Kan man se de så?

Ingen älskar mig som jag ! Har en sak att erkänna tyvärr, När jag är i närheten är du bara näst bäst !

jag är helt enkelt så jäkla bra  !

fölåt.
haha,


Börjar skolan imorgon halv 2, skönt.. Men jag ska upp tidigt och åka till stan för att köpa mig ett par skor, är berklgien i stort behov utav det... Ska hinna plugga lite också!

Var i stan idag och tog en fika med Lovisa, har inte träffat henne på så sjukt länge, så det var mysigt och bra ! sedan kom challe dit också.. så satt vi & tjöta

Sen när ja kom hem, så kom emelie till mig en svänga,,hon är i gbg nu, och det är bra  ! hehe, Hon har vart i varberg i 3 dagar nu och det började kännas lite tomt , haha ! Men nu är hon är och åker med mig till stan imorgon som en trogen följeslagare som hon är =)  Meee liiiike yoooou baaaabe  !

Hejdå

I never promised you everything !

Allt känns bara så tungt ! Det är svårt att förklara, men det känns som om tiden bara går och man lever inte, man hänger bara med i flowet enna,  ! & Nu är det inte lång tid kvar tills studenten men jag har så himla mycket att ta igen, fortfarande, så nu blir det plugg för mig framöver, kommer inte ha nåt socialt liv över huvedtagetm men det är väl bra det också..
Hade en katastrof kväll i fredags, fattar ingeting, Men jag orkar inte tänka på det nu.. Ska bara blicka framåt, & ändra mitt liv helt och hållet, ja ska börja åka hem till  min syrra varje dag för att plugga, annars kommer det bara sluta medbatt jag är med kompisar eller sitter vid datan, Måste trappa ner på jobbet också, har inte tid nu och kommer verkligen inte ha tid sen, men jag behöer ju pengar.

Men nu har jag iaf städat mitt rum, äntligen, Lever i misär vafan ! Men nu är det fint och städat, ska bara dammsuga också sen är det bra  ! 

Ochs en är jag typ het hög på alla jävla tabletter ja käkar, men  det är bra för det har redan gett resultat.. Fan jag behöver nån... ja vet inte vad ve eller hur eller varför, känner mig bara så jävla ensam  !

Gillade en kille men de sket sig. hehe, men de gör inget, det vara nog bara att det var spännande, för jag vet att jag hade bangat tillsut ändå. jag gör alltid så... börjar gilla en kille, och sen när de börjar bli nåt så tröttnar jag och unviker och sen är det slut med allt.., Jag vet att jag bara är rädd för att bli sårad, eller rädd för att såra honom?
Har gått igensom så mycket som ingen förstår, men jag orkar inte pratat om det heller faktiskt.. som sagt, ska inte blicka bakåt utan gå framåt bara ! . Men jag kan säga att det är inte mycktte mycket som har gått rätt i mitt liv.

Men jag har iaf mina underbara vänner.... men allt känns ändå s¨å jävla konstigt.

Vivi du har det där lilla extra som jag gillar med dig  ! Guld är du värd Baby !

Nä ! Idag ska jag börja ett nytt liv, SOm jag har sagt typ 1000 gånger. men det är alltid värt att försöka en gång för mycket än en gång för lite.

" Tell me why you´re looking so confused when i´m the one who did´nt know the truth, How could you be so cold ? "