Let me love you..

Heeejj hopp hallå !!

Idag har jag absolut inte gjort nånting vettigt. Har bara varit hemma och väntat på att tiden sa gå.

Var inne i stan igår kväll och drack¨några öl med Emelie. det var mycket trevligt med tanke på att jag inte har träffat henne på verkligen skit länge.

Ikväll ska jag hem till Jennie på ost & vin - kväll. Men alla ska dricka öl och tror inte det blir någon ost, men titeln är kvar ändå :P haha

Väntar på att min älskling ska komma hem så att jag kan få pussa och krama han lite innan jag ska åka :)

Nu ska jag äta middag.

puss puss

AMS

Tjena !

Arbetslösa Mickan här... :)
Har hängt på arbetsförmedlingen i 2 dagar och det känns riktigt bra faktiskt, verkar som att det går framåt nu.

Bara det att det är mycket fler arbetssökanden än vad det finns jobb. Precis nu när dom varslar på Volvo så är det extra svårt att få ett jobb. Börjar ju få lite halvt stresspanik nu när det börjar närma sig jul & allt. Har även sökt en massa julvikariejobb så att nu är det bara till att vänta och se... ska vänta tills imon och sedan rringa runt till ett par jobb som jag sökt och kika hur det går ;)

Inte för att vara den som e den, men om jag v'äl får komma på intervju, så tar jag dom med storm, den sociala kompetensen är det verkligen inget fel på :) haha

puss sålänge

Denna låten är så klockren!! :)

Beyonce - If i were a boy


Mario Galaxy

ååh, sitter och spelar super mario galaxy på WII men har fastnat nu så jag tröttnar.. sitter på fuska.se och föröker fatt hur fan man gör!!  Får Paniiik snart!!




I Fredags var åkte jag och Lovisa upp till Stockholm, hon skulle jobba där så att jag åkte med för att få en utekväll på Söder :P Men vi åkte hem på lördagen igen så att det blev en snabb visit och mycket bilkörande. Men det var riktigt skönt att komma iväg lite från Göteborg! Borta bra men hemma bäst :) Älskar mitt GÖTEBORG !!



Kom hem typ 9 på kvällen på Lördagen, till en sovande Mehdi och en sovande Pelle. Jag försökte allt för att väcka dom. Satte tillochmed på hög musik men dom gick fan inte upp. Så tillslut kröp jag ner brevid min älskling och somnade! Vaknade dagen efter vid 10-tiden.

Det roliga var att jag och Lovisa satt i bilen och pratade om att vi ville åka till Freeport för att vi inte varit där på så sjukt länge, flera år asså. Så när vi vaknade kom Pelle på att vi skulle åka dit för dom har tydligen jätte god buffé där. Jag typ slängde mig på telefonen och ringde Lovisa.

så vi åkte dit på en roadtrip, jag mehdi lovisa och pelle. Vi käkade på världens godaste buffé som vi senare bestämde att vi skulle äta på varje söndag. Sen blev det shopping såklart. Fast jag köpte bara ett par stövlar. Hittade inget annatt. men ångrade mig starkt att jag inte köpte ett par jeans också. jag äääälskar Fornarina jeansen och dom var sjukt billiga =)



Efter detta gick jag Lovisa och Carro till Kvillebiljarden för att spela lite  jack vegas. Lovisa spelade bort 400 typ men hon vann sedan 1400 så gick plus 1000:- Medans jag själv förlorade typ 300:- :( åååh ska fan dit idag igen för att vinna lite.




Och sen såkart blev det Andra avenyn som vanligt varje söndag! Vi bäddade ner oss i sängen jag å mehdi framför datorn och inget kunde störa oss på 1.5 timma!! :)



Men nu ska jag nog sova en timma eller två. Har varit uppe tidigt idag för att övningsköra. hmm seegt som fan.. Kom nästan inte upp imorse. Mehdi tog mitt täcke från mig innan han gick till jobbet, så jag fick ligga och frysa tills jag äntligen gick upp. 10 min innan jag skulle köra. men jag bor typ 1 min. från körskolan så det var helt OK.

