vardags-snack :)

Helgen har iaf varit ganska nice :) I fredags åkte jag hem till min moster direkt efter jobbet och grillade och hade det mys :) Jätte trevligt var det! och god mat såklart ;) Efter det träffade jag Onur men jag var nog ganska tråkigt sällskap för jag var otroligt trött efter att ha jobbar ihjäl mig en hel vecka!

På lördagen var jag uppe tidigt och åkte till Fiskebäck med Carro, Becka, emilia, Dea, josse och massa andra som jag egentligen inte känner! med var sjukt nice. Badade och det var sviiiiin kallt så det räckte med ett dopp :)
Efter det bar det iväg till Ale en snabbis och sen käkade vi pizza och började våran kväll :)

Satt på en gräsmatta här i mitt område och drack och hade det mysigt. Jag, Carro, Vivi, Saia, Dea & Josse och sen stack vi ut till trädgårn och festade hela natten lång! Var jätte roligt och träffade massa som jag kände! :) Då är det altid kul, förutom att man är som fullast när man åker hem haha

Söndagen var seg i början, sen åkte jag hem till mamma och fick present till mina nya lägenhet. Sedan bar vi av till Jysk i all hast och köpte utemöbler till min balkong :) Nu är det bara köksbord som saknas sen har jag allt!

Idag hade jag en del planer men eftersom att allt gick åt helvete ska jag packa ner lite kläder och saker i lådor och sedan kanske träffa Linda och glassa lite i solen förhoppningsvis :)

Sprang på Martin på väg hem från jobbet och satt och tjötade lite med han och hans kompis, fan va ja ångrar att jag inte åkte med dom till Näset, känner jag nu när jag sitter här i värmen !! :(
Eddie var här och tog en snabbkaffe(klunkade en mugg på mindre än 1 min. :P ) Sedan blev jag ensam igen :) haha

ska nog ta en kall dusch innan jag börjar grejja! :)

ciaoooooooo

I'm two thousand and 8 and you're so thousand and late!

Varför är det så jävla svårt?

Jag känner verkligen att jag orkar inte längre. Varför ska det alltid vara jag som försöker och alltid jag som ska föreslå saker? Måste jag sitta som på nålar för att du ska bli nöjd? Hela den här skiten går mig på nerverna!!

Det verkar inte som att något jag säger går in och allt du säger verkar vara skitsnack. jag hatar när människor säger saker bara för att göra den andra glad. Men det funkar inte riktigt så. Bortförklaring efter bortförklaring och sedan massa jävla äckligt fjäsk! det funkar inte riktigt så heller ska du veta!
Allting är bra och blir bara bättre tänker jag, men ack så fel jag hade, denna gången också.

Men när jag har all fakta på bordet, varför är det så jävla svårt? Det är ju bara till att skita i det men på nåt sätt så är det en omöjlighet och det går inte! går verkligen inte. Mitt hjärta slår för dig men det börjar sluta slå... en förändring eller så är det över. kort och gott hur ont det än gör så finns det ingen annan utväg.

Spelar du bonanza med mig spelar jag bonanza med dig, that's it!

A lovestory

Jag gör nånting som man absolut inte ska göra, och det är att tänka tillbaka och undra vad man gjorde för fel eller vad man kunde ha gjort annorlunda. men jag kommer alltid fram till samma sak, och det är att jag faktiskt inte gjorde något fel! det enda jag faktiskt bara ville var att känna att du brydde dig om mig och att du skulle lyssna när jag ville prata om saker som jag tyckte var jobbiga. Det är faktiskt sånt en pojkvän ska göra.

I början, asså jag kan inte ens förklara i ord hur underbar du var, och hur underbart vi hade det tillsammans. Det kändes helt overkligt och jag kunde knappt fatta att du var MIN! Det var inte bara jag som märkte, utan alla runt omkring mig märkte hur mycket du tyckte om mig och hur glad jag faktiskt var att jag träffat dig! Dag in och dag ut så gjorde du allt för mig, jag behövde inte ens säga nånting eller be om nånting utan du visste redan vad jag tänkte, och du ställde upp i vått och torrt.

Men så en dag, alltså seriöst, så som jag ser det så var det över en natt, kanske 2 nätter som allting vände. den jag blev kär i, han fanns inte mer. Som om det blev omvända roller på något sätt.
Jag visste inte hur jag skulle nå fram till dig och allting blev bara fel. jag blev en person som jag inte ville vara. och jag är en sån person som inte kan hålla mig utan jag måste säga vad jag känner och när jag gör det så vill jag ha respons och vill veta vad den andra personen tycker eller känner. men du liksom bara hängde med i det jag sa och lovade att inte göra så igen och att allt skulle bli bra igen. Jag väntade och väntade på att du skulle komma tillbaka, du hade ju sagt att du aldrig skulle ändra på dig, och att det var sån du var. vi sa båda två att vi aldrig kommer bråka och allt var verkligen helt otroligt! som en dröm som blev till verklighet. jag har alltid bara träffat killar som är idioter och som behandlar mig dåligt, och jag tänkte att åh, äntligen har jag träffat en kille som verkligen är bra på riktigt! som aldrig skulle såra mig.
Men såklart så var det bara tomma ord från din sida, som hos alla andra.

Det blev inte bättre, och jag blev bara mer och mer rädd för att förlora dig, men så tänkte jag ibland att vad är det jag förlorar? Vi träffas knappt längre och när vi gör det så är det inte bra. Men jag visste att du fanns där nåonstans och jag fortsatta vänta och fortsatte att kämpa för att allt skulle bli bra igen.

Allt jag gjorde och allt jag sa, var endast för att jag inte skulle förlora dig, men det funkade inte och jag förlorade dig tillslut. Och den dagen, jag sa till mig själv att jag ska aldrig mer gråta och jag ska inte låta detta förstöra för mig. Jag ska fortsätta leva mitt liv och inte gräva ner mig. Det gjorde jag också och det kändes riktigt bra.

Nu iaf, allting känns så lätt och bra, du är delvis tillbaka igen men jag vet fortfarande inte hur du tänker, och jag vill inte fråga heller för att då kanske allting blir förstört. Jag är rädd att förlora dig igen, för du är verkligen killen med stort K! Du har varit helt underbar en längre tid nu, men jag kan inte sluta att undra vad som är på väg att hända eller vad det är egentligen vi gör. Pga att allting är så bra nu, så vill jag inte förstöra det genom att prata med dig om det..
Vi har ju pratat om det lite grann, men vi kom liksom inte fram till nånting och du vet precis vad jag är rädd för. Och du är ju rädd för samma sak...

Jag gör ju allt för dig, och jag gör det med glädje, Jag vill inget hellre än att du ska vara glad och att du ska vara lycklig med mig. Det finns ingenting jag inte kan tänka mig att göra för dig, eller med dig! Och jag vet att du gör allting för mig också, det är det som känns så bra, som i Lördags till exempel, jag tror inte du förstår hur mycket det betydde för mig att du brydde dig så jävla mycket när jag mådde dåligt och det gjorde att jag alltid kommer veta att du finns där när jag verkligen skulle behöva dig. 

Allting känns så bra nu och jag vill inte att det ska förändras, så länge vi är glada båda två och trivs i varandras sällskap så ser jag ingen anledning till att saker och ting ska ändras, bara så att du vet det!


Om jag kunde skulle jag ge hela världen till dig <3

Liseberg!

Hej allihop!

Var på Liseberg igår efter jobbet med Mehdi och kamil :) Det var sjukt roligt och jag har inte varit på liseberg på flera år för att åka attraktionerna. :D

Vi åkte dock inte jätte mycket, med det blev ändå Bergochdalbanan, Balder, Kanonen & Höjdskräcken :)
Sedan vann vi stjärnvinsten på Kexchoklad :D Så nice! Har ätit hur mycket som helst redan, sitter faktiskt och smaskar på en just nu :)

Som jag sagt innan så är jag faktiskt nöjd över hur jag ser ut! Tycker det är roligt och väga mig haha, men resultatet spelar ingen större roll. För det är inte siffran på vågen som spelar roll, utan det är hur man ser ut och huruvida man är nöjd eller inte! :)

