sånt där skratt som inte går att hejda och när man verkligen inte får skratta så kan man inte sluta! haha ush, jobbigt....Undra hur gammal dom tror att jag är :b


Iaf, sedan kollade vi på rogue assignement eller vad den heter och sedan på Gudfadern 2 ! Mycket mys och en trevlig kväll.


PUSS PUSS PUSS 


Avundsjuka

Hello igen ♥

var inne på Natacha Peyres blogg och läste att hon skrivit om avundsjuka.
Och visste har vi alla haft det där sticket i magen då man ba ååh jag vill också, eller varför får hon det och inte jag? Man har ju även ibland märkt hur andra människor blir avundsjuka på en själv(eller på någon annan).
Det är inget konstigt med det.

Nu vet jag inte hur andra är (bara vissa)
Men jag själv, jag är Ä R L I G med min avundsjuka, även om det bara är småsaker. För det är som sagt inget konstigt och inget man behöver skämmas för eller dölja.

Exempel.
Jag köpte par så snygga skor att jag typ dog lite.
Beställde dom på Internet och jag dog en gång till när jag fick hem dom.
ni skulle sett vilka vyer som fanns i mitt huvud denna stund, jag såg mig själv strosa runt i dom är underbara skorna.

Men dom var för små.
Jag tryckte ändå i mina fötter och försökte men tillslut gav jag upp.
Dom är slut på lager så jag kan inte byta dom utan endast skicka tillbaka dom.

Så pratade jag med Carro och jag var så förtvivlad, tills hon ba:

C: Men jag kan köpa dom :)
M: Jaa, joo jag tänkte också på det men asså.. jag kommer bli avundsjuk om du har dom och inte jag :( Så nää..
C: haha din tönt!!! jag köper dom. OK??
M: jaa, okej :(


:D hihi men nu har jag släppt det.. och det är just det jag vill komma fram till.
Men är Avundsjuk ett tag. Berätta, säg det högt, så försvinner det! :)

C O M P R E N D E ?


18e Februari 2010

Jag är verkligen sjukt rastlös.
Asså inte just nu men rent allmänt.

Får nästan lite ångest ibland, typ som idag!
När jag är hemma vid 5, vad ska jag göra då?
Spela Tv-spel? (ensam)
Kolla på TV? (ensam)
Städa? (tråkigt)
promenera? (tråkigt ensams och orkar inte)

Okej, jag får nog skylla mig själv men allvarligt talat! Nu får jag skärpa te mig.
Jag var ju hemma sjuk igår, skulle och borde varit hemma idag också.
Men det är ju så otroligt tråkigt!! Finns inget att göra och tiden gå så sakta.
Ska jag sitta där hemma bara då helt själv ? Nej tack.

Därför jag vill ha en hobby... men orkar inte ta tag i det heller.

haha. nej jag får skylla mig själv bara för jag är så slapp.
men en promis ska jag nog kunna göra ikväll!
Sen är det fredag och helg.
Ska slappa slappa slappa:) Skönt!

Puss och kram


Wonderbart

Det är så fint hemma nu!! :) Trivs bättre än någonsin.

Jag och mehdi var ju på IKEA och köpte ny matta, vardagsrumsbord,nattduksbord till sovrummet och 2 hyllor, en till vardagsrummet och en till köket :) ¨

Så var ju pappa här igår och hjälpte till att sätta upp hyllorna och kopplade in min fina taklampa, den jag fick i julklapp :) Tack pappa!

Det enda jag ska göra nu är att  rensa i garderoberna.
Slänga bort kläder (skänka eller ge till mina mostrar) så att det jag använder får plats och slipper ha massa framme. Men jag orkar inte riktigt. ush.

Annars händer inte så mycket.. Danmark nästa Fredag (den 26e) Kommer bli så sjukt roligt :D wiiihooo


Blir så trött..

Jag är så sjukt trött på alla tjat om vikt och hur man ser ut.
det har gått så långt över gränsen nu att jag har bara lust att skrika!

Vem fan bryr sig?
Jag skiter i vilket, tjock, smal, mellan, whatever.. 
Bara för att jag har GOSIG mage så finns det inte en enda människa som ska komma och kommentera eller ens lägga sin näsa i blöt om hur jag ser ut. Jag gör som jag vill, äter vad jag vill och jag tycker det är tråkigt att träna därför gör jag det inte!!

Det gäller alla, tjejer som killar spelar ingen roll.
Vill man slippa behöva tänka på vad man äter, måste man träna osv. Vill man inte så gör man det bara inte!!

Det skadar absolut inte att träna, men inte för den sakens skull utan i såfall för att man mår bättre och blir piggare om man tränar, så är det! Men att tvinga sig själv till gymmet och inte äta mer än ett äpple eller en måltidsersättning om dagen är fan inte bra. Inte för hälsan och man blir definitivt inte piggare!

