Duktiga Mickan ;)

Jag är verkligen jätteduktig :D Städar och grejjar som aldrig förr. Och varje gång man städar blir man påmind om hur fort det egentligen går! Så undrar man varför man inte har gjort det tidigare för man känner sig så duktig och blir verkligen stolt över sig själv efteråt. Jag är långt ifrån klar men har gjort en jäääävla massa ändå!

Dammsugning och sånadär grejjer som damma av och tvätta golv, hyllor o skit.. det tråkiga.. får mehdi göra ;P haha


edit: R A D E R A T





Nu åter till städningen!! ;) såååå himla roligt! Men med ett leende på läpparna blir allting så mycket roligare och bättre!


tjing tjong flaggstång


 


I'm back

Var tvungen att ta en bloggpaus.. haha :D
Men nu är jag tillbaka igen!


Helgen har varit fantastisk :D
I fredags var jag och bowlade med mehdi, brahim, madde och några av deras jobbarkompisar.
Det var riktigt roligt ! :) Efter det stack vi till sticky och träffade becka & emilia men vi var inte där mer än 30 min typ.

På lördagen var jag hemma hela dagen typ, men åkte sedan hem till mamma och åt pizza ;P På kvällen var jag & Malin på bio, vi såg twilight New Moon :D äääntligen! Den var hur bra som helst.
Men allvarligt talat, hur ser edward ut egentligen, han är ju helt trashig. Krit vit och lite hårig och slabbig. ush. gillar han inte. Men jake däremot.. oooohohohhh haha <3 inlove.
Efter bion var vi hemma hos Malin lite och sen åkte vi hem te Josse och kollade hennes nya lägenhet! Jätte fin verkligen! ;)
Var ju även chaufför åt pappa, vid 3tiden på dagen körde jag honom till Frölunda och klockan var typ 1 när jag hämtade upp han och hans kompisar och körde hem dom allihopa som bodde på olika håll. Jag själv var inte hemma förräns efter halv 3 någon gång. var super trött så la mig i soffan och somnade på 2 blåa.

Söndagen var också bra! Mehdi bara sov och sov och sov, så tillslut åkte jag med therese och niklas till hornbach och sen till mitt älskade RUSTA :D Jag handlade massor! tillexempel ute belysning till balkongen, en jättefin dörrmatta, svart med blommor på(men den kommer inet fram förräns jag/vi städat ;P haha ) Och så köpte jag istället för julgransljus så är det julgranskulor med 3 små lampor i varje :D Kommer bli såååå fint. men granen ska ju inte upp än, väntar till Lucia :D höhö längtar!!!

Sen var jag hemma hos mormor en liten stund innan jag hämtade upp mehdi så åkte vi till utby och åt kebab med ris :D mmmmm gooottt haha :D var verkligen skit sugen på det. Fast jag åt dock kyckling med halva ris och halva pomfrits ;D  Sedan var vi hemma och kollade på Flickan som lekte med elden, sen skulle vi kolla på Wallander-prästen men jag somnade. fan! som vanligt .

Detta var min helg och som sagt så var den amaaazing! Och jag tycker mer om mer om min mehdi för varje dag som går! han är heeelt underbar <3



silly boy

I said I'm not coming back, it's it
You fooled me once but you can't have that ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn't know what to do

Cause you had a good girl
That's a keeper,
You had a good girl but
Didn't know how to treat her,
So silly boy get out my face

paramore- misery buissness



Bästa låten och bästa rösten ever :D Blir så glad av att lyssna på den!

Fredag!

Idag har jag faktiskt inte lust att skriva ngt..
Kan bara säga att det kommer bli sjukt skoj ikväll!!! :D Längtar massooooor!!

igår var det också jätte bra:D haha

tjing tjong

Dagens planer

Blir fan deppig av detta skitväder, man känner sig typ sjuk! jag vill ha sol och värme..
BTW, jag skrev ju att jag skulle tillbaka till läkaren till hösten.. men jag menade såklart våren ;P haha


Direkt efter jobbet ska jag & Mikaela åka till stampgatan för att hämta ut våra pass! Jag tänkte att jag var lite sen (jag gjorde passet i augusti) men jag hade tydligen fram till den 27November på mig. så jag var precis på strået att... ööh, vet inte vad som händer om man inte hämtar ut det. Någon som vet?


Ikväll ska vi ju ut & äta med jobbet. Så att 18:45 ska vi mötas allihop inne i stan! Känner på mig att det kommer skita sig med parkering. Jag är ju inte direkt bra på det där. Jag är grymm på att parkera!:)


Kommer bli mycket trevligt och gott tror jag!! 30 minuter kvar innan klockan ringer slut för dagen!
Tjingeliiiiing everybody


Hemsk humor!





HAHAHAHA :D Låg humor på sjukt hög nivå !!


Torsdag!

Har varit hos läkaren idag. Klockan 08:00 var jag där.
Skulle ju kolla min astma och det gick la sådär..