Det är otroligt mycket att göra på jobbet nu så att alla är helt stressade och ingen typ pallar, alla jobba över hela tiden och ingen har tid att prata med varandra. Men ärligt så tycker jag ändå att det är roligt. jag trivs så enormt bra på jobbet! har jag säkert sagt 1000 gånger men jag gör verkligen det. Vecka 29 ska jag byte avdelning, och är inte jätte sugen på det alls! Vill vara där jag är nu, Kan så mycket där nu och är verkligen inne i det, så ska jag byta avd. och sitta för att svara telefon! Vill ju egentligen inte ha ett sånt jobb, men jag visste ju inte då, när jag tog jobbet, vad som skulle hända innan dess! Ville ju bara ha ett jobb. men jag tror, eller jag vet! att det kommer bli jätte bra och jag kommer nog stortrivas där också, det är ju bara en våning upp :P men jag vill ändå stanna på min favorit-produktionssupport! <3 :D

Imorgon ska jag hämta nyckeln till mina nya lägenhet och är sååå nyfiken på hur det blev med tapeterna, jag valde ju bara utifrån en sån där tepetbok, så hoppas innerligt på att det blev lika bra i verkligheten som i min fantasi :D Återstår att se imorgon! :)

Jag har faktiskt inte tid att sitta här egentligen, jag ska bara plocka undan lite här hemma och sedan ta en dusch, och sen lägga mig och kolla på Scary Movie 2 :) jipiii hurraaay! har inte sett den på tvärlänge men hyrde den häromdagen tillsammans med 2 andra filmer. Kommer inte ihåg vad dom hette nu, men har sett den ena av dom innan och den tredje ska jag och Mehdi kolla på när vi får tid och orkar :P man får ha filmerna i en vecka :D så det är Nice!
Tur att jag inte flyttar så långt så att jag kan fortsätta hyra film där, snart borde jag få hyra gratis med tanke på att jag har hyrt 13 filmer, på 2 veckor :D film nörd järnet! :D

Bjuder på en bild på mig och min älsklingsLovisa :D

ha det så bra så hörs vi imorgon hörrni ;)


Ok, såhär är det!

Det finns ingen, absolut ingen som har hjälpt mig, stöttat mig, gett mig så bra råd, som min mamma & min pappa. Asså det är så sant utan att ens överdriva det minsta!

Men jag har sjukt dålig samvete, för ibland bara nochar jag det dom säger eller det dom gör, ibland tar jag dom för givet, och ärligt talat så känns det ibland som att jag utnyttjar dom och det dom gör.

Det är verkligen inte meningen att jag ska göra det. Jag uppskattar det så sjukt mycket, men när saker händer mig så får jag panik, och jag vet om det själv att jag gjort fel eller att det är ett faktiskt problem och att det löser sig inte om man inte gör något åt det! Och dom är dom enda som säger sanningen rakt ut till mig och när jag hör det sägas högt så pallar jag inte! Jag vet att dom vet om att jag uppskattar allting och att jag egentligen inte menar att spela som om jag inte bryr mig, men att jag inte visar det får mig att känna mig dum, och ibland nästan skäms jag.

Jag har världens bästa föräldrar, och såklart världens bästa syster som också alltid ställt upp för mig whats so ever. Den relationen jag och min syster fått nu dom senaste åren, antagligen för att vi båda blivit äldre, hon är ändå 5 år äldre än vad jag är, den relationen är helt enorm. Vi kan prata om allt, asså verkligen ALLT ! jag kommer ihåg när jag var lite, hamnade ofta i trubbel och vågade inte berätta för mamma och pappa, då berättade jag det för syrran istället, hon blev inte arg, dömde mig aldrig, utan tog det lugnt och satte sig ner med mamma och pappa och berättade, och när allt var ute på bordet, så ropade hon in mig och allting var okej, och jag fick hjälp med vad det nu kunde vara.

Jag kommer också ihåg när hon åkte iväg och säsongade i Österrike. Jag saknade henne så mycket, och jag kan nästan tycka att det var fel tillfälle för henne att åka, men ja mena, hon va 20 år och klart hon ville ut och leva livet :P
Men jag var 14-15 år och hade det inte lätt, det hade varit mycket skönare om hon var hemma och kunde gå igenom detta tillsammans med mig. Jag fick brev av henne, och jag skrev brev tillbaka men skickade dom aldrig.

iaf, min familj är det bästa som finns och jag skulle kunna skriva en bok om dom! för så mycket har jag att prata om.
För er som läser så är det inte jätte intressant och ni skulle nog ändå inte förstå så mycket av vad jag skriver haha så att vi skippar det och vill bara avsluta med att säga att, min kusin nathalie, underbaraste och smartaste tjejen jag känner! Är så otroligt stolt över dig att du är den du är idag! Du har kämpat otroligt mycket i ditt liv och det är resulterat i att du är en helt fantastisk tjej med stora drömmar och en framtid värd att vänta på och kämpa för! du kommer gå långt! <3

Detta är början på att jag kommer börja vara ärlig när jag skriver! är det någon som känner sig obekväm och inte vill vara med eller som faktiskt misstycker om vad jag skriver, säg till ! inte för att jag ska fläka ut namn och sånt dära men personen kommer att känna igen sig och veta vem du är!

good byyyye ! :) 

kort sammanfattning av min helg! :)

Midsommar var verkligen jätte roligt och helt underbart :)
Enda jobbiga var bara att jag fick så mycket problem med min astma.. det har fortfarande inte riktigt gått över helt :( Men jag överlever hehe..



Lördagen var jag bara hemma och kollade på TV. Somnade ganska tidigt, var faktiskt nära på att åka till akuten pga astman men jag orkade verkligen inte röra mig plus att jag fick inte tag på ngn som kunde köra mig..

Söndagen iaf så städade jag och tvättade alla kläder och alla sänglakan o badlakan och allt som fanns :) började tillochmed att flyttstäda lite, packade ner lite saker i kartonger osv. Får ju nyckeln redan nu på Fredag så börjar nog flytta in lite smått i helgen så att jag kan ha min inflyttningsfest helgen efter det som planerat =) Längtar såååå mycket att få flytta in där! =)

Sedan på söndag kväll var jag faktiskt i Borås och kollade på elton johns konsert :D:D eller SIR elton john ska man väl säga, han är ju adlig! :P hehe det var ritkigt bra faktiskt om ja ska vara ärlig! :) Det var mysigt också med fint väder o allt sånt där =)

Annars har det bara varit jobb jobb jobb som ut i helvete! men det är så jävla kul så det är ok :D haha
Mitt internet har varit dumt mot mig också så att har inte kunnat uppdatera något över helgen! Men nu är det okej igen och därför kör jag bara en snabb uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna!

Nu ska jag iaf till willys och handla lite mat! Börjar bli riktigt hungrig nu och har planerat att ha med mig mat till jobbet imon.

Sedan blir det tidig läggdags! :) gottttttttt





ciaoooo

Väntar!

Jag har faktiskt inte åkt ännu! är klar o så, men som vanligt blir allting alltid så försenat haha!!

Dom kommer väl vid 1 skulle jag tro, men de är skönt ändå att slippa den där sista stressen om man ALLTID har! :)

Shit, har glömt av att fixa täcke och kudde, det var de med den sista stressen! haha!!

Trevlig midsommar allihopa, IGEN. ¤ ¤ ¤

Fråga!



Vad ska du/ni göra på Midsommar?



¤ Midsommar ¤

Hej hej alla somriga läsare <3

Är egentligen jätte stressad! Ska åka till Kunsbacka om en liten stund! på midsommarfirande såklart :)
Ska till Eriks föräldrars hus! på en laduård typ där dom har fixat fest i en lada. Med diskolampor o musik o grejjer! Lekar, midsommarstång och allt som hör till! :) Älskar såna här "jippon" :D haha

ska åka med johanna, dagge, Ingrid och fredrik. Så är det folk där som jag tydligen träffat på andra fester osv. Spännande o se vilka :) hehe

Håller på att tvätta nu och ska hoppa in i dushen så komme dom och hämtar mig vid halv 1 ungefär! Så är som sagt stressad, har inte ansrängt mig för 25 öre än sålänge!

Dom har en lastbli där också som man egentligen ska sova i, med madrasser osv. men jag &  Johanna har med oss tält som vi ska sova i :d haha, Så hoppas inte det regnar in om deet nu skulle börja regna! :( det blir nog bra, är ändå inställd på dåligt väder så det blir nog kanoooooners! Hade egentligen tänkt ha på mig klänning, sen ändrade jag mig till kjol. Men just nu tror jag att jag känner för jeans och en snygg topp!

