DK DK DK DK

Update!! Var i Danmark i helgen. Min farbror fyllde 50, så han hade hyrt en stor herrgård i en vecka, så fick folk komma och gå som man ville ungefär. Så jag pappa & syrran åkte dit, lördags morgon och åkte hem igår. Det var helt sjukt underbart. Jag ska lägga in lite bilder så att ni får se poolen, jacuzzin och själva huset! Helt underbart!! Var riktigt mysigt

Vi badade, drack öl/vin, spelade spel, pratade och åt god mat! Kunde inte haft en bättre vistelse! :P


   
Bilderna är tagna från www.dancenter.se

Haaave it yooour waay ! :)

xoxo
       /M

wiewiewiewie

Saker och ing löser sig oftast till det bättre! Så har det iaf alltid, och nu menar jag verkligen ALLTID! varit för mig. Ibland känns det som att man glidit igenom livet på en saftig räkmacka. Men, så pratade jag med min kära mamma häromdagen, och hon sa det nämligen att det är jag själv so har ordnat det för mig. Allt var bajs. inget jobb, inga pengar, skulder upp över öronen och ett helvetes tjöt om körkortet!

Men plötsligt händer det! Blir uppringd av Schenker, ska börja jobba där imorgon. :) wooohooo är himlans jippoglad för jag trivs så otroligt bra där! Både med jobbet och med arbetskamraterna. Dock är det bara halvtid, men kommer ju att jobba samtidigt, så mycket jag hinner (och orkar) på TTS. Och det bästa av allt, i onsdags fick jag mitt körkort!!

Asså jag skulle inte kunna ha det bättre än vad jag har nu. Ska hem till mamma i veckan för att göra en avbetalningsbudget på mina skulder, det är ju trots allt hon som har betalat min hyra de senaste hehe...

Just nu sitter jag iaf hemma med Carro och kollar på ett av de alla charter-programmen som går på TV...

Adioooos!

xoxo
        /M

Borås

Har varit i Borås hela dagen idag! Sov hos syrran inatt och vi åkte vid 8 imorse, så har varit i Borås från klockan 9 till 4 då vi åkte hem. Vi var i ungefär vaaaarje affär som finns, och fikade, käkade på MAX och gick runt i Borås högskola. Var riktigt mysigt ändå men det tar ju på krafterna, speciellt med tanke på min träningsvärk! FORTFARANDE! kan typ inte gå, Men jag hoppas att det släpper lite efter att jag fått alkohol i kroppen ;P

Väntar på Carro så ska vi sticka bort till systemet innan det stänger, hon vet inte om det än, men jag ska lura henne när hon kommer. ( Hoppas hon inte läser detta innan bara, haha )

Så det blir utgång ikväll igen då... är fan laddad till 1000. Lyssnar på Radioseven för att få lite partykänsla ;););)

Grymm musik där fan :)

ajja, ha det gött allesammans. Trevlig Fredag den 13e :)

xoxo
         /M

12 Februari 2009

hej hej hallåå! :)

Igår sov jag till 12 ungefär.. såå skönt med sovmorgon! Kom till jobbet vid 1 och slutade 4! :) Var med min babe och kollade film, tills han somnade. Tror det är för att han är rädd för skräckisar :P haha <3

Vi skulle egentligen upp tidigt imorse men var inte uppe förräns 12 ändå! :S Jag försökte faktiskt väcka honom vid 8 men det är verkligen helt omöjligt!!! Men jag fick sjuts till jobbet iaf och hade lite roliga uppgifter framför mig!!

Idag har jag inte gjort så mycket, lagade potatismos & korv och nu har jag precis duschat och ska åka hem till min syster. Ska sova över där och sedan följa med henne till Borås imorgon. Så det blir inget jobb imon.. skönt.