1) läkaren var NORSK, och jag som har lite svårt för Norska satt och sa "va, va sa du" hela tiden så han fick säga allting flera gånger om, det var nästan så jag trodde han skulle kolla min hörsel också ;P
2) Tillslut låtsades jag att jag förstod vad han sa och sa ja, ja, ja. haha
3) Det kostade mig 100:-
4) Han frågade om jag var nåt annat sjuk, ja sa jag då.. har varit ganska sjuk och min förkylning har inte försvunnit på ca 2 månader. Men han menade tydligen någon annan kronisk sjukdom. jaha, nej nej. Annars är jag fullt frisk. Trodde han skulle tycka lite synd om mig men icke.
5) Jag ska tillbaka igen till hösten, för att få medicin som jag ska äta varje morgon & kväll för att inte få några jobbiga attacker, för det är just den perioden, hösten&sommaren som jag känner av det. INTE KORTISON VA??!! utbrast jag. sist jag åt sånadära gick jag upp typ 10kg. Så nejtack. och nej nej sa han, det är det inte! (skönt)

Känns skönt att ha det gjort i alla fall! :)


Mikaela 100%

hahah :D
Läs och se själva.. jag trodde verkligen inte att det var så sent, jag dubbelkollade i mobilen och det hon säger, stämmer :P hahaha "mikaela 100%" kallar dom mig på jobbet nu! ;P


Han är inte så dum, den där aaron carter...



I don't know what to do
I can't believe it's true that
You can make me feel this way
I see it in your eyes
It made me realize
There's something that I've got to say
I just wanna tell you that I'm sorry
For all the things I've done to make you worry
And all the time I've cared for you from the bottom of my heart
I will be yours if you'll be mine
I will be there till the end of time
I will be with you until the day that I die
I'll be yours. I'll be yours
It's really plain to see
That you belong to me
Cause you're the only one I need.



Godmorgon

Det blev ingen bio igår som var bestämt, men inte deppa jag för det haha, jag åkte och träffade Lovisa i stan på en "fika" ;P Det blev mat och lite öl! Var himla trevligt och jag älskar att vara i hennes sällskap!

det blev inte speciellt sent, vi åkte la hem vid 9 tiden, var hemma strax innan halv 10 och innan 10 bomsov jag! jätte skönt, typ tidigare än vad jag brukar somna haha.
Skulle ju kolla på andra avenyn, men somnade efter typ halva avsnittet. Är därför typ piggare idag än vad jag brukar vara.. (kan bero på att jag är inne på 3:e koppen kaffe, haha)

Ikväll ska jag hem till min pappa för hans tjej har fyller år!
God mat och lite kalasig tårta är alltid uppskattat! :D Men denna gången ska jag inte äta lika mycket som jag gjorde sist.. Fick gå och tömma mig en gång för att få plats med lite till hahahaha :D
 
Puss och kram hela dan !
och en stoooooooor kram till DIG <3



Vilket flyt..

Fan vilket flyt man har ibland asså!
Har världens bästa vänner! Världens underbaraste kille, oftast;P haha och jag har jobb, lägenhet och ÅTERIGEN världens bästa vänner! jag tror ibland att man glömmer av att uppskatta det man faktiskt har.. när nånting går dåligt så tycker man att allt är skit. ingenting går som man vill och alla är bara emot en. Men när det är bra, så borde man stanna upp och tänka en stund på hur BRA man faktiskt har det!

Nu blev det lite lulligt kanske men man uppskattar inte det man har förräns det är borta!


Något att fundera över..

Att han inte hinner tänka efter vad han vill är inte sant, som tjej tänker man ju så. Men har man ett kärleks- och respektfullt förhållande finns det inget som heter så. Älskar och respekterar man sin flickvän så beter man sig därefter och det finns ingen anledning att bete sig som en skitstövel. Och mest av allt finns det ingen anledning att låta sig behandlas av en. Varför ska man själv ge och ge när man aldrig får något tillbaka? Varför tvingar man sig själv att ständigt engagera sig i ett förhållande som allt efter att tiden går bryter ner en mer och mer? Varför?

Trygghet. Jag vet. Men hur trygg känner man sig egentligen i ett otryggt förhållande? Ett förhållande där pojkvännen slutat bry sig för längesedan och bara skärper sig när han tror att du verkligen menar allvar med vad som egentligen är ren desperation? Seriöst? Jag vet att tanken på att lämna någon man varit tillsammans med länge skrämmer en på ett sådant sätt att man knappt vet vart man ska bli av. Jag är fullt medveten om det men handlar det om att lämna någon som slutat ge av sig själv, som slutat bry sig och som bara tar en för givet så kommer känslan när det är gjort slå bort allt det där.

Jag kan lova er att trygghet inte är någon annan person, det är något man skapar själv. Sen kan jag vara ärlig att säga att den där tryggheten tar ett tag att hitta, men den växer mer och mer efter varje dag som går så det är inget att oroa sig för. Att vara kvar i ett förhållande där man känner att man ensam gör allt för att få det att fungera håller inte och tids nog kommer det ändå att ta slut.


Inte jag som skrivit, jag hittade en tjejs blogg som har skrivit, lite mer än detta men jag snodde lite :)
Tycker det var sjukt bra skrivet..för man känner igen sig emellanåt ganska mycket
Tjejens blogg som skrivit hittar ni
HÄR!


Tisdag

Hellooo :D
Förstår inte varför jag är så trött. är pigg i kroppen men ögonen och hjärnan är helt sluuut asså! var tvungen att gå ut o ta en sväng förut för att piggna till, inte ens kaffe hjälper :( har väl sovit för mycket kanske hehe

Idag blir det bio med min babe, vi ska se "flickan som lekte med elden", vi hade egentligen velat se Saw 6, men jag vågar inte se den på bio, inte han heller säkert! haha

På Fredag ska jag vivi & carro på fest i svingeln, några vi känner som har hyrt ett ställe där! och det kommer bli så sjukt roligt :D Längtar redan! haha har man iaf något att se fram emot, Skulle ju ut o äta med jobbet på torsdag egentligen men det har blivit inställt. tråkigt..

Aja, ska hämta lite kaffe nu och sen blir de lunch! yummi:D


pusssssss


Måndag

God morgon!

Fan va svårt jag hade att somna inatt! Vet inte vad det var med mig men på något sätt så kände mig typ tom (!?)
Svårt att förklara för jag kommer knappt ihåg hur jag tänkte för nu är det som bortblåst haha

Kanske var lite känslig för jag kollade på filmen P.S I Love You precis innan jag skulle sova..

Men nu är det iallafall Måndag igen och helgen har gått fort som vanligt, fast jag har haft en riktigt bra helg!! :D Har inga speciella planer idag efter jobbet, än i alla fall! Hoppas att något skoj dyker upp! :) Har ju fortfarande inte skaffat mig en hobby än.. jag har ju länge velat börja klättra, men har inte haft någon att klättra med... tills nu :D:D Natta, min kusin, hon är på! :D As nice.. haha jag sa igår.. ååh tänkt om jag hade klättrat, då hade jag bara kunnat ta träningsväskan och säga; hejdå nu drar jag och klättrar! Men sen la jag till att; om jag känner mig själv rätt hade jag nog ställt in träningen nu... hahahah


Dags för kaffe!
puss puss


goodnight sweetheart

Gokväll!

Nu är det strax läggdax.. kom hem för en stund sen.. har ju varit hos Lovisa som sagt.
Vi drack kaffe, åt bulle och silverkaka som hon hade bakat, jätte gott :D:D

Det lagas mat i köket, men jag ska sova! Man äter inte såhär sent på kvällen. Bättre att lägga sig och äta en god frukost istället!

pusssssssssssss & godnatt


RIP Torslandaskolan...

Min gamla skola har brunnit upp! Helt sjukt verkligen.
Ingen som vet exakt vad som hände, men ryktet går att någon skulle bränna upp en bil som stog där och sen spred det sig till skolan.. Den är verkligen borta te grunden!!







Visst är det sjukt!! Lite ledsamt faktiskt.. :(

Söndag :D

Hellooson:D

Hade verkligen skit rolig i Fredags :D Vi åt Tacos, glass, pratade, SKRATTADE, spelade Buzz!!
En otroligt trevlig kväll helt enkelt! :) Skrattar alltid när jag är med dom... det enda vi gör typ, bara för alla har så sjuk humor.. cp-femma hahahahha

Jag & Natta gick hem te mig o sov iaf kanske vid halv 2 typ.. Somnade dirr och var uppe med tuppen Lördag morgon. Gick till frisören och sa: klipp klipp klipp, typ.. så nu har jag klippt mig.. nästan allt de slitna är borta:) Har hår så de ligger längs axlarna typ..:) Men ska tillbaka kanske om 2 månader typ, klippa igen och göra slingor, lite olika blonda nyanser typ några mellan, mörka, ljusa.. aa typ så!

Iaf, igår var jag bara hemma..eller var en sväng hos syrran o käkade frukost efter frisören, men sen var jag hemma med natta och spelade tvspel.. sen kom mikaela och hennes boyfriend på besök.. Sen kom mehdi o pelle..

Alla var sjukt sega så jag mehdi o pelle hyrde film och köpte massa godis och chips.. fetade oss riktigt rejält haha
Och idag har jag städat lite grann, kollat på the hills och bara segat. Ska duscha, äta lite mat och sen är det One tree hill :D som jag har längtat!!

Blev bjuden till Lovisa på kaffe & kaka :D Mycket mysigt så raka vägen te almedal efter OTH :D Underbar helg med underbara människor!

puss och kram


Favorit i repris :D

Det blir en favorit i repris ikväll :D
fast sist var det Singstar och ikväll blir det Buzz.. med 2 nya deltagare, Niklas & Fidde!
Men truppen, Jag, Therese, Johanna & Linus är ständigt spelgalna ! Kajsa också såklart!

Bilder från förr!! Förlåt för hur vi ser ut men jag bjuder å allas vägnar på dessa ;P


Linus & jag :)


Johanna ;)


Therese ! :D


091113

Goodmorning! :D

Jag försökte få Mehdi att "gästblogga" igår men han vägrade, eller han började skriva en rad men sen tog han bort det, jag tror bestämt att han tyckte det var lite pinsamt.. han visste liksom inte vad han skulle skriva och frågade mig "hur jag kan skriva så mkt.. " haha

När Johanna hämtade upp mig imorse så fick jag en macka :D hon tänkte på mig eftersom att jag alltid e så hungrig :D Hon har faktiskt bakat brödet själv och den var supeeerbt GOD ;D

puss heeej


Tacos var de hääääär

Maten var god och vi blev mätta och belåtna :D
Efteråt rökte vi vattenpipa ( hahahahha jag råkade skriva vattenpippi och när jag nu skulle skriva att jag skrev det så skrev jag vattenpippa hahhahah asså man blit psyko när man e såhär trött )

Men nu blire film och mys!! <3
puss puss


I keep doing my own thing

Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care


091112 betyder att det är Fredag den 13:e imorgon

Nu handlar detta om mat igen :D Men faktiskt överlever man inte utan mat och det är en av de stora delarna i ens liv :D

Så här har ni det:

Pannkakor såklart idag när det är Torsdag och snart kommer min älsk hem och ska göra Tacos :D
(han stavar dock TACKOS, men det är bara gulligt! ;P )

Idag har jag iaf städat :D Har gjort jättefint i köket och nu har jag tänt ljus :D Trivs så sjukt bra i min lägenhet.. även om den andra var "finare" och "modernare" trivs jag ändå bättre i denna : D


katusblomman också som jag fick av mamma när hon var här senast, ITS ALIIIIIVE :D:D



Bilderna är tagna med webcamen därmed bad quality :)


Provocera!

Asså, jag älskar att provocera, inte här på bloggen då som vissa andra utan jag det IRL :) Roligt att se ansiktsuttrycken :P

I alla fall, den roligaste att provocer är ju mamma såklart. förlåt mamma jag vet att du läser detta :D haha
Men iaf, för ett tagsedan fick jag och min syster varsin flaska likör utan mamma och hennes kille, som dom köpte i Grekland. Man skulle göra drinkar utav den tydligen. Men så bjöds det på den igår hos min syster då.

Mamma- Mickan har du smakat på din ännu?
Jag- jaa då :)
Mamma- Var den god? (lite uppspelt)
Jag- ja, fast inte dagen efter när jag spydde upp den!!!

hahahaha Mamma blev inte så glad när jag sa sådär :D


091112

Hello !

Var jätte trevligt på kalaset igår! :D Vi åt smörgåstårta och kladdkaka till efterätt! :)
Hon fick jättefina presenter, inget utav mig dock ;P haha ska köpa en annan dag.. kanske imorgon!
Ska ju dit och spela Tv-spel :D Nice fredag med mat och tvspel, buzz såklart! det kan ju inte bli trevligare haha

Efter kalaset kollade jag och mehdi på tisdagens avsnitt av andra avenyn, sen blev det playstation, need for speed. Jag kastade kontrollen X antal gånger för att det inte gick som jag ville. Sen blev jag så arg att jag gav upp, vände mig om och vips så hade jag somnat! haha jag måste bli bättre på att kontrollera mitt humör när det gäller spel, men jag kan verkligen inte hjälpa det. Det kliar i fingrarna, så arg blir jag! haha


Idag har jag inga direkta planer, men ska nog kolla tvättid när jag kommer hem, änna dags nu! :) Fast finns det ingen tid, eftersom senaste är 17-20 så tvättar jag efter 20! höhö

Men en gång när jag gjorde det så var det någon annan som också ville tydligen så hon slängde ut min tvätt och la in sin egna! så kan man ju inte göra.. det var ju inget bokat så den som kommer först får ju tvätta, hon kan ju inte slänga ut min mitt i bara för hon ska tvätta. Konstiga människor det finns, hon får la vänta! haha Vilka I-landsproblem jag har va?

Puss och kram hela dan


Plans of today AND MORE ;)

Som sagt så fyller min syster år idag, så idag blir det kalas! :D ska hem och hämta kaffebryggaren bara för hennes är tydligen pajj ! Sen ska jag gå med henne och handla!


The big secret is out!!
Min syster är gravid:D Hon ska ha barn alltså!
Det är verkligen det roligaste som hänt och jag är så himla glad för hennes skull! Och för Niklas skull :D:D Och såklart för min egna skull för jag ska ju bli moster, och Gudmor :D Wohoooo allabalalala för jag så jävla excited!!

Men måste vänta enda till maj! Men tiden går nog fort, iaf för mig haha :)

Min älskade syster!!! <3




No more beer ;P


Fortsättning på förre inlägget!

Det är också såhär! Att förr var jag mer personlig. Skrev mer personliga saker men mitt problem är att jag typ skäms när någon läser det. Asså, jag vet att det är bättre att skriva av sig istället för att gå och tänka på det inombords för mig själv, men som sagt! jag vet vilka som läser och skriver jag något "personligt" så skäms jag sen när jag vet att den personen har läst.

Samtidigt vill jag inte hänga ut någon. Jag brukar vara ganska ärlig och rak men det är lättare att skriva än att prata så det känns som att det blir ärligare och mer rakt formulerat om man skriver ner det.

egentligen borde folk skita i vad jag skriver, asså jag borde kunna skriva precis vad jag vill. Det är absolut inte så att jag skulle skriva skit om någon utan jag menar mer varför jag gör vissa saker ibland eller vad jag tycker om saker som folk gör mot mig eller situationer som uppstår.

Men när det är bra saker, då skriver jag för fulla muggar, glad i vågen och ÄLSKAR att skriva bra saker, speciellt om personerna läser! :D För då vet jag att jag gör dom glada också! Uppskattning uppskattas alltid!

Funderar på om jag ska skriva lite mer "personligt" igen, men då får ni inte kommentera IRL! Men jag lovar att inte skriva något dumt eller några påhopp, men det kanske även blir lite roligare för folk att läsa då?

Men nu är det jobb som gäller!


PUSS OCH KRAM TILL ALLA JAG TYCKER OM! <3<3<3<3 dv alla.. hahahahha


Matvrak

Tänkt lite..
min kompis carro ringde mig nyss och sa: hej matvraket, allt du skriver i din blogg handlar typ om mat.
Och ja, det stämmer faktiskt.

Föklaring: allt jag gör är att äta! hahha neej absolut inte men asså listen up:



Jag klarar verkligen inte av att vara ensam. Jag får i stort sätt panik! Därför fördriver jag tiden genom att äta! det är sant! Jag småäter, lagar mat som tar extra lång tid.. äter litegrann så att jag kan äta sen igen! Om jag ringer någon och frågade om dom vill ses, förslår jag att vi kan fika eller äta :D

Hört många gånger att jag egentligen borde vara ett stort fetto så mycket som jag äter :)


Onsdag

God morgon!!

Som sagt så gick det ju åt helvete med mina pannkakor igår! Så jag förblev hungrig. Men sen kommer ju en fantastisk älskling hem som hade med sig bacon och raggmunkar!! ÖÖÖH VA!! hahaha fast han skojade bara, det var potatismos, köttbullar brunsås och lingon! oooom jag blev glad!? jätte-glad blev jag! :)

Sedan var det lite Tv spel innan jag somnade! och snacka om att jag inte ville gå upp imorse. Men så ringde Johanna, "jag är utanför 35" wohooooo tänkte jag då! hade glömt av att jag skulle åka med henne :D Så jag låg kvar 5 minuter till! Underbart va? :D

Idag är det min systers födelsedag! Hon blir 27 år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! :D

Får man avslöja den stooora hemligheten nu också?? läs först
detta inlägget och vänta tåligt!


puss heej

<3<3<3<3

You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?


You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl
No broken-hearted girl
I’m no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I’ve always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day

Now I’m at a place I thought I’d never be
I’m living in a world that’s all about you and me
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you


20.29

God afton!

Idag har de inte hänt ngt vettigt alls!
Jobbat och sen var det direkt hem.
Hade ju planer men det ändrades ju.. :S

Var skit hungrig när jag kom hem eftersom det inte blev någon riktig lunch idag, upptäckte att det inte fanns någon mat hemma att laga... så jag slängde ihop en pannkaksdeg... på måfå.. skulle aldrig gjort för det gick åt helvete! Vad gick fel liksom?

Det blev iaf inga pannkakor.. jag blev förbannad (som alltid när saker inte funkar) så det blev ingen mat. Har spelat tv-spel och kollat på tv istället. facebookat såklart! Sitter nu och inväntar desperate housewifes och efter det blir det sängen. Ska somna tidigt idag var det tänkt. Konstigt har mitt alarm på mobilen inte ringt nu på 2 dagar, eller så har jag inte hört de... ? Jag har som tur är vaknat av mig själv ändååå...

Rastlös som tusan är jag och min babe är inte hemma... försöker sysselsätta mig och jag hade ju kunnat städa, som var tanken men jag orkar verkligen inte. Har ont i min arm också. Jag vaccinerade ju mig igår mot svinis så min arm är as öm :( Men ingen tycker synd om mig för ingen fattar hur ont jag egentligen har!!

Ja just det, jag bokade tid för frisören förut. Min jobbkollega rekomenderade en frisör som finns med gång avstånd från mig :D Så jag ringde dirr och bokade en tid. Dom stänger klockan 6 jävla skit så jag hinner ju inte efter jobbet så jag fick ta den tid som fanns... Lördag 09:00 hahahha why liksom? Ajja, jag ska nog ändå inte göra något speciellt på Fredag så det blir la bra så.

Men nu ska jag gotta ner mig i soffan.. kanske rosta en macka? Hade varit gott. Så är jag klar för DH och sedan sängen som sagt.

Så puss puss heeej


Melodifestivalens regelverk:

Endast nya verk som inte tidigare gjorts tillgängliga för allmänheten
Vare sig genom överföring till allmänheten, offentliga framförande eller publicering/spridning
Vars tidslängd inte överstiger tre (3.00) minuter

- I kravet att verket inte får ha varit föremål för överföring till allmänheten ligger att verket t ex inte får ha utsänts eller gjorts tillgängligt för allmänheten via radio, TV, internet eller via mobiltelefonnät.

Källa!


Melodifestivalen 2009

Åh, jag har glömt av att jag skulle följa melodifestivalen detta året!
Så vi börjar nu, från steg 1 !

As glad att Darin ska vara "joker" ! :D
♦ Måns Zelmerlöf, Dolph Lundgren & Christine Meltzer ska leda programmet,
läs mer här!
♦ Ledning av WebJoker är Mia Terngård med låten Come and get me now
♦ SVT har fått ändra reglerna, man kan bara rösta 50 gånger, från ett och samma mobilnummer / per dag

Det var allt för denna gången!"


Men vi kan avsluta med att det tydligen är Melodifestivalen 2010
hahahahha det börjar så sjukt bra... NOOOT !


Måndag

Godmorgon!!

Helgen har varit kanon!
Hämtade ju mehdi på flygplatsen i fredags.. efter att planet var försenat en evighet, (kaffe och världens godaste kanelbulle;P ) så åkte vi hem, åt mcdonalds, kollade tv och somnade. Båda var skit trötta! :) han efter resan och jag efter en hård jobbvecka :)

På lördagen var vi hemma, kollade andra avenyn, fick sedan besök av faraz och sofia.
På kvällen skulle jag mehdi och hans bror hyra film, de 2 nyaste johan falk. Vi åkte runt typ till 5-6 olika videobutiker för dom var uthyrda överallt!! Men tillslut fick vi med oss dom plus lite godis hem! :) Mys mys mys!!

På Söndagen slappade vi sen åkte vi hem te pappa på middag, det var ju fars dag! :) vi åt riktigt god mat, porterstek och sedan äpplepaj till efterrätt :D:D

Vi spelade pingis, WII (golf, tennis och bowling) Jag spelade mot mehdi niklas och oscar på bowlingen och utklassade dom med hääästlängder! hahah:D:D För en gångs skull fick jag vinna :) Eftersom vi spelade bowling hemma jag och mehdi innan vi åkte och när de inte gick så bra för mig fick han inte vara med och spela längre hahah :D

Men nu är de jobb som gäller, och jag ska gå kl 3 idag för jag ska vaccinera mig för svinis i eftermiddag! Nervöööös

Pussenhej


Jag får ont i mitt lilla hjärta när jag ser hur ledsen han är :(



Men den är lite rolig ändå :) :)


Friday

Hellu

Idag blir det promis till Coop på lunchen :)
Skönt att tiden har gått så fort idag för så fort jag slutat jobbet så är det bara några timmar kvar innan jag får täffa min älskling igen! Fan va jag tjötar om det haha, hade dödat mig själv om jag var någon annan! ;P

Men de gånger vi varit i från varandra har det alltid varit jag som vart bortrest.. Och det är ju skillnad på att gå hemma och vänta och att vara utomlands och ha kul/ njuta / komma ifrån bajsiga sverige och pissregnet!! haha

Fy fan va jag vill åka utomlands..... Ska fan dra typ januari/februare! teneriffa here i coooome :)

pusssssssssssssssssssssssssssss


Idag är det Fredag! :)

Goodmorning!

Kom till jobbet för en stundsedan, Mikaela sov hos mig inatt så jag kom upp utan problem :)
Vi åt Pizza, spelade tv-spel och kollade på TV. :) Var riktigt myys !

Men idag är det Fredag och det betyder att min baby kommer hem ! :D:D åååh som jag längtat.
Jag ska hämta honom på flygplatsen vid 8 tiden ikväll :D:D läääängtar!

Tror jag skippar skylten hahaha :D

Puss hej


Åt räk-smörgås-tårta till lunch! ;)

Tillbaka från lunchen nu :)
Var och skrev in mig på vårdcentralen där jag bor (samma gata, utsikt från fönstret in i sjukhuset :S ) och bokade tid för läkarundersökning 19/11 och ska vaccinera mig mot svininfluensan nästa vecka :)

Men nu är det jobb som gäller och imorgon kommer mehdi äääntligen hem! Ska hämta han på landvetter! Funderar på att skriva en lapp typ " välkommen hem " och stå o vifta med den, bara för skoj skull asså! hahahaha

pussen och kramen 


<3

Hittade denna på radionovaa.blogg.se
Blev helt känslig när jag läste den haha



Sovit på saken...

Hej hej hallå!

Det e såhär!
Igår fick jag en idé.. den blev tämligen ratad av alla och jag skrattade gott. Men nu när jag sovit på saken, så tycker jag att det är en riktig bra idé! Lätttjänade pengar liksom ;P

Ni vet Kalles Kaviar, det finns ju en massa olika varianter. Och min idé är då att komma på en bra blandning, typ glass och kaviar haha, det skulle nog funka, både sött och salt, varmt och kallt.. det kan ju inte bli bättre :)

Iaf, så tänkte jag att jag skulle ringa upp den där Kalle, säga min idé och begära 2% av det dom tjänas.
Och jag har räknat på det där:

Det säljs ungefär 17 miljoner tuber om året och säg att dom kostar 26:- st.
Det innebär att dom får 18,9800000 kr om året.

Mina 2% motsvarar alltså 379600 :- om året. Det är vad jag skulle tjäna :) Asså, visst är det bra, året efter kan man spinna vidare, typ utan konservieringsmedel :) Naaajs


Kalle, om du ser detta, RING MIG!! 0767-***6**

       

by Mikaela

  


Torsdag morgon

GOMORRRAAA :)

Det snöar ute idag!! Wooho.. dock har det regnat innan så det lägger sig inte såklart, utan är mest i vägen för en när man är ute.. men ändå!! Är glad iaf. Hoppas det inte tar lång tid nu innan man vaknar upp, tittar ut och så är det aldeles vitt............. drömmer mig bort en stund!


Thinking about you baby <3


Somewhere over the rainbow, thats where you'll find me

I see trees of green
and red roses too
I watch them grow
for me and you
and i think to myself
What a wonderful world


Fotogenisk?

Jag är så Ofotogenisk så det skriiiiker om det.. men jag är tydligen inte ensam!! :D hahahahah jag dör av garv.



Tagen från GP.se


Onsdag

I am happy, happy happy happy :) haha





Jag kan inte förstååå varför jag inte blir frisk!!?? Jag har hostat och snorat nu i flera veckor.. Svininfluensan? I dont know.. Hoppas inte det iaf. Min moster har ju breakat för mig att jag är i riskgruppen.. varför? hmm.. kanske för att jag har astma? ne jag vet inte.. får kolla upp det. Dom kommer ju hit till jobbet och man kan skriva upp sig för att få vaccinet, jag ska leta upp det det mailet så att det inte är för sent.. för det är ju smidigt om dom kommer hit liksom? varför inte..

So long svinisar

puss


Dags att sova!

Nu är det dags att sova, carro e här :) Vi har kollat tv, data nördat och ätit chips och dipp, Nice!!
Men nu har klockan mycket och det är en dag imorgon också.

Imon är det städning på schemat, för på Torsdag ska jag och Mikaela ha mamma/dotter dag hahahah :D
Ne, men hon ska sova här o vi ska spela TV-spel hela kvällen/natten ;P Kanske chips och dipp då med?? :) Specialty...

natti natti kära folks


plans

Dagens planer är följande:

Slutar 16:45, ska då ta pappas bil, hem till mamma och hänta tvätten, åka tillbaka till jobbet för att hämta pappa, ta med de andra 2 barstolarna som fortfarande inte har kommit till rätta med sina 2 vänner hemma hos mig ;P
Sedan kommer Carro, då blir det mat, data-nördande och kanske en film?

Känns iaf bra att slippa vara ensam... du vet att jag utnjyttjar ditt sällskap carro va? hahaha nej såklart inte ;P
Det är alltid trevligt med hennes sällskap! <3

Nu i alla fall blir det en kopp kaffe och mera jobb!!

Saknar min babe så mycket nu! Han har inte ens varit borta länge men ändå är det så otroligt tomt hemme.. han tar ju så mycket plats i mitt liv och när han inte är här så märks det.. Jag får iaf flera jätte-söta sms varje dag och han ringer ibland... inte idag dock ;( VARFÖR RINGER DU INTE? hahaha Ne ja skoja!! Men snart kommer han hem och då ska jag pussa ihjäl honom ♥


Tisdag

Heej !

Somnade riktigt gott igår men sedan så vaknade jag mitt i natten (i soffan) hostade som fan, var tvungen att dricka massa vatten men det hjälpte inte, gick och la mig i sängen istället men då har jag ju blivit lite pigg så det tog en stund innan jag somnade plus hostan fortsatte :( fy fan vilket hemsk natt.

Idag funderar jag på att åka hem till mamma för att hämta tvätten (läs: snylta middag) och då kan jag även passa på att sola:) Stans bästa solarium ligger precis där men det blir inte riktigt att man åker dit med bussen för att sola typ 20 minuter.. ska iaf sola 2 gånger denna veckan så att jag är lite brun tills mehdi kommer hem, vill ju inte var blekarnas blekis eftersom han varit i tunisien och säkert kommer vara brun :) haha ska ta med mig Mikaela på Torsdag också ;P höhö

Och sen blir det andra avenyn klockan 21 :D Jag har ju kollat ikapp nu på svt.se.. Niiice

PUSSEN OCH KRAMEN



Niiice

En kollega på jobbet hjälper sin granne tror jag det är att sälja typ smink, krämer osv :) Så jag har handlat lite, gjorde det dock för ganska längesen men fick grejjerna idag, det är riktigt billigt också :)

157:- för detta!