Tar nog mina replay jeans, älskar dom! haha men det finns ingen knapp så jag får köra hårbandsvarianten.
( samma jeans som jag pratade om sist, som jag hade på mig förra Fredagen! ;P )

Gotta gooooo!

Glad midsommar på er allihopa så hörs vi imorgon, då kommer det upp bilder också förhoppningsvis!

" det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"

when it was good

You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

That picture of everything I ever dreamed
Now the picture's crashing down around me
Calls are coming in and we're looking at our friends
Wondering who's it gonna be


It was so good, once upon a time
It was a simple time, it was a good time
Now we got the perks and all the crème
And it's tearing us apart at the seams
But I remember

When it was good

090618

Tjeeeenamors =)

Har ny telefon nu med tilfälligt nr, väntar på mitt simkort ska komma, men det tar ju sån tid.. Fick pengar av min snälla pappa att köpa en telefon med :) den e jätte fin. inte lika fin som min förra, men den duger och jag är riktigt glad över den nu när jag  har vant mig.. så det blir kanon.

Sista jobbdagen denna veckan och det känns såååå nice =) vet iaf nu attt ja kommer få jobba på denna avdelningen fram till och med vecka 28 och sen vecka 29 - 34 på en annan avdelning. känns bra iaf. men måste söka jobb till hösten för efter det så vet inte ngn själ vad som händer :S det e lite segt, men får ta de som de komer o ja vet att de kommer lösa sig iaf =) som alltid haha. bara man ligger i ordentligt så blir allting bra bra bra bra bra bra.

det är så mycket att göra på jobbet att jag är heeeelt slut varje dag. har ju jobbat 8.45 - 19.00 varje dag. idag blev allt klart tidiagre så kunde smita hem lite tidiagre. nice nice.

Har massa stämplar på axeln, för niklas som sitter bakom mig tycker det är jättekul att stämla "home delivery" stämplar på mig och måla fina streck med läckpenna. hahaha.. " hey, have you met mr funny's cousin?? - Not funny" hahah


ne ska göra ngt vettigt.


köss haaaaaaaaaaaaaaaaj

söndag

Hade en sjukt rolig kväll igår =) jag carro och becka förfestade hos carro och sen mötta vi lovisa inne i stan så gick vi till trädgårn.. träffade huuuuur många som helst som jag kände =) älskar att vara någonstans där man känner massa hehe. Senare kom Onur & co. dit också :) Sen åkte vi på efterfest massa hemma hos emelie i kortedala =) Var full som ett svin haha... men hade as roligt verkligen :P :P

vid 9 typ på morgonen kom mehdi och robban oinbjudna haha Så alla gick tråkigt nog. men jag stannade typ 10 min och sen fick jag sjuts hem :) kunde knappt gåååå haha helt sinnes..

så hade iaf jätte roligt. meeeen nu till det tråkiga!!!! tappade bort min mobil :( jävla skiiiiitttt!!!!!! Känner mig verkligen handlöst fallen utan den :( Orkar verkligen inte mecka me det... så segt. kommer iaf få nytt simkort med samma nr så det e okej. men alla nummer o allt kommer ju försvinna :(( Kommer få köpa en ny mobil o betala 150 kr i månaden till. Så det blir 250 kr i mån för mobilen nu i stället för 100 som jag redan betalar  :( seeeeeeeeegt men måste ju ha en mobil liksom..

väntar på queen sized och på mehdi! men får la se när han tänker dyka upp för har ju som sagt ingen mobil....

först dör min fisk, o sen tappar jag mobilen :( hehe




seeee yaaaaaaaaaaa

change of plans...