Så det jag vill säga är att gör som jag!
Var nöjd med dig själv och slå in pannbenet på den som vågar säga något annat!
 


Fettis-dagen

Fettis dagen it is :D

Har redan smällt i mig en semla, men det skulle jag inte gjort för nu är jag så mätt att semlan ligger uppe i halsen typ. ush!.. ( men det var värt varenda tugga för fyf. va gott det var ;P )


Vill i alla fall tacka min mamma som har varit så snäll och tvättat åt mig i helgen ♥ Guld värt, och du ska veta att det ligger ihop vikt i garderoben / byrålådorna! :) :)


Idag ska iallefall pappa följa med mig hem efter jobbet och hjälpa mig sätta upp 2 hyllor och koppla in mina lysrör som är bakom den stora bokhyllan samt koppla in taklampan! Gött att äntligen få det färdigt!! ;)


Idag kommer tjejerna hem så ska vi kolla på cabarén från 9:an! Fyffan va roligt hihihi


Puss och kram hela dan


Tisdag 16 februari 2010

Godmorgon! 

Sitter återigen på jobbet! :D
Skönt!

Helgen i helhet har varit kanon!

Efter att Melodifestivalen sög men iochmed att jag hejjade på erik saade (hur man nu uttalar hans efternamn) så var jag ganska nöjd ändå.
men jag fattar inte det där med vattnet?
Hade han med sig dubbel uppsättning av kläderna? Eller planerade han att gå runt pisseblöt och bli förskyld?



Ajja!

Gick hem till Linda efteråt, satt och pratade i hennes kök i en timme dryg sedan skulle vi gå hem till erika som hade lite besök hemma men precis då ringde pappa och jag hann inte mer än kika in i erikas nya lägenhet innan jag var tvungen att gå.

men det var riktigt mysigt och roligt att träffa dom båda! var evigehetersen!!

Sedan hämtade jag pappa och hans kompisar i flatås, körde hem dom vart dom nu bor och sen hämtade jag Mehdi o dom när dom kom med danmarksbåten så åkte jag och Mehdi hem och sov.

Just det, Mehdi stojjade ju i köket i söndags sist jag var här inne och skrev, och jag fick en riktig dunderfrumost med allt du kan tänka dig!!! Så fick jag tre stora röda rosor, choklad, en flaska vin och en liten nalle som satt på flaskan! :) Jag blev verkligen jätte jätte jätte glad!

Sedan var vi och bowlade mot kvällen, och JAG VANN med 2poäng!

Och jag kunde verkligen inte haft en mer perfekt alla hjärtans dag med min favoritkille! ♥


Alla ♥ dag

kärlek kärlek kärlek

Det har bara varit mys hittills! :)

Nu sitter jag i vardagsrummet och väntar spänt på att Mehdi ska ropa in mig. Han är i köket och stojjar och jag får inte komma.. än! ♥

Han är verkligen världens underbaraste! Är så glad att det är vi 2 ♥


En gammal bild på oss från 2008 men tycker den är så fin! ♥ ♥ ♥


? c o n f u s e d ?

Jag finner inga ord inför delfinal 2.

Risken är att jag lägger ner dethär nu...

Melodifestivalen del 2



Nu börjar melodifestivalen :D

Och idag hejjar jag på Erik Saade - manboy...

Men vi får se hur det går!!


Lördag :D

Hello :D

Sitter nu hemma hos min syster.
Har spelat lite tvspel och väntar på mat och på M E L O D I F E S T I V A L E N ! woohoo.. nae, men typ.

Igår kväll var jag och spelade bowling med medhi, kim, tommy och robin.
Det var kul till en början sen blev dom så fulla så jag tröttnade rätt fett på dom!

Jag körde ju, så var nykter.. men jag undrar, är jag också sån när jag dricker?
Ajja, dom själva tyckte dom var roliga iaf! :)

Sedan åkte vi hem och sov bara..efter lite kebab i stan. Man kan visst lura till sig mat av fulla människor hihi !:)

Idag har varit mycket.
Först åkte jag och mehdi hem till min mamma och åt frukost och tvättade lite.
Sen åkte vi hem till Camilla och lämnade mattan, äntligen blev det av! :D
Sen käkade vi och sen tillbaka till mamma igen och hämtade det som var torrt.
Vi har haft en mysig dag tillsammans iaf :D <3

Men för en stundsedan körde jag Mehdi och dom till båten, dom fick för sig att dom skulle åka till Danmark över kvällen! Mitt råd var att lämna huvudet hemma haha :D

Ne, men nu ska jag kolla lite Bolibompa och sen blir det nog käk.
Får hålla mig vaken för ska hämta Pappa ikväll/inatt!

Pussar och kramar!


Måste bara klargöra en sak!

Bara för att jag har partner som jag tänker fira min alla hjärtans dag med honom, och jag vill gärna att vi gör den till något extra. Men det beyder inte att jag anser alla hjärtans dag som en dag för alla kärlekspar.

Hade jag varit singel så hade jag nog suttit med en vän och tittat på film eller så hade jag inte brytt mig alls.
(eller jag hade nog varit ute på krogen ;P hihi) Fast nu infaller detta på en söndag så jag hade nog gjort något av ovanstående alternativ.

Men nu är det så att jag har en pojkvän och vi tänker fira det!

Men samtidigt så är det en dag som folk har aldeles för höga förväntningar över. Jag tycker att om du älskar någon så ska du säga det till den personen varje dag. Det behövs ingen särskild dag för det.


Men är det verkligen någon som vet varför man firar denna dag? tror inte det! Men jag vet!

Det började med att det var ett helgon som hette valentinus, den 14 Februari år 400 återgav han synen till sin fångvaktares dotter.

Men kopplingen till kärlek uppkom inte förräns under medeltiden, då den dagen dom hade föreställningar om att fråglar sökte och fann sin partner, i mitten av februari var detta då. Och det inspirerade tjejer och killar att fundera på vem som skulle bli deras valentin, alltså vem, dom skulle hålla ihop med i minst 1 år framöver.

Men just själva firandet, kom inte förräns under 1300-talet då ungdomar ordnade fester och hade PARBILDNINGSLEKAR!!!

sådetså!


Orion -2010

Hello

Nu vet jag inte om jag är efter men jag hitta nyss en sak
Satt och googlade på samuel haus och såg en film som kommer nu 2010.

Orion heter den.
Handlar om en kille som heter Tony, vars mamma är alkoholist och hans pappa kommer precis hem från en långt fängelsestraff. Han börjar hänga med en äldre kille, Lee, osv osv osv.

Men det som fick mig att fastna var vilka som ska medverka i filmen!!

Som Tony spelar Filip Berg, han som är den snälle killen i hip hip hora nivet?
Som en tjej han blir kär i spelar Fortesa Hoti, hon i Andra avenyn!
Samuel Haus (tsatsiki för er som inte vet), spelar någon kille som ska heta Mårten.


Isabella "Blondinbella" Löwengrip är också med.
Hon ska spela en tjej som heter Amanda.
Hur stor hennes roll är vet jag inte, men ändå!
Visste inte att hon hade skådistalanger :P

Jag ska i alla fall se denna filmen. Vet som sagt inte när den kommer ut.



INFÖR MF del2

Jag som hade så höga förväntningar inför Melodifestivalen på Lördag men så läser jag nöjesbloggen på gp.
vafan?


Fast det kanske är lika bra, att jag inte har så höga förväntningar för då blir jag kanske överraskad?
Ska bara hitta någon att kolla med! :( Ingen som vill fan. haha. vad är detta egentligen? Den ena har en annan ursäkt än den andra.

Jenny på jobbet har dock erbjudit sig att ställa upp! :) Men får se hur det blir...

Men det verkar som att Nummer 13, Manboy med Fredrik Kempe, inte kommer gå speciellt långt.. fast det är om man ska lyssna på någon som inte gillar "andra generationen".

Jag tror fortfarande på Kempe!!! Kämpa på! hihi(smygfniss)


EDIT: VAFAN. jag fattar inte vad som händer.
Jag trodde att det var fredrik kempe som skulle sjunga manboy.
Men det är ju nykomlingen erik saade.
Märks att jag inte egentligen tycker om melodifestivalen. jag inbillar mig och tvingar mig själv.
Men ärligt så mår jag mycket bättre av det.
Något att engagera sig i liksom som inte handlar om mig själv! :) jippihoooooookajejjj ♥


Men jag har ändå ändrat mig. Numera hejjar jag på Salem al fakir! Crucifies Barbara, Johannes Bah Kuhnke, Noll
Disciplin och Sibel.




Godmorgon iaf ! ♥

Igår när jag kom hem hade min älskling lagat middag till mig! Bäst!!
Sedan lämnade vi tillbaka en film, min stora grekiska semester! den var la sådär måste jag erkänna. Det var liksom samma miljö och samma människor hela tiden och man visste ju redan innan man kollat på filmen, och bara hade läst baksidan vad som skulle hända och vem hon skulle bli kär i. så, a . en sådär-film!

Ikväll ska vi hem till mamma efter jobbet och äta lite middag! Blir gott. ska se om jag kan ta med mig en potion till imorgon:D hihi
Jag packade på mig en matlåda igår kväll som jag skulle ha med mig idag men jag glömde den! fan.
Fast det är pannkakor idag så det gör inte så mycket haha

och ush fy snor och blä!
Jag börjar bli sjuk.
Jag är förskyld som tusan och har massa jobbig huvudverk.
Pallar inte! :(


tyck synd tyck synd tyck synd



Lodjur

Jag har länge undrat om lodjur är farliga, eller om man kan ha dom som husdjur, som en vanlig katt.
Men dom är tydligen farliga och det går inte att tämja ett Lodjur!
Nu vet vi det iaf.

