vivi & carro :)


chilloooout

Sitter hemma med Vivi och kollar på film, Three can play that game, har sett den innan, men somnade så jag såg aldrig slutet... Idag ska jag vara med vivi hela dagen, vi ska äta lunch på Paprika och sedan färga håret ! :)

Baby var här nyss och tog en cigg.. Så söt, kommer förbi då & då när han hämtat bilar till jobbet :)

Ska på bio ikväll, inte med vivi som planerat utan istället med Lovias & Elina ! Hoppas bara det finns biljetter kvar, eftersom det inte går att boka utan man måste i såfall betala med en gång, med VISA och det har jag inte.. :(

Igår var jag med mehdi när han jobbade, det var roligt att se, jag hjälpte till lite, lite asså haha!!
Sedan åkte vi till Tugras jobb och fick gratis mat, sen åkte vi hem och kollade på tv och satt vid datorn.. :)

Vaknade vid 7 imorse, och gick upp :O otrooligt, men det är alltid så, när jag e ledig, vaknar jag tidigt och är helt pigg, men när jag ska jobba så är de typ omöjligt att vakna... måste börja skärpa mig med tiderna nu alltså!!

Sitter på msn, kollar på film, dricker kaffe och har tankarna på helt annat håll, at the same time. Får lägga ner nu och koncentrera mig på filmen och slappna av lite.. ska städa mot eftermiddagen också.. hmm, måste lämna tillbaka dammsugaren som jag lånat av Tugra snart... heheh..

Ha de så bra pöss & köss

hemma...

Är hemma ifrån jobbet idag.. Vaknade lite sent och kunde verkligen inte med att komma försent, så jag ringde och sjukanmälde mig.. men det var nog lika bra det, för jag behövde verkligen vila, har jobbat så mycket nu på senaste..

Har varit med älsklingen hela morgonen, men nu har han åkt till jobbet :( Saknar honom redan, helt underbar! (L)

Imorgon ska jag gå på bio med Vivi och se Sex And The City äntligen :) Ser verkligen fram emot det.

Nu har Vivis mamma åkt till Finland i 2 veckor.. Så vi har bestämt att jag ska sova hos henne en dag nästa vecka, så att vi kan mysa bara jag & hon utan killarna haha :) 

Men nu ska jag platta håret, för det ser ut som en virvelvind typ :P

Ha en bra dag   

¤ Midsommar ¤

Midsommar, Var helt Ok. Var med min älskling hos hans kompis flickvän som även fyllde 20 år. Jag skulle börja jobba dagen efter klockan 06.45 så hade först inte tänkt att dricka alls, men ångrade mig och tänkte att "jag tar några öl bara" . haha, javesst änna, några öl, + jaeger och ett par öl till. Det var rikitgt roligt faktiskt! Förutom en period på ca. 15 min. av kvällen då vi tjaffsade lite jag och min pojkvän men det gick över snabbt.. :) Var inget allvarligt. Vi grillade och åt jätte-god tårta. Vid halv 12 var jag ganska full och kom på att jag verkligen måste hem. Älskling ringde sin mamma som skulle komma och köra hem mig, men det tog lite längre tid än vad jag väntat mig så halv 2 var jag hemma.. Så söt som min älskling är så stannade han kvar hemma hos mig och åkte aldrig tillbaka till festen som han egentligen skulle ha gjort.. Somnade vid halv 3 - 3. Gick upp halv 6 och åkte till jobbet. Somnade på jobbet vid 7 och vaknade inte igen förräns vid 11-tiden. Skönt att sova lite :P Var en lyckad midsommar helt enkelt ! ;)

me me me :)


Jag när jag är blond :)


Jag & älsklingen på Trädgårn´


Jag och min baby <3


Kärlekstest...

MEHDI BEN AISHA

MIKAELA BRYNOLFSSON

63 %

Ett förhållande mellan MEHDI BEN AISHA och MIKAELA BRYNOLFSSON har goda chanser att bli lyckat!
Testa själv kärlekstestet här!

Det kunde varit bättre, men det kunde även varit under 50% Äh, jag tror inte på sånt (baralite)

Midsommar ! :)

Midsommar på fredag då!
Jag är ledig onsdag torsdag och fredag, men jobbar lördag och söndag.
Inte så roligt att börja jobba 06.45 dagen efter midsommar kanske...
Men jag får helt enkelt ta det lite lugnt detta året, några öl kan man ju dricka, men åka hem i tid så att jag inte försover mig på lördagen. Jobbar 06.45 - 19.15 både lördag och söndag, men jag får dubbelt betalt denna helgen :)
Så det kommer bli en fet lön i Juli ! Har även haft nattskiften och kvällspasset så det känns bra som fan :)

Men på midsommar ska jag i alla fall hem till Sofia, hon fyller 20 år då också så det blir lite dubbelt :). Bäst för Carro att hon följer med nu asså ! hon kan ju åka hem tidigt med mig då om det blir problem för henne. Ska säga de nog tror ja.. Så får hon välja sen då, hur hon ska göra.

