haha ööö

är hemma med mehdi och pelle.. har varit i partille och druckit, det började med att pelle kom o hämtade mig o mehdi så åkte vi o käkade på herkules. sen åkte vi o mötte deras kompis. sen fick vi en nfix ide att åka hem te han kompisen o dricka öl. vi åkte dit o spela öl spelet efetr att åkte runt halva patille efter en kortlek. sedan kom faraz och hämtade oss så skulle vi tydligen hem te ngn. jag ville egentligen inte men blev övertalad. :I bajs jävlar!!!! men de va roligt så sätt men ville egentligen hem,. men nu e ja hemma o pelle o maheid har laga mat, o vi ska sova nu. HAPPY 15 JULI!!!!!!!!!!!!!

Älskar denna låten just nu :)


Heart aint a brain

Tjena hoppsan !

Sitter nu med en kaffe och kollar på made på MTV. Tycker de e ball :P Hade jag varit med, hade jag velat lära mig att sjunga och sedan få uppträda,  Vad hade ni velat bli "made" till ?

Helgen har varit helt OK, har inte haft så mycket pengar, så har varit hemma hos mig med kompisar och druckit lite vin/öl och umgåtts.  men helgen som kommer nu ska jag åka till Knarrholmen :) En kompis och hennes dotter har hyrt stuga där i en vecka så jag ska åka dit med min storasyster och så ska vi grilla och sola & bada på dagen. Det kommer bli kanon. Hoppas bara att vädret håller i sig. Är inte det bästa just nu kanske, men de blir nog bättre förhoppningsvis. och det brukar ju vara finare ute i skärgården.

Vad ska ni göra till helgen?

over and out from MICKAN!


dagens,



Visst e detta den bästa frukosten, kaffe + cigg :D

¤ Sommar & sol ¤

Idag känner jag att det är sommar ;D Jätte fint väder, och jag Mehdi & Pelle ska snart åka och köpa glass å sen till Ramberget och njuta av vädret!!!

Har Varit i Varberg hela helgen!! Det var jätte roligt och mysigt.

Var ute på en krog på Fredagen och sen var vi på stranden på Lördagen. Carro brände sig på en brännmanet haha
det var roligt för oss andra men inte för henne stackaren.

Så jag och Carro tog bussen hem till min farmor och farfar som bor i varberg. Så fikade vi osv där. Sedan åkte vi och handlade mat o sen tillbaka till campingen igen. Efter det åkte Vivi & Dea hem till Göteborg igen och jag och Carro grillade kött och åt med potatissallad och det var ljuvligt. :) hehe

Framåt 8 kom Mehdi & Pelle upp. Så spelade vi minogolf och så. Jag vann! :) Självklart.

Sedan skulle dom supa mig under bordet tydligen, och ja, det klarade dom bra. vid halv 3 körde jag ett rådäck. Sa att dom skulle vecka mig efter 1 timma, det gjorde dom, men inte gick jag upp inte, Jag blev skit förbannad istället och sov vidare.

I söndags spelade vi minigolf igen och städade husvagnen och käkade osv. Sen åkte vi hem. Så det har varit en aldeles underbar helg vill jag lova!!

Men nu måste jag sticka! Så dom inte behöver vänta på mig.... som vanligt haha

Haha, har en video på en gammal mobil. Jag sitter på en stol och dricker öl, så filmar en kompis mig, och helt från ingenstans säger jag:

"Va underbart gott det e på sommaren, vackra dagar vackra stränder, sol och bad, varje dag, öl e bra, jag e glad!"

haha, skrattar alltid så mycket när jag kollar på den! Det är tider de ! :D Ska se om jag kan få upp den här ngn dag.







Bra att ha en händig :)



Fick min nya säng imorse :D
Jag gick ut för att hjälpa till box delivery att bära in den, men ja pallade fan inte, var helt genomsvett och den var as tung haha, Så jag fick gå in å hämta Mehdi så fick han göra det istället.. Sedan fick han bygga ihop den också, eller a, sätta på benen iaf..  Så jag gick runt å tog lite kort på honom :P

Så duktig såååå (L) haha


SatC

Igår var jag och såg sex and the city =) Den var så jäävla bra, höll på att börja lipa flera gånger! Fast, jag hade förväntat mig mer av den filmen, men den var ändå så otroligt bra att jag var helnöjd i alla fall.

Då kan jag ge vidare mina "love" initialer som jag har, för jag har ju redan hittat min kärlek (L)

Egentligen vill jag berätta om den bästa scenen, men det finns ju de som inte har sett den än, och man vill ju inte berätta i förväg. Får vänta ett par veckor tills de flesta har sett den. :)

Men jag kan säga att filmen är väldigt förutsägbar, det inte lite trist, men samtidigt, Vem älskar inte förutsägbara kärlekshistorier? Jag älskar dom iaf!!! :) Man blir så lycklig och full av känslor!
Speciellt nu när det är sommar och man har världens underbaraste pojkvän hemma :P

Aja, efter filmen kom Mehdi och häntade mig så åkte vi till Partille där han körde lite cross och sedan åkte vi hem och sov gott ! Det finns inget bättre än att somna och vakna upp med honom!! Så mysigt,så,

Hur ska jag klara mig en hel helg utan att få sova med honom? När vi sovit med varann i princip varje dag i snart 2 månader? Äh, jag får kramas med Vivi & Carro istället, det är faktiskt nästan lika mysigt (L)

Varberg, here we come !!


Varberg..

Sitter hemma nu med en kaffe och en cigg, i väntan på att åka iväg till Varberg över helgen :)
Ska åka dit med Vivi & Carro, bo i husvagn! Kommer bli hur mysigt som helst.

Fast det är andra helgen som jag inte är med min älskling i rad nu.. och i veckan har jag gjort massa andra saker än varit med honom. men men, vi träffas ju varje dag ändå hehe.. Men kommer sakna honom nu när jag inte får träffa honom på hela helgen :(

Det är så fint sommarväder ute nu, ändå sitter jag inne och bloggar! herregud, inte bra!
Men ska ju vara ute hela helgen hehe

Ikväll blir det nog utgång i varberg. Hoppas det. :) Roligt att gå ut i en annan stad för en gångs skull...

Hej hopp


igår...

Igår var jag hemma hos mamma! åt middag och umgicks lite. hon klagar på att jag aldrig hälsar på längre, det gör jag ju dock inte heller, men nu får det bli ändring.

Fick massa fina saker, varför vet jag inte.. men ändå, jag blev överlycklig! :) Sedan kom baby och hämtade mig! Kunde ju inte ta bussen hem med alla saker.. :P *hrm*

sedan byggde vi ihop barstolarna, nästan klart iaf, hade ingen bra skruvmejsel som behövdes till sist.. Men de fixar vi idag!! puss & kram

Härligt väder !

Såå härligt väder idag! Attans bara att man suttit inne och jobbat hela dagen :(

Är hemma hos Vivi nu, åkte hit direkt efter jobbet. Fick mat :) Kyckling med rid och curry! Och när hon har diskat klart ska vi ut & gå ! Så härligt med sommar igen! Hoppas bara dett håller i sig till nästa vecka då jag är ledig! =) Bara 2 jobbdagar kvar!
I helgen ska jag till Varberg med Vivi Carro och Jennie! Kommer bli helt underbart. Ska bo i husvagn :P Hoppas bara på vädret då asså!!

sommar sommar sommar

Älskar denna låten <3