Men under en
skidtävling i vancouver kom ett Lodjur springande tvärs över backen där och den var en snubbe på plats som sa: "Jag ville bara krama det. Jag ville borra ner huvudet i honom!"



Dom verkar faktiskt vara ganska gosiga ;)


Johan Glans bryter mot reglerna.

För 5årsedan, 2005, fyllde jag precis 18och fick lagligt gå ut på krogen, men då hade dom redan infört rökförbud inne på krogen, så jag var liksom inte riktigt med när folk bolmade rök överallt.
Men jag har ju varit utomlands där det fortfarande är OK och det är faktiskt jobbigt.
På dansgolvet tillexempel, man får liksom akta sig för att inte blir bränd och tänk bara risken, brandrisken alltså. Så jag tycker att det är en jättebra regel men nackdelar kan ju vara att man alla andra dofter destomer. typ svett, fisar osv. men annars är det kanon! :D

Men åter till
Johan glans, han bröt mot denna regel. Under programmet Roast på Berns, På Berns, tar han upp en ciggarett och tänder den, blåser ut rök. hallå? det finns folk som är allergiska. Att han "gärna kan betala bötern ur egen ficka" spelar ingen roll. Det är inte det de handlar om. Komiker, tv, på skoj, eller inte! Det är en lag som är till för att följas, tänk om alla skulle göra så? Det är ju bara att betala bötern. Tänk det är personer som har astma tillexempel eller andra sjukdomar eller framförallt på brandrisken!

Inte OK!


<3

Godmorgon!

Jag blir så glad.
När saker och ting går vägen och man har vänner omkring sig som verkligen lyssnar och ställer upp.
Det är sånt som man kommer ihåg resten av livet! :)

Det återstår bara att se om verkstaden har öppet framöver eller om dom har tillfälligt stängt!?
Men jag tror och hoppas att du också tror! Det är allt som betyder ♥

 

Ikväll blir det nog lite städning och för övrig ska jag bara slappa och ta det lugnt!

Pussar och kramar


Semla!!!

Hittade på egoinas.se

Sms:a “DRÖMSEMLA” till 721 30 så får du en kupong till din mobil. Visa upp kupongen på närmaste 7-Eleven för att få din Drömsemla. Det är först till kvarn som gäller och max en Drömsemla per person!

Sms:et kostar precis som ett vanligt sms.



Gör om, gör rätt, gör slut!

Läste precis Amanda Widells inlägg med samma rubrik.

Jag håller med till 110%
Det är precis så jag resonerar och säger till mina vänner när dom är i tveksamma relationer!
Men seriöst.
Jag då?
Varför är det så lätt att sitta och ge bra råd till andra, säga vad man tycker är rätt och vad dom borde göra när man själv inte gör det?

Men jag har en bra pojkvän, jag VET att han skulle ställa upp i vått och torrt, han skulle rädda mig framför sig själv, han bryr sig och han är en otroligt bra vän. En av mina bästa vänner! Och vi klickar så bra, har samma humor, skrattar åt samma dåliga skämt, vi liksom hör ihop ♥

MEN! han lyssnar inte, eller han lyssnar men han förstår inte. Det är en sån liten grej som spelar så stor roll.
Det är så man inte vet vad man ska göra. Man ignorerar det för man orkar inte. Men när man kommer till den punkt då man säger stopp och man vill inte vara med längre, ska man göra så då? Som Amanda Widell Säger: Gör om, gör rätt, gör slut!


Så söta men så....

Om du är uttråkad på jobbet eller bara behöver en ny hobby!
Detta är ett tips på en mer givande aktivitet:

Du behöver:
- Pappers ark
- Fönsterbräda med döda flugor

- Blyertspenna
- Kamera
- Gooood kreativitet!



8e Februari 2010

Goodmorning!

Är så glad idag!
Fick äntligen sålt bilen och det var en sjujädrans affär och jag.. eller a VI, är supernöjda! :)

Och angående mina konstiga inlägg som
detta & detta ... Jag kan inte hjälpa det, tycker bara att det är så jävla roligt. Och Camilla som verkligen ville vinna.. hon satt tydligen och försökte svara på frågorna! hihihi

Idag ska jag köpa diskmedel så ska jag diska!
( Nu har jag ingen anledning att hoppa disken... ush! )





Tjingelingis ♥


Himlen har sänt dig en ängel i en box.......









































Himlen ville inte ha honom, så de sände honom till mig.
Jag vill i allafall inte ha honom, så jag sänder honom till dig!

Reglerna är enkla: Du kan sända honom vidare, men INTE tillbaks!


7e Februari 2010

Hej kära söndag ;D

Söndagar brukar oftast vara skit men denna söndagen har varit mys.
Har ätit mat, läst min bok som fortfarande är lika bra och jag får mer och mer ångest varje gång jag lägger ner den, dels för att jag vill veta vad som händer härnäst och dels för att jag inte vill att den ska ta slut :I

Sitter här i soffan och degar med min baby och strax kommer någon och kollar på bilen.
Hoppas den äntligen blir såld snart!


Fredagen var verkligen jätte bra:D
Vi satt här och drack jag och Rebecka och jag blev ganska full i gasen redan då.. :)
Men ville verkligen åka in till stan.

På vägen in mötte vi Mehdi och Amin, men Amin åkte hem så jag becka och mehdi gick efter mycket om och men till Valand. Det var ganska tomt på folk men vi dansade och hade roligt iaf !! :) Tillslut tog vi taxi hem och jag somnade på direkten...
Mådde precis som jag förtjänade dagen efter men det var det värt ♥


Puss och kram


Keep on walking / Unstopable

Ja det var deltävling 1 och Det blev Salem al fakir och Ola som tog sig vidare direkt till Globen.
Grattis grattis!

Lite tråkigt att titta ensam bara men nästa Lördag ska jag ha en sjujädrans Melodifestivals-uppesittar-vin-godmat-kväll!! :) Vem vill komma?? hihi


Nu ska jag fortsätta läsa min bok! Tjingeling ♥


 
   Salem al fakir, han är verkligen sockersöt :)          Ola, Grattis!


MELODIFESTIVALEN 2010

Äntligen är den igång!! Som jag skrivit innan, för längesen, ska jag följa MF2010 SLAVISKT detta år. Och som jag har väntat!!! haha, nej jag hade glömt av det faktiskt.. fick reda på det igår.

Men nu sitter jag här iaf. Äter makaroner och ostsnitzel! 

De åtta tävlande artisterna är Jessica Andersson, Linda Pritchard, Jenny Silver, Salem Al Fakir, Anders Ekborg, Frispråkarn, Ola och Pain Of Salvation.


puss


Finally

Nu är det dags att korka upp!
Ses i dimman gott folk! :D



I can do what she can do, so much better ;)

Hallå going(ar)

Efter en lång jobbdag och 3 timmars konstant läsande har jag nu dushat och lagt inpackning i håret!
Inväntar extra krafter för att göra mig ordning helt klar och korka upp! :)

Blir en utång ikväll full av dans och ja... dansa var det ja! Är otroligt taggad och lyssnar på partymusik för att få upp nivån lite!

Ikväll blir det jag och Rebecka som slår klackarna i taket!!!

Men det var efter mycket om och men.
Tvekade och tänkte om x2 tills Rebecka var snäll och handlade på systemet till mig och kom hit och lämnade det ♥
Guld värt, för hade aldrig pallat annars!

Men ju mer jag sitter ju mindre kraft får jag så nu blir det snabbkaffe och planera om vi ska börja här eller hos henne!!

Ses i vimlet!

pussssssssssssssssssss


TÄVLING

Vinn 2 biljetter och följ med till fotbolls-VM i Sydafrika 2010

Tävlingen är mycket enkel.
Se på fotot
Svara rätt på 6 enkla frågor.
Skicka in svaren till nedanstående adress

FIFA 2010 Comitee,
South Africa 2010
1000 Lausanne (Switzerland)



1.
Vem av studenterna på bilden ser trött ut?

2. Var är tvillingbröderna placerade?

3. Var är tvillingsystrarna placerade?

4. Hur många kvinnor finns det i gruppen?

5. Vem av personerna är läraren?

6. Vem av studenterna verkar vara gladast?   





























Du kommer troligen att få stanna kvar hemma 
 


Detta är en test!

Jag försöker lägga in en signatur under varje inlägg men det var inte det lättaste.
Men kolla vad jag gjort i rutan där man kommenterar :D

Så kan du lika gärna slänga en kommentar när du ändå är där!
Det gäller dig också


Om du läser älskling, här har du lite tips! <3

 

Tryck på bilderna så blir dom större.

Jag retas lite med dig baby... men ändå! Tänk på det <3 ha ha ha


Rosa badrum

Jag har fått ett nej från mehdi angående ett rosa badrum.
Men bryr jag mig? NEJ <3
hihihi

Rosa badrumsmatta + handdukar ska inköpas månad: Mars!

Ett jättefint dushdraperi ska inköpas månad: Mars!

Jag älskar fjärilar och jag älskar rosa! :D Så detta kommer bli hur fint som helst.

Enda jag irriterar mig på är att jag har världens fulaste badrumsgolv. det är liksom vit rutigt med typ brun/röd/orange-färgat. Ush! Tanken är att jag ska fixa såna klickers från bauhouse och det gäller balkongen också men jag får liksom aldrig tummen ur...

Men månad: April!

 

PUSS OCH KRAM HELA DAN


Oväntat besök

Häromdagen, jag låg i sängen och läste, var nydushad och ville bra slappna av! klockan var ganska mycket, eller kanske 8 iaf.

Det ringer på dörren......
Späningen stiger, vem kommer denna tiden? Utan att har ringt och meddelat?

När jag öppnar står där en man!

Hej säger han.
Hej säger jag.

Jag kommer från RADIO & TV TJÄNST!

Jag började skratta och han börjar skratta och han tar fram det lilla pappret och börjar skriva!

Han frågar om jag är nyinflyttad, nej säger jag, har bott här sen innan sommaren (överdrev lite) jaja, men det räknas som nyinflyttad.  Jag kan inte hålla mig för skratt genom samtalet.

Han var väldigt trevlig måste jag säga, och han höll med mig när jag tappade hakan! 560:- / 3mån.  Aldeles för dyrt! Helt otroligt, jag som knappt kollar på tv liksom. Blir så arg.

Det var ett trevligt besök, sa jag till honom när han gick. Han tackade och gick iväg med ett gott skratt!

MEN NU KAN JAG STOLT SÄGA ATT JAG BETALAR TV-LICENS! HA!!!!


5e Februari 2010

God morgon!

Hade en fin kväll igår med mina vänner och syster kom också ♥ Vi åt våfflor och pratade, kan bara meddela att jag gjorde största delen av våfflorna (läs: allt) :P Men det är ni värda!

När alla hade gått var jag så sjukt trött, jag och mehdi körde hem syrran och när jag kom tillbaka hem la jag mig direkt i sängen, läste ett par sidor, och sedan somnade jag innan jag ens han blinka! Skönt..

Och ännu skönare att vakna upp och upptäcka att det är Fredag! Vad händer ikväll liksom? Ska se om Rebecka ev. Emilia vill hitta på något roligt! Något som inte kostar så mycket pengar för det har jag inte överflöd av liksom, ha ha ha. :(


Vill ha min kamera nuuuuuuuuu!
Vill ha mitt nya påslakan nuuuuuuuuuuuu!


Torsdags-planer!

Hello

Hade egentligen tänkt att skita i solningen idag och solat imorgon istället, men tänkte att om jag solar imorgon är jag kanske röd o sådär över helgen och solar jag idag har det hunnit lägga sig tills imorgon och kommer var fin och brun till helgen :D:D Precis vad jag vill!

Men kände att jag inte orkar stressa eller något, så jag mutade min baby att komma och hämta mig så vi kan sola tillsammans ♥

Sen kommer ju Vivi & Carro hem till mig så ska vi göra våfflor. Vivi skulle träna innan så att jag hinner både sola och dusha innan hon kommer! :) Gött!!

Men det enda jag tänker på är min bok! MIN KÄRA BOK..  längtar hela dagarna tills jag får komma hem och fortsätta läsa, men vad ska jag göra när den är slut? Hoppas verkligen det är ett bra slut för annars får jag panik! Allvarligt.

Jaja, nog om detta!
Snart köps det kamera! Ska ta så mycket bilder och dokumentera så mycket jag bara kan!
Ska även skaffa mig en sån där "jojo-liknande" sak, en sån som man har liftkortet i när man åker skidor?
Ena delen fast i väskan och i snöret ska kameran sitta, då kan jag ta hur mycket kort som helst, vara slarvig och allt, men ALDRIG slarva bort den! Wohoo!

Livet är Underbart! och glöm inte av att njuta varje dag och ta vara på det du har istället för att tråna efter det du inte har!

Massa pussar och oändliga kramar!


Det är tufft i Göteborg ;) (H)

Att vara gift med en göteborgska

Tre män satt och skröt över vilka uppgifter och krav de hade på sina
fruar.

Den första mannen hade gift sig med en kvinna från östkusten och han hade
bestämt ställt krav att hon skulle sköta disken och städa huset.
Det tog ett par dagar utan att han såg något, men på tredje dagen kom han
hem till ett rent hus med disken diskad och undanställd.

Den andra mannen berättade att han hade gift sig med en kvinna från norra
Sverige

Han hade gett frun tydliga order att det var hennes uppgift att
Sköta all disk, matlagning och städning.
Första dagen såg han inga resultat, andra dagen såg han att det blivit
lite bättre.

Tredje dagen såg han att huset var välstädat, disken klar och det stod en
vällagad middag på bordet.

Den tredje mannen hade gift sig med en kvinna från Göteborg.
Han hade sagt till henne att hennes plikter var att hålla huset välstädat,
diska, klippa gräsmattan, sköta tvätten och varm mat skulle stå på bordet
varje dag.

Han sa att första dagen såg han ingenting, andra dagen såg han heller
ingenting.