Men nu måste jag ringa mamma och fråga hur fan man gör på den jävla banan som jag aldrig klaraaaaaaaaaar!!


puss puss sålänge!


Andra avenyn

Okej, detta gör jag ENBART för att Mehdi sa " nu kommer detta komma upp på din blogg, eller hur ? " Så endast därför.

Var med Mehdi och Jenifer igår kväll, hade ingenting att göra, så vi ville kolla på andra avenyn. Så fick Mehdi för sig att vi skulle kolla i bilen, vi hade nämligen med oss datorn för att vi skulle egentligen åka till hans jobb så att vi skulle göra lite saker på den.

Så vi åker till Björndammen, så har dom såna där kontakter vid parkeringsplatserna, där man kan typ värma bilen osv, vet inte riktigt vad dom är till, men iaf, sätter kontakten till datorn i en sån, in genom fönstret, tar fram framsäterna och knör oss ner där bak alla 3, och sitter där i 1.5 timme och kollar på andra avenyn.

Vi hoppades innerligt att ingen skulle komma och se oss, som tur var gjorde det inte det.

P.S Backspegeln ramlade ner på kuppen D.S

Denna låten beskriver exakt hur jag känner just nu!


Serena Ryder - Weak In The Knees

Would you mind if I pretended we were somewhere else,
doing something we wanted to,
'Cause all this living makes me wanna do,
is die because I can't live with you,

and you don't even care.
Would you mind if I pretended I was someone else,
with courage in love and war.
I use to think that's what I was,
but now this lying hurts to much,
and I don't know what for.


I'm weak in the knees for you,
but I'll stand if you want me to.
My legs are strong and I'll move on,
but hunny I'm weak, in the knees.


ooooh,
ooooohhh,


Would you mind if I walked over and I kissed your face,
infront of all your friends.
Would you mind if I got drunk and said,
I wanna take you home to bed,
Oh would you change your mind?

I'm weak in the knees for you,
but I'll stand if you want me to.
My legs are strong, and I'll move on,
but hunny I'm weak, in the knees, for you


Ooooh for you,
Ooooh for you,
Ooooh for you,
Ooooh for you,
Ooooh for you,
Ooooh for you,
Ooooh for you


I'm weak in the knees for you,
but I'll stand if you want me to.

Oooohhhh

My legs are strong and I'll move on,
hunny I'm weak in the knees

I'm weak in the knees for you,
But I'll stand if you want me to.
My legs are strong and I'll move on,
But hunny I'm weak

Ooooh,

Hunny I'm weak,


fy fan...

Är sjukt dålig på att skriva nu när jag bara går hemma och inte gör nåt...
Men ska ändra på detta NU NU NU ! :)

Har haft en as ball helg :) i Fredags var jag hemma ändå tills Lovisa övertalade mig till att åka in te stan över ett par öl. Var på diamond dogs och hade riktigt skoj! :)

I lördags var jag hemma hos Malin som fyllde år, åkte sedan vidare till Valand. Hade helt OK, tills Fredrik, Syrran, Johanna & Dagge kom dit. Hade skit roligt, och kan tacka Elina för en otrolig kväll :)

Igår, Söndag, var jag hemma med min älskling hela dagen, sov, hyrde film, kollade andra avenyn och käkade Pizza :)

Sov till klockan 3 idag, sen kom therese en stund och nu är Carro här! :) Fast hon sitter och pratar i telefon med Vivi....

Väntar på att Elina ska lägga upp bilder från i Lördags.......så ska jag lägga upp ett par....
puss å kram

dålig uppdatering...