Undra vad Vivi har för planer? Hon skulle ju äta middag med sin pappa vet jag iaf... får nog slå en signal till henne sen och fråga :)

Back to work !



Det trodde man aldrig.....

Jobbade igår 10.00 - 20.45, åt lunch vid 13.00, Lite pyttipanna bara.. så var vrålhungrig mot kvällen.. Men så kom Mehdi och hämtade mig efter jobbet, och när vi kom hem hade han lagat mat :) Kött och klyftpotatis och 3 olika smaker av creme fresh =) Så söt! det trodde man inte att han kunde laga mat, haha!

Så nu har jag med mig det till lunch, jobbar samma tid idag som igår, fast nu ska jag inte äta lunch förrän 14.00. Annars blir jag ju så hungrig..


Lejon !



Veckohoroskop - vecka 25

Under veckan kan du vänta dig ett fortsatt intensivt och fascinerande socialt liv, men ju längre veckan lider desto mer inser du också att du inte längre kan upprätthålla samma höga aktivitetsnivå. Det som varslar om detta är att det uppstår en del stressmoment i grupper och bland vänner. Du är inte den första att tröttna på all aktivitet, men du är heller inte den sista. Lagom till midsommar inser du att en tids stillhet inte hade varit så dumt - något som kan föranledas av att någon svår omställning som du trodde tillhörde det förflutna återaktualiseras. Du måste fatta ett beslut, och det beslutet kan mycket väl handla om att dra dig tillbaka, i synnerhet från personer som inte gör annat än dränerar dig på energi.

Vet inte vad som har hänt.....

Jag är totalt nerkärad, det var liksom längesen jag var sånhär, känner knappt igen mig själv. Är jag lite toffel kanske? haha ! Men det känns bra iaf! Men så fort jag kollar på honom, kan jag inte hejda mig att ge han en puss, en kram eller bara en klapp på armen. Så fort jag inte är med honom, tänker jag på han hela tiden.

Och vet ni vad jag gör??? =) varje dag, går jag in på aftonbladet.se --> horoskop. skriver ner det i ett sms, och skickar det till honom! Varför? har blivit en grej jag gör..  För att jag är så nerkärad att det är läskigt. jag är ingen psykobitch eller ngt nu asså som det kanske låter som, han är lika kär i mig. Vi är lika kära i varann helt enkelt. Min lilla al-mahdji! haha, jag kallar honom så ibland... (tönt ja vet)

Men det är en skön känsla, det var lääääängesen jag kände såhär för någon! Han kom i mitt liv precis när jag behövde det som mest! Kunde inte passat bättre. Vi har varit tillsammans i lite mer än 1 månad nu och det har varit underbart..

När jag får fix på Internet hemma, ska jag lägga upp en jätte fin bild på oss, som carro tog i Lördags. är på jobbet nu nämligen, jobbar till kvart i 9.

2 timmar kvar då alltså, tills jag ( stopp, nu ringde han =) haha ) får träffa honom då..

jag skrattar fortfarande! =)

Allvarligt talat, snubblade in på stureplan.se HA HA!

Visste inte var jag skulle börja,
Vart jag än klickade eller tittade var det så patetiskt att jag blev aldeles förvirrad! :S

Vissa av orden liksom stack ut, som stödord nästan, det var champagne, lyxigt hotell, frukost i lodon med utsikt över.. blondiner med stora bröst överallt, "kändisar" som varit ute i vimlet i helgen, men allvarligt talat, " VARUMÄRKESKONTROLL" HAHAH seriöst, va är det för liv dom lever, och vad är det dom snackar om "kreddmupparna", som ska vara några slags, stureplans-wannabe, som är året efter med allting, som skulle " hänga på klädesaffären cheap monday och festa på f12" Lägg av nu! Ne, känner att jag har för mycket tid, som ens orkar spendera tid på att bry mig. Men jag tycker det var otroligt roligt faktiskt..


Sofis mode!  Ärligt talat, jag köper alltid tidning, det roligaste är varför, jo för att håna. Hon åker runt och går på modevisningar i Paris, Madrid, New york, alla storställen, sitter med en kamera, en penna och antecknar: "Den tyska modellen Julia Stegner i gnistrande underkläder på Victoria's secret modevisning i New York" ( måste länka till källa:
http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2611226.ab ). vafan liksom, är hon skillad till att ta en bild och skriva detta och sedan fixa å trixa lite med powerpoint, en hel tidning fullt av det. Vilken begåvning! (flämt!).