På tredje dagen hade svullnaden lagt sig såpass att han kunde se lite på
ena ögat…


Jag har blivit en sån bionörd :D and i like

Det är så mysigt att gå på bio! Äta snacks och dricka sig kissinödig på en STOR fanta!! mmmm!!! :P
Ibland dåliga filmer men ibland är dom riktigt bra.
(och jag tror jag är den enda som somnade under Batman :P )

Mina biofavoriter är:


1. Avatar!
Måste ses på bio annars kan de lika gärna vá, helst 3D också.


2. Twilight (allihop)
Det blir liksom lite mer känsla då än om man sitter hemma framför tvn med lampan tänd ungefär.


3. Sex and the city - The Movie
Har dock sett den 1miljon gånger hemma, men känslan att se den på bio är obeskrivlig!


4. SAW!!
(alla filmerna) Hemma tröttnar man, på bio älskar man dom!


Vad tycker ni?

kram kram kram kram


En glad Mikaela är en glad Mikaela ;)




The winner takes it aaall !


4e Februari 2010

Godmorgon! :)

Ett under att jag är här, höll på att halka hundra gånger på vägen hit.
Man vet ju inte att det ligger världens halaste is under den mysiga snön!! :S haha
Såna här dagar är jag glad att jag inte har skaffat mig en hund ;)

Igår lagade jag mat och sen läste jag min bok varenda ledig sekund och sen tills jag somnade.
Har redan läst halva boken nu och den är så jäävla bra!!!!

Idag ska jag sola om jag hinner, för jag ska göra våfflor med mina fina tjejer Vivi & Carro <3
Jag har längtat efter våfflor nu hur länge som helst, & vips! så får jag både pannkakor(påjobbet) och våfflor på samma dag :D:D


puss puss heeej



Periodare..

Kan man vara en blogg-periodare?

Ibland har jag hur mycket som helst att skriva, jag har suget och jag bara gör det.
Andra dagar har jag massa saker att skriva, men jag har inte suget och därför gör jag det inte.
Ibland har jag inget att skriva och gör det inte heller.

Men oftast har jag inget att skriva, men har suget och bara gör det! haha.
Kul!


Ljus-rosa converse

FY FAN VA SNYGGA!!  :D

 

Helt otroligt!! i want.  Men har inte pengar till det nu.. skit. Men har köpt dessa istället! Också sjukt snygga och kostar endast 149:- Längtar till våren då jag kan använda dom! hihi

 



Så jävla snygga! Ville ju ha dom lila också men fan. hann inte innan dom tog slut så det blev bara dom svarta, men lika bara det. Kan kosta på mig ett par snygga sommarskor istället :) Men nu när jag ser dom så ångrar jag mig fett!!


PUSS <3


Andra avenyn



Höll nästan på att glömma!
Eftersom jag följer AA slaviskt varje Onsdag,
 så är det just det som gäller ikväll.
21:00 MISSA INTE!
Det är spännande som aldrig förr nu!!

Chips och dipp till, som varje Onsdag.
Samma tid, samma kanal, samma plats!


The Take Over, The Breaks Over

Baby, seasons change but people don't.
And I will be waiting in the back of the room.
I'm boring to overcompensate for
Headlines and flash flash flash photography.

Don't pretend you ever forgot about me.
Don't pretend you ever forgot about me.

Would you rather be a widow or a divorcee?
Snap your way from fashion magazines.
Widow or divorcee?
Don't pretend it.
Don't pretend.
We don't fight fair.

Say, your head could be a prison.
Then these are just conjugal visits.
People feel the sickness still.
This doesn't mean a thing anymore.

Don't pretend you ever forgot about me.
Don't pretend you ever forgot about me.

We do it in the dark, with smiles on our faces.
we're trapped and well concealed, in secret places (woah).
We do it in the dark, with smiles on our faces.
we're trapped and well concealed, in secret places
We don't fight fair.


Alla hjärtans dag

Hello again!

Snart är det alla hjärtans dag.
2 veckor typ, eller inte nästa helg men nästa igen, Söndag!

Förra alla hjärtans dag var nog den värsta alla hjärtans dag någonsin!
har aldrig firat det riktigt så, har liksom inte brytt mig om det direkt men förra året var katastrof.

Det var den dagen jag och min pojkvän gjorde slut. Ush! Vilken tajming va? haha

Men jag hade en riktigt rolig kväll i alla fall! Kan bero på roliga människor! :D Först ville jag inte ens gå ut, jag satt hemma med carro<3 och lyssnade på deppig kärleksmusik och var så jävla förbannad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Jag sa återigen att jag kommer itne vara något roligt sällskap så bättre att hon åker iväg själv! Men tillslut fick hon med mig och glad är jag för det! Vi åkte till majorna, till flame, mötte upp camilla och vi hade verkligen as roligt. Vi drack som aldrig förr, sjöng kareoke, dansade, pratade och dom fick mig verkligen på bra humör! Tack så mycket tjejer :D hihi

Men sen kände jag att det var dags att åka hem, klockan var mycket och jag mådde inte alls bra!
Så jag tog vagnen.. mådde illa, måste spy! Yes, brunnsparken! hoppade av satte mig på en bänk snabbt, spydde en skvätt! ( det var redan någon som hade spytt där så jag spydde på samma ställe för att folk inte skulle fatta att det var jag) men när jag kollade upp var det massa folk och jag var inte alls i brunnsparken utan på järntorget! HELVETE! jag reste mig snabbt som attans och började vandra.. jag gick och gick och gick.. kom tillslut till grönsakstorget, satte mig där och fan det gick ingen spårvagn. ingen buss. helvete.. jag vet inte hur länge jag satt där men tillslut kom 16bussen och jag åkte hem till mamma och sov där. Dom skrattade åt mig när jag kom hem. JA DOM VAR VAKNA! KLOCKAN VAR JU BARA HALV 1! HAHAHAH jag trodde klockan var hur mkt som helst!!

Iaf sen vaknade jag till frukost och massa mys!

Sen tog det väl ett par dagar bara innan jag fick tillbaka min älskling och allt blev bättre än någonsin! <3<3<3

Så denna hjärtiga dagen vill jag ska bli perfekt! :D Wihoo.

Pussar och kramar allesammans


3e februari 2010

Hej

Det är verkligen skönt väder ute, inte alls för kallt :D Det är typ härligt att gå till jobbet på morgonen.. ööh!? Ne, kanske inte, men det funkar iochmed att det är så skönt väder.

Solade igår igen.
Tänkte testa mig på ett sånt där stå-solarium... skulle jag inte gjort. då jag står upp kommer det ju åt såna ställen som inte brukar solas på, och hujeda mig vad jag har bränt mig.. är lite sådär rödbrun liksom men det svider och är helt stelt. asså STENHÅRT! ush va jobbigt. Smörjde in mig som en idiot imorse... Känns lite bättre efter det iaf.

Men det braiga är att om 1 eller 2 dagar kommer det ha lagt sig och då blir det BRUNT! ååh komemr bli så fin:D:D
Perfekt till helgen :D Inte för att jag har några planer men något skojsigt ska jag nog hitta på! :D Hört rykten om ulricehamn på Fredag igen, men jag har faktiskt inte råd att åka dit. Sparar hellre dom pengarna..

Just det, igår när jag solade, så var det ju bara 10min och M solade i 20min så medans jag väntade gick jag in på pizzerian som ligger brevid och spelade lite jack vegas.. La i 30kr och gick därifrån med 300:- ;D Wohooo!! 
Det gjorde verkligen min dag! Var hur glad och stolt som helst! :D hihi

Idag ska jag iaf bara hem och lägga mig, slappa och läsa min bok! 
Har ju dom 3 första Twilight på pocket och dom står så fint i min bokhylla, och jag har väntat hur länge som helst nu på 4:an i pocket men den kommer inte ut förräns i Juni så jag fick vika mig, och köpa den inbundna ändå! 
Så nu håller jag på med den och jag var fast redan vid första meningen!! Älskar den.. 
Så det ska jag göra ikväll, läsa läsa läsa!

Massa Pussar och kramar 


 


10-02-02

Hello!
Nästan så man inte har skrivlust längre, händer inte så mycket så det finns inte så mycket att skriva.

Var ju på Sherlock Holmes på bio med Mehdi, den var helt OK faktiskt. Hade nog inte betalat för att se den men gratis så var det helt okej. Men han är ju sexig Jude Law, så något har man att titta på iaf :D hehe

Men den roligaste är att jag har vunnit 2biljetter till :D:D Till "flickan från ovan", fick hem dom igår, har bjudit med syrran på den, men tycker det är konstigt att dom kommer såhär tidigt för det är inte premiär förräns om 58dagar, alltså 2april... Men men, bara att stå ut.. fick boken också så kanske ska läsa den..

Jag skulle förklara på jobbet vilken film det var och jag sa liksom att den boken är så jäääävla bra!!! Men så visste jag inte så mkt, så tillslut kom det fram att jag inte läst hela boken men det jag har läst är iaf jävligt bra :D hahah typiskt mig!!

I Fredags var jag i Ulricehamn. Åkte skidor med mehdi, hans 2 bröder och hans brors tjej. det var sjutk roligt. jag sög och kunde inte åka så bra men det var iaf roligt!! Men blir jävligt nervös nu inför fjällen i April... Hur ska jag kunna åka Snowboard? Aja, har ju en vecka på mig att lära mig.. Det ska nog gå bra utan några brutna ben eller armar :D Fast det hade vart rätt skoj... åka snowboard! utan armar utan ben hahaha nej ush


Ajja, inte mkt har hänt annars.. Livet leker och jag med det!  :D Njuter och mår bra !

Men ska börja skriva mer! När jag köpt mig en digitalkamera ska jag skriva och bilda. :D woho.


TJINGELIIING