Har inte skrivit på 1 eller 2 dagar nu, kommer inte ihåg hehe
Men jag har inte haft tid helt enkelt. Jobbade som fan igår, trodde att jag skulle vara klar vid lunch, men var klar vid 1, och sen kom det bara mer och mer saker att göra så det blev en heldag till klockan 4 i alla fall...Gött ändå med lite pengar :)

Provjobbade idag på ett Café. Det var faktiskt riktigt roligt och jag hoppas att jag får jobbet, kan se mig själv jobba där faktiskt :) Men det var tydligen ett par tjejer som hade varit där och provjobbat så får väl se.. får hålla tummarna hela helgen :)

Nu har jag iaf precis ätit mat, gjorde men speciella TacoPaj som bara jag kan :) sjukt god, men är as mätt nu. Orkar inte ta mig upp från soffan.. Har städat lite idag och ska diska snart.. Vivi & Dea kommer hit ikväll så ska vi ha Saw-maraton. Har sett alla de filmerna en miljon gånger men aldrig såhär efter varandra...

Saknar min babe... känns som det var as längesen jag såg han, fast jag pussade han hej då imorse klockan 5.00 !!! JA, SÅ TIDIGT VAR JAG UPPE! Brukar typ komma hem den tiden hahaha... Men var relativt pigg ändå =D

Ne, ska upp och ta en cigg och en kopp kaffe...

Trevlig Fredag allesammans

Fått tillbaka min mobil

Det är såhär, att jag har söpit bort min digital kamera för ett tagsen, har en ny, men har inget datorsladd till den. Och min mobil har varit inne på lagning ungefär sen jag köpte den. men nu har jag fått tillbaka den och kan därför börja lägga in lite bilder också.

Därför vill jag fortsätta, på att berätta om när jag sov i mammas lägenhet häromnatten.
Vaknar upp, kollar ut och ser detta!



Och det här



Och det här



Och detta





Ni som bor i Göteborg, vet att det är mycket mycekt finare i verigheten plus att min mobil kamera inte är as bra direkt. :) men det är en sjuk känsla iaf :)  Ser asså, nästan verkligen allt i Göteborg stad från balkongerna! :)

Jag och min rosa penna :)

Åh, var på backaplan igår med pappa.. Skulle köpa present till Oscar osv. Gick runt och tittade lite, så hittade vi pennor med namn på :) Så Pappa ba; aa men om du vill ha en sån här så kan jag köpa den till dig, den kostade 25:- Så jag blev as glad, ja ba åååh jaaa tack typ.

Så ska vi betala, jag står brevid och är verkligen as nöjd, så är den en kille i kassan som var runt 25 år typ. Så när han betalat så han ba häär, så ja ba m tack, var as glad men skämdes som fan haha..

Men vem hade inte blivit glad för denna fina rosa pennan?


miss tror-hon-är-duktig

Nu har jag sökt till Komvux.

Ska läsa upp det betyg som jag har IG i. Sökte till Pojektarbete & Historia A.

Men, jag hittade en kurs som hette Desktopp. Det är en kurs som går ut på att retushera bilder och jobba med bilder osv. Är bara en 50p kurs så sökte den för skoj skull. Älskar sånt! :)

Så nu är det bara att vänta 2 veckor så får jag se om jag får läsa dom.

FÅR BARA INTE GLÖMMA ATT SKICKA IN MINA GYMNASIE-BETYG, SNARAST!




Förresten, jag har börjat städa också.. tagit alla kläder och lagt det i en hög, det som ska tvättas alltså och lagt disken (fast det knappt är någon för en gångs skull, några glas och EN tallrik ) i diskhon och kokat kaffe som jag nu ska dricka! :)

PS. Mehdi sover fortfarande, jag ger upp haha DS.

"ledig" onsdag.

Är ledig idag, härligt! :)

Fast har massor ändå som jag måste ha gjort idag.


  • Tvätta klockan 14.00
  • Städa HELA lägenheten
  • Söka kurser på Komvux
  • Handla mat
  • På Kalas till Oscar som fyller typ 10 eller 11 år.
  • Färga håret, igen! :P
  • Hämta Mamma och Bengt på Flygplatsen ( kommer hem från Thailand idag)
    Men klockan är redan 11, har varit vaken sen klockan 9 men har inte gjort ett enda skit som jag måste måste måste!!!!!!!!!!