Gick aldrig till Linda utan e hemma hos carro nu med carro & becka, Ska ut o röja på stan istället =)
SKa möta Lovisa inne i stan så det blir 4 girls out on a night in town :D

bättre att åka lite för tidigt än lite för sent, hahahahha :P

Nu blir det groggggggggggggggg
köss haaaaaajj

i can get you what you want! <3

Fick bara en känsla nyss att va skönt det är för en gångs skull att bara var själv, ensam!
Satt och tog en cigg och ett glas vin samt tänkte på glada saker, och kände verklgen hur fucking nöjd jag är med allt! Finns inget i mitt liv just nu som jag skulle vilja ändra på :)

Det enda jag längtar efter är att få flytta in i min nya lägenhet men det är egentligen ingen brådska för jag har en super fin lägenhet redan som jag trivs i. bara att den är lite liten och jag betalar ett sjukt överpris enligt min mening, och alla andras :P

Men det är bara 2 veckor kvar tills jag flyttar!!! :) cant waaaait!

måste göra mig ordning nu till go musik innan jag ska sticka bort till Linda & Erika =) Får se vart kvällen bär oss...

har en sjuk mensverk bara så att jag snart avlider, har aldrig haft det en enda gång inna. det är sant!!! Så nu vet jag hur det känns och jag lider med alla som har det jobbigt angående det där!! Hoppas bara det går över snart! :( buhuu


i love you and thats all i really knooooow ... la la la laaaaa :) haha

090613

Hade absolut inget att göra igår, eller jo det hade jag, städa osv, men orkade inte haha Så mehdi kom och hämtade mig så satt vi hemma hos johan... Jag skulle egentligen dricka, men efter en halv grogg gav jag upp och ångrade mig haha, pallade inte! =)

Jag & mehdi gick o la oss vid 6 imorse haha, fattar inte hur jag kunde vara vaken så lähe mär jag var så trött egentligen haha... hade satt klockan imorse och vaknade men gick fan inte upp :( så jag somnade om och vaknade vid halv4!! i panik och väckte mehdi på studs och fick sjuts hem =) haha

Hade en riktig rolig och trevlig kväll/natt iaf =)

Nu har jag precis ätit pizza och kollar på the city! :D Ska dusha o så om en stund, gör mig ordning för att träffa Linda & Erika. Vi ska väl nog bara ta de lugnt med lite vin....................... brukar låta så :P hahah


ciaooooooooo

asså förlåt haha

Jag är är verkligen inte en sån person, jag är helt och hållet nöjd med hur jag ser ut, typ  ;P haha

Men man har vissa dagar där man känner sig skit snygg, eller skit ful.


Idag har jag en dag där jag faktiskt känner mig tjock  och uppsvälld!! ååh får panik nästan!
Anledningen är nog att pga att jag inte har några rena kläder typ, fick jag ta på mig ett par jeans,som inte är jätte nya men jätte snygga och jag älskade dom förr. men nu när jag tog på mig dom känner jag mig bara tjock. kanske för att knappen e borta och jag får använda mig utav hårbands varianten :P

men vet ni vad? Skit i det. nu ska ja dra. haaaaaaaaaaaaade götttttttttttt haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




someone made me whole again

gamla inlägg väcker dåliga minnen...

Satt faktiskt och läste gamla inlägg förut.

Asså jag kommer inte ens ihåg hur jävla dåligt jag faktiskt mådde ett tag där.. skrev ju inte allt på bloggen såklart, men jag själv fattade ju precis varje mening vad jag egentligen ville ha sagt, read between the lines...

Tänker fortfarande inte berätta varför eller så , mina närmaste vet ju dock en del av det´.

Iaf det jag ville ha sagt är iaf att jag ska börja uppskatta hur mitt liv är idag och att jag har det så jävla bra. Egentligen bättre än alla andra, asså menar inget illa men jag tror inte att jag uppskattar riktigt vad folk gör för mig eller att jag uppskattar vad jag faktiskt har lyckats göra för mig själv på bara ett par år.

om jag jämför hur mitt liv var då! så vet jag att det kan nästan inte bli bättre än vad det är nu!

för en gångs skull känner jag mig faktiskt lycklig! och det är första gången jag faktiskt säger det och menar det!! <3



tack allihopa för att ni finns i mitt liv, och dom allra speciella, ni vet precissssssss vilka ni är, så känn er träffade! <3<3<3


Sometimes i just want to call and say......