Hon sitter och klickar runt på typ, hm.se , topshop.se , halens.se, tycker att denna kjolen var fin, dessa skorna var nice... åå läcker bikini. sparar bilden, klistrar in dom lite sådär trendigt slarvigt, och skriver, "denna finns att beställa på topshop.se. Allvarligt, till och med min kusin som är 5 år, kan göra detta precis lika bra, fast han söker på google, hittar en bild på en dinosaurie, kopierar, klistrar in den i paint, skrivre en text till " en fräck dinosaurie". sparar och skriver ut. haha, det är nästan skratt retande. Men det roligaste i hela tidningen är i början, hennes lilla kolumn som hon alltid har med, Jag ringer alltid Carro, "lyssna på detta.... " och så skrattar vi gott tillsammans.

MEN!!!!!!!!!! Jag ger ändå mycket credit till Sofi! Jag kan tänka mig att det är väldigt, kanske simpelt, men roligt och ett givande arbete. Hon är smart som tjänar pengar på detta! Det kan jag absolut inte säga annat om. Jag har inget emot Sofi personligen, det får ni verkligen inte tro. Jag menar bara på att en apa skulle kunna göra samma jobb som hon gör.

sist men inte minst, en gång, satt jag och skummade igenom tidningen, såg en bild, på ett par helt sjukt illrosa solglasögon, jag hann inte ens stänga tidningen, stack ner till ur&penn och köpte dom. 65:-. helt underbara!! (säg inte till någon, he he )

Att välja glädje...

Fick låna en bok idag av min chef, "att välja glädje". Hon har satt dit små anteckningar och pilar, och highlighted vissa citat som hon tycker är såå bra =)

Har skummat igenom den lite och kan inte vääänta på att få komma hem och läsa den! =) Den handlar om hur man ska vara mer positiv i olika situationer i livet, och hur man ska bete ska sluta att skylla sina egna misstag på andra. Den går mest ut på att ändra sina tankar. Väldigt spännande. Jag återkommer när jag har läst den. men jag kan bjuda på ett litet urdrag som min chef har pilat mot:

En enklare fomulering av tanken att ingen kan såra mig utan mitt medgivande är:

Ingen annan människa kan göra mig irriterad.

Hemligheten är att det är jag själv
som väljer att göra mig irriterad.

När jag har läst ut boken, kommer jag kommentera vissa stycken som jag gillar med mina egna åsikter om påståendet.
can't wait! :)

tors 12/6 22.10

Skickade sms till Carro

" Kollade mitt schema nu. är ledig midsommar men jobbar helgen. 7-7 på dagen. segt. men får ta de lite lugnt bara. vi behöver ju inte megafesta? Mehdi frågfade om jag ville att vi skulle göra något kul på midsommar så vi e med dom iaf. det vill du eller?puss puss

Carro Svarade

"Vadå jag kan la medafesta eller:) :P det är lugnt bara vi inte sitter i en bil hrla kvällen haha"

Jag

"tänkte du skulle vara stöd med mig bland alla slkoholister men men. haha får börja tidigt så att jag e nykter pånatten igen när jag ska sova haha vi har ju hela dagen på oss:) vad gör du? puss

Carro

" haha aa så får DU göra:P, Jag slutade jobbet nyss så jag gick hem till dig för att byta skor. vill ha mina nya imon :) hur är det på jobbet?"

jag

"det är segt som fan men annars bra. saknar faktisiskt Mehdi nu haha känns som jag knappt träffat honom sen jag kom hem.. det har jag men bara snabbt varje gång :( men vi har sagt att på lördagen ska vi va me varann hela dagen när jag kommer hem från jobbet hehe sen ska vi ju supa yes yes yes :) ska du till stan och dricka öl ellre din fuskis? puss puss puss"

Carro

"haha den khelb. Ne jag ska iunte till stan :(:( Naika orka in den fisen. Men ring mig sen puss puss puss"

Jag

"vad ska du göra då?"

Carro

"ingenting"

jag

"okej. roligt meddelande din mes. saknar du mig inte? puss"

Carro

"Ne för du saknar bara Mehdi :p jo klart jag saknar dig. Jag har tråkigt. Vill göra något men ingen orkar :("

Jag

haha ja emn jag saknar dig också fattar du väl :) men dig har jag varit med hela dagen typ, hehe jag kan ringa dig om en stund när jag ska röka så får du lite sällskap iaf. du vet att jag hade druckit öl med dig om jag varit ledig. är sugen som fan vettu :) puss på dig din slinka

(så skickade jag med en bild på en registreringskylt med mitt namn på och ett hjärta haha)




fre 13/6 22.34

Från vivi

"ska lägga mig nu. så ja e pigg o go imon. du får ha de så bra på jobbet inatt. lider med dig ska skall du veta. puss"

Mitt svar

"söt du är! Men der är bra, jag ska sova så mycket som möjligt imon så att jag är pigg till kvällen, lär ju vara piggast med tanke på min dygnsvändning.. menvi höres imon. sov så gott och dröm söta drömmar om vita kaniner som skuttar runt i snön och solen som lyser på fönsterrutan medans vi sitter och dricker varm o

idiot.se & 1000apor.se

När jag jobbar nattskiftet, brukar jag vara inne på sidan idiot.se. den har verkligen fångat mitt intresse!
Det finns all möjlig skit där som man kan skratta åt och som fördriver tiden!

just nu är min favorit spelet "världens svåraste spel".

En annan sida som har fångat mitt intresse är Schulman's sida. 1000apor.se
Den är otroligt underhållande! ;)

Katreen 21.30 är min favorit! :)




Vet inte hur jag ska orka hålla mig vaken inatt!!?


  •  Kom hem från Alanya torsdag morgon kl.06.00.
  • Somnade vid ca. 08.00.
  • Gick upp vid 10.00, Var med Carro på Frölunda torg (Lämnade in min telefon på lagning, fick en lånetelefon, som jag direkt fastnade för, min mobil får gärna gå sönder oftare :P )
  • Vid 17.30 kom Mehdi hem
  • men åkte igen vid 18.00. Då försökte jag sova lite.
  • Somnade vid 18.30
  • men vaknade igen vid 19.15.
  • Började jobba 2030.
  • Slutade jobbet  0700,
  • var hemma 07.30
  • Somnade vid 08.00
  • vaknade 09.45
  • Hade besiktning på mi lägenhet 10.00
  • Somnade vid 14.00
  • Vaknade igen vid 16.30
  • Började jobba nu igen, 20.30....
  • till 0700!

Men imorgon får jag iaf sova heeela dagen! min baby kommer ju ligga hemma och sova som en gris när jag kommer hem med tanke på att han är någonstans full ikväll hehe, Så där blir man ju inte störd iaf! :)



Alanya <3

Kom hem från Alanya igår morse, och har jobbat hela natten nu, sen klockan 20.30. Bara 1.20 h timme kvar. Sen får jag äntligen åka hem te min älskling, han ska dock jobba men får träffa han lite granna iaf. Saknar han såå..

Känns som att vi inte träffats tillräckligt sen jag kom hem, vi träffades VARJE dag i över 1 månad, asså jag menar verkligen VARJE dag. Sen helt plötsligt åker jag bort i 1 vecka, och hinner knappt se han mer än några snabbisar. Men vi har bestämt att hela lördagen ska vi vara med varann!

Jag jobbar natten fredag till lördag, så vi kommer ligga i sängen heeela långa lördagen och sedan festa på kvällen. Det kommer nog bli en jätte bra dag hoppas jag! :)

Ne, nu ska jag fortsätta kolla på OC.. Bara 1.10 timme kvar nu!!!

haaaaaaa de pusssss


Sjuk...

Fyfan, sitter på jobbet och mår asdåligt.. Har ont i halsen, öronen, sprängande huvudverk och säkert feber också..  Hoppas jag inte är påväg att få halsfluss nu bara! Har ju planer på att åka till Alanya på onsdag med syrran, så jag vill vrekligen inte vara sjuk.

Jobbar 8-19 idag.. vill egentligen gå hem och vila men kan inte med att gå hem med tanke på att jag antagligen ska vara ledig i helgen..

Men imorgon får jag verkligen verkligen inte vara hemma! Behövs på jobbet, därför borde jag gå hem för att vila så att jag mår bättre imon. Thomas är på möte nu i ca. 1 timma tror jag, så efter det kommer jag nog kicka hemåt.. är jag sjuk så är jag, finns inget jag kan göra åt, känns bara jobbigt att ringa te chefen för att meddela det. Hon lär inte bli glad på mig. men som sagt, att vara sjuk kan man inte göra något åt plus att jag har ju stått ut sen klockan 8, till antagligen halv 4-4, det är ju ändå 7-8 timmar...

Saknar min söt sååå mycket.. men får antagligen ringa och säga att han inte får komma idag så att jag smittar honom, om jag inte redan gjort de vill säga...=(

Aja, tillbaka till att inte gör någonting nu.. Sitta och se klockan ticka sakta sakta sakta............

<3<3<3


You're the perfect lover
I'm in love with all the things you do
So seductive when you touch me
I can't get enough of you
Your the best baby
You got me obsessed
And I can't catch my breath
Baby I must confess you got me