Imon är det Fredag & då ska jag vara med Carro, vi vet inte vad vi ska hitta på än, men något skoj blir det iaf!! Brukar bli så hehe :P På Lördag är det alla hjärtans dag <3 Då ska jag vara med min älskling såklart. Vi vet inte vad vi ska hitta på ännu dock men det återstår att se.. se hur långt ekonomin räcker :P haha

Men nu måste jag göra mig iordning så att jag kommer iväg nångång... är inte helt pigg på att ta mig ut i kylan... hade planerat att gå dit, men med min träningsvärk jag efter att jag tränade i FÖRRGÅR!! är helt sanslös... Kan inte ens gå upp för trapporna! ont ont ont. - Så det bli vagnen ändå!

xoxo
       /M

Drömmer mig bort......

Satt och kollade på gamla bilder från när vi var i Dalsland. Asså vill såååååå mycket åka dit igen i sommar! Hur mysigt som helst. Bjuder på några bilder ;)





090210

Igår hade jag och min pojkvän varit tillsammans i 9 månader! <3 Känns helt overkligt! :)

Idag iaf har jag varit på arbetsintervju. Känns jätte bra och kommer nog få reda på idag eller imorgon om jag får jobbet. Jag hoppas verkligen på det!! Verkar vara ganska roligt! :)

Är på jobbet nu iaf och ska träna ikväll. Huuuuuur ska det gå!!!??? haha Sen ska jag träffa min babe & han ska nog sova hos mig inatt <3 träffade han aldrig igår så vi får fira lite idag istället, eller han sov hos mig söndag till m´åndag och kom och lämnade mat till mig på jobbet vid lunch tid! :) Söötnosen! ;) Men det blir nog ändå jag som firar, han tycker att man bara ska fira 1 år osv :) Men nu har jag iaf precis ätit lunch och ska strax ner till arkivet efter att jag har druckit upp mitt kaffe.. Hoppas jag får något mer att göra sen, för jag är väl klar om sisådär 1 timma typ.

Ajaaa måste sticka!

xoxo
       /M


 


090207

Godmorgon!! Ligger i sängen och har just kollat ett avsnitt av the city ;)

Igår:

Tanken var en lugn kväll, och jag skulle hjälpa Vivi & Jerry och spackla i deras nya lägenhet, men helt plötsligt ångrade vi oss och jag & vivi bestämde oss för att gå ut å klubba istället! Ja, så blev det.

Vi åkte till systemet och sedan hem till Vivi och började förfesta lite. Vi ville dricka något som vi inte brukar dricka, så vi köpte jordgubbs-vin som för övrigt inte alls var så gott som det låter och så köpte vi moserande rosé vin, Fast då var jordgubbsvinet godare :P

Vårat största problem var att vi inte orkade gå till vagnen haha så sjukt lata, så vi ringde Ricky som kom och hämtade oss och körde in oss.

Summa sumarum så var det en trevlig kväll och det tycker jag absolut att vi ska göra om!



Så nu är jag bakfull och odräglig och orkar verkligen inte röra mig och orkar definitivt inte städa....  

Men nu ska jag hoppa in i dushen så kommer baby snart hit <3 :)


xoxo
        /M

:)

Helt plötsligt känns allting bättre! :) Är på mycket mycket bättre humör nu än vad jag var innan! :) Det enda problemet jag har nu, är att jag är hungrig som ett svin, skulle gå och köpa en macka, men upptäckte till min stora besvikelse att jag glömt plånkan hemma :( Så jag får hålla mig till klockan 11 då det är lunch dags! :) Syrran har med sig Thaimat till mig idag som hon har lagat! <3



btw, det blev inget träningskort, Mehdi har 2 fribiljetter till Sportlife som jag har lagt beslag på, så jag ska följa med Vivi & träna nästa vecka. Så efter det blir det friskis & svettis som gäller!! :P

men nu ska jag hata pissvädret och dricka en kopp kaffe och sedan blir det back to work!


I was made for loving you, baby!

@ work

Kom till jobbet för en stund sen.. sitter nu med en kaffe och ska strax få lite krafter till att börja jobba :)

Har faktiskt inget att skriva just nu... har inte en jätte bra dag idag..........än.......

xoxo
        /M

<3

Fick äntligen vara med min älskling! Men han åkte nyss hem... saknar han redan :P haha vilken tönt jag är. Men hade ni vetat hur underbar han är så hade ni förstått :) worlds greatest!

Men nu ska jag kolla på Nanny diaries och hoppas att jag somnar innan filmen är slut! :)

Love is in the aaaair <3


xoxo
               /M

oj så det kan gå...:)

Frågade precis syrran om hon säger iGnonera eller ignonera ( med starkt uttalat G eller inte, a ni fattar) Hon ba: Inget, jag säger iGnoRera hahahah Jag vet att det heter så men har aldrig tänkt på att jag brukar säga ignonera. Låter som onanera haha!!

Ska från och med nu börja säga ignonera. Enkelt och korrekt!

haha skrev fan fel utan att tänka på det. Menar såklart ignorera !!!!!!! hejdåååå
 
kram kram

Ännu en gång.

Har inte mycket att göra just nu. så ändrade min design igen. Men ska fixa & trixa lite när jag kommer hem! =)

Heeej heeej

Längtar tills jag får äta mat :)

Igår lagade jag och min syster mat.

Vi lagade Tortellini med ost & spenat fyllning. Till detta hade vi en sås som bestod av: Matlagningsgrädde, Purjolök, Grönsaksbuljong(er) och lite peppar. Egentligen ska man ha soltorkade tomater i också, men vi glömde av att köpa det :( Det är ju nästan det bästa med allt. Fast vi slänge i lite bacon istället. Det är sjukt gott asså! =) Så vi tog med oss det som blev över till lunch idag. Det fanns inte så jättemycket kvar så vi stekte upp varsin köttbit också. Därför längtar jag nu tills vi har lunch klockan 11. Är jätte jätte sugen på mat! :)

Baby, you're the one that I want <3

Goodmorning !

Kom nyss till jobbet nu! Har sovit aldeles underbart och är pigg och glad idag! Ska äta min ostmacka nu och ta en kopp kaffe medans jag samtidigt börjar ta tag i nästa pärm för att scanna! :)

Hoppas alla har en lika bra morgon som jag och har en perfekt torsdag!

natti natti

Har precis färgat håret och dushat. Så nu ska jag bara vänta tills syrran dushat färdigt så ska vi lägga oss i sängen & kolla på Bridget Jones dagbok 2 :)

Vi hyrde även Alfie, med Jude Law <3 och Nanny diaries. Har sett alla 4 filmer vi hyrde men det är såna filmer som man verkligen kan se om och om igen och dom är lika bra varje gång hehe :P

Så, Natti Natti allesammans så hörs vi imorgon.
Miss you honey!

xoxo
        /M

Underbar och älskad av alla!

Jag tror på allvar att alla måste se den filmen. Jag vet inte huuur många gånger jag har sett den nu. Såg den nyss också. Alla borde ha lite utav henne i sig, för hon är sådär galet positiv, asså verkligen galen. En helt underbar människa. :)


Är hemma hos syrran nu iaf. Vi har hyrt 4 filmen, lagat mat och nu färgar jag håret...  fast nu är det kort-tajm :)



xoxo
           /M
 

Usch...

Det snöar och pratas om att det ska bli snöoväder. Asså jag får dålig känsla i magen. VILL . INTE . HA . SNÖ .
Blir vinterjackan imorgon då, jag som redan börjat med vårjackan för att få in känslan lite...

Säger som Peter Apelgren: " När det är varmt ute och folk går runt i vinterjacka, det förstör ju änna stämningen".
Fan vad jag älskar Peter Apelgren, My Idol !

Vet att ingen orkar läsa allt, jag gör det allrig iaf, men vill bara att tiden ska gå snabbare.....inget bättre för mig alltså ;)

Vad hade du i din mun senast: Cigg
Hur känner du dig nu: Uttråkad
Kan du laga mat: Jaa, är fantastisk på att laga mat. fråga veeeem som helst ;)
Vad saknar du: min babe såklart
När och varför grät du senast: igår typ, besviken...
Var det pinsamt att svara på det: Nae, men folk lär väl fråga varför :P 
Hade du en bra kväll igår: I slutet var den aldeles underbar <3
Är du nöjd med ditt liv: Oftast, inte med allt
Vad vill du jobba som: ...
Har du tråkigt just nu: ja, därför jag sitter och svarar på denna listan :S 
Vad gör livet värt att leva: Familjen, vännerna och pojkvännen. 
Vad i livet ångrar du: ångrar inget, ser det som erfarenheter!
Är du musikalisk: haha nej verkligen inte 
Vad lyssnar du på för musik: typ allt
Kategoriserar du dig själv i någon stil: mig själv. And i ROOOOCK ;) 
Vad gör du imorgon: Jobbar och sedan myser med min babe


Din första

Operation - När jag var liten, opererade bort några prickar, har massa små små hål på ryggen nu :( syns knappt dock
Första piercingen - Hål i örat
Första bästa vän - Lilla Karin 
Första priset - kanske de här brädorna man gick på i förskolan, då man fick stjärnmedaljer, större och större ju längre man klarade att gå :)  
Första sporten du började på - Fotboll
Första husdjuret - Vandrande pinne haha. Lyckligaste 9åringer i hela världen tror jag :P 
Första semestern - Grekland
Första kärleken - Faktiskt svår fråga.........palla typ hehe

Favoriter:
Filmer - Väldigt många. Men ett exempel är Holiday :) 
Tvprogram - The hills, The City, you name it ;)
Kroppsdel - mina ben haha 
Sport - nada
Plagg - ÄLSKAR ALLT
Skola - Infokomp <3 
Bok - älskar typ alla böcker. Martina Haag är bäst!

Just nu:

Äter du - Nix
Dricker du - Kaffe
Ska du - Har rast för 3 minutersen, ska ut och röka :) 
Lyssnar du på - Radio, Agnes - Release me
Väntar du på - SOOOOMMAR & SOOOL
Tittar du på - Syrran mittemot :P 
Har på du på dig - carros kläder mohahahah 

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon - Ögon
Kramar eller kyssar - Kramar från vänner, och kyssar från kärlek.
Kortare eller längre - Jag & min kille är faktiskt lika långa :P  
Snygg mage eller snygga armar - Båda, fast älskar snygga armar :) 
Busig eller lydig - Busig såklart :P

Har du någonsin:
Kysst en främling - maybe
Brutit ett ben - Nej. som tur är, min värsta mardröm. 
Rymt hemifrån - haha massa gånger! 
Krossat någons hjärta - Har väl hänt (A) 
Nobbat någon (som haft känslor för dig) - Har väl hänt det också (A) 
Gråtit när någon dött - a

Tror du på:
Gud - Nej
Mirakel - Nej
Magi - Nej
Himlen - Hoppas det... 
Tomten - Varför är denna frågan med? Klart att tomten finns.  
Sex på första träffen - What happens, happens...
Kyssas på första träffen - Spela roll, ska det bli vi 2 så blir det så.
Änglar - Faktiskt ja. Har träffat min skyddsängel! :)<3


yeeeey ! :)

Har hittat dom är snygga skorna, på www.Halens.se dom är sjukt hot hot hot och kostar 249:-
Jag beställer alltid bikinis därifrån så att jag väntar nog lite längre fram, och hoppas att dom finns kvar. Finns en skit snygg jeansjacka där också som kostar 299:- Gillar Halens ibland bara.... :)



Finns även i ljusrosa

13:46

Brist på fantasi av rubrik......