Fredag = slappdag :)

Skönt att det äntligen är fredag, men jag ska faktiskt inte göra ngt speciellt. :)
Är på jobbet nu och slutar om en stund, lovisa kommer och hämtar mig så ska vi åka till Ikea och sen ska hon köra hem mig plus hämta lite saker i mitt förråd, igen hehe.

jag ska iaf ta mig ett glas vin ( eller 2)  haha och tänkte faktiskt börja packa lite inför flytten. Ska städa undan och slänga lite skit som jag inte ska ha med mig till den nya  :)

Skönt att veta att jag kommer vakna upp imon och må B R A ! ingen bakfylleångest haha
ska tvätta och städa lite mer imon under dagen, och sedan på kvällen ska jag vara med linda & erika, Dricka lite vin å bara tjöta skit :) Det kommer bli sååå roligt! =)

Känner att jag måste göra något vettigt nu på jobbet, ut å ta en cigg kanske? haha. Det ÄR vettigt!


Får vila upp mig i helgen inför en sjukt lång arbetsvecka, även om den bara är 4 dagar. Långa pass ju.



TJILLEVIPPEEEEEN <3<3<3



jobb jobb jobb :D

Skulle ju egentligen bara jobba 2 veckor nu och sedan börja jobba igen vecka 29.
Men nu har dom fixat så att jag jobbar hela nästa vecka också :D 08.45 - 19.00!! i love money! haha

Och dom har skickat en förfrågan att jag ska få jobba resten också fram till och med vecka 28. för börjar på en annan avdelning vecka 29. just nu känns de lite trist för jag trivs så bra där jag e nu! :)
Men det blir nog bra på den andra också :D kul att testa något nytt!



Iaf, nu e jag hemma och ska städa. men får se om ja gör det eller inte haha.
har ju en irene huss film att kolla på.

Plus att Lovisa kommer om ett tag för att hämta sina saker i mitt förråd, hon håller på att flytta in i sin nya lägenhet :D
Så kanske jag ska träffa Onur&Poyan sen, dom skulle hyra film och frågade om ja ville komma dit. Så får se vart jag tar vägen! haha

Jag är otroligt hungrig nu, har inte ätit sen 11 så måste ätaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! =)

see ya i dont wanna be ya (H)

090611

Idag är det torsdag, det betyder att det bara är 1 arbetsdag till innan det är helg :) Det kan inte bli bättre, eller hur!?


Blev ingen bio igår haha, åkte in till stan direkt efter jobbet och mötte mehdi, vi gick runt i cirklar och sedan käkade vi mc donald :) gottt, det var sjukt längesen jag gjorde det !! Så jag njöööööt i fulla drag, förutom att han höll på och kasta pomfrits på mig :S haha

iaf, bion skulle börja 20.40 men när klockan var 20.00 ångrade vi oss och åkte hem och hyrde film istället:P eller a, filmer, hyrde 3 st irene huss filmer! they rock. kollade bara 1 och en halv innan vi somnade hehe.


Juni = sommar

VART ÄR SOLEN ? Det är juni och det är pissväder! blir megadeprimerad av detta kalla rusiga regniga vädrret!!!


Idag blir det bio :) Jag och mehdi ska gå och se "i love you man" . Hoppas den är bra! :) Det var komedi som stog på schemat idag så att, ingen terminator-salvation denna gången heller :) hehe


igår kom ju skattepengarna :) whooop! så att då blev det lyx med tacos och hya film. hyrde i taket lyser stjärnorna, var inte lika bra som jag trodde, men helt OK. Har ju läst boken så det kan vara därför. har inte lärt mig än, att man får välja, antingen se boken, eller kolla filmen :) mehdi fick också välja en film, eftersom att jag valde en " tjej-film" men den filmen han valde var urtrist och jätte dålig. la inte ens på minnet vad den hette. handlade om bilar iaf :P Vi trodde dock att den skulle vara typ som fast and the furious - tokyo drift. men icke.

Är på jobbet nu och hoppas bara att sista rushen kommer nuuuuuuu så att jag hinner med bussen som går 20 i.... känns just nu omöjligt, men håller hoppet uppe! kuaack! (haha, ni vet, "gör som grodan, lev på hoppet" ;P )

ciao bellas & bellos(?)

Nice

Nu har jag valt tapeter till den nya lägenheten :) Kommer bli kanonfint!! sån lyckans ost jag är som hade tur angående det :)

Nu iaf sitter jag på jobbet och väntar på sista rushen innan jag får sticka hem! :)
Ska hem och laga mat för e sååå otroligt hungrig!!!

hörs sen när jag kommer hem!


ciaoooo

<3

Min mamma mailade mig en "tänkvärd mening" idag! Tänkte dela med mig utav den till er andra för den var riktigt bra :)


Antagligen är det så att man måste dansa lite på taggarna
för att förstå att man har ett liv som är en dans på rosor!


Några bilder, fler kommer strax! =)

Som sagt, fjortisfylla, men hade så jävla roligt så jag bjuder fan på det!!!! :D









Jag ska aldrig mer dricka sprit!!!!!!!

hallåhallå!

bad update men here it comes! har haft den roligaste helgen på länge faktiskt!

Fredag! Jobbade och åkte sedan till min kusin nathalies student =) Grattis gumman! Är sjukt stolt över dig! <3
Efter detta skulle jag egentligen åka och träffa carro, hade bilen så att jag var nykter och skulle kunna ta mig dit jag nu skulle!

Åkte till mehdis kompis där dom hade lite fest, skulle bara dit en liten stund egentligen men råkade somna och vaknade upp dagen efter! OK att man e full och däckar typ, men nykter och bomsover i en soffa med hög musik och människor är inte okej! haha

Så kom Lördagen! Jag Mehdi & johan åkte och käkade på city kebab, nice! Sen hem till mehdi för att tömma ut hans rum på alla saker och lägga det lite varstans haha. Vart bor du nu gubben? i en resväska, bättre än i en påse iaf :P haha ne ja skoja bara! ;)

Sedan blev det sjukt stress, åkte hem till syrran och skulle testa lite kläder inför kvällen, tog på mig en jätte fin klänning som jag har längtat efter att låna, trängde på mig den, för den var lite liten, med tanke på att min syster är mycket smalare än mig! haha men jag tyckte inte den satt så fint på mig! MEN jag fick inte av mig den!!!!! På riktigt. jag slet och drog men det gick verkligen inte. Så att jag var tvungen att ha på mig den ändå! hahaha Mehdi fick DRAAAAA av mig den i dag nu för någon stund sen hahaha kände mig som i ett fängelse typ. haha

Iaf, sedan åkte jag hem till carro en snabbis och sen bar det av hemåt igen för att snabbt hämta lite sprit och sedan åka hem till Elina & Jonas! Sprit, för att systemet tydligen var stängt igår :( Smarta jag fattade inte det. haha

Hade iaf sjukt roligt hemma hos elina. Vi spelade spel å drack å hade oss! :) Så träffade jag faster aron i trappuppgången och hängde med han till hans kompis våningen under elinas! Drack en drink och kedjerökte :D Nice!

iaf, jag va så jävla in i helvete full så att när vi kom till stan så hade jag världens fjortis fylla!!!! därav aldrig mera sprit! Slutade med att jag åkte hem, på nåt sätt, dont remember. Antagligen vagnen för har alla pengar kvar! =) 

Bilder bilder bilder kommer! =)


kösssssssssss 

Lägenhet =)

Jag har fått en ny lägenhet :) så jävla nice.

Nu har jag en 1:a på 39 kvm. Jätte fin verkligen men den e ganska dyr :S
Har iaf fått en 2:a på 59 kvm. med balkong =) med lite billigare hyra. Sjukt nice! Inflytning redan 1 juli. Så måste bli av med denna lägenheten jag så fort som möjligt! Någon som är intresserad så hojta till!!!???? :D




Det bästa med allt är att den håller på att renoveras, så jag får välja tapeter osv helt själv :D det är nice! Slipper jag tänka på det sen om det inte skulle vara som jag vill :P

Så nu har jag redan börjat städa ordning i lägenheten, ifall det är någon som ska komma och kolla på den! :)

wohooooo är sjukt glad =)

Bilderna kommer idag istället :)

Detta är dock bara några bilder,har en sjukt massa fler som andra tog men som jag snart kommer få,då blir det lite fler :)




Helt underbar dag iaf, med 30 grader och stekande sol ;) <3