En hand & nagel-kräm, Den lilla burken är en eyeliner faktiskt och en eyeliner pensel :) Testade den idag och det är riktigt bra, man kan mixtra och ha sig massor och det gillar vi :) 157:- asså för detta :) Kanoooon bra ju hehe
Handkrämen luktar jätte gott och är as bra :)


Måndag EM

Gokväll :)
Ska lägga mig och sova nu, håller på att kolla på filmen wild child på surfthechannel men man kan bara kolla typ 50 minuter i taget sen måste man vänta ca 30 minuter innan man kan fortsätta.. segt som fan but still...

Dagens mat idag var:
Först gjorde jag Tortellini med svamp.
Sen stekte jag lök i en kastrull, la i matlagningsgrädde, 3 st. grönsaksbuljonger och sist soltorkade tomater, hällde sedan detta över Tortellinisen och vips så har man en god och lätt middag :D Testa själv, det är super gott!! =)
Man kan även ha feta ost till som man lägger på innan man äter det ;P

Resultatet blev detta:



Åh, höll nästan på att glömma, det kom en jätte söt liten tjej som ringde på dörren förut, hon var med i någon scouter tror jag och sålde julblommor :) Jag kunde inte stå emot utan köpte 3 små hyacinter som var i 3 olika typ "hink-krukor" en svart, en rosa och en vit :) Dom kommer och lämnar dom den 23/12 så då får jag hålla mig hemma :) Kostade bara 55:- så det är de ju värt :) hehe

Så denna måste jag spara tills dess :



Ne, nu är det kolla klart på filmen och sen sova som gäller!

Natti Natti ♥


Det blev en bild iaf men jag hade hellre sluppit

haha Camilla har tydligen tagit en bild när jag kom och träffade henne och sofia på el corazon i lördags...
Kolla bara mitt hår hahahaha jag dör typ men jag får väl bjuda på den.. hon har ändå taggat mig på FB ;P



Jag & Sofia på el corazon...


Gustav Adolf- dagen

På fredag är det Gustav Adolf dagen, och då ska man tydligen äta en Gustav Adolf bakelse. Jag som alltid trott att en sådan bakelse är en parisare, ni vet en sån rund med socker på och vaniljkräm i? I alla fall, jag googlade på det och fick upp denna bakelse:




Jag skulle iaf inte tacka nej till denna! :) Mumms


Måndag

Tjolahopp!

Är på jobbet och har därför inte tid att skriva!

Igår åkte jag hem till mamma och häntade tvätten som hon så snällt tvättat åt mig och lämnade även en bag till som hon ska tvätta :) gött att ha en hjälpande mamma :) Åt även lite middag där, bra att passa på ;p

Sedan åkte jag till mölndal och lämnade bilen som jag lånat, med släp av syrran bakom (hon tappade dock bort mig så jag fick vägleda henne via telefon) men så att jag kunde komma därifrån, vi åkte då hem till pappa och lämnade hans bil så körde han hem oss sen.

Sedan kollade jag klart på andra avenyn, blev efter det supertrött men klockan var inte så mkt så jag satte på en film, 17 again. den var riktigt bra, jag somnade direkt efter att den var slut.

Men förresten, om man kollar på typ svt play mer än 22 timmar i månaden, så sänker dom ens hastighet på 3-internet, och sedan höjer dom det igen efter typ en månad, låter riktigt sjukt tycker jag.. dom ska väl inte kunna bestämma det?? Ajja... mer än 22 timmar kollar jag dock inte.. tror jag inte iaf :S

Men nu vet vi det allihopa så håll koll på erat webTV-tittande så ni inte får nedsatt hastighet på internet, för en seg data = dåligt humör = kan leda till onödiga konsekvenser hahaha

pöss hejråååå


Bakis

Hello :D

har inte orkat skriva förräns nu faktiskt.. har mått så sjukt dåligt idag så jag har bara legat och kollat på andra avenyn och The hills! ;)

Men nu måste jag rycka upp mig lite för jag ska åka till Mölndal och lämna bilen. Fick min syster nyss att gå med på att åka med så jag kommer därifrån sen! Kommer  nog missa oth asså men får kolla på datorn då.
Men jag vet inte vilket avsnitt det är, för på surfthechannel står det inte samma typ episode och season som det gör på avsnitten här i sverige..man får typ leta sig fram haha

Jag skrev ju igår att jag skulle ta massa bilder, men jag tog en enda bild haha
Det är nämligen så att dom håller på att renovera lovisas badrum så hon har ingen toa hemma utan man måste springa ner i källaren och gå genom gångarna för att komma te toalett... så satt denna skylten där nere:



Tog lite bilder hemma också innan jag gick.. var lätt uttråkad kan man väl säga haha ;P

here comes two =)







Tjiiingeling