Längtar tills imorgon då jag ska träffa min älskling! Tänkte fundera ut något tills imon vad vi kan hitta på.... <3


090204

Är otroligt trött idag! 
Somnade igår nångång vid 12, men vaknade 1 timma senare och satt å pratade med min babe på msn... Älskar att prata med han på msn för han gör alltid så töntiga saker <3 no offence but it's the truth <3 Han typ göra 5 smileys istället för 1, skriver "hehe" efter varje gång han skrivit något. Jag tror ärligt att han inte vet vad punkt eller kommatecken är för något, så när han skriver så tar det en liten stund innan man förstått vad det är han vill få fram.. :) så det är verkligen lika spännande varje gång :P Helt underbar är han!! puss på dig

Iallafall, sedan var jag tvungen att stänga ner datorn för att åter igen gå in i min skönhetssömn som tyvärr blev lite för lång, kom lite sent till jobbet... :S Syrran, som jag jobbar med kom inte förrän nyss, hon har varit i skolan på förmiddagen och därför fick jag äta lunch ensam idag. Skönt ändå att bara äta och inte prata :P titta på folk och drömma sig bort i köttfärspajen med mangosås..............................................................as gott.

Ikväll ska jag med syrran hem, vi ska laga mat och försöka få tag i Kurt Olsson filmen, den är så jävla rolig att jag skrattar bara jag tänker på den. Det är ooootrooliigt :P

Back to work..... and coffee!

xoxo
            /M


saker händer inte bara av sig självt....

Det händer absolut ingenting om man inte gör något åt det, att gå runt och tänka på det eller bara ignonera problemen gör allting bara så mycket värre.. månader, dagar, timmar, minuter, sekunder har det gått utan att det har hänt nåt.
Men nu jävlar ska det banne me bli the very best ever !!


I Love you

Lite händer det iallafall! :)

Tjolahopp!!!

På lunchen var jag borta på ett Café som dom söker 1 person till. Var där och lämnade in mitt cv och ansökan. Kändes som vi klickade lite, jag och butiksbeträdet :) Så det är bara att vänta & se nu, igen. Ska till körskolan direkt efter jobbet också. Så det känns som att det händer lite nu äntligen....

Ciaoo


woow

Var ute i Lördags. Var först hemma hos mig med Malin, Elina, Challe, Tess & Sara. Förutom att Elina & Sara lämnade oss innan kvällen knappt börjat så var det en lyckad afton! =)

Var på något nytt ställe först där vi fick VIP kort, och sedan stack vi till Park Lane.. Alltid bra med kontakter så att man slipper köa i 2 timmar ;P

Såhär såg jag ut kvällen till ära:


Äntligen!

(btw, skrev föregående inlägg igår kväll fast glömde publicera)

Äntligen händer det något! Ska köpa träningskort imorgon! På friskis och svettis :) wohoo ska bli frisk och sedan svettas som en gris. det är min plan fan! =) Känns otroligt bra. Och i tid till jobbet var jag idag också. Känns som att allt börjar vända nu!




Fick sova ensam inatt :( Fast babe kom hem imorse vid 7, då hade jag satt på kaffe och fick sedan sjuts till jobbet....Gött ! 45 min. kvar till rasten.. loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooove



xoxo
           /M


När ska saker och ting förändras...?

Börjar bli jävligt trött på att hela tiden försöka men att ingenting händer...
Allting var så bra och funkade och nu är allting bara kaos..

Det värsta är att jag kan inte göra mer än att bara vänta och se!


At least I tried...

Börjar tro att jag är aldeles för mycket tjej och föööör lite macho! Fan, jag e alltid macho, ingen eller inget kan ens komma emellan mig och mig.. men på något sjukt sätt så har det nu hänt.. och istället för att analysera och vara någon som jag egentligen är, vet inte vart jag kom från. Men istället ba ta tag i allting och börja leva mitt liv igen, som jag alltid gjort och alltid kommer att göra. fan va jag e as bra egentligen :)






I'm head over heals for yooooou <3