12 Februari 2009

hej hej hallåå! :)

Igår sov jag till 12 ungefär.. såå skönt med sovmorgon! Kom till jobbet vid 1 och slutade 4! :) Var med min babe och kollade film, tills han somnade. Tror det är för att han är rädd för skräckisar :P haha <3

Vi skulle egentligen upp tidigt imorse men var inte uppe förräns 12 ändå! :S Jag försökte faktiskt väcka honom vid 8 men det är verkligen helt omöjligt!!! Men jag fick sjuts till jobbet iaf och hade lite roliga uppgifter framför mig!!

Idag har jag inte gjort så mycket, lagade potatismos & korv och nu har jag precis duschat och ska åka hem till min syster. Ska sova över där och sedan följa med henne till Borås imorgon. Så det blir inget jobb imon.. skönt.

Imon är det Fredag & då ska jag vara med Carro, vi vet inte vad vi ska hitta på än, men något skoj blir det iaf!! Brukar bli så hehe :P På Lördag är det alla hjärtans dag <3 Då ska jag vara med min älskling såklart. Vi vet inte vad vi ska hitta på ännu dock men det återstår att se.. se hur långt ekonomin räcker :P haha

Men nu måste jag göra mig iordning så att jag kommer iväg nångång... är inte helt pigg på att ta mig ut i kylan... hade planerat att gå dit, men med min träningsvärk jag efter att jag tränade i FÖRRGÅR!! är helt sanslös... Kan inte ens gå upp för trapporna! ont ont ont. - Så det bli vagnen ändå!

xoxo